Buitenland

VIDEO: Amerikaanse abortusdienst handelt in lichaamsdelen van geaborteerde baby’s

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een arts van Planned Parenthood heeft in een undercovervideo toegegeven dat de Amerikaanse abortusdienst lichaamsdelen van geaborteerde foetussen verkoopt. De lichaamsdelen gaan voor gemiddeld 30 tot 100 dollar over de toonbank.

Dr. Deborah Nucatola is sinds februari 2009 senior directeur medische diensten bij Planned Parenthood. Ze werkt al meer dan 10 jaar voor de organisatie met 700 klinieken en voert zelf ook abortussen uit. In de video, die al ongeveer twee miljoen keer is bekeken, ontmoet ze onderzoekers die zich voordoen als kopers.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Terwijl ze wijn drinkt en salade eet, legt dr. Nucatola uit dat ze 30 tot 100 dollar per exemplaar rekent en dat er vooral veel vraag is naar levers, hoewel ‘veel mensen dezer dagen intacte harten willen’. Ook is er vraag naar longen en ‘onderste ledematen’.

Zwaar misdrijf

Nucatola gaf toe dat aborteurs er alles aan doen om niet te laten doorschemeren dat ze geld verdienen aan lichaamsdelen van foetussen. Dat wordt niet alleen gedaan om het imago van de organisatie te beschermen, handelen in menselijke lichaamsdelen is namelijk een zwaar misdrijf.

Dr. Nucatola stelt aan het begin van de dag vast welke lichaamsdelen klanten willen hebben en welke patiënten die dag binnenkomen voor een abortus. Vervolgens zorgen aborteurs van Planned Parenthood ervoor dat de gewenste organen niet worden vernietigd zodat de winst wordt gemaximaliseerd.

In een andere video hebben de onderzoekers een ontmoeting met directeur van Planned Parenthood Cecile Richards, die zegt dat dr. Nucatola zeer hulpvaardig is geweest bij het veiligstellen van lichaamsdelen van ongeboren baby’s.

Onmenselijk bedrijfsmodel

Het Center for Medical Progress, dat 3,5 jaar onderzoek gedaan heeft naar de organisatie, zei: “De criminele samenzwering om geld te verdienen aan geaborteerde baby’s reikt helemaal naar de top van Planned Parenthood. Deze organisatie moet worden berecht zodat er geen belastinggeld meer kan gaan naar deze barbaarse abortushandel.”

Verschillende organisaties willen dat het Amerikaanse Congres een onderzoek instelt naar het onmenselijke bedrijfsmodel van Planned Parenthood. De informatie wordt op Twitter gedeeld onder de hashtag #PPSellsBabyParts.

[LifeSiteNews]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Bataaf
Bataaf
8 jaren geleden

Goede publicatie dit!

Ziek, zieker, ziekst!

gery
gery
8 jaren geleden

dit kan niet waar zijn

jenne
jenne
8 jaren geleden

Dit is absoluut waar, lang geleden in de beginne van het aborteren, in Nederland gebeurde dit ook, en grote kindertjes werden in stukken gezaagd met zaag draad en verwijderd en verkocht, voor sommige mensen stikt geld nooit, en doen ze alles om rijk te worden, ook artsen zijn mensen, en kunnen onmensen worden, killers van het aller prilste en onschuldigste leven op deze wereld, ongeboren mensjes!

pilske
pilske
8 jaren geleden

Ik zou niet willen weten waar de Chinezen in handelen!!

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x