Homepagina » Gezondheid » Tattoo-koningin kondigt aan dat ze haar zoontje niet zal laten vaccineren. Deze krachtige boodschap schreef ze op Instagram
Tattoo-koningin kondigt aan dat ze haar zoontje niet zal laten vaccineren. Deze krachtige boodschap schreef ze op Instagram

Tattoo-koningin kondigt aan dat ze haar zoontje niet zal laten vaccineren. Deze krachtige boodschap schreef ze op Instagram

De zwangere tattoo-koningin Kat Von D gaat haar zoontje niet laten vaccineren, zo heeft ze vrijdag bekendgemaakt op Instagram.

Ik ben van plan om mijn kind veganistisch en zonder vaccinaties op te voeden, klonk het.

“Ik wist dat we vanaf het eerste moment dat we onze zwangerschap aankondigden, overvallen zouden worden met ongevraagd advies,” schreef Von D.

Mijn lichaam

“Ik was ook voorbereid op de kritiek die we zouden krijgen als we open zouden zijn over de persoonlijke aanpak van onze zwangerschap,” vervolgde ze.

“Dit is mijn lichaam. Dit is óns kind. En dit is ónze zwangerschapsreis,” zei ze.

Als je niet weet hoe het is om mensen om je heen te hebben die je belachelijk vinden, probeer dan eens openlijk veganist te zijn, aldus de tattoo-artiest.

Zonder vaccinaties

En als je niet weet hoe het is om door de hele wereld te worden bekritiseerd, veroordeeld en vervloekt, probeer dan eens openlijk een zwangere veganist te zijn op Instagram, een natuurlijke, medicijnvrije thuisbevalling in het water te hebben met een verloskundige en zwangerschapscoach en de intentie te hebben om een veganistisch kind zonder vaccinaties groot te brengen, zei ze verder.

“Ik weet al hoe het is om andere levenskeuzes te maken dan de meerderheid en negatieve reacties zullen mijn keuzes niet beïnvloeden,” benadrukte ze. “Ik doe zelf onderzoek.”

Veel fans van Von D reageerden positief op de aankondiging. Haar Instagram-post is inmiddels bijna 800.000 keer geliket.

I knew the minute we announced our pregnancy that we would be bombarded with unsolicited advice. Some good and some questionable – unsolicited none the less. I also was prepared for the backlash and criticism we would get if we decided to be open about our personal approach to our pregnancy. My own Father flipped out on me when I told him we decided to ditch our doctor and go with a midwife instead. If you don’t know what it’s like have people around you think you are ridiculous, try being openly vegan. And, if you don’t know what it’s like to have the entire world openly criticize, judge, throw uninformed opinions, and curse you – try being an openly pregnant vegan on Instagram, having a natural, drug-free home birth in water with a midwife and doula, who has the intention of raising a vegan child, without vaccinations. My point being: I already know what it’s like to make life choices that are not the same as the majority. So your negative comments are not going influence my choices – actual research and educating myself will – which i am diligently doing. This is my body. This is our child. And this is our pregnancy journey. Feel free to follow me on here if you like what I’m about – whether it’s tattooing, lipstick, Animal Rights, sobriety, feminism, ridiculous gothiness, black flower gardening, cats, or my adorable husband. But if you don’t dig a certain something about what I post, i kindly ask that you press the unfollow button and move the fuck on. So before anyone of you feel inspired to tell me how to do this, I would appreciate you keeping your unsolicited criticism to yourself. More importantly, for those who have amazing positive energy to send my way, I will gladly and graciously receive it with love! X

Een bericht gedeeld door Kat Von D (@thekatvond) op


Foto: Facebook/Kat Von D

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Snelle Planga schreef:

