Homepagina » Het Complot » Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis
Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis

Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) houdt morgen open huis. Al sinds de lancering van het project in 1993 wordt HAARP omgeven door complottheorieën.

Zo zou de installatie kunnen worden gebruikt om het weer te manipuleren en onze gedachten te beïnvloeden. HAARP zou ook verantwoordelijk zijn voor natuurrampen zoals orkanen, overstromingen en aardbevingen.

Polar vortex

Het programma wordt daarnaast in verband gebracht met de polar vortex, een cycloon in de buurt van de polen van de aarde die de oorzaak was van de koudegolf van 2013-2014 in Noord-Amerika.

Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis

De antennes van HAARP (UAF)

Er zijn ook theorieën die HAARP linken aan de crash van spaceshuttle Columbia, de verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines en het aanspoelen van walvissen en dolfijnen.

Een aantal Amerikaanse natuurkundigen uitten hun kritiek in wetenschappelijke tijdschriften als Physics and Society, waarin ze beweerden dat HAARP weleens onderzoek zou kunnen doen naar het uitschakelen van vijandelijke wapens.

Oordeel

Officieel bestudeert het centrum alleen de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer. Dat gebeurt met het Ionospheric Research Instrument (IRI), dat kan worden gebruikt om een deel van de ionosfeer tijdelijk te bestralen.

HAARP is pas geleden door de Universiteit van Alaska Fairbanks overgenomen van de Amerikaanse luchtmacht. De universiteit heeft besloten de installatie, die bestaat uit liefst 180 antennes, open te stellen voor publiek. “We willen dat mensen komen kijken zodat ze zelf een oordeel kunnen vellen,” zei pr-manager Sue Mitchell.

Meer informatie is hier te vinden. De installatie bevindt zich op ongeveer 320 kilometer ten noorden van Anchorage in Alaska.

[WSPA, KTVA]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Zeven zusters schreef:

  Rondlopen bij een gigantische mega microwave,ik denk dat ik maar even voorbij laat gaan!!

 • Jaya schreef:

  De door de VS-defensie opgekochte HAARP hebben ze ook als wapen ingezet.

 • Jaya schreef:

  Wat ze allemaal met die HAARP uitspoken is 1 grote SH*T.

 • Quasimodo schreef:

  We hebben allemaal onze kleine HAARPJES thuis. De TV, de PC-monitor, de GSM, al de gadgets.
  Al die apparaten samen vormen ook een mooie mini-HAARP in onze huizen.

 • Faith schreef:

  No worries, de buitenaardsen houden het gespuis goed in de gaten.
  Hun einde is nu definitief in zicht.

  https://www.youtube.com/watch?v=oN9ik9nrm-c

  • Freek schreef:

   Wat een nutteloze video. De man beweert van alles maar heeft geen enkele onderbouwing voor wat hij beweert en vertelt zelfs leugens.

   De eerste leugen vertelt hij al na 47 seconden, dat de leden van de board of directors van ABC niet op de website van ABC zou staan. Neem eens een kijkje op http://about.abc.net.au/who-we-are/the-abc-board , aan de rechterkant staan de leden allemaal vermeld.

   Nergens op internet zijn berichten te vinden dat de mailservers van de grote media zijn gehackt. Ik nodig iedereen uit om met bewijs te komen dat wat hij beweert daadwerkelijk heeft plaatsgevonden. En kom niet aan met een verhaal als “dat proberen de media natuurlijk te verbergen”, want hoe kan Mount het dan weten?

   Voor iemand die zo gelovig claimt te zijn heeft Mount trouwens maar weinig liefde en mededogen voor de medemens.

   Als je naar deze flauwekul wil luisteren, ga je gang. Wens je een goed, koel weekend.

   • Cobra Council schreef:

    simpel italie laatst veel aardbevingen en als kers op de taart uit het niets een tornado F3 category en dat snel naar elkaar opgevolgd dat kan geen toeval zijn !! en EU is van nature niet eens een tornado klimaat om te kunnen vormen en als ze al kunnen vormen is het alleen rondom water gebied. effe terug op moment dat er midden in duitsland ineens 3 tornado’s naast elkaar plaats vonden ook niet erg verdacht aangezien duitsland net als rest van de EU geen origine habitat betreft waar tornado’s nooit tot een F catefory kunnen komen. Maar ja met die klimaat hoax die beweert dat het klimaat verschuift kan slechts mits de mens voor GOD tracht te spelen ( GOLD OIL DRUGS ) maar goed men die niet overtuigd willen worden prima slaap lekker in die comateuze mind conrolled toestand , be my guest !!

 • Zeven zusters schreef:

  In Rusland staat ook zo een gigant,de DUGA-3.

 • Vincent schreef:

  Nou komop, wees een held.. elke complot theorist ernaartoe.. alle deurtjes open en dichtdoen en dan ophouden met zeuren pls.

 • x

  Check Also

  mh17

  Spectaculaire telefoontaps: ‘Oekraïense straaljager schoot MH17 neer’

  Als je na de ramp met vlucht ...

  mh17

  MH17-strafzaak is ‘een showproces’: ‘Bijna misdadig hoe het JIT opereert’

  Op maandag is in de extra beveiligde ...

  >