Natuur en Milieu

Een andere kijk op global warming. Dit is het artikel waarvan de MSM niet willen dat u het leest

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Journalist Doron Levin schreef voor zakenblad Forbes een artikel dat een andere kijk geeft op global warming. Al snel werd het verwijderd door de redactie.

Het artikel ging over het onderzoek van professoren Nir Shaviv en Henrik Svensmark.

Astrofysicus Shaviv, faculteitshoofd van de afdeling natuurkunde van de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem, stelt dat uit zijn onderzoek blijkt dat stijgende CO2-concentraties slechts een kleine rol spelen in vergelijking met de invloed van de zon en kosmische straling op het aardse klimaat.

Niets begrijpen

“Global warming is duidelijk een probleem, maar niet zo catastrofaal zoals wordt beweerd in de films van Al Gore of door klimaatalarmisten,” zei hij.

“Klimaatverandering is er altijd geweest en zal niet weggaan,” vervolgde hij. “Maar CO2-uitstoot speelt geen grote rol. Zonneactiviteit wel.”

Vaak wordt beweerd dat 97 procent van de klimaatwetenschappers het erover eens is dat de mens verantwoordelijk is voor klimaatverandering.

Alleen mensen die niets begrijpen van wetenschap nemen dat getal serieus, aldus Shaviv.

Negeren

Er zijn miljarden geïnvesteerd in klimaatonderzoek, maar klimaatwetenschappers negeren nog altijd het effect van de zon op het klimaat, zei hij.

“De zonneactiviteit varieert en dat heeft duidelijk invloed op het klimaat,” klonk het.

“Als de zon actiever is, stijgt de zeespiegel op aarde. Hogere temperaturen zorgen ervoor dat water uitzet,” zei de professor.

“Als de zon minder actief is, daalt de temperatuur en daarmee de zeespiegel,” vervolgde hij.

Religieuze kant

Zonneactiviteit is volgens hem verantwoordelijk voor de helft tot twee derde van alle klimaatverandering.

Global warming is niet langer een puur wetenschappelijke kwestie. Het onderwerp heeft een haast religieuze kant gekregen.

“Als je gelooft wat iedereen gelooft, ben je een goed persoon,” zei Shaviv. “Doe je dat niet, dan ben je een slecht persoon. Wie wil er nu een zondaar zijn?”

Eenieder die de conclusies van het VN-klimaatpanel IPCC in twijfel trekt, zal moeite hebben om werk te vinden of geld te krijgen voor onderzoek, besloot hij.

[GWPF]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
2 jaren geleden

‘Globalwarming’ is meer iets wat van de zon afkomstig is; wetenschappers moeten de zonne-energieen gaan leren te beheersen en op deze wijze het klimaat op Aarde te gaan leren te beheersen.

Joop
Joop
2 jaren geleden

Dan ben ik maar een zondaar en een slecht persoon….

Eelke Piers
Eelke Piers
2 jaren geleden

12.000 onderzoeken zijn door (ik dacht ene ) Koock onderzocht.
Stel je voor dat hier een NASA onderzoek bijzit dat aangeeft dat niet alleen op de Aarde maar ook op Mars en Venus de temperatuur hoger is dan normaal dan heeft deze Koock dat rapport verwijderd omdat het niet over de opwarming van de Aarde door menselijke uitstoot van CO2 gaat. Op deze manier van selekteren krijg je natuurlijk een vertekend beeld en is ook het getal van 97% van de wetenschappers die de opwarming van de Aarde door de CO2 uitstoot van de mens promoot niet meer betrouwbaar

J F
J F
2 jaren geleden

Is dit een artikel over de paper uit 2017, of hebben ze sinds die tijd iets nieuws gepubliceerd?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

19
0
We lezen graag je reactie!x