Homepagina » Het Complot » Bilderberg verantwoordelijk voor dramatische wereldgebeurtenissen. Deze nieuwe film onthult dingen die het daglicht niet kunnen verdragen
Bilderberg verantwoordelijk voor dramatische wereldgebeurtenissen. Deze nieuwe film onthult dingen die het daglicht niet kunnen verdragen

Bilderberg verantwoordelijk voor dramatische wereldgebeurtenissen. Deze nieuwe film onthult dingen die het daglicht niet kunnen verdragen

Bilderberg, The Movie is een film over de oorsprong, ontwikkeling en uitbreiding van één van ’s werelds meest elitaire en geheimzinnige organisaties: de Bilderberggroep.

Ieder jaar komen de machtigste mensen op de planeet bij elkaar achter gesloten deuren. De groep bestaat uit Europese premiers, Amerikaanse presidenten en de rijkste directeuren ter wereld.

De media mogen er niet bij zijn en er worden ook geen uitspraken gedaan over wat de deelnemers tijdens de bijeenkomst hebben gezegd.

Niet zomaar

“In 1992 ontmoette ik een voormalige KGB-spion in Toronto, die de uitkomst van het referendum van Quebec in 1995 en de gevolgen voor de rest van Canada juist voorspelde,” zei maker van de film Daniel Estulin, die werkzaam is voor het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken.

“Pas jaren later besefte ik dat de wereldpolitiek niet wordt gevormd in het stemhokje, maar in luxueuze hotels, door een kleine maar zeer machtige groep mensen,” voegde hij toe.

De Britse oud-minister van Defensie Denis Healey zei het als volgt: “Wereldgebeurtenissen vinden niet zomaar plaats.”

Touwtjes

“Men laat ze gebeuren, en de meeste zijn in scène gezet door de mensen die de touwtjes in handen hebben,” zei Healey.

De voormalige Britse premier Benjamin Disraeli zei eens: “De wereld wordt bestuurd door heel andere personages dan zij die niet achter de schermen opereren denken.”

Estulin: “In 1993 ging ik aan de slag voor een militaire contraspionagedienst en ik kan je zeggen dat ik het geheel eens ben met Healey en Disraeli.”

Tegenovergestelde

“Weinig van wat ons wordt verteld door de mainstream media over de wereld om ons heen heeft met de realiteit te maken,” zei hij. “In feite is het tegenovergestelde waar.”

Estulin kreeg voor elkaar wat niemand anders is gelukt: hij kwam erachter wat er achter de gesloten deuren van de weelderige hotels is gezegd en stelt dat nu publiek beschikbaar.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

[PRWeb]


Vond je dit belangrijk? Deel het dan met anderen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. “Weinig van wat ons wordt verteld door de mainstream media over de wereld om ons heen heeft met de realiteit te maken,” zei hij. “In feite is het tegenovergestelde waar.”

  Dat is wat ik al jaren roep : draai alles 180 graden om en je zit het dichtst bij de werkelijkheid. Ze liegen letterlijk dat het gedrukt staat. Heeft bijvoorbeeld Bin Laden de Twin towers de grond in geboord ? Heeft Rusland de MH 17 neergehaald ? Komt I.S. puur en alleen voort uit de Islam ? Is Assad een gewetenloze moordenaar die zijn eigen bevolking afslacht ? Zo maar een paar vragen in het kader van voorgaande stelling.

  69 likes
  • IS bestaat niet. Een groep huurlingen die voor een paar duizend dollar per maand iedereen vermoordt. Vergeet even niet dat “onze Jongens” hetzelfde doen in Mali en het M-O. Houden er allemaal een nieuw Opeltje aan over .Ongeveer hetzelfde rapaille dat in onze “Gouden Eeuw” de V.O.C. schepen bevolkte. Al die Bedoeïen moeten “volwassen” worden in een paar jaar tijd, waar wij honderden jaren over hebben gedaan. En we zijn het nog niet. Sorry geachte lezers. Er dienen weer een paar pestepidemieën te komen, zodat de bevolking weer een beetje uitdunt. Zou toch weer lekker zijn. 8 miljoen inwoners in NL. Lijkt mij heerlijk. Sterilisatiemiddel in het drinkwater doen. Lost alle problemen op.

