Homepagina » Universum » Gaat NASA met speciale telescoop op zoek naar Nibiru?
Gaat NASA met speciale telescoop op zoek naar Nibiru?

Gaat NASA met speciale telescoop op zoek naar Nibiru?

De geruchten worden steeds hardnekkiger dat NASA-wetenschappers geïnteresseerd zouden zijn in de mysterieuze planeet Nibiru.

De Russische televisiezender NTV kwam als eerste met het bericht naar buiten, maar inmiddels hebben ook andere media er melding van gemaakt.

De mythische planeet Nibiru, die volgens een legende van de oude Soemeriërs eens in de zoveel jaar de aarde zou naderen, heeft opnieuw de interesse gewekt van de wetenschappelijke gemeenschap, aldus de zender.

Speciale telescoop

Volgens de tv-zender hebben wetenschappers van de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie het bestaan van Nibiru in 1983 bevestigd. Astronomen zouden nu met een speciale telescoop naar de planeet gaan speuren.

Sommige deskundigen stellen dat de aantrekkingskracht van Nibiru verantwoordelijk is geweest voor de zondvloed, het verdwijnen van Atlantis en grote overstromingen op aarde. Ook zou de aanwezigheid van de planeet hebben geleid tot veranderingen in de baan van planeten in ons zonnestelsel.

Buitenaardse beschavingen

De Russische zender merkt verder op dat Amerikaanse wetenschappers eerder zouden hebben voorgesteld dat Nibiru gecreëerd zou kunnen zijn door buitenaardse beschavingen om de aarde te monitoren.

Volgens sommigen waren de Babyloniërs al op de hoogte van het bestaan van Nibiru of Niburu. Voor dit idee is echter geen wetenschappelijke ondersteuning.

Bron: NTV.ru

Gerelateerd:

 Vind je deze info goed? Deel het dan met je kennissen op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

33 reacties

 1. Alle verhalen over Nibiru of Niburu doen me denken aan de theorie dat de zon een piepkleine ster als begeleider heeft. Het zou gaan om een rode dwerg of om een bruine dwerg, een gasbol die een stuk groter is dan Ju;iter maar te weinig massa heeft om kernfusiereacties in zijn kern op gang te krijgen en te houden. De begeleider is vanaf de aarde nog niet waargenomen, maar maakt zijn aanwezigheid op gezette tijden merkbaar door het verstoren van de omloopbaan van komeetkernen in de Oortwolk. Zo’n verstoring zou eens in de 26 miljoen jaar optreden en aanleiding geven tot een ongekende regen van kometen die naar de zon toevallen. Tijdens zo’n kometenregen loopt de aarde grote kans om in botsing te komen met een komeet. De begeleider zelf komt nooit het zonnestelsel in.

  0 likes
 2. Die zwt toch verstopt achter de zon, daar gaat de 2012 planet x theorie.

  Ooit iemand bij stilgestaan dat maya’s niet verder konden tellen of dat er heen genoeg ruimte op de kalender meer was voor 2013 enz.

  Zou leuk zijn als er nog een kalender gevonden word met daarop “deel2 van de kalender

  0 likes
 3. Hij scheen toen rond te hebben gehangen in de Kuipergordel. Maar ik denk dat het nog héél lang duurt voor ie hier is. Ik denk nog steeds dat het geen planeet is maar een immens ruimtevaartuig. 1 van die gasten is verantwoordelijk voor het insemineren van Maria (onbevlekt ontvangen). Denk aan de “komeet” (nibiru?)en dat Jezus daarom ook wordt gezien als zoon van God (woont die niet in de “hemel”?.

  0 likes
 4. En dan nog iets…waarom denkt iedereen dat die.maya’s zo slim waren? Halfnaakte inboorlingen die elkaar opaten en menselijke offer rituelen uitvoerden in opdracht van de goden.
  Als die goden echt aliens waren van niburu dan wil ik er niks mee te maken hebben.

