Homepagina » Gezondheid » Het Amerikaanse kankerfonds wil niet dat je deze onthullende film ziet
Het Amerikaanse kankerfonds wil niet dat je deze onthullende film ziet

Het Amerikaanse kankerfonds wil niet dat je deze onthullende film ziet

Bewerkt vlees verhoogt het risico op darmkanker, zo maakte de Wereldgezondheidsorganisatie in 2015 bekend. Toch hoor je geen enkele gezondheidsinstantie hierover.

Hoe dat komt wordt uitgelegd in de documentaire What the Health. Daarin wordt gesteld dat de voedselindustrie, Big Pharma, de gezondheidsinstanties en de overheid onder één hoedje spelen.

Het doel: zoveel mogelijk geld verdienen. De gezondheid van de consument speelt daarbij een ondergeschikte rol.

Oogje