Mens en Dier

Voormalig adviseur daagt premier Rutte voor het gerecht: ‘Zijn positie is volstrekt onhoudbaar geworden’

Help ons door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!

Juridisch adviseur Karim Aachboun werkte naar eigen zeggen jarenlang voor premier Rutte op gevoelige zware dossiers binnen het bedrijfsleven. Na de ‘vele blunders’ van Rutte in de hoofdpijndossiers heeft hij besloten de radiostilte over zijn rol voor de premier te verbreken.

Hij heeft de banden per direct beëindigd en daarnaast heeft hij zijn VVD-lidmaatschap opgezegd, laat hij weten op Twitter en LinkedIn. Bij de hoofdpijndossiers moet worden gedacht aan de toeslagenaffaire, de ‘stikstofcrisis’ en de Groningse gaswinningscrisis.

“De handelswijze van premier Rutte is zodanig onaanvaardbaar en onrechtmatig dat zijn positie als premier volstrekt onhoudbaar is geworden,” schrijft Aachboun. Namens zijn cliënten zal hij een procedure starten tegen Rutte.

Wordt Rutte nu ten val gebracht?

Op 4 oktober publiceert hij zijn brief aan Rutte online. Daarin maakt hij meer details bekend en staat wat nu van de premier verwacht wordt.

“Dit kan nog wel eens interessant worden,” reageert journalist Annelies Strikkers. Advocaat Hester Bais vraagt zich af: “Is zijn account gehackt of wordt Rutte nu ten val gebracht?”

Die durft

“Interessant. Goede ontwikkeling,” zegt regisseur Dick Maas. Journalist Joost Niemoller vraagt: “Die durft. Volgen er meer?”

Financieel deskundige Ab Flipse schrijft: “De VVD – lees het kabinet, lees Rutte – piept en kraakt in al zijn voegen onder het gewicht van alle leugens, halve waarheden en beerputten die dreigen geopend te worden.”

4.9 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
215 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
4 maanden geleden

ben benieuwd

Fred Blaauw
Fred Blaauw
4 maanden geleden

Pak hem! Deze man is in en in slecht en een volledig onbetrouwbare manipulant. Hoe kan hij na zoveel schade bij de Nederlanders te hebben veroorzaakt nog functioneren met zo’n zwaar belast geweten…?

johan
johan
4 maanden geleden

hiep hoi, kan de vlag al uit?

Vlinder
Vlinder
4 maanden geleden

Hoop doet leven! Nou kaag nog.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

215
0
We lezen graag je reactie!x