Universum

Gaat NASA met speciale telescoop op zoek naar Nibiru?

Help mee door dit met iederen die je kent op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De geruchten worden steeds hardnekkiger dat NASA-wetenschappers geïnteresseerd zouden zijn in de mysterieuze planeet Nibiru.

De Russische televisiezender NTV kwam als eerste met het bericht naar buiten, maar inmiddels hebben ook andere media er melding van gemaakt.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De mythische planeet Nibiru, die volgens een legende van de oude Soemeriërs eens in de zoveel jaar de aarde zou naderen, heeft opnieuw de interesse gewekt van de wetenschappelijke gemeenschap, aldus de zender.

Speciale telescoop

Volgens de tv-zender hebben wetenschappers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie het bestaan van Nibiru in 1983 bevestigd. Astronomen zouden nu met een speciale telescoop naar de planeet gaan speuren.

Sommige deskundigen stellen dat de aantrekkingskracht van Nibiru verantwoordelijk is geweest voor de zondvloed, het verdwijnen van Atlantis en grote overstromingen op aarde. Ook zou de aanwezigheid van de planeet hebben geleid tot veranderingen in de baan van planeten in ons zonnestelsel.

Buitenaardse beschavingen

De Russische zender merkt verder op dat Amerikaanse wetenschappers eerder zouden hebben voorgesteld dat Nibiru gecreëerd zou kunnen zijn door buitenaardse beschavingen om de aarde te monitoren.

Volgens sommigen waren de Babyloniërs al op de hoogte van het bestaan van Nibiru of Niburu. Voor dit idee is echter geen wetenschappelijke ondersteuning.

Bron: NTV.ru

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Herman Bosman
Herman Bosman
11 jaren geleden

Alle verhalen over Nibiru of Niburu doen me denken aan de theorie dat de zon een piepkleine ster als begeleider heeft. Het zou gaan om een rode dwerg of om een bruine dwerg, een gasbol die een stuk groter is dan Ju;iter maar te weinig massa heeft om kernfusiereacties in zijn kern op gang te krijgen en te houden. De begeleider is vanaf de aarde nog niet waargenomen, maar maakt zijn aanwezigheid op gezette tijden merkbaar door het verstoren van de omloopbaan van komeetkernen in de Oortwolk. Zo’n verstoring zou eens in de 26 miljoen jaar optreden en aanleiding geven tot een ongekende regen van kometen die naar de zon toevallen. Tijdens zo’n kometenregen loopt de aarde grote kans om in botsing te komen met een komeet. De begeleider zelf komt nooit het zonnestelsel in.

investigator
investigator
11 jaren geleden

Die zwt toch verstopt achter de zon, daar gaat de 2012 planet x theorie.

Ooit iemand bij stilgestaan dat maya’s niet verder konden tellen of dat er heen genoeg ruimte op de kalender meer was voor 2013 enz.

Zou leuk zijn als er nog een kalender gevonden word met daarop “deel2 van de kalender

Vonzie
Vonzie
11 jaren geleden

Hij scheen toen rond te hebben gehangen in de Kuipergordel. Maar ik denk dat het nog héél lang duurt voor ie hier is. Ik denk nog steeds dat het geen planeet is maar een immens ruimtevaartuig. 1 van die gasten is verantwoordelijk voor het insemineren van Maria (onbevlekt ontvangen). Denk aan de “komeet” (nibiru?)en dat Jezus daarom ook wordt gezien als zoon van God (woont die niet in de “hemel”?.

Back to top button
33
0
We lezen graag je reactie!x