Homepagina » Binnenland » Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden
nieuwsuur

Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden

In 2009 zijn we voorgelogen over de Mexicaanse griep door het RIVM, de WHO en virologen, zo laat een oude, zeer kritische aflevering van Nieuwsuur zien. Dat we anno 2020 een herhaling van feiten beleven, blijkt geen reden voor het programma om zich opnieuw kritisch op te stellen.

Deskundigen waarschuwden voor miljoenen besmettingsgevallen en duizenden doden, maar uiteindelijk beleefde Nederland het mildste griepseizoen ooit. “De wereld werd voor de gek gehouden door de dreiging van een pandemie die nooit kwam. Als resultaat zijn grote sommen publiek geld verspild aan medicijnen,” zei wijlen politicus Paul Flynn in Nieuwsuur.

In mei 2009 wijzigde de WHO de definitie van het woord pandemie. Hierdoor kon de organisatie een maand later de uitbraak van de Mexicaanse griep tot pandemie verklaren, terwijl er sprake was van een mild virus met weinig doden.

Veroordelen

Flynn: “Het verhaal ging dat er een grote plaag aankwam, de ergst mogelijke griep. En de kranten hadden het al over de griep van 1918 toen mensen gezond wakker werden en aan het eind van de dag dood waren. Het kwam de farmaceutische industrie goed uit om iedereen bang te maken.”

“Ze stelden de wereld teleur tijdens de Mexicaanse griep door de normen te verlagen. Ze lieten zich overhalen door mensen die de farmaceutische industrie dienden en niet zozeer de volksgezondheid. We hebben unaniem besloten te veroordelen wat de WHO heeft gedaan.”

Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]
3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andersgraag
andersgraag
1 jaar geleden

Je wordt constant u voor de gek gehoiden

Bewustzijn
Bewustzijn
1 jaar geleden

Zo overduidelijk dat we erin geluisd zijn en worden.
Mark Rutte neemt het advies over van de RIVM en die neemt het advies over van de World Health organisation ofwel het Rockenfeller instituut, waar Bill gates de grootste sponsor van is.
Zo wordt dus de verantwoording bewust afgeschoven en er wordt bewust niet naar het bewijs gekeken wat er niet is .
Gelukkig dat er steeds meer specialisten actie ondernemen om de deceptie die te bewijzen valt voor het gerecht te krijgen.
WHO heeft de paniek gezaaid, het aantal voorspelde doden was zwaar overdreven met 3,4 % van de bevolking zou sterven wat bij lange na niet van toepassing was..
Het is geen pandemie, bij lange na niet.
Het gezond verstand om dingen terug te draaien en weer vrij te geven wat iedereen kan zien want niemand kent een gezond persoon die is overleden wat gewoon de fraude duidelijk weergeeft om alles in een greep van controle te houden.
Er gaan in de toekomst heel wat koppen rollen want de deceptie zal gemakkelijk aangetoond worden voor de rest van de bevolking die nog in vermomde Clowns geloofd en die de beslissingen nemen.
Die hebben een andere agenda die niet in het belang is voor het welzijn van de mensheid wat nu voor velen overduidelijk te zien is.
De logica en het bewijs is in het nadeel van de staat en de andere regeringen en ze komen hier niet mee weg.
De oorlog gaat verder en is eigenlijk pas begonnen.

jtprf
jtprf
1 jaar geleden

Zo ook huidig gebeuren. Het geld is al gecashed mensen, egaal wat er komt.

salvar
salvar
1 jaar geleden

je wordt geknecht.
je wordt gedresseerd.
zo meteen uitgemolken.
je wordt straks gevaccineerd.
je wordt gechipt .
daarna als je geluk heb afgemaakt.

je heb nu nog keus , maakt voor de rest van je leven een beslissing of je aan de leiband blijf lopen of nog enige tijd in vrijheid wil leven weg van dit zootje.
de keus is aan jou want de tijd dringt.

x

Check Also

arts

Arts-microbioloog Red Team: ‘Steeds meer gevaccineerden in het ziekenhuis’ (77,8% deze maand)

Het RIVM meldde dat de prognoses voor ...

agema

Fleur Agema haalt uit naar media: ‘De ongevaccineerden zullen wel weer de schuld krijgen’

De media waarschuwen vandaag dat het aantal ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x