Homepagina » Buitenland » VIDEO: Amerikaanse abortusdienst handelt in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s
VIDEO: Amerikaanse abortusdienst handelt in lichaamsdelen van geaborteerde baby's

VIDEO: Amerikaanse abortusdienst handelt in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s

Een arts van Planned Parenthood heeft in een undercovervideo toegegeven dat de Amerikaanse abortusdienst lichaamsdelen van geaborteerde foetussen verkoopt. De lichaamsdelen gaan voor gemiddeld 30 tot 100 dollar over de toonbank.

Dr. Deborah Nucatola is sinds februari 2009 senior directeur medische diensten bij Planned Parenthood. Ze werkt al meer dan 10 jaar voor de organisatie met 700 klinieken en voert zelf ook abortussen uit. In de video, die al ongeveer twee miljoen keer is bekeken, ontmoet ze onderzoekers die zich voordoen als kopers.

Terwijl ze wijn drinkt en salade eet, legt dr. Nucatola uit dat ze 30 tot 100 dollar per exemplaar rekent en dat er vooral veel vraag is naar levers, hoewel ‘veel mensen dezer dagen intacte harten willen’. Ook is er vraag naar longen en ‘onderste ledematen’.

Zwaar misdrijf

Nucatola gaf toe dat aborteurs er alles aan doen om niet te laten doorschemeren dat ze geld verdienen aan lichaamsdelen van foetussen. Dat wordt niet alleen gedaan om het imago van de organisatie te beschermen, handelen in menselijke lichaamsdelen is namelijk een zwaar misdrijf.

Dr. Nucatola stelt aan het begin van de dag vast welke lichaamsdelen klanten willen hebben en welke patiënten die dag binnenkomen voor een abortus. Vervolgens zorgen aborteurs van Planned Parenthood ervoor dat de gewenste organen niet worden vernietigd zodat de winst wordt gemaximaliseerd.

In een andere video hebben de onderzoekers een ontmoeting met directeur van Planned Parenthood Cecile Richards, die zegt dat dr. Nucatola zeer hulpvaardig is geweest bij het veiligstellen van lichaamsdelen van ongeboren baby’s.

Onmenselijk bedrijfsmodel

Het Center for Medical Progress, dat 3,5 jaar onderzoek gedaan heeft naar de organisatie, zei: “De criminele samenzwering om geld te verdienen aan geaborteerde baby’s reikt helemaal naar de top van Planned Parenthood. Deze organisatie moet worden berecht zodat er geen belastinggeld meer kan gaan naar deze barbaarse abortushandel.”

Verschillende organisaties willen dat het Amerikaanse Congres een onderzoek instelt naar het onmenselijke bedrijfsmodel van Planned Parenthood. De informatie wordt op Twitter gedeeld onder de hashtag #PPSellsBabyParts.

[LifeSiteNews]


Vind je dit artikel goed? Deel het dan met mensen die je kent op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

25 reacties

 1. dit kan niet waar zijn

  5 likes
  • Dit is al wat jaren bekend.
   Evengoed pepsi cola die materialen van foetussen gebruikt in haar producten.
   ook cosmetica producten bevatten in veel gevallen foetus materiaal.
   Het is zo ziek dat je het haast niet wil en kan geloven.Er is een complete markt op gebaseerd.
   Hoe meer aandacht dit krijgt des te eerder kunnen deze praktijken gestopt worden.

   11 likes
  • Het gaat over California. Reken maar dat het kan!

   3 likes
 2. Goede publicatie dit!

  Ziek, zieker, ziekst!

  12 likes
 3. Ik zou niet willen weten waar de Chinezen in handelen!!

  1 likes
  • Dacht U dat de Chinezen slechter waren als USA-West Europese sluipmoordenaars, niks hoor, wij geven aan en de rest volgt !

