Homepagina » Het Complot » 9/11: Explosief Bewijs – experts aan het woord (video)
9/11: explosief bewijs - experts aan het woord

9/11: Explosief Bewijs – experts aan het woord (video)

Op zaterdag werd op de Amerikaanse televisie een onthullende film uitgezonden over de gecontroleerde sloop van het World Trade Center op 11 september 2001.

Meer dan 40 experts op het gebied van architectuur, hoogbouw, natuurkunde, scheikunde en metallurgie kwamen aan het woord.

De documentaire werd uitgezonden door KBDI-TV, beter bekend als Colorado Public Television. KBDI-TV is onderdeel van PBS, één van de grootste aanbieders van televisieprogramma’s in de Verenigde Staten.

Verwerkingsproces

Tijdens de uitzending haalden de experts bewijs aan dat de Twin Towers en het minder bekende Building 7 waren gevuld met explosieven. Daarnaast legden acht experts op het gebied van psychologie uit dat veel mensen het moeilijk krijgen wanneer ze met deze mogelijke realiteit worden geconfronteerd.

Ze benadrukken tevens dat het naar buiten brengen van de waarheid essentieel is voor het verwerkingsproces, zowel op individueel als op collectief niveau.

Geen onderzoek

“Het officiële verhaal over de aanslagen op 11 september valt uit elkaar wanneer je naar de feiten kijkt en wetenschappelijke principes toepast om ze te interpreteren,” legde maker van de film Richard Gage uit. Gage is lid van het American Institute of Architects en oprichter van Architects & Engineers for 9/11 Truth.

“Meer dan 10 jaar na dato is er nog altijd geen onderzoek gedaan naar het bewijs,” ging hij verder. “Er staat te veel op het spel om de bezorgdheid en de vragen onder het tapijt te vegen. Familieleden van de slachtoffers wenden zich tot de kijker. Ze leggen uit waarom ze nog steeds ontevreden zijn over de antwoorden die de regering ze heeft gegeven. Ze vragen je te kijken naar wat de experts te zeggen hebben.”

De uitzending is tot 4 september aanstaande te bekijken. De onderstaande video toont alleen de eerste 20 minuten van de uitzending. Bekijk hier de volledige uitzending.

Bron: Cpt12.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
42 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
tomaat
tomaat
9 jaren geleden

van begin tot het einde een leugen .er zijn zelfs getuigen vermoord en veel hoor .dus een en een leugen .

Debb3
Debb3
9 jaren geleden

Deze uitzending zal veel impact hebben op de kijkers in Amerika het zal veel bewustzijn geven waardoor er steeds meer vragen gaan komen tot dat de regering er niet meer omheen kan draaien met hun leugens. Prachtig om te zien. Namasté

Whatshenneping
Whatshenneping
9 jaren geleden

ja wie nog denkt dat een man met een baard uit een grot hierachter zit,

ja euh… die hebbe gewoon verloren

DIT was MIJN wakeup call!!!!

http://www.youtube.com/watch?v=YGAaPjqdbgQ

In an historic final interview, filmmaker and music promoter Aaron Russo goes in depth on the insider-knowledge given to him by a member of the Rockefeller family. Russo was told– prior to 9/11– of plans to stage terror attacks,…..

haal er je voor deel uit.!!!!!!!!!!!!!

Jan
Jan
9 jaren geleden

Tja en tijdens deze uitzending is er reklame over de aanschaf van deze uitzending op DVD voor $60…jullie worden door deze media bij de neus genomen!!!!

x

Check Also

vanden bossche

Vaccindeskundige Geert Vanden Bossche: het is ‘absoluut absurd’ om mensen boosters te geven

Maandag hebben twee Belgische groepen, Tegenstroom en ...

de jonge

De Jonge waarschuwt dat coronapas gaat verlopen zonder boosterprik: ‘Paar maanden terug was dit nog een complot’

De coronapas is vanaf 1 februari alleen ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

42
0
We lezen graag je reactie!x