  0 likes
 5. Dat planeten vroeger geraakt zijn door iets is goed te zien in de documentairereeks van de Thunderboltprojects , zoek dit maar eens op en kijk de docu , symbols of an alien sky, heeft niks met aliens te maken , ze opperen in deze docu dat mars, venus en saturnus veel dichterbij stonden nog niet eens zo lang geleden, onder andere claimen ze dat de Grand Canyons zijn gecreeerd door plasma-bliksem omdat Mars te dichtbij kwam, als je naar Mars kijkt dan is de onderkant (om het zo maar te zeggen compleet verwoest is door kraterinslagen etc.. en de bovenkant is nagenoeg clean, je kunt duidelijk zien dat Mars een opdonder heeft gehad vroeger, of Nibiru hier verantwoordelijk voor was, tja, wie zal het zeggen, maar de gasten van The Thunderboltprojects hebben mijn inziens een doorbraak in the electric universe en de gedragingen van de planeten vroeger, als je dat ziet dan begin je echt na te denken, niks aliens bla bla.

  0 likes
 6. [quote name=”investigator”]Die zwt toch verstopt achter de zon, daar gaat de 2012 planet x theorie.

  Ooit iemand bij stilgestaan dat maya’s niet verder konden tellen of dat er heen genoeg ruimte op de kalender meer was voor 2013 enz.

  Zou leuk zijn als er nog een kalender gevonden word met daarop “deel2 van de kalender[/quote]
  Is niet nodig als je zelf de kalender niet eens begrijpt.Deel twee is namelijk dezelfde kalender die opnieuw begint.Dus het begint bij A T/M Z, en dan begint het weer van A T/M Z.Dus je hierin wat meer verdiepen, zou voor uzelf een uitkomst zijn.

  0 likes
 7. [quote name=”investigator”]En dan nog iets…waarom denkt iedereen dat die.maya’s zo slim waren? Halfnaakte inboorlingen die elkaar opaten en menselijke offer rituelen uitvoerden in opdracht van de goden.
  Als die goden echt aliens waren van niburu dan wil ik er niks mee te maken hebben.[/quote]
  Wat weet jij veel zeg, ben je erbij geweest soms?Nogmaals je in dit onderwerp verdiepen, maakt dat onzin schrijven verdwijnt.

  0 likes
 8. [quote name=”Vonzie”]Hij scheen toen rond te hebben gehangen in de Kuipergordel. Maar ik denk dat het nog héél lang duurt voor ie hier is. Ik denk nog steeds dat het geen planeet is maar een immens ruimtevaartuig. 1 van die gasten is verantwoordelijk voor het insemineren van Maria (onbevlekt ontvangen). Denk aan de “komeet” (nibiru?)en dat Jezus daarom ook wordt gezien als zoon van God (woont die niet in de “hemel”?.[/quote]
  Ik zie van hieruit je fantasie wandelen.:)

  0 likes
 9. De Maya’s zijn in ieder geval wel slimmer dan jij met je stomme opmerkingen

  0 likes
 10. [quote name=”vanessa”]De Maya’s zijn in ieder geval wel slimmer dan jij met je stomme opmerkingen[/quote]

  Ben jij een maya? Heb ik je beledigd? Maya’s waren een primitief volk, die misschien wel hulp hebben gehad van (goden) als ik alleen al naar d pyramides kijk. waarom zou ik dat nie mogen zeggen? Met je stomme opmerking

  0 likes
 11. [quote name=”vanessa”]De Maya’s zijn in ieder geval wel slimmer dan jij met je stomme opmerkingen[/quote]
  Heel wat slimmer. En kunnen tellen is niet nodig, als je van alles voldoende hebt of niet dan?En het loopt zomers zelf half naakt op een strand te paraderen. de dame,s vluchten gelijk, en de jongen fluiten van lekker ding!!lol.

  0 likes
 12. Volgens de esoterische filosofie is er niets nieuws aan de hand. Het is allemaal beschreven en het gebeurt gewoon periodiek.