  Het fabeltje dat vaccinaties autisme e.d. veroorzaken komt door een onderzoek van kinderarts Andrew Wakefield in 1998. We hebben in Nederland gelukkig een vaccinatiegraad van 94%, dat komt neer op 15980000 mensen. Het aantal mensen met autisme is 0,6 % ongeveer 102000 mensen. Ervan uitgaande dat alle autistische mensen gevaccineerd zijn heb je het dus over 0,64% van alle gevaccineerde, dus 6 op de 1000 mensen zouden autisme krijgen door vaccinaties. Dit is een dermate klein getal dat je er vanuit kan gaan dat vaccinaties geen autisme veroorzaken maar dat er andere, meer waarschijnlijke oorzaken ten grondslag liggen aan het krijgen van autisme. De Nederlandse Vereniging voor Autisme heeft ook al gezegd, en wetenschappelijk onderzoek heeft dit aangetoond, dat autisme het gevolg is van een aangeboren afwijking in de hersenen. In mijn jeugd ben ik gewoon gevaccineerd, tijdens mijn dienstperiode heb ik meerdere malen door zogenoemde “prikstraten” gelopen en talloze vaccinaties gehad. Ik mankeer helemaal niets, ben gezond, fit en mijn brein werkt uitstekend. Als laatste punt kan ik meegeven dat verpleegsters, wijkverpleegkundige, etc., de mensen dus die vaccineren, nooit maar dan ook nooit, het risico zouden nemen om mensen onherstelbaar te beschadigen door het geven van een vaccinatie. Die mensen zijn ook gewoon meevoelende, doen hun best en zouden een ander niet zomaar kwaad doen. Het is nogal wat om die mensen daarvan te beschuldigen. Als je voor jezelf de keuze wilt maken niet te vaccineren is dat prima, echter breng je andere mensen er wel mee in gevaar, als samenleving hebben we na de laatste pokken uitbraak besloten om te vaccineren om te zorgen dat mensen elkaar niet meer besmette. Als je besluit dat niet te doen moet je ook zo groot zijn om niet meer met de samenleving mee te doen zodat je andere mensen niet lastig valt met je keuze. Uit die tijd komt overigens ook het woord vaccineren vandaan. Mensen ontdekte in de tijd dat de pokken nog voorkwamen, dat wanneer je je opzettelijke besmette met de onschuldige koeienpokken, je vervolgens ook immuun was voor alle soorten pokken. Op deze manier is de wereld sinds 1977 vrij van pokken (een ziekte die daarvoor minstens 3000 jaar de mensheid geplaagd had). Het Latijnse woord vacca betekend ook koe. Niet vaccineren is gewoon niet slim (HPV buiten beschouwing gelaten) en gevaarlijk voor de mensen om je heen. In de bijbelbeld stonden de “gelovigen” na het overlijden van het zoveelste kind door meningokokken in de rij voor een vaccinatie, waarna de uitbraak ook stopte. Het aantal typ fouten en de onzinnige weinig doordachte, met Engelse termen doorspekte taalgebruik (lees opleiding YouTube) geeft te kennen dat het voor sommige mensen weleens beter zou zijn een wat breder bewustzijn te kweken en iets meer kennis op te doen.

  18 likes
  • Marduk's Revenge schreef:

   heu…. Lees dit eens.
   1 simpele vraag? Vroeger 20-30j geleden bestond autisme AMPER OF NIET!!!!!!!!
   VANWAAR KOMEN AL DIE AUTISTISCHE KINDEREN NU? hm???
   Lees

   Dr. Boyd E. Haley was hoofd van de scheikunde-afdeling aan de universiteit van Kentucky. Hij vond niet alleen de hoofdoorzaak van Alzheimer en autisme, maar ontwikkelde ook een zeer effectieve kuur. Met zijn middel helpt hij duizenden kinderen met autisme, waarbij de symptomen geleidelijk aan verdwijnen. Er zijn zelfs gevallen bekend waarbij kinderen geheel zijn hersteld, zelfs in het geval van een ernstige vorm van autisme.

   http://www.ellaster.nl/2018/06/02/amerikaanse-autoriteiten-blokkeren-kuur-voor-autisme/

   17 likes
   • Snelle Planga schreef:

    Vroeger had je bijna geen autisme omdat het dus een stoornis is die slechts 0,6% treft, daarom waren er minder vroeger, ook werden de cijfers niet bijgehouden dus je claim heeft geen enkele grond, ook hoor je er nu meer van omdat we social media hebben. Heb je de cijfers bekeken? Nee, want die zijn er niet. Verder zou een kuur zoals door meneer voorgesteld perfect zijn voor Big Pharma toch? Je maakt ze eerst ziek en daarna weer beter, dubbel verdienen? Overigens moet eerst bewezen worden dat die kinderen klassieke autisten waren, of misschien een aan autisme gerelateerde stoornis die met het opgroeien en goede psychosociale hulp verdwijnt of vermindert. Als laatste ga je ook voorbij aan de cijfer, ik heb het je voorgerekend nota bene!! Overigens was de opmerking “doorspekt met taalfouten en Engelse termen (lees YouTube opleiding)” aan onder andere jou besteedt. Fantastisch dat je het niet doorhebt en gewoon reageert met een linkje, wat als je dat gelezen had, hij zijn studie en medicijnkuur gebaseerd heeft op kwik vergiftiging, voornamelijk door vullingen. In Nederland wordt al 10 jaar niet meer met kwikvulling gevuld. Kwikvergiftiging is een bekende ziekte en heeft heel andere symptomen, je gaat er gewoon heel snel dood aan.

