Homepagina » Binnenland » Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden
nieuwsuur

Nieuwsuur onthult hoe het RIVM en de WHO ons in 2009 voor de gek hielden

In 2009 zijn we voorgelogen over de Mexicaanse griep door het RIVM, de WHO en virologen, zo laat een oude, zeer kritische aflevering van Nieuwsuur zien. Dat we anno 2020 een herhaling van feiten beleven, blijkt geen reden voor het programma om zich opnieuw kritisch op te stellen.

Deskundigen waarschuwden voor miljoenen besmettingsgevallen en duizenden doden, maar uiteindelijk beleefde Nederland het mildste griepseizoen ooit. “De wereld werd voor de gek gehouden door de dreiging van een pandemie die nooit kwam. Als resultaat zijn grote sommen publiek geld verspild aan medicijnen,” zei wijlen politicus Paul Flynn in Nieuwsuur.

In mei 2009 wijzigde de WHO de definitie van het woord pandemie. Hierdoor kon de organisatie een maand later de uitbraak van de Mexicaanse griep tot pandemie verklaren, terwijl er sprake was van een mild virus met weinig doden.

Veroordelen

Flynn: “Het verhaal ging dat er een grote plaag aankwam, de ergst mogelijke griep. En de kranten hadden het al over de griep van 1918 toen mensen gezond wakker werden en aan het eind van de dag dood waren. Het kwam de farmaceutische industrie goed uit om iedereen bang te maken.”

“Ze stelden de wereld teleur tijdens de Mexicaanse griep door de normen te verlagen. Ze lieten zich overhalen door mensen die de farmaceutische industrie dienden en niet zozeer de volksgezondheid. We hebben unaniem besloten te veroordelen wat de WHO heeft gedaan.”

Bekijk de video hieronder:

[Café Weltschmerz]
3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
andersgraag
andersgraag
10 maanden geleden

Je wordt constant u voor de gek gehoiden

Bewustzijn
Bewustzijn
10 maanden geleden

Zo overduidelijk dat we erin geluisd zijn en worden.
Mark Rutte neemt het advies over van de RIVM en die neemt het advies over van de World Health organisation ofwel het Rockenfeller instituut, waar Bill gates de grootste sponsor van is.
Zo wordt dus de verantwoording bewust afgeschoven en er wordt bewust niet naar het bewijs gekeken wat er niet is .
Gelukkig dat er steeds meer specialisten actie ondernemen om de deceptie die te bewijzen valt voor het gerecht te krijgen.
WHO heeft de paniek gezaaid, het aantal voorspelde doden was zwaar overdreven met 3,4 % van de bevolking zou sterven wat bij lange na niet van toepassing was..
Het is geen pandemie, bij lange na niet.
Het gezond verstand om dingen terug te draaien en weer vrij te geven wat iedereen kan zien want niemand kent een gezond persoon die is overleden wat gewoon de fraude duidelijk weergeeft om alles in een greep van controle te houden.
Er gaan in de toekomst heel wat koppen rollen want de deceptie zal gemakkelijk aangetoond worden voor de rest van de bevolking die nog in vermomde Clowns geloofd en die de beslissingen nemen.
Die hebben een andere agenda die niet in het belang is voor het welzijn van de mensheid wat nu voor velen overduidelijk te zien is.
De logica en het bewijs is in het nadeel van de staat en de andere regeringen en ze komen hier niet mee weg.
De oorlog gaat verder en is eigenlijk pas begonnen.

johan
johan
Reactie op  Bewustzijn
10 maanden geleden

helemaal mee eens, we voeren alleen geen ‘oorlog’ … een tegengeluid/anderen mening/wil om verandering etc…

jtprf
jtprf
10 maanden geleden

Zo ook huidig gebeuren. Het geld is al gecashed mensen, egaal wat er komt.

salvar
salvar
10 maanden geleden

je wordt geknecht.
je wordt gedresseerd.
zo meteen uitgemolken.
je wordt straks gevaccineerd.
je wordt gechipt .
daarna als je geluk heb afgemaakt.

je heb nu nog keus , maakt voor de rest van je leven een beslissing of je aan de leiband blijf lopen of nog enige tijd in vrijheid wil leven weg van dit zootje.
de keus is aan jou want de tijd dringt.

salvar
salvar
10 maanden geleden

kijk maar hoe je nu in de boot wordt genomen.
pandemie nog lang niet voorbij.
geen dode op IC.
2 dode op ic.
op IC onder de 200.
zometeen weer 10 erbij of zo.
zo blijven ze het in stand houden tot je weet wel.
navraag in de wijk of ze iemand kennen die opgenomen is met corona , nee dus.
in een andere wijk bij een kennis weet jij iemand , nee dus.
navraag bij kennissen weten jullie iemand bij je in de buurt die opgenomen is , nee dus .
etc. etc etc.
de vraag is liggen er nog wel 200 op IC met corona?
ik betwijfel het.

