Homepagina » Buitenland » Supergeheim militair hexagon ontdekt. Is dit het Australische Area 51?
Supergeheim militair hexagon ontdekt. Is dit het Australische Area 51?

Supergeheim militair hexagon ontdekt. Is dit het Australische Area 51?

In 2014 spotte de WorldView3-satelliet iets vreemds in de Australische wildernis. Aan de westkust van het continent bleek zich een enorm geometrisch symbool te bevinden.

De zeshoek beslaat een gebied van bijna 2,5 vierkante kilometer. In de wijde omtrek van de vorm is verder niets te bekennen.

Aan de rand van de vorm bevinden zich puntige structuren die lange schaduwen werpen. Als er wordt ingezoomd blijkt het te gaan om een enorme rij antennes.

Meest geheimzinnige

De satelliet had de meest geheimzinnige en controversiële militaire installatie van Australië vastgelegd.

De installatie, genaamd Harold Holt, is gebouwd door het Amerikaanse leger en wordt gebruikt om met schepen van over de hele wereld te communiceren.

Op de basis worden naar verluidt topgeheime ruimtespionagesystemen gebruikt die zijn ontwikkeld in de VS.

Geheim wapenprogramma

Sommigen beweren dat de instrumenten van een burgervliegtuig in 2008 op hol sloegen door de signalen van de basis, waardoor het een noodlanding moest maken.

Nadien deden geruchten de ronde dat de installatie onderdeel is van een geheim wapenprogramma. Men wil burgervliegtuigen uit voorzorg weren uit het gebied.

De basis is, net als Area 51 in Amerika, strikt verboden toegang. Wat er precies gebeurt blijft geheim.

De beelden zijn afkomstig uit het programma What On Earth?

[Science Channel]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

11 reacties

 1. ELF daar is niets geheims aan. Deze installatie bevind zich iets noordelijk north west cape (weer dicht bij exmouth) en je kunt er op een kilometer langs rijden. Dit zend station is specifiek bedoeld voor communicatie met onderzeeboten in de Indische oceaan. Daar vlak bij is een aardige duiklokatie. Ik ben er meerdere malen langs gereden opweg naar die duiklokatie.

  De installatie is wel controversieel omdat men denkt dat deze installatie zorgt voor het beachen van dolfijn en walvis achtigen die sonar gebruiken.

  13 likes
 2. [ In 2014 spotte de WorldView3-satelliet iets vreemds in de Australische wildernis. Aan de westkust van het continent bleek zich een enorm geometrisch symbool te bevinden. ]
  Hoe kan het dan dat men tegelijkertijd weet dat het de Harold Holt base is?

  “In May 1974 several hundred people traveled to North West Cape from around Australia to protest and occupy the base and “symbolically reclaiming it for the Australian people”. (Wikipedia)

  Supergeheim?

  9 likes
 3. Wat mij vooral opvalt is de vorm van het bouwsel.
  Het hexagram met daarbinnen een davidster en met een zwarte zon in het midden.
  Zwarte kunst waarvan wij de duivelse slechtheid niet eens kunnen vermoeden.

  6 likes
 4. Het is een antenne, waarschijnlijk voor VLF experimenten. Een moderne HAARP?

  5 likes
 5. Zo te zien is het een Doppler antenne systeem voor inderdaad lage frequenties..
  Met zo’n doppler antenne systeem kan je de richting bepalen waar een ontvangen signaal vandaan komt..

  Word ook veel gebruikt in de scheepvaart in de VHF band in Europa. Wanneer iemand een mayday signaal in de lucht zet. kan doormiddel van een kruispeiling (2 doppler systemen) bepaald worden waar het nood signaal vandaan komt.

  Volgens mij is dit ook zo’n systeem maar dan voor lagere frequenties..
  Dat zou ook logisch zijn want VHF signalen komen max 50 a 100 Km ver en lagere frequenties kunnen makkelijk 1000Km halen. en dat zou voor scheepvaart rond Australie een hele logische keuze.

  Dus dit is onnodige bangmakerij..