  0 likes
 13. Komend weekend is er een mooi hemels schouwspel te zien van vallende sterren afkomstig uit het sterrenbeeld Orion. Eén van de vele speculaties is dat i.p.v. dat dit ruimtegruis is afkomstig van de komeet halley, dit ruimtegruis afkomstig is uit de oortwolk voortgestuwd door een object met een sterk magnetisch veld.

  Eerste opvallende grote vallende sterren waren reeds gespot in San Francisco CA.

  Volgens de nieuwsberichten wordt het bijzonder schouwspel de komende nachten, bij helder weer ga ik dus zeker kijken.

  Hier de reeds geplaatste filmpjes op Youtube van deze vallende sterren.
  http://tinyurl.com/8gfwse4

  Vr. Gr. Pineut

  0 likes
 14. [quote name=”investigator”][quote name=”vanessa”]De Maya’s zijn in ieder geval wel slimmer dan jij met je stomme opmerkingen[/quote]

  Ben jij een maya? Heb ik je beledigd? Maya’s waren een primitief volk, die misschien wel hulp hebben gehad van (goden) als ik alleen al naar d pyramides kijk. waarom zou ik dat nie mogen zeggen? Met je stomme opmerking[/quote]
  Hap koek van Peynenburg is lekker he??Smakelijk!!

  0 likes
 15. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”investigator”]Die zwt toch verstopt achter de zon, daar gaat de 2012 planet x theorie.

  Ooit iemand bij stilgestaan dat maya’s niet verder konden tellen of dat er heen genoeg ruimte op de kalender meer was voor 2013 enz.

  Zou leuk zijn als er nog een kalender gevonden word met daarop “deel2 van de kalender[/quote]
  Is niet nodig als je zelf de kalender niet eens begrijpt.Deel twee is namelijk dezelfde kalender die opnieuw begint.Dus het begint bij A T/M Z, en dan begint het weer van A T/M Z.Dus je hierin wat meer verdiepen, zou voor uzelf een uitkomst zijn.[/quote]
  Ze hebben allang een kalender gevonden die verder telt. Wetenschappers hebben ook nooit beweerd dat er een eindtijd zou zijn. Dat waren de doemdenkers die het zeiden

  0 likes
 16. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”Vonzie”]Hij scheen toen rond te hebben gehangen in de Kuipergordel. Maar ik denk dat het nog héél lang duurt voor ie hier is. Ik denk nog steeds dat het geen planeet is maar een immens ruimtevaartuig. 1 van die gasten is verantwoordelijk voor het insemineren van Maria (onbevlekt ontvangen). Denk aan de “komeet” (nibiru?)en dat Jezus daarom ook wordt gezien als zoon van God (woont die niet in de “hemel”?.[/quote]
  Ik zie van hieruit je fantasie wandelen.:)[/quote]
  Ik fantaseer graag 😉

  0 likes
 17. hoi allemaal,Richard Hoagland is een man die veel onderzoek hierna doet.The planet x-nibiru-is it a coverup??-coast to coast,is een website gewoon bij youtubbe intypen.De maya,s en de inca,s vind ik een gruwelijk volkje dat bestaan heeft, om menselijke offers voor rituelen te gebruiken,dit doet vermoeden dat dit de Anunakie,s waren.Deze zijn niet meer geoorloofd om op aarde te komen,dus daar hebben wij geen last van.mijn vermoedens zijn dat Niburu een omloop tijd van zoveel duizende jaren heeft,het is niet bestuurbaar maar het zou een planeet zijn geweest,en nu een ruimte schip zijn,De maya,s weten veel,en ik vind het erg dat ze niet de geheimen met ons delen,in feite weten ze wat er op ons afkomt,zo hebben ze ook al proviand in geslagen.mischien mogen ze dat niet vertellen,Mijn vermoedens zijn 21-12-2012,de dag erop beginnen wij met een nieuwe jaar telling.Gr,Legaal

  0 likes
 18. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”vanessa”]De Maya’s zijn in ieder geval wel slimmer dan jij met je stomme opmerkingen[/quote]
  Heel wat slimmer. En kunnen tellen is niet nodig, als je van alles voldoende hebt of niet dan?En het loopt zomers zelf half naakt op een strand te paraderen. de dame,s vluchten gelijk, en de jongen fluiten van lekker ding!!lol.[/quote]

  waar heeft die het nou weer over?