    10 likes
    • redice schreef:

     -Waarom komt autisme niet voor bij de Amish?
     -Waarom worden stammen die in Afrika of in zuid Amerika in de jungle leven evengoed 80 jaar oud, en dit zonder vaccins?

     14 likes
     • Frans2 schreef:

      “The argument that near non-existent rates of autism amongst the Amish are related to a failure to vaccinate rests on two assumptions: 1) that the Amish do not vaccinate their children, and 2) that the Amish do not get autism. Both assumptions are false.”
      https://www.snopes.com/fact-check/the-amish-dont-get-autism/

      8 likes
     • Hawks schreef:

      Amish gaan niet zo vaak naar de dokter, en omdat het om een heel gesloten gemeenschap gaat vindt er geen diagnostiek plaats. Stammen in Afrika en zuid Amerika leven/leefden in isolement. Moet je eens kijken wat er gebeurd als je daar een onschuldig griep of herpesvisrus loslaat…

      6 likes
    • Frans2 schreef:

     Helemaal mee eens, behalve:”In Nederland wordt al 10 jaar niet meer met kwikvulling gevuld.” Amalgaan bevat kwik is is niet verboden en wordt nog steeds gebruikt. Is ook sterker dan witte vullingen.

     11 likes
   • Esther schreef:

    Wat als autisme veroorzaakt wordt door drugsgebruik van de ouders
    LSD bv, welke effecten hebben deze op de mens danwel hun nageslacht.
    En wat te denken over Tjernobyl misschien zijn daar ook wel gevolgen van, en de één zal er last van krijgen en de ander niet.
    Misschien komt het wel door ouders die moeten werken, of zijn dit kinderen van sleutelkinderen.
    Veel praten met een kind is enorm belangrijk, veel contact ook. Liefde mn… wat is de oorzaak?
    Ik hoop dat men erachter komt zsm.

    0 likes
  • Cleopatra schreef:

   @snelle Planga

   Als vaccinaties 100% veilig zijn , vanwaar de angst voor de ongevaccineerden ? U hoeft toch helemaal nergens meer bang van te zijn dus al helemaal niet van de ongevaccineerden toch? Vanwaar die terechtwijzing dat zij de ziektes verspreiden wat de gevaccineerden zelf ook nog steeds doen en juist de ongevaccineerden ziek maken.

   Bent u werkzaam in de FarMAFFIAceutische industrie? Vaccineren is ooit vanuit een goede intentie ontstaan en de Elite ( ja lees farmaffia ceutische industrie ) gebruikt het voor hun eigen dubbele agenda en als u weten wilt wat dat is, begin dan eens een echt onderzoek. en anders welterusten laat jezelf lekker vol injecteren en brainwashen met gif !

   6 likes
   • Snelle Planga schreef:

    Nee ik ben niet werkzaam voor de farmaceutische industrie, wel werkzaam bij de machtigste en rijkste financiële instelling van Nederland en de op twee na in de wereld. Daarvoor heb ik jaren voor defensie en binnenlandse zaken gewerkt en ben cum laude geslaagd voor meerdere opleidingen, ook heb ik dezelfde bloedgroep als bijvoorbeeld ons koninklijk huis (O-) en heb een strenge katholieke opleiding genoten. Volgens uw criteria zou ik dan automatisch tot de slechtste ter aarde behoren toch? Verder ben ik ook nog een toegewijde echtgenoot en een hele goede vader, die ondanks zijn drukke baan in het weekend tijd maakt om namens de voedselbank vrijwillig en volledig gratis voor minder bedeelden wasmachines, televisies, drogers, waterkokers, etc te repareren. Wat doet u met uw leven? Behalve op internet mensen met een andere zienswijze aanvallen met zeer onbehoorlijke, onfatsoenlijke reacties? Cleopatra was overigens een vrouw die over een zeer groot en breed bewustzijn beschikte, zij wist bijvoorbeeld dat hoe je tegen andere mensen doet, een spiegel is van hoe je naar jezelf kijkt en van jezelf houdt. Puntje om over na te denken?