  3 likes
 6. De verschillende netwerken(gehele wereld) dienen als schild. Net zoals piramides dat ooit deden. Vraag is waarvoor? Het draait sowieso om de agenda21/30, die vrijwel door alle landen is ondertekend. Die agenda is weer gebaseerd op de zon/maan en sterrenkalenders. Om de aarde cycli te berekenen. 1 ste agendapunt: aarde zoveel mogelijk in oude staat terug brengen.(heeft dus iets met het klimaat te maken) Er is helemaal geen oorlogsdreiging met andere landen. Dat is puur om de gewone mens te misleiden.(lees alle oude verhalen over gebeurtenissen planeten standen etc)
  Het is dus eerder bedoeld voor de Polen.(Noord= + en Zuidpool= – zorgt voor zee en windstromingen).
  Heel lang geleden zat Australië vast aan Antarctica. Deze continenten verwijderen van elkaar. Australië schuift nu op naar Indonesië etc. De veranderingen van continenten/Polen kunnen voor een poolshift(heftige wobbel) zorgen. Hierdoor ontstaan vloedgolven/heftig weer. Vandaar dat men de aarde zoveel mogelijk in oude staat terug wil brengen. Denk aan uiterwaarden bij rivieren aanbrengen etc.
  De kennis over dit gebeuren is eeuwenlang doorgegeven. Via muurtekeningen/tabletten/heilige geschriften etc. De aarde heeft nu alle sterrenbeelden doorlopen. Dit is al een cycli. Maar wat houdt dit precies in? Dat de ram voor veel geheime cults een belangrijk symbool is heeft met de sterrenbeelden te maken. De ram 1ste teken van de dierenriem(denk aan de natuurgod Pan) staat voor leven. Maart/april plant men zaden. Begint alles te groeien. En staat dus voor leven. Maar er zit een addertje onder het gras. Ook Pan heeft een tweelingbroer. De slechte kant. Ram staat voor Mars en Venus. Men zegt dat de aarde ontstaan is uit die 2.(of heeft er iets mee te maken) Volgens sommige zitten we nu in de 24 cycli en is 21/30 precies het begin van de 25 ste grote zonnecycli verandering. Lage zonnespots vlekken. Lage spots betekent veranderingen aan de polen. 1 aardecycli/zon jaar= 25.800 jaar(precessie). Zorgt voor een tropisch of siderisch jaar(tijdperk).
  Veel oude culturen hebben het over een zondvloed en verzilting van water. Hier in Friesland experimenteert men om aardappels ver verbouwen in grond waar zout in zit. We worden al voorbereid om insecten te gaan eten etc.
  Technologie is dus om deze cycli veranderingen tegen te gaan en om de aarde te redden. Maar er zit een keerzijde aan. Al het levende leeft via de aardefrequenties. Bijkomende energie kan voor verstoringen/onbalans zorgen en zelfs leiden tot de dood. Massasterfte onder dieren. Zowel via de lucht als onder water. Bij mensen uitputting/kanker etc. Het ziet eruit als natuurlijk, maar is de oorzaak wel natuurlijk? Maakt technologie het uiteindelijk niet alleen maar erger? Waarom moet de mens ook overgenomen worden dmv technologie als de oorzaak van klimaatveranderingen puur natuur is? Dit is/gaat een strijd worden tussen goed en kwaad. De aarde zelf krijgt te maken met een heftige strijd tussen vuur en water. Op alle vlakken komt er dus een grote piek. En na die grote piek is het altijd plus.(+ en + = + etc.) Iets compleet nieuws dus. Een nieuw aardetijdperk(cycli) en dat is reden van de NWO. Frappant is dat in die oude verhalen kosmonauten(cyborgs) naar beneden kwamen en zo wordt/werd de kennis weer door gegeven. Je kunt je ook afvragen waarom we zadenbanken in Noorwegen/24 zwarte kisten in Egypte hebben. Das natuurlijk uit voorzorg voor deze grote gebeurtenis/dit Event.
  De reden van overname mens(ziel) is misschien wel voor het resetten(wissen) van het geheugen. Dat iedereen(die er dan nog is) weer fris aan een nieuw tijdperk begint. “Toevallig” heet het pc geheugen ook RAM. Werkt ook via cycli. Denk bv aan random bellen. Wil men alles weten over hoe een mens denkt en reageert etc.(Facebook twitter, google) Ook dit gegeven deed men al lang in India. Daar worden eeuwenlang jonge meisjes uit gekozen om godin(beschermster van de aarde) te worden. Zij krijgen allerlei vreselijke dingen over de wereld te zien en diegene die rustig blijft wordt uitgekozen.
  Kortom de eeuwen oude agenda beheerst/stuurt alles(doorgeven kennis) en heeft te maken met de aardecycli. Voor ieder levend wezen bepaalt het lot dus over leven en dood.(zowel natuur/als menselijk toedoen).
  Het web hierboven kun je zien als spinnenweb. De zwarte weduwe is de zwarte zon.(lees tekeningen piramide/zonnerad) Zij eet al haar kinderen op. Is niet leuk, maar ook zij doet dat uit noodzaak. In zo’n soort situatie zitten we nu. Is heftig, maar het is niet anders. Pluk de dag is de enige optie(maak het voor elkaar dragelijk).

  1 likes
 7. Had het filmpje nog niet bekeken….

  0 likes
 8. Toevallig is er een complete zonverduistering in 2021(denk aan de agenda) op Antarctica. Misschien heeft deze installatie daar iets mee te maken. Zo ook de eerste Haarp bij de Noordpool.
  HAARP werkt als een harp. De 11 trillingen.
  Volgens veel oude verhalen komt Nibiru langs vanuit het zuiden der aarde.
  Als je het netwerk verbindt(satellieten/groot data bedrijf etc dan vorm dat een diamant. Deze heeft alle kleurschakelingen etc. De diamant/crystal is het symbool van de allerhoogste grootmeesters. Diamant in het Grieks betekent: onverslaanbaar. Bekijk eens het plaatje van de atomen/elementen en de verbindingen, dat lijkt op de cabala=zonnerad. Eigenschappen diamant: door bestraling, vaak in combinatie met temperatuurveranderingen, diffuse kleuring van het oppervlak.
  De regenboog acties staan dus voor dit verschijnsel/gebeurtenis. Lees alles over de kronieken van Nurnberg. Tekenen van de eindtijd. Met de eindtijd bedoelt men einde huidig aardetijdperk. Als je de aarde verplaatst als denkbeeldig bewegend bolletje in een kompas. Dan is het netwerk van frequenties in vorm van een diamant bedoelt om dit bolletje in balans te houden.
  De Crystallen doodskoppen die her en der gevonden zijn heeft hier mee te maken. Elite vindt het nodig om alles van tevoren kenbaar te maken. Is meer voor hun kliekje zelf. Om de agenda punten/tijdslijn aan te geven. Zoals vrijwel alle symbolen iets te vertellen hebben zonder letterlijk hoeven te communiceren. Zo blijft alles geheim. Behalve voor mensen die inmiddels deze symbolen ook kunnen lezen. De Efteling opent binnenkort: Symbolica. Das natuurlijk niet toevallig. Raad mensen aan om het kinderverhaal op You tube te bekijken en je weet weer wat meer over de frequenties/de ELF. Het verhaal waar men in het echt ook mee bezig is.
  Wat kun je doen met frequenties van licht en geluid? Denk bv eens aan een slaapliedje. De toon waarop je het zingt zorgt ervoor dat je in slaap valt. Of wetenschap kan al via trillingen voorwerpen laten zweven. Als het buiten donker is, dan krijg je slaap. Je kunt dus alles overnemen/sturen als je de geheimen/frequenties van licht en geluid kent. Zoals bij sneeuwwitje/lord of the rings/doornroosje die zich prikt aan het spinnewiel(staat voor het zonnerad) etc waarbij alles zwart wordt of men valt in slaap.
  En nu maar er op vertrouwen dat uiteindelijk alles goed komt. De mensen die uitverkoren zijn zullen het moeten gaan doen. De overgang naar een nieuw tijdperk. De slang die in zijn eigen staart bijt. Een complete Niburu. Al die eeuwen oude verhalen zijn er niet voor niks. Dat is en was om de kennis van de aarde door te geven.
  Ik blijf erbij dat alleen de natuurlijke aardefrequenties goed zijn voor al het levende. Zoals de Hopi ook verkondigen dmv van de 2 paden gedachtegoed. En dat de satellieten er op een dag opgeruimd gaan worden door de elite(kosmonauten/cyborgs) zelf. Gewoon, omdat het al zo vaker is gebeurd volgens de geschiedenis(oude geschriften/verhalen) in vorige tijdperken(aardecycli’s). Vandaar dat men spreekt over geloven in de oude goden/nieuwe goden/half goden. Oude goden= zon/puur natuur goden. Nieuwe goden= technologie gemaakte goden/hoogpriesters hocus pocus/zwarte magie. Half goden= half mens/half robot.(cyborgs).
  Ik geloof dus niet in buitenaardse wezens van verre planeten. Het gebeurt gewoon allemaal hier(rondom aarde) en we doen het zelf.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

signalen

Niet alleen? Vier ‘mysterieuze signalen’ opgevangen uit de ruimte

Een team Australische wetenschappers heeft een doorbraak ...

coronavirus

Coronavirus gemaakt door mensen? Australische wetenschappers doen ‘verrassende ontdekking’

Uit onderzoek van Nieuwsuur blijkt dat 15 ...