Mens en Dier

Voormalig adviseur daagt premier Rutte voor het gerecht: ‘Zijn positie is volstrekt onhoudbaar geworden’

Help anderen door deze info met kennissen op je socials te delen!

Juridisch adviseur Karim Aachboun werkte naar eigen zeggen jarenlang voor premier Rutte op gevoelige zware dossiers binnen het bedrijfsleven. Na de ‘vele blunders’ van Rutte in de hoofdpijndossiers heeft hij besloten de radiostilte over zijn rol voor de premier te verbreken.

Hij heeft de banden per direct beëindigd en daarnaast heeft hij zijn VVD-lidmaatschap opgezegd, laat hij weten op Twitter en LinkedIn. Bij de hoofdpijndossiers moet worden gedacht aan de toeslagenaffaire, de ‘stikstofcrisis’ en de Groningse gaswinningscrisis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“De handelswijze van premier Rutte is zodanig onaanvaardbaar en onrechtmatig dat zijn positie als premier volstrekt onhoudbaar is geworden,” schrijft Aachboun. Namens zijn cliënten zal hij een procedure starten tegen Rutte.

Wordt Rutte nu ten val gebracht?

Op 4 oktober publiceert hij zijn brief aan Rutte online. Daarin maakt hij meer details bekend en staat wat nu van de premier verwacht wordt.

“Dit kan nog wel eens interessant worden,” reageert journalist Annelies Strikkers. Advocaat Hester Bais vraagt zich af: “Is zijn account gehackt of wordt Rutte nu ten val gebracht?”

Die durft

“Interessant. Goede ontwikkeling,” zegt regisseur Dick Maas. Journalist Joost Niemoller vraagt: “Die durft. Volgen er meer?”

Financieel deskundige Ab Flipse schrijft: “De VVD – lees het kabinet, lees Rutte – piept en kraakt in al zijn voegen onder het gewicht van alle leugens, halve waarheden en beerputten die dreigen geopend te worden.”

4.9 222 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

215 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Fr4nk
Fr4nk
1 jaar geleden

ben benieuwd

Fred Blaauw
Fred Blaauw
1 jaar geleden

Pak hem! Deze man is in en in slecht en een volledig onbetrouwbare manipulant. Hoe kan hij na zoveel schade bij de Nederlanders te hebben veroorzaakt nog functioneren met zo’n zwaar belast geweten…?

johan
johan
1 jaar geleden

hiep hoi, kan de vlag al uit?

Vlinder
Vlinder
1 jaar geleden

Hoop doet leven! Nou kaag nog.

Back to top button
215
0
We lezen graag je reactie!x