alex
alex
10 maanden geleden

Volgens mij wat niet gelukt is in 2009.Willen ze nu terug proberen met een beter plan en meer paniek lock down, mondmaskers, meer doden zogezegd, enz….Nu de daders zijn er in 2009 beter van afgekomen en nu in 2020 zouden ze moeten veroordeeld worden en de doodsstraf krijgen want wat zij doen is het afbreken van de democratie waar onze oudjes voor gevochten hebben, die ze hebben vermoord in de rusthuizen

Albert
Albert
10 maanden geleden

Je kunt sommige mensen altijd voor de gek houden, je kunt alle mensen soms voor de gek houden, maar je kunt niet alle mensen altijd voor de gek houden. Iemand herinnert zich de zgn. ‘Vogelgriep’ of de ‘Aziatische griep’?
Op de BBC verscheen in Oktober 2005, dé ‘Health expert’ van de UK op dit SPECIALE gebied van Pandemieën. De absolute ‘topspecialist’ op dit medisch gebied, deze ‘wetenschapper’ (naam vergeten) verklaarde; “Het is niet de vraag OF het gebeurd, maar wannéér: het kan over een of twee jaar zijn, maar EEN DERDE ‼️deel van de wereldbevolking zal sterven aan deze epidemie”. ‘Fear has torment’, zegt Gods Wooord. En dat ziet de NWO controle mindpolitie graag. Must see! https://youtu.be/paEZlOre0tQ (true story, real happened, no fake; after half a minute).

Na twee jaar kon je lezen (o.a. in USA Today), in Oktober 2007, dat er totaal 12 (twaalf) menselijke doden waren door deze ‘Vogelgriep’.
Een Amerikaanse vriend* kwam beide jaren in de UK. Hij zag in 2015 bergen schapen daar levenloos opgestapeld en hoorde dit stomverbaasd, rechtstreeks op de BBC. In 2007 hoorde hij de ‘schade’ daar, maar van die prul’wetenschapper’ hebben we natuurlijk nooit meer iets gehoord, laat staan dat hij ooit zijn excuses aangeboden heeft! Dat is het ergste, de leugens worden zelden openbaar gemaakt en gerectificeerd. Zie bijv. de CNN: 93% is negatief over Trump dus absoluut fakenews.

Astronomisch groot verschil dus. En we worden nog steeds constant voorgelogen met deze rommel door o.a. de pharmacy (elke arts kreeg een paar jaar geleden ik meen €130,- voor elke injectie die ze gaven; van ONZE belastingcenten natuurlijk), nou dan werk je toch graag mee aan de leugen van de NWO? Nu zien de vaccin ontwikkelaars Pfizer, Johnson & Johnson en Merck, Bill Gates: miljardenwinsten met dit virus:
ziekenhuizen ontvangen (in de USA alleen?!) $1300,- voor een ‘Covid19-patient’ en $3900,- als het beademingsapparaat wordt toegepast!💸💸💸

Eelke Piers
Eelke Piers
10 maanden geleden

Met de varkensgiep was Ab Osterhaus de specialist viroloog die moor en brand schreeuwde en de regering overhaalde om 30 miljoen vaccins te kopen waarvan er ongeveer 25 miljoen weggegooid konden worden en nu heeft de regering dezelfde Osterhaus weer ingehuurd die nu nog harder schreeuwt om de regering van advies te dienen.
Als je praat over een ezel en een steen.

frans
frans
Reactie op  Eelke Piers
10 maanden geleden

Hoe weten we dat deze vaccins zijn weggegooid?!

Wow
Wow
10 maanden geleden

Dikke Willem zit hier achter. Rutte en de Jonge zijn op audiëntie geweest en hebben hun orders gehad. Dit is maar een gevoel hoor heb geen bewijzen,….en toch is het zo

F uit het noorden
F uit het noorden
7 maanden geleden

Alles wat er nu gebeurd is al bekend… Mensen worden angst aangepraat zodat ze gaan geloven dat het echt is en daardoor kan de overheid de dictatuur gaan stellen… Er moeten vele mensen zieke. En ouderen uit. Het is schandalig!!!

x

Check Also

vaccin

Onderzoekers trekken aan de bel: coronavaccins veroorzaken mogelijk dodelijke hersenziekte

De mRNA-vaccins van Moderna en Pfizer veroorzaken ...

corona

Corona piekt in 4 van de 5 meest gevaccineerde landen. Moeten we ons zorgen maken?

De koplopers in het vaccinatieklassement, waaronder vier ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

12
0
We lezen graag je reactie!x