    Dan weer even on-topic (ondanks uw onbehoorlijke, weinig doordachte reactie), vaccineren betekend niet dat je volledig immuun bent, je hebt een stuk meer weerstand en als iedereen vaccineert roeien we die vervelende ziektes op die manier uit, wanneer mensen daar niet aan meedoen en zich toch in de samenleving ophouden creëren ze het risico dat ze toch mensen besmetten en geven een voedingsbodem voor dergelijk ziektes, ook loop je het risico dat virussen evolueren en resistent worden omdat ze een gevaccineerd persoon geïnfecteerd hebben. Daarom ook mijn eerdere reactie, als u niet wilt meedoen met de afspraken die we als samenleving gemaakt hebben, ga dan lekker in je eentje in het bos zitten. Of ga studeren en zorg dat je in ieder geval over genoeg kennis beschikt om een fatsoenlijke discussie aan te gaan.

    7 likes
    • vladi schreef:

     werkzaam bij de machtigste en rijkste….

     fff

     2 likes
    • eksegese schreef:

     Snelle Planga schreef : vaccineren betekend niet dat je volledig immuun bent, je hebt een stuk meer weerstand en als iedereen vaccineert roeien we die vervelende ziektes op die manier uit,

     Was dat maar waar :

     https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/het-mazelenvaccin-bestrijder-of-veroorzaker/

     1 likes
    • Gladiator schreef:

     @Snelle Planga,

     Beste,

     Voor uw eerste alinea…………………Chappeau!!!!! (met een griffel!!)

     Echter met uw tweede alinea ben ik het geheel niet met u eens.

     Waarom??

     Dit zou nu te ver gaan voor me en daar heb ik op dit moment simpelweg de tijd niet voor maar mijn vraag is of u o.a. de documentaire film van regisseur Robert de Niro heeft gezien, te weten VAXXED!

     Zo nee, kijk dan gewoon eens.
     Mijn eigen onderbouwing waarom ik TEGEN vaccinaties ben heeft overigens niet alleen iets te maken met de onbekende alsmede de giftige stoffen welke in elk vaccin zitten maar ook met het en het doel van een bepaald vaccin.

     Moet het hierbij laten maar misschien in een volgend topic.
     Kijk eens naar VAXXED van Robert de Niro.

     Gegroet beste,

     Gladiator

     0 likes
   • Frans2 schreef:

    [ vanwaar de angst voor de ongevaccineerden ? ]
    Zie mijn reactie verderop aan Bert. Die angst is absoluut niet ongegrond.

    Bent u trouwens voor de farmaceuten werkzaam?
    Die zullen namelijk heel erg blij met u zijn ( en met de streng gereformeerden en met ISIS en de Taliban) want u helpt voorkomen dat bepaalde ziektes worden uitgeroeid. Zo moet men eeuwig blijven vaccineren ten gunste van de kassa van de farmaceuten.

    7 likes
  • Bert schreef:

   Je hebt jezelf toch niet goed ingelezen en als je regelmatig 9FN leest dan heb je toch wel een redelijk beeld kunnen krijgen van de SH*T die vaccinaties veroorzaken. In mijn praktijk word ik heel vaak geconfronteerd met ellende die veroorzaakt is door vaccinatie. Veel mensen zijn kudde dieren en die geloven de medische wereld op hun blauwe ogen. Helaas wordt die wereld aangestuurd door de farmaceutische industrie, waarvan steeds meer bekend wordt dat zij veel onderzoeken vervalsen en op zijn minst de negatieve bijwerkingen verzwijgen. Veel medici van naam laten zich voor het karretje spannen van Big Farma en voor veel geld gebruiken die dan bekende namen onder het onderzoeksrapport. Ik ben al meer dan 20 jaar bezig met de ellende die vaccinaties veroorzaken. Er zijn gelukkig ook duizenden onafhankelijke wetenschappers die wel eerlijk onderzoek doen naar de vaccinaties en hun conclusies zijn schrikbarend. Steeds weer worden dezelfde patronen gebruikt eerst creeren van angst voor ziekten en dan de oplossing met een vaccinatie en dat is weer kassa voor de farmaceuten. Helaas zijn veel artsen niet op de hoogte van deze shit omdat zij blindvaren op de info die zij krijgen van de farma. Alle chemische medicijnen hebben bijwerkingen en zouden vaccins dat dan niet hebben? Doodsoorzaak Nr. 3 is medicijnvergiftiging en lees het boek “Dodelijke medicijnen en georganiseerde misdaad” van Peter C. Gotzsche eens dat geeft een inside blik in de farma. Na 20 jaar onderzoek wereldwijd kom ik toch tot de conclusie dat vaccinaties geen goed doen.

