Het Complot

Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het High Frequency Active Auroral Research Program (HAARP) houdt morgen open huis. Al sinds de lancering van het project in 1993 wordt HAARP omgeven door complottheorieën.

Zo zou de installatie kunnen worden gebruikt om het weer te manipuleren en onze gedachten te beïnvloeden. HAARP zou ook verantwoordelijk zijn voor natuurrampen zoals orkanen, overstromingen en aardbevingen.

Polar vortex

Het programma wordt daarnaast in verband gebracht met de polar vortex, een cycloon in de buurt van de polen van de aarde die de oorzaak was van de koudegolf van 2013-2014 in Noord-Amerika.

Installatie die in verband wordt gebracht met weermanipulatie en mind control houdt open huis
De antennes van HAARP (UAF)

Er zijn ook theorieën die HAARP linken aan de crash van spaceshuttle Columbia, de verdwijning van vlucht MH370 van Malaysia Airlines en het aanspoelen van walvissen en dolfijnen.

Een aantal Amerikaanse natuurkundigen uitten hun kritiek in wetenschappelijke tijdschriften als Physics and Society, waarin ze beweerden dat HAARP weleens onderzoek zou kunnen doen naar het uitschakelen van vijandelijke wapens.

Oordeel

Officieel bestudeert het centrum alleen de eigenschappen en het gedrag van de ionosfeer. Dat gebeurt met het Ionospheric Research Instrument (IRI), dat kan worden gebruikt om een deel van de ionosfeer tijdelijk te bestralen.

HAARP is pas geleden door de Universiteit van Alaska Fairbanks overgenomen van de Amerikaanse luchtmacht. De universiteit heeft besloten de installatie, die bestaat uit liefst 180 antennes, open te stellen voor publiek. “We willen dat mensen komen kijken zodat ze zelf een oordeel kunnen vellen,” zei pr-manager Sue Mitchell.

Meer informatie is hier te vinden. De installatie bevindt zich op ongeveer 320 kilometer ten noorden van Anchorage in Alaska.

[WSPA, KTVA]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Zeven zusters
Zeven zusters
6 jaren geleden

Rondlopen bij een gigantische mega microwave,ik denk dat ik maar even voorbij laat gaan!!

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

De door de VS-defensie opgekochte HAARP hebben ze ook als wapen ingezet.

Jaya
Jaya
6 jaren geleden

Wat ze allemaal met die HAARP uitspoken is 1 grote SH*T.

Quasimodo
Quasimodo
6 jaren geleden

We hebben allemaal onze kleine HAARPJES thuis. De TV, de PC-monitor, de GSM, al de gadgets.
Al die apparaten samen vormen ook een mooie mini-HAARP in onze huizen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x