Mens en Dier

‘Het EU-parlement is volledig afgestemd op de zieke, globalistische Brave New World-agenda!’

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Het was nogal absurd dat Justin Trudeau, premier van Canada, het in dit parlement had over vrijheid, democratie en de rechtsstaat, aangezien hij in Canada een quasi-totalitair regime leidt. Dat zei Europarlementariër Christine Anderson (AfD) maandag in het Europees Parlement.

Ongevaccineerde Canadezen mogen niet aan boord gaan van een vliegtuig om het land te verlaten. Terwijl ongevaccineerde passagiers geen risico vormen, zijn de gevaccineerde piloten dat wellicht wel, benadrukte Anderson. Het vaccin heeft er mogelijk voor gezorgd dat ze niet in staat zijn om te vliegen. “Wat een schok!” riep het Europarlementslid.

Dictatuur

Landen die burgers het land niet uitlaten, doen dat omdat ze een dictatuur zijn. Waarom spreekt het EU-parlement Trudeau niet aan op deze mensenrechtenschendingen? Oh wacht, aangezien het EU-parlement volledig is afgestemd op de zieke Brave New World-agenda van de globalisten, spreekt het alleen overheden aan die vrijheid, democratie en de rechtsstaat respecteren, zei Anderson.

Eind maart sprak Trudeau het Europees Parlement toe. Hij ging onder meer in op de oorlog in Oekraïne, de internationale reactie hierop en de relatie tussen de EU en Canada. Voordat hij de plenaire vergadering toesprak, had hij een ontmoeting met voorzitter van het Europees Parlement Roberta Metsola.

4.9 86 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
45 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
9 maanden geleden

Het punt is: slechts diegene die politiek willen handelen, willen een dictatuur verlaten, terwijl een ieder een totalitaire staat wil verlaten.

Derhalve is er geen sprake van een dictatuur maar van een Totalitaire Staat.

Jan
Jan
9 maanden geleden

Niet het land uit ? dat hebben wij hier ook alleen Engeland kan , Duitsland en Frankrijk niet . Ik wacht het af , Vraag mezelf wel eens wat ik er van denk ? Omdat het zo absurd is , vreemd genoeg denk ik er niet veel van , meer zo iets van bekijk het maar , ik weet wel beter, anders. Julie zijn erg fout bezich ! IK niet.

jopie
jopie
9 maanden geleden

En daarom moeten wij zo snel mogelijk uit de EU vertrekken en al die terroristen achter ons laten. Wij worden door die globalisten in de verdoemenis geworpen en zullen als slaven leven. Stel idioten. NU NEXIT !!!!!!!!!!!

wakkere
wakkere
9 maanden geleden

Geweldig die vrouw, maar ze staat daar in een leeg rattenhol te schreeuwen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

45
0
We lezen graag je reactie!x