
Bewerkt vlees verhoogt het risico op darmkanker, zo maakte de Wereldgezondheidsorganisatie in 2015 bekend. Toch hoor je geen enkele gezondheidsinstantie hierover.
Hoe dat komt wordt uitgelegd in de documentaire What the Health. Daarin wordt gesteld dat de voedselindustrie, Big Pharma, de gezondheidsinstanties en de overheid onder één hoedje spelen.
Het doel: zoveel mogelijk geld verdienen. De gezondheid van de consument speelt daarbij een ondergeschikte rol.
Oogje dichtknijpen
Documentairemakers Kip Anderson en Keegan Kuhn onthulden in hun eerdere film Cowspiracy al hoe de vleesindustrie de boel belazert en hoe milieu-instanties een oogje dichtknijpen.
In What the Health laten ze zien hoe de vleesindustrie de veroorzaker is van de voornaamste dodelijke ziektes.
Het is niet voor niets dat de WHO bewerkt vlees in dezelfde categorie heeft geplaatst als tabak, asbest en plutonium.
Rijkelijk gefinancierd
Neal Barnard van het Physicians Committee for Responsible Medicine zegt in de film dat diabetes wordt veroorzaakt door een op vlees gebaseerd eetpatroon.
Al snel wordt duidelijk waarom instanties als de American Cancer Society of de American Diabetes Association niets willen zeggen over de link tussen eetgewoonten en ziektes.
Ze worden namelijk rijkelijk gefinancierd door de voedings- en pillenindustrie.
Negeren
Organisaties die dodelijke ziektes horen te bestrijden, negeren de studies over de gevaren van de voeding die ze promoten.
Anderson ontrafelt de financiële connecties tussen de vlees- en zuivelindustrie enerzijds en de gezondheidsinstanties, farmaceutische bedrijven en de politiek anderzijds.
Macht
What the Health onthult de macht van de belangengroepen om je ongezonde voedingsgewoontes te bevorderen en in stand te houden.
In de film komen ook patiënten aan het woord, die vertellen hoe ons lichaam in staat is om chronische ziektes te voorkomen en te bestrijden.
Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:
Meer informatie vind je hier.
Verassend zeg.. Net zoals in Brazilië gewoon bedorven vlees bewerken met chemicaliën.
Eet smakelijk
DE PRIMAIRE BRANDSTOF VAN KANKER – KOOLHYDRATEN
Als het geen eiwit is zoals, vlees, vis, kip of ei en het is geen vet, zoals boter, kaas, room of olie, dan is het een koolhydraat. Koolhydraten in het voedsel bestaan grotendeels uit suikers en zetmelen. Daar vallen brood, ontbijtgranen, vruchtensappen, pizzabodems, snoep frisdranken, ijs, melk, mais,rijst, pasta en aardappelen onder. Koolhydraten zitten overal in! Maar wat zijn koolhydraten?
Je zult misschien geschokt zijn om te horen dat glucose het PRIMAIRE voedsel voor Kanker is – juist ja SUIKER. Wat de voeding betreft, koolhydraten in het voedsel worden door het lichaam afgebroken tot glucose. Je lichaam breekt vet of eiwit in de voeding NIET af tot glucose. De populaire publicaties vertellen je zelden dat een Kankercel niet op vetten of eiwitten kan leven, zoals een normale cel dat wel kan. Daarom is het zo dat ALS EN KANKER EENMAAL IS BEGONNEN, ZELFS AL IS HET NOG MAAR WEINIG, HET ETEN VAN KOOLHYDRATEN DE KANKER ALLEEN MAAR KAN VERERGEN, omdat het de suiker verschaft die de kankercel nodig heeft om van te leven. Iedere Kanker patiënt zou een biologisch eiwitrijk, koolhydraatarm dieet moeten volgen. uit het boek “Het verzwegen verhaal over kanker” van Professor Brian Peskin.
Je darmen zijn het belangrijkste organen om de gifstoffen uit je lichamen te verwijderen.
Aarde/grond neutraliseert gif.
Regelmatig groene klei [groene leem] drinken en je voorkomt zoveel ellende [inclusief chronische aandoeningen].
https://dalternative.wordpress.com/2013/09/26/hoe-gebruik-je-groene-klei-oftewel-leem/
[…] https://www.ninefornews.nl/amerikaanse-kankerfonds-film-ziet/ […]