   6 likes
  • Weesje schreef:

   @Snelle Planga, het gaat er om wat vaccinaties met je lichaam doen. Het is ook niet zomaar een allergie. Zo zorgen ze voor een hogere belasting door gifstoffen en exorfinen; naast nog tal van andere effecten. Bij autisme, adhd, allergieën enz. spelen dit soort factoren ook een rol. Een en ander ook afhankelijk van je genetische aanleg, de gezondheid van je moeder enz. Of je er autisme van kan krijgen of dat een kind zo in zichzelf gekeerd raakt dat hij autistische trekjes krijgt zou ik niet weten.
   Over taalgebruik gesproken. Van zo’n woordenbrij, met weinig interpunctie en geen alinea’s gaat de leesbaarheid er ook niet op vooruit.

   0 likes
 • H.J. schreef:

  Volgens mij is zij een eenzaam persoontje, met deze kreet om aandacht.
  Waarom moet zij anders, haar privé leven zo in de openbaarheid gooien.
  Geniet van het leven met je kind, op jouw manier.

  12 likes
  • Mikkie schreef:

   H.J. volgens mij is dit een zeer slimme, welbewuste vrouw. Waren er maar veel meer zoals zij! Mijn kids zijn tegen de 30. Had ik maar deze bewustwording gehad voor ik zwanger werd. Dan had ik mijn kinderen pertinent NIET LATEN INENTEN! En dan waren 3 van de 3 waarschijnlijk NIET AUTISTISCH geworden.

   24 likes
   • H.J. schreef:

    Beste Mikkie heel veel sterkte met drie autistische kinderen.
    Vlgs de N-VA worden mensen met autisme geboren.

    14 likes
    • Mikkie schreef:

     H.J. ja hoor. En dat kun je vaststellen direcy na de geboorte? Waarom gaan gedragsgestoorde kinderen dan zo ongeveer rond hun 10e levensjaar het onderzoekscircuit in? Ik zie het, jij bent ervaringsdeskundige. Of pharmaceut…

     4 likes
   • Hawks schreef:

    Dag Mikkie,

    Dat moet zwaar voor je zijn, 3 autistische kinderen. Petje af voor je. Hoop dat je een goed support network hebt.

    0 likes
 • Hawks schreef:

  Ik citeer: ‘“Dit is mijn lichaam. Dit is óns kind. En dit is ónze zwangerschapsreis,” zei ze.’. Mwah, het gaat om haar kind, en niet om haar lichaam. Dat kind kan gevaccineerd worden wanneer het fysiek geen onderdeel mer is van haar lichaam. Volgens mij gaat het dus om haar, en niet het kind.

  Hoop voor haar dat het kind ongevaccineerd gezond en volwassen mag worden.

  11 likes
  • Eagle_Eye schreef:

   Sjongejongejonge daar hebben we er weer één. Zo iemand die denkt dat je zonder vaccinaties niet oud wordt. De hele biblebelt is ongevaccineerd en is zelfs één van de gezondste regio’s in Nederland. Je vraagt je toch af hoe dit kan… https://www.digibron.nl/search/detail/012dbc62cde0ef4a5e0e0b8f/gezondste-regio-maakt-deel-uit-van-biblebelt

   17 likes
   • Hawks schreef:

    Sjongejongejonge daar hebben we er weer één. Zo iemand die niet leest. Volgens mij laat ik mij in mijn reactie nergens expliciet uit hoe ik over vaccinaties denk. Wat ik graag, heel graag ter discussie wil stellen is de argumentatie, en de uitkomst. Mag je als ouder je kind het recht op vaccineren ontnemen?