  0 likes
 19. [quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”investigator”]En dan nog iets…waarom denkt iedereen dat die.maya’s zo slim waren? Halfnaakte inboorlingen die elkaar opaten en menselijke offer rituelen uitvoerden in opdracht van de goden.
  Als die goden echt aliens waren van niburu dan wil ik er niks mee te maken hebben.[/quote]
  Wat weet jij veel zeg, ben je erbij geweest soms?Nogmaals je in dit onderwerp verdiepen, maakt dat onzin schrijven verdwijnt.[/quote]

  dat heb ik toch gedaan! de maya’s waren een mysterieus volk dat op een moment zomaar verdwenen is en mooi pyramides hebben achtergelaten samen met een hoop andere dingen waaronder de bekende maya kalender. zij deden offer rituelen met mensen, kinderen heb ik zelfs gelezen. hoezo schrijf ik onzin dan? dat zij verder waren dan andere volkeren is zeker waar. een beetje zielig die vijandigheid van jou en andere.

  0 likes
 20. [quote name=”investigator”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”investigator”]En dan nog iets…waarom denkt iedereen dat die.maya’s zo slim waren? Halfnaakte inboorlingen die elkaar opaten en menselijke offer rituelen uitvoerden in opdracht van de goden.
  Als die goden echt aliens waren van niburu dan wil ik er niks mee te maken hebben.[/quote]
  Wat weet jij veel zeg, ben je erbij geweest soms?Nogmaals je in dit onderwerp verdiepen, maakt dat onzin schrijven verdwijnt.[/quote]

  dat heb ik toch gedaan! de maya’s waren een mysterieus volk dat op een moment zomaar verdwenen is en mooi pyramides hebben achtergelaten samen met een hoop andere dingen waaronder de bekende maya kalender. zij deden offer rituelen met mensen, kinderen heb ik zelfs gelezen. hoezo schrijf ik onzin dan? dat zij verder waren dan andere volkeren is zeker waar. een beetje zielig die vijandigheid van jou en andere.[/quote]
  ho,ho niet van mij,Gr,Legaal

  0 likes
 21. [quote name=”investigator”]En dan nog iets…waarom denkt iedereen dat die.maya’s zo slim waren? Halfnaakte inboorlingen die elkaar opaten en menselijke offer rituelen uitvoerden in opdracht van de goden.
  Als die goden echt aliens waren van niburu dan wil ik er niks mee te maken hebben.[/quote]

  Hallo je doet je naam geen eer aan.

  te veel hollywood productie gekeken zeker over maya’s? Zal je tip geven
  geloof niet alles uit films. Maar ga op reis naar primitieve gebieden. Daar leven volken waar je mss puur wijsheid uit kunt putten.

  0 likes
 22. [quote name=”legaal”][quote name=”investigator”][quote name=”Hunting Wolf”][quote name=”investigator”]quote]
  ben je erbij geweest soms?Nogmaals je in dit onderwerp verdiepen, maakt dat onzin schrijven verdwijnt.[/quote]

  mysterieus volk dat op een moment zomaar verdwenen is en mooi pyramides hebben achtergelaten samen met een hoop andere dingen waaronder de bekende maya kalender. zij deden offer rituelen met mensen, kinderen heb ik zelfs gelezen. hoezo schrijf ik onzin dan? dat zij verder waren dan andere volkeren is zeker waar. een beetje zielig die vijandigheid van jou en andere.[/quote]
  ho,ho niet van mij,Gr,Legaal[/quote]

  nee klopt legaal 🙂 alhoewel wij het niet met elkaar eens zijn over dingen kom jij over als een aardig sympatiek persoon. daarvoor ook al eerder gezegd mijn excuses voor eerdere uitlatingen. het lijkt alleen of ik hier familie van sommige heb beledigd. van hunting wolf kan wel kloppen die denkt indiaan te zijn ofzoiets?