   13 likes
 2. er staat een foute veronderstelling in en wel Ieder jaar komen de machtigste mensen op de planeet bij elkaar achter gesloten deuren.
  het moet zijn elk jaar komen de krankzinnigste malloten bij elkaar.

  50 likes
  • Nou @mario, krankzinnig ? Ik zou het eerder sluwe malloten noemen, wetende dat sluwheid niets met wijsheid te maken heeft. Wijsheid komt namelijk iedereen ten goede en sluwheid gaat altijd ten koste van iets of iemand, dat is het verschil.

   18 likes
 3. Hoop maakt z'n eigen magie

  Globalisme en zionisme, zijn de meest negatieve en destructieve stromingen ooit.
  Mensen….neem je verantwoordelijkheid, en leef voor een gezonde
  en respectvolle maatschappij.

  Dat is meer inspirerend en geeft meer vreugde, dan bezig zijn met vernietiging.

  20 likes
 4. die krankzinnige malloten hebben nochtans véééééél macht over ons, vrees ik !

  7 likes
 5. kunnen wij deze film niet zien via internet??

  9 likes
 6. They control sh*t!
  God is in control for as long He is letting them!
  And soon their little empire will end !!!

  6 likes
 7. Opvallend veel mannen onder de aanwezigen die besneden zijn. (of ben ik te sarcastisch?)

  5 likes
 8. Wie zegt dat ze het zelf toegeven en uit zichzelf informatie verschaffen?
  Ik denk dat tijdens de grote hacks in U.S vlak voor 1 mei, op 21 april o.a. in San Francisco, meteen het hele Silicon Valley platgelegd en overgenomen is door de nieuwe regering.
  Want per 1 mei jl. is de U.S. geen corporate staat meer.
  Denk na, Silicon Valley, trek daaruit je conclusie en je komt bij de val van de cabal en alles en iedereen die met ze samenwerkt.
  Duurt best welk lang eer het kwartje hier valt.

  3 likes
 9. Geweldig deze NON informatie. De geheime diensten zullen zomaar toegeven en of info verschaffen. LOL als je dat gelooft. Denk eens na en trek je eigen conclusies.

  2 likes
 10. Waar / wanneer is deze film te zien ?

  iemand ?

  1 likes
 11. Wat ik me afvraag: als “Bilderberg” zoveel macht heeft dat het oorlogen laat ontstaan, regimes installeren of juist laten omvallen, globale (financiele) crisis laat ontstaan etc. …, en dan laten ze zo’n film verschijnen? Vreemd…

  1 likes
 12. Het gebakken lucht geld gaat verdwijnen, er komt een goud gedekte valuta en de msm gaat overgenomen worden, dat waren een van Trumps´belangrijkste punten.
  Hij is behoorlijk op stoom en dat kan volgens mij alleen als je Silicon Valley in handen hebt.
  Waar blijven de Rotschilds en de Rockfellers met hun aanhang als hun geld niets meer waard is?
  Ze hoeven het niet zelf uit handen te geven, een druk op een knop en het is in een keer niets meer waard.
  Vandaag weer nieuwe cyber attacks in U.S. maar ik weet niet of het er mee te maken heeft en waar ze vandaan komen.
  Aan de andere kant kun je geen nieuw systeem implementeren zonder het oude eerst volledig uit te schakelen.

  https://www.youtube.com/watch?v=rAFj7HeV1k4

  1 likes
 13. corr….duurt best wel lang.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Australische politicus: ‘Rassenprotesten zijn vooral schuld van Obama’

De media proberen Trump de schuld te ...

media

Media zijn onderdeel van probleem in de coronacrisis: ‘Dit is massapsychose’

Wat je ook van hem vindt, Jort ...