BuitenlandCorona

Berlijnse senaat bevestigt: coronatest kan geen besmetting aantonen

Help ons door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Berlijnse senaat heeft opmerkelijke antwoorden gegeven op vragen van een lid van het Huis van Afgevaardigden, het parlement van de Duitse hoofdstad, over de coronatest. Het deelstaatministerie voor gezondheid heeft bevestigd dat coronatests niet in staat zijn om een besmetting aan te tonen.

Op de vraag van parlementslid Marcel Luthe of een zogenoemde PCR-test onderscheid kan maken tussen een virus dat zich kan vermenigvuldigen en een virus dat niet in staat is om zich te vermenigvuldigen, antwoordde de senaat ‘nee’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De senaat zegt de maatregelen die momenteel van kracht zijn toch te baseren op de coronatest omdat hij ‘de aanwezigheid van Sars-CoV-2-virussen detecteert’. De aanwezigheid van deze virussen hangt samen met besmettingen, zo stelt de senaat.

Niet overtuigd

Luthe is niet overtuigd door de antwoorden. “Het wordt hoog tijd dat we rationeel handelen,” zei hij tegen de Berliner Zeitung. “Als zelfs de senaat moet toegeven dat het aantal dagelijkse tests niets zegt over het aantal besmettingen, ontbreekt ook het fundament onder de maatregelen.”

“Niemand kan op dit moment zeggen hoeveel besmettingen er zijn en of er überhaupt besmettingen zijn. Er zijn ontzettend veel middelen nodig voor de tests, ze leveren de fabrikanten miljarden op, maar helpen niet bij het terugdringen van besmettingen,” stelt Luthe.

[Berliner Zeitung]

4.7 47 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
doornbos
doornbos
3 jaren geleden

Neeheee, dat weten we nu wel. We moeten gehoorzaam zijn. Natuurlijk is er geen ‘fundament’ voor de zogenaamde maatregelen. In mijn directe omgeving loopt inmiddels een patiënt die zichzelf heeft opgeworpen tot een ware ‘muilkorf agent’. Hij zal het allemaal wel even vertellen. Helaas is meneer 1 van de velen die niet een heel klein beetje de weg kwijt zijn. Aanspreken? De oortjes doen het niet. Dat wil zeggen, deze staan enkel afgesteld op de meesters. Op beelden vanuit Korea zie je mensen vaak huilen als hun grote leider aan het woord is. Mensen zoals door mij vorenstaand omschreven doen dat in ons eigen land ook. Dat weet ik zeker. Tja, hoe gek ben je dan?

salvar
salvar
3 jaren geleden

ze spreken en spreken zichzelf weer tegen?
ze l*llen een stuk uit de nek maar dat maakt niet uit als de meesters maar tevreden zijn.

rop
rop
3 jaren geleden

Dus in feite een hoop gedoe om ja zeg maar niks. als de feite anders liggen en de testen niet echt gewenste resultaat geven, of eigenlijk gewoon verwarrend is, en deze naar de bol slaat naar regeringsleiders, en dat blijkt langzamer wel aan de hand te zijn, met al hun maatregels gebaseerd op testen, testen en nog eens testen, dan is ieder gegronde reden voor maatregels geheel een overbodige zaak en een verwaarloosde verwarde Waarheid.

  1. Waarom toch al deze maatregelen tegen een virus die eigenlijk onoverwinbaar is, net als de Griep zelf, een virus die kan muteren, past zich aan en gaat onder op een andere wijzen gewoon verder en op een ander manier verder met besmetten. de samenleving kan geen zieke mensen hebben dat is gevaarlijk voor de democratie, en het stagneert de economie ook nog eens, dat is de overheid-achter lijkende Angst, Achter deze virus, dat de mensheid ziek word door een grote pandemie, met de bijbehorende Angsten van stagnatie nou die hebben ze zo Groot gemaakt dat de virus de zondebok is van een stagnatie die is opgetreden[maatregels] en nu vele[mensen] besmet is door testen en angsten met een test die niet eens echt betrouwbaar is, het is toch Echt niet die virus die alles bijna platlegt, maar de maatregelen tegen die virus. van de in de Angst verkerende overheden.
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Ik begrijp dat het gaat dat sars-cov-2 kan worden gedetecteerd en dat het er niet toe doet of deze nog actief is of niet.

Met deze redenatie kan men natuurlijk de hele samenleving platgooien.

En dan vraag je je af: wat is in godsnaam de agenda?
Is een waterstofbom niet effectiever?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x