  0 likes
 23. De maya’s zeiden toch over de pyramides en andere gebouwen daar dat ze er al stonden voordat zij kwamen? Zij hebben gewoon wijsheid gekregen van ‘hunnie’ ergens.

  0 likes
 24. Planeet X is volgens mij de maan,het zal me niks verwonderen als deze kunstmatig is en er binnenin wezens wonen en werken die ons in de gaten houden.

  0 likes
 25. [quote name=”Jan”]Planeet X is volgens mij de maan,het zal me niks verwonderen als deze kunstmatig is en er binnenin wezens wonen en werken die ons in de gaten houden.[/quote]

  best grappig om te lezen dat ik niet de enige ben die daar over na heeft gedacht!

  0 likes
 26. [quote name=”Jan”]Planeet X is volgens mij de maan,het zal me niks verwonderen als deze kunstmatig is en er binnenin wezens wonen en werken die ons in de gaten houden.[/quote]

  Wetenschappers hebben onderzocht dat de samenstelling van zink in de maan het bewijs is dat de maan ontstaan is tijdens een indrukwekkende botsing tussen de aarde en een onbekende planeet met de grootte van Mars.

  Bron: http://www.nu.nl/wetenschap/2936391/maan-ontstond-botsing-aarde-en-planeet.html

  0 likes
 27. [quote name=”patries”][quote name=”Jan”]Planeet X is volgens mij de maan,het zal me niks verwonderen als deze kunstmatig is en er binnenin wezens wonen en werken die ons in de gaten houden.[/quote]

  Wetenschappers hebben onderzocht dat de samenstelling van zink in de maan het bewijs is dat de maan ontstaan is tijdens een indrukwekkende botsing tussen de aarde en een onbekende planeet met de grootte van Mars.

  Bron: http://www.nu.nl/wetenschap/2936391/maan-ontstond-botsing-aarde-en-planeet.html%5B/quote%5D

  De ene keer geven jullie wetenschappers wel gelijk en andere keer weer niet want dan is het holywood of onder controle van de elite, of coverup (Niet persoonlijk naar jou gericht patries).

  Maar volgens mij is er wel alien activity op de maan toch?

  0 likes
 28. [quote name=”investigator”]
  De ene keer geven jullie wetenschappers wel gelijk en andere keer weer niet want dan is het holywood of onder controle van de elite, of coverup (Niet persoonlijk naar jou gericht patries).

  Maar volgens mij is er wel alien activity op de maan toch?[/quote]

  Ik geef wetenschappers over het algemeen altijd gelijk en zeker als wetenschappelijk werk peer reviewed is. Dat wil zeggen dat het door een onafhankelijke groep wetenschappers ook onderzocht is en dat zij dezelfde conclusie trekken.

  En over die eventuele alien activiteit op de maan kan ik geen zinnig woord zeggen. Ik heb me daar niet genoeg in verdiept.