    Kijk ik naar mijn eigen situatie dan denk ik dat wanneer ik een ziekte zou hebben opgelopen die door vaccinatie voorkomen had kunnen worden, dan zou ik denk ik een rechtsgang overwegen tegen mijn ouders. En persoonlijk vind ik het argument ‘je spuit rotzooi in je bloed’ niet heel sterk. Pleisters, jodium, pacemakers, gehoor implantaten: enig idee wat daar allemaal voor rotzooi in zit? En het hele autisme en kanker verhaal. Hoeveel gevallen autisme komen voor onder niet gevaccineerden, die toegang hebben tot dezelfde diagnostiek, en diagnostiek cultuur, als gevaccineerden? En dezelfd vraag voor kanker.

    8 likes
    • Bert schreef:

     Maar als je door vaccinatie chronische ellende hebt opgelopen, kun je jezelf voor de kop slaan. Helaas gebeurt dat op mijn praktijk heel vaak dat ouders zich voor de kop slaan en als zij geweten hadden wat een sh*t de vaccinatie kan veroorzaken, hadden zij hun kind niet laten vaccineren. Helaas lees ik hier veel reacties van mensen die alles voor zoete koek slikken, wat er via de staat en de medische wereld wordt verteld. Helaas blijkt dat achter dit alles het alleen maar over heel veel geld gaat. Als je ziek bent kan de farma aan je verdienen als je niets hebt dan niet. Er is de farma alles aan gelegen zoveel mogelijk zieke mensen te hebben en de dood zover mogelijk uit te stellen omdat allen dan er giga veel geld verdient kan worden. Het gaat de farma niet om het welzijn van de mensheid maar alleen om dat smerige geld.

     5 likes
     • Hawks schreef:

      De dood uitstellen? Volgens mij is dat ingebed in de eed van Hippocrates, en niet in de farma per se. Gelukkig zijn er een handvol artsen die kwaliteit van leven boven uitstellen van de dood plaatsen. Je raakt wel een vitaal (forgive me the pun) punt: geld en gezondheidszorg. Die gaan niet samen! Kwaliiteit van leven kan en mag niet in geld worden uitgedrukt. Een duivels dilemma.

      Jij ziet mensen in je praktijk die zich voor de kop slaan wanneer ze geweten hadden wat een sh*t de vaccinaties zouden hebben veroorzaakt. En ik vraag je: causaal verband? Waar is het causale verband? Wat is het causale verband tussen welke vaccinatie en welke bijwerking? En dat is de zoete koek die IK mensen zie slikken: ondanks het gebrek aan causaal verband aandoeningen wijten aan vaccinaties.

      Ik zie iets anders: geen pokken, geen builenpest, geen polio, geen difterie. Ik zie vooruitgang.

      En kom nu alsjeblieft niet aan met het argument dat de alternatieve geneesindustrie niet gaat over geld. Helaas spreek ik uit eigen ervaring dat ook deze tak van sport geen haar beter is dan De Big Pharma! Heb mijn neus daar eenmaal gestoten, en ben twee maal wijzer…

      6 likes
     • dna schreef:

      Hawks haalt de eed hippocrates erbij. Laten we met zn allen gaan kijken wat hippocrates zelf vind en wat er in het heden gebeurd. Sorry Haws, maar nu ben je bewust aan het misleiden.

      0 likes
     • Hawks schreef:

      @dna:

      “Ik zweer bij Apollo de genezer, bij Asclepius, Hygia en Panacea en neem alle goden en godinnen tot getuige, om naar mijn beste oordeel en vermogen de volgende eed te houden:

      Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hen een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen.

      Nooit zal ik, om iemand te gerieven, een dodelijk middel voorschrijven of een raad geven, die, als hij wordt gevolgd, de dood tot gevolg heeft. Nooit zal ik een vrouw een instrument voorschrijven om een miskraam op te wekken. Maar ik zal de zuiverheid van mijn leven en mijn kunst bewaren. Het snijden van de steen zal ik nalaten, ook als de ziekte duidelijk is; ik zal dit overlaten aan hen die hierin bekwaam zijn. In ieder huis waar ik binnentreed, zal ik slechts komen in het belang van mijn patiënten.

      Mijn leermeester zal ik eren en liefhebben als mijn ouders; ik zal in gemeenschap met hem leven en zo nodig mijn bezit met hem delen, de kunst leren zonder vergoeding en zonder dat daartoe een schriftelijke belofte nodig is; aan mijn zonen, aan de zonen van mijn leermeester en aan de leerlingen die verklaard hebben zich aan de regelen van het beroep te zullen houden, aan hen allen zal ik de grondslagen van de kunst leren.