   6 likes
   • Hoop maakt z'n eigen magie

    De Usa wil de indruk wekken dat ze zo fantastisch zijn, terwijl ik nu inmiddels de indruk krijg dat juist dat land, ultiem slechte dingen doet met de hele wereld. En nog onder het mom dat ze ons helpen. Van de wal in de sloot, ja. China pretendeert dat tenminste niet. De Usa heeft 2 gezichten.

    4 likes
    • Da’s t hele spelletje op wereldtoneel, de helper uithangen. Ook van die types achter me aan gehad die me onder het mom van helpen liepen te commanderen en zo hun ego konden opblazen. Soort bloedzuigers dus. Codependency heet dat, wederzijdse afhankelijkheid. Trouwens, je kan een ander niet helpen, hooguit kan je iemand ergens mee helpen.

     1 likes
  • Die hebben hun eigen groothandel hierin.

   1 likes
 4. Dit is absoluut waar, lang geleden in de beginne van het aborteren, in Nederland gebeurde dit ook, en grote kindertjes werden in stukken gezaagd met zaag draad en verwijderd en verkocht, voor sommige mensen stikt geld nooit, en doen ze alles om rijk te worden, ook artsen zijn mensen, en kunnen onmensen worden, killers van het aller prilste en onschuldigste leven op deze wereld, ongeboren mensjes!

  6 likes
 5. En tout fidelles av Roy

  Ik ben te moe voor de video; wat doet men met de gekochte waar?

  1 likes
  • Stem cel onderzoek, om voor de rijken het eeuwige leven te vinden, het groeien van organen, tja dat heet wetenschappelijk biologisch onderzoek, zo U wordt hier ook moe van, nu ik ook, het past niet meer in een normaal menselijk denken.
   In mijn jeugd werd ik hier mee geconfronteerd via een vriendin van mijn dochter, haar vader verdiende millioenen met dit afdrijven van menselijke vruchten, was een hele kluwe van progresief denkende mensen, “” zakken vullers via andermans ellende””, en deze misopvattingen bleven groeien , met uiteindelijk het ontluisteren van al onze sociale waarden, trouwen familie kinderen, waar dit gaat eindigen, kunt U zien op de TV van viese pratende goorlapjes, hoe knipt U Uw schaamhaar, en moet kunnen toch, nou voor mij niet !

   5 likes
 6. Als het leven niet meer heilig is en het huwelijk slechts een contract. Dan is zwanger worden niet meer dan een griepje dat verholpen dient te worden. Moord en orgaanhandel, als ze ontslagen word kan ze wellicht bij isis aan de bak..

  2 likes
 7. en dan nu een horror film gepresenteerd door …..

  0 likes
  • Raar dat het filmpje nu pas naar buiten komt (een jaar geleden gefilmd). Misschien bewaard om voor de verkiezingen te gebruiken? Als dat zo is, dan komt het filmpje een jaar te laat en is niets anders dan propaganda van degenen die het nu hebben vrijgegeven. Welke agenda dient dit?

   2 likes
 8. Waar geld zit, zit gespuis.. en gaat al het moraal overboord.

  2 likes
 9. De vader van Bill Gates was hoofd van deze organisatie…say no more

  2 likes
 10. Recyclen. Zo lang er geld te verdienen valt, alle normen en waarden weg.
  Nu is er nog meer gezeik ontstaan omtrent aborties

  0 likes
 11. Ooit een hal met kadavers op ijzeren netten zien liggen, met opvangbakken er onder, dit was in India, de residuen werd in ijzeren vaten gegoten, en op transport naar west Europa, voor de chemische schoonheids industrie, dit is echte kringloop, 100% naturel en biologique.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

dorp

Het mysterieuze Poolse dorp waar alleen maar meisjes worden geboren

In het Poolse dorp Miejsce Odrzanskie zijn ...

Zit er DNA van geaborteerde baby's in vaccins, en zo ja is dat gevaarlijk? Wetenschapper schetst schokkend beeld

Zit er DNA van geaborteerde baby’s in vaccins, en zo ja is dat gevaarlijk? Wetenschapper schetst schokkend beeld

Vaccins bevatten weefsel van geaborteerde foetussen, zo ...