  0 likes
 29. hoi allemaal,mijn vermoedens zijn,de maan is niet Niburu.En de maan is inderdaad hol,wand toen ze voor de eerste keer een maanlanding maakten,en deze te hard neer kwam is de maan gaan rinkelen als een bel,wel een uur lang.Inderdaad wonen en werken Et,s op ,of liever gezegt in de maan,welk soort van Et,s weet ik niet.Richard Hoagland heeft foto,s van de maan.Aan de oppervlakte zijn ook duidelijke gebouwen her kenbaar,ook de aarlingen waren daar voor de mijn bouw.Wie daar achter zit weet ik niet.in iedergeval mogen de aardlingen niet meer op de maan komen.Deze Et,basissen zijn aan de donkere kant van de aarde.Zelf ga ik met Google aarde daar wel eens kijken en wat je dan allemaal niet ziet intresant,zo ook op Mars zijn er colonies ook ondergronds,en de nasa weet echt wel af van Niburu het schijnt dat ze met aardse ruimte schepen de planeten in de gaten houden.Ik weet de website niet meer,het is lang geleden dat ik deze heb bezocht,maar er is contact geweest met een wissleblower radio.

  0 likes
 30. [quote name=”patries”][quote name=”investigator”]
  De ene keer geven jullie wetenschappers wel gelijk en andere keer weer niet want dan is het holywood of onder controle van de elite, of coverup (Niet persoonlijk naar jou gericht patries).

  Maar volgens mij is er wel alien activity op de maan toch?[/quote]

  Ik geef wetenschappers over het algemeen altijd gelijk en zeker als wetenschappelijk werk peer reviewed is. Dat wil zeggen dat het door een onafhankelijke groep wetenschappers ook onderzocht is en dat zij dezelfde conclusie trekken.[/quote]

  Was dat maar waar, Global warming alarmisten hebben zelfs dat gedeelte vergiftigt door werk alleen door vriendjes te laten controleren. Het is veel zeggend dat na een grondige zuivering, alarmisten niet meer gepubliceerd worden. Of zou dat te maken hebben met het feit dat ze hun werk niet willen delen met hen die een ander idee hebben?

  0 likes
 31. [quote name=”M. Brandenburg”]
  Was dat maar waar, Global warming alarmisten hebben zelfs dat gedeelte vergiftigt door werk alleen door vriendjes te laten controleren. Het is veel zeggend dat na een grondige zuivering, alarmisten niet meer gepubliceerd worden. Of zou dat te maken hebben met het feit dat ze hun werk niet willen delen met hen die een ander idee hebben?[/quote]

  Dus blijft het zaak alles zelf zo goed mogelijk te onderzoeken en te checken en niks zomaar voor waar aan te nemen en in het begin overal sceptisch tegenover te staan.

  0 likes
 32. NASA = NEVER A STRAIGHT ANSWER.
  De hele wereldbevolking is gebrainwashed door hun. 95% van de foto`s die door nasa gemaakt zijn worden geairbrushed voordat ze openbaar worden gemaakt.

  Op youtube is veel fake, echter er is veel te vinden dat echt is.

  En inderdaad de maan is hol en er leeft een beschaving onder de bomden (De greys)_
  Waarom denk je waarom we niet meer teruggaan naar de maan? Ze zijn gewaarschuwd.

  Mars is niet rood en er is een atmosphere en daar is ook leven onder de bodem. Mars was lang geleden als de aarde. Er zijn zoal schedels te zien waarvan men zegt dat het rotsen zijn. Niets is minder waar. Op de maan en mars zijn, structures, basis, gebouwen, pyramides enz. De amerikanen spenderen 500 biljoen dollars jaarlijks aan de geheime spaceprograms.

  De spaceshuttle en iss is als een gordijn om de rest niet te laten zien. (figuurlijk)

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord

Jij bent de koningin van de oorlogsstokers, de belichaming van corruptie. Kijk hoe Hillary Clinton de grond in wordt geboord

Hillary Clinton heeft in een interview gesuggereerd ...

Medicijn dat al vele jaren aan vele patiënten wordt voorgeschreven blijkt levensgevaarlijk. Wat je moet weten

Medicijn dat al vele jaren aan vele patiënten wordt voorgeschreven blijkt levensgevaarlijk. Wat je moet weten

Een veelgebruikte bloedverdunner veroorzaakt hartfalen. Dat blijkt ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
REGISTREER JE VOOR DIT WEBINAR
Wanneer?
donderdag, 13 juni 2019
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.