Het Complot

Er stierven veel minder Joden in concentratiekampen en maanlandingen waren nep. Professor doet opmerkelijke uitspraken

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er zijn filmpjes opgedoken waarin een professor van de William Paterson University in New Jersey een aantal opmerkelijke uitspraken doet over onder andere Joden.

Zo zegt hij dat Asjkenazische Joden niet genetisch verwant zijn aan de oude Israëlieten, dat tijdens de Holocaust 175.000 Duitse Joden dienden in het Duitse leger en dat het Jodendom veranderd is van een universele religie, met wortels in het oude Egypte, in een racistische religie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De filmpjes zijn gemaakt door studente Benny Koval, die ze op Twitter zette.

Hoogste rangen

Het is niet voor het eerst dat dr. Clyde Magarelli voor controverse heeft gezorgd. In 1994 deelde hij een document uit aan studenten waarin stond dat er veel minder doden zijn gevallen in naziconcentratiekampen dan wordt beweerd: 700.000 tot 800.000 in plaats van zes miljoen.

In één video legt hij uit dat tijdens de Tweede Wereldoorlog 175.000 Joden in het Duitse leger dienden en de hoogste rangen bekleedden.

Inside job

In een andere video stelt dr. Magarelli dat Asjkenazische Joden ‘geen biologische link hebben met het oorspronkelijke Jodendom’.

De professor vertelt zijn studenten verder dat 9/11 een inside job was, dat de maanlandingen nep waren en dat mensen niet voorbij de vanallengordels kunnen reizen.

[Jewish Standard]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Eelke Piers
Eelke Piers
5 jaren geleden

………..geen biologische link hebben met het oorspronkelijke Jodendom’……..
Klopt als een bus. Joden zijn afstammelingen van Jacobs zoon Juda. Maar Jacob had nog 10 andere zonen.
De afstammelingen van deze 10 zonen woonden in de Staat Israël, en werden niet in Babylonische gevangenschap afgevoerd maar in Sumerische balingschap. De afstammelingen hiervan kunnen de Asjkenazische Israëliërs zijn. Het zijn zeker geen Joden

Arwijn
Arwijn
5 jaren geleden

Heftig. Daar zal weer heel erg moeilijk gedaan over worden door de ADL.

Jeff
Jeff
5 jaren geleden

ja, mooie woorden van een DR, maar van mijn part van de schoenenpoetser en dan staat ie nog leuk voor te rekenen ook. Ik vindt niks van research of iets wat zijn verhaal moet staven. Nou moet ik zeggen, dat de bekende genoemde getallen makkelijk geflatteerd kunnen zijn om de publieke opinie te beïnvloeden hoor. Maar om dit nou weer als wijsheid te presenteren? Hij heeft trouwens wel wat weg van een SSer

Willie
Willie
5 jaren geleden

Tja, en met dat getal 6 miljoen is ook iets mee, tevens ook het begrip Holocaust! Daar maken de Askhenazi’s flink gebruik van. Ik heb artikelen gelezen, meen The New York Times, waarin in de jaren 20/30 van de vorige eeuw waarin werd uitgelegd waarom men overal het begrip 6 miljoen tegenkomt. Het is in ieder geval een getal waar zij zich driftig van bedienen. Nou is elke moord en marteling van wie dan ook er een teveel natuurlijk.

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x