CoronaBuitenland

Subklinische myocarditis: de stille moordenaar die onder de radar is gebleven

Help mee door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Sinds de uitrol van de vaccins zakken gezonde jonge sporters op het veld in elkaar. Cardioloog Peter McCullough vertelde in gesprek met journalist Kim Iversen wat er precies aan de hand is.

Het gaat hier om subklinische myocarditis, oftewel myocarditis die onder de radar is gebleven en niet is gedetecteerd. Uit een studie blijkt dat één op de 43 gevaccineerde kinderen een dergelijke aandoening kan krijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

“Subklinisch is heel erg belangrijk,” legde McCullough uit. “Dat betekent dat sommige kinderen die het vaccin krijgen geen klachten hebben, maar toch hartschade oplopen.”

Adrenaline

Myocarditis is volgens hem allesbehalve ‘mild’. “Als cardioloog kan ik je vertellen dat hartschade littekenvorming veroorzaakt en littekens kunnen leiden tot een abnormaal hartritme. Dat abnormale hartritme kan leiden tot een hartstilstand,” zei McCullough.

Myocarditis kan in combinatie met adrenaline en noradrenaline tijdens het sporten een hartstilstand veroorzaken. Dat zou kunnen verklaren waarom er zoveel sporters zijn gestorven op het veld of tijdens de training, namelijk vanwege subklinische myocarditis in combinatie met adrenaline, aldus de arts.

Denemarken

Hij zei dergelijke hartschade serieus te nemen. Er is volgens hem geen hartschade die mild is. Daarnaast zijn er papers die laten zien dat het niet weggaat.

Volgens McCullough heeft Denemarken er goed aan gedaan om te stoppen met het vaccineren van kinderen. De rest van de wereld zou het Deense voorbeeld moeten volgen, vindt de cardioloog.

4.9 124 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jojo
Jojo
1 jaar geleden

Zou al gestopt moeten zijn! Sterker nog er zou nooit mee gestart mogen zijn. Het blijft moord met voorbedachte rade.

Annette
Annette
1 jaar geleden

DIT is alweer de zoveelste BOM onder het “zogenaamde” veilige inentingsprogramma van de VELE regeringen (in ieder geval zeker in de Westerse wereld).

Ik ben heel eerlijk. Ik heb de exacte betekenis van het woord “subklinisch” moeten opzoeken om goed te begrijpen, hoe dit artikel in elkaar zit.

Eigenlijk had dat al duidelijk moeten zijn met de beschrijving ONDER DE RADAR, maar ik wilde het 100% zeker weten.

Ik heb uit de beschrijving geconcludeerd, dat het in de eerste plaats voor de persoon zelf onduidelijk is, omdat er geen duidelijk waarneembare klachten zijn. EN daarnaast is het ook voor artsen niet te detecteren.

Los natuurlijk van het feit, dat een arts in principe natuurlijk pas gaat zoeken, nadat een patiënt bij hem komt vanwege klachten.

Eén ding heb ik wel geleerd in mijn leven en dat is, dat het aller moeilijkste voor iedere arts is om een juiste diagnose te stellen.

IEDER kind dat dus hartschade oploopt, ZONDER daarvan duidelijke klachten te ervaren, is dus in principe een TIKKENDE TIJDBOM.

Het is dus volkomen logisch, dat Denemarken STOPT met het inenten van kinderen. Jammer alleen voor AL die kinderen, die die ellendige prikken WEL hebben gehad.

Wat IK dan weer niet begrijp, is dat nota bene een land dat lid is van de Europese Unie dus weer eenzijdig deze beslissing neemt (héél terecht overigens), maar dat de andere landen dat weer NIET doen.

Aan de ene kant worden er in Brussel ongelooflijk veel beslissingen genomen, die door ALLE lidstaten moeten worden gevolgd. En in dit geval, waarbij je zou wensen dat dit zou zijn beslist in Brussel om ALLE kinderen binnen de EU te beschermen, komt dit van één enkel EU-land.

Ik spreek in ieder geval de hoop uit, dat goed voorbeeld goed zal volgen en dat IEDER EU-land, in navolging van Denemarken, definitief de stekker uit het inentingsprogramma voor kinderen zal trekken.

En als dat dan is gebeurd, gelijk stoppen met het inenten van ALLE volwassenen.

Maar ik blijf wel zeggen, dat volwassenen in ieder geval zelfstandig beslissingen kunnen nemen (zelfs als dat de verkeerde zijn), maar kinderen hebben het absolute recht om beschermd te worden.

Steven
Steven
1 jaar geleden

Het enige doel van al die pokkelijers is om zoveel mogelijk mensen te vermoorden en het te laten lijken alsof het door een verborgen aandoening komt!

Afweersysteem
Afweersysteem
1 jaar geleden

Natuurlijk linderen niet inspuiten. Maar ook geen slavenkappen en al hrlemaal geen pcr waanzin!

Maar die sporters waren geen kinderen meer….

Dus ook volwassenrn nooit!

En daat laat Denemarken dus weer cruciale steken vallen.
Nederlsnd behoort tot de meest misdadige wat beide groepen betreft….prikbussen bij scholen e.d…….als dat ooit terugkeert weten we qua verzet nu wat te doen ter bescherming van de kinderen, de feiten zijn er helaas.

Back to top button
65
0
We lezen graag je reactie!x