      Al hetgeen mij ter kennis komt in de uitoefening van mijn beroep of in het dagelijks verkeer met mensen en dat niet behoort te worden rondverteld, zal ik geheim houden en niemand openbaren. Moge ik, als ik deze eed getrouwelijk houd, vreugde vinden in mijn leven en in de uitoefening van mijn kunst, maar moge het tegenovergestelde het geval zijn indien ik hem schend.

      Ik zal mij verre houden van iedere welbewuste slechte daad en van elke verleiding, in het bijzonder van de geneugten der liefde met mannen of vrouwen, of zij vrij zijn of slaaf.”

      Deze eed zweren artsen. Ook nu nog.

      0 likes
    • Bert schreef:

     Als je , jezelf eens goed inleest en dan bedoel ik wereldwijd, zul je meer te weten komen dan je lief is. Je kunt natuurlijk alles proberen te ontkennen wat er door vaccinatie wordt veroorzaakt maar ik zie de afgelopen 20 jaar wel zoveel ellende, die optreedt nadat een vaccinatie is gegeven, dat het geen toeval meer is. Ik zie precies die zaken, die onafhankelijke wetenschappers in de wereld aantonen. Eczemen, allergieën, gedragsproblemen, autisme, jeugddiabetes enz. Je mag het allemaal ontkennen en de bronnen oplichters noemen ik vind het best.

     1 likes
     • Hawks schreef:

      ‘Eczemen, allergieën, gedragsproblemen, autisme, jeugddiabetes’. Mag ik alternatieve oorzaken aanreiken?

      Eczemen: hebben we wel eens goed gekeken naar de troep die we op onze huid smeren?

      Allergieën: zie hierboven. En hebben we wel eens goed gekeken naar voedsel inname?

      Gedragsproblemen: hebben we wel eens goed gekeken naar het effect van het over de onevenwichtige representatie van vrouwelijke docenten in het lager onderwijs? En het lakse gedrag van ouders ten aanzien van kinderen naar buiten schoppen?

      Autisme: hebben we al eens gekeken naar betere diagnostiek? Of de degeneratie van DNA?

      Jeugddiabetes: hebben ze al eens gekeken naar de voorbeeldfunctie van ouders als het aankomt op eet en kook patronen? Of het vervangen in voedsel van suiker door olie?

      Zomaar wat suggesties…

      1 likes
   • H.J. schreef:

    Is waarschijnlijk een andere onderzoeker dan diegene, die op Google staat onder de kop:
    Uitbraak kinderziektes op de Veluwe.

    7 likes
 • Richard schreef:

  Jezelf injecteren met tatoeage-inkt is ook niet bepaald gezond.

  22 likes
 • Marduk's Revenge schreef:

  Als zij in VS, UK Australie woont zal haar kind 1min na de geboorte onder hoede staat worden gezet en ziet haar kind nooit meer! Wat een achterlijke trut om dat op instagram/twitter te zetten!

  100% linkse praat vertrouw haar voor geen millimeter, straks volgen anderen haar en zijn hun kind dan kwijt! Heb documenten waar wereldwijd per wet VERPLICHT polio, pokken, en nog wat vaccinaties NIET GEWEIGERD KUNNEN WORDEN, doe je het wél, celstraf en u bent uw kind voor eeuwig kwijt!

  2 likes
  • Frans2 schreef:

   [ Als zij in VS, UK Australie woont zal haar kind 1min na de geboorte onder hoede staat worden gezet en ziet haar kind nooit meer! ]
   Wat een kletskoek. Ook die landen kennen het recht om niet in te enten en daarom breken er daar steeds meer epidemieën van o.a. mazelen uit. Wel kunnen er beperkingen voor ongevaccineerden zijn qua school en creche.

   8 likes
 • rambo schreef:

  Tja.. op iedere school moet je laten zien dat het kind is ingeënt. Anders wordt je kind niet toegelaten. Dilemma?

  3 likes
  • Bert schreef:

   Scholen mogen ongevaccineerde kinderen niet weigeren, dat is strafbaar en kun je ze een proces aan doen. Maar wat is het probleem als een kind niet gevaccineerd is en de rest wel dan heeft die groep toch geen probleem, die zijn toch beschermd? of toch niet zo goed? Het zou alleen maar werken bij een hoge vaccinatiegraad door groepsimuniteit, Hoezo? dus dan werkt een individuele vaccinatie niet? Wat een l*lverhaal van de medici aangestuurd door big farma

   5 likes
   • Frans2 schreef:

    In ongeveer 5% van de gevallen werkt een vaccinatie niet goed. Die kinderen kunnen dus toch (ernstig) ziek worden. Maar je weet van te voren niet wie dat zijn.
    Pasgeboren baby’s kunnen ook niet worden gevaccineerd en dus wel ziek worden.
    Dat is dus het probleem.

    Kudde bescherming betekent alleen dat de ziekte geen epidemie kan worden. Enkele individuen zullen dus toch ziek worden, maar de ziekte kan zich door de vele wél-gevaccineerden niet uitbreiden naar alle ongevaccineerden of naar gevaccineerden waar de vaccinatie niet heeft gewerkt.

    7 likes
  • Hawks schreef:

   Ik denk niet dat dit een dilemma hoeft te zijn. Je opent gewoon een school waar alleen maar niet-ingeënte kinderen worden toegelaten.

   7 likes
 • drdellago schreef:

  Lekker vegan dat tattooeren.

  7 likes
 • Jelle schreef:

  Yes eindelijk iemand die verstandig is. Wie volgt er en het ook naar buiten te brengen.

  14 likes
 • flardinga schreef:

  Ik heb het artikel gelezen en ter kennisgeving aangenomen,zelf eet ik liever wat gevarieerder, ben flexitarier (4 dagen geen vlees of vis in de week) en dat bevalt mij prima,wens deze tattoo koningin alle sterkte toe bij haar bevalling en veel geluk straks met haar kind!

  14 likes
 • eksegese schreef:

  Wat een bombarie ! Ze is al lang niet meer uniek in de wens om hun kind zonder vaccins op te laten groeien. Gelukkig niet ! De vraag is hoe lang ze er mee weg gaan komen, overheden zijn druk in de weer om vaccinaties voor een ieder verplicht te stellen. Dat geeft onvoorwaardelijk toegang tot ieders lichaam, wel zo handig als je totale controle nastreeft.

  8 likes
  • Richard schreef:

   Tegenwoordig wordt al bij lichte vergrijpen zoals diefstal of mishandeling al wangslijm afgenomen. Die wordt 25! jaar bewaard. Dus voor een redelijk licht vergrijp krijg je hier gewoon 25 jaar.

   Ze willen gewoon van iedereen DNA. Zelfs ziekenhuizen verzamelen DNA van patiënten na een ziekenhuisbezoek.

   1 likes
 • edwin schreef:

  Bill Gates vaccinations op you tube, filmpje van 6 minuten, ga je van over je nek.

  9 likes
 • Gerda schreef:

  Als ze alles helemaal natuurlijk zou willen doen had ze ook geen ultrasound scans (echo’s) moeten laten maken en die heeft ze al wel gemaakt want ze weet dat ze een zoontje in d’r buik heeft. De beschadiging van een kindje begint al bij het maken van (pret)echo’s en dat is écht geen pretje voor een baby in de buik, het zijn agressieve invasies in het leven van een foetus!

  8 likes
 • umulius schreef:

  Heeft U ongeveer een jaar geleden de documentaire gezien over Puck, die inmiddels rond de twintig is? het was een gezonde baby tot ze met acht maanden de zoveelste vaccinaties kreeg. Ze werd meteen ziek en kon vanaf dat moment alleen nog maar liggen kwijlen, te slecht voor een tytyl school.
  Nee, geen bewijs want de dokter zegt dat dat niet kan.

  3 likes
 • EdoHamm schreef:

  Laten we deze dame nu niet als voorbeeld en rolmodel zien. Ze heeft z haar eigen agenda.
  https://vigilantcitizen.com/latestnews/kat-von-ds-wedding-was-an-occult-elite-ritual/
  Interessante site trouwens, voor mensen die het nog niet kennen!

  1 likes
 • x

  Check Also

  lange frans

  Lange Frans: ‘Ik hoef geen vaccin, chip of biometrisch fakking paspoort’

  De media volgen één lijn als het ...

  marokkaanse

  Wanhopige Marokkaanse vrouw: ‘Ze testen coronavaccins op ons. Ze hebben mijn vader vermoord’

  Enkele dagen geleden meldden de media dat ...

  >