Het Complot

Bilderberg verantwoordelijk voor dramatische wereldgebeurtenissen. Deze nieuwe film onthult dingen die het daglicht niet kunnen verdragen

Help anderen door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Bilderberg, The Movie is een film over de oorsprong, ontwikkeling en uitbreiding van één van ’s werelds meest elitaire en geheimzinnige organisaties: de Bilderberggroep.

Ieder jaar komen de machtigste mensen op de planeet bij elkaar achter gesloten deuren. De groep bestaat uit Europese premiers, Amerikaanse presidenten en de rijkste directeuren ter wereld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De media mogen er niet bij zijn en er worden ook geen uitspraken gedaan over wat de deelnemers tijdens de bijeenkomst hebben gezegd.

Niet zomaar

“In 1992 ontmoette ik een voormalige KGB-spion in Toronto, die de uitkomst van het referendum van Quebec in 1995 en de gevolgen voor de rest van Canada juist voorspelde,” zei maker van de film Daniel Estulin, die werkzaam is voor het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Pas jaren later besefte ik dat de wereldpolitiek niet wordt gevormd in het stemhokje, maar in luxueuze hotels, door een kleine maar zeer machtige groep mensen,” voegde hij toe.

De Britse oud-minister van Defensie Denis Healey zei het als volgt: “Wereldgebeurtenissen vinden niet zomaar plaats.”

Touwtjes

“Men laat ze gebeuren, en de meeste zijn in scène gezet door de mensen die de touwtjes in handen hebben,” zei Healey.

De voormalige Britse premier Benjamin Disraeli zei eens: “De wereld wordt bestuurd door heel andere personages dan zij die niet achter de schermen opereren denken.”

Estulin: “In 1993 ging ik aan de slag voor een militaire contraspionagedienst en ik kan je zeggen dat ik het geheel eens ben met Healey en Disraeli.”

Tegenovergestelde

“Weinig van wat ons wordt verteld door de mainstream media over de wereld om ons heen heeft met de realiteit te maken,” zei hij. “In feite is het tegenovergestelde waar.”

Estulin kreeg voor elkaar wat niemand anders is gelukt: hij kwam erachter wat er achter de gesloten deuren van de weelderige hotels is gezegd en stelt dat nu publiek beschikbaar.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

[PRWeb]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
7 jaren geleden

“Weinig van wat ons wordt verteld door de mainstream media over de wereld om ons heen heeft met de realiteit te maken,” zei hij. “In feite is het tegenovergestelde waar.”

Dat is wat ik al jaren roep : draai alles 180 graden om en je zit het dichtst bij de werkelijkheid. Ze liegen letterlijk dat het gedrukt staat. Heeft bijvoorbeeld Bin Laden de Twin towers de grond in geboord ? Heeft Rusland de MH 17 neergehaald ? Komt I.S. puur en alleen voort uit de Islam ? Is Assad een gewetenloze moordenaar die zijn eigen bevolking afslacht ? Zo maar een paar vragen in het kader van voorgaande stelling.

mario
mario
7 jaren geleden

er staat een foute veronderstelling in en wel Ieder jaar komen de machtigste mensen op de planeet bij elkaar achter gesloten deuren.
het moet zijn elk jaar komen de krankzinnigste malloten bij elkaar.

marcelleke
marcelleke
7 jaren geleden

die krankzinnige malloten hebben nochtans véééééél macht over ons, vrees ik !

silvio
silvio
7 jaren geleden

kunnen wij deze film niet zien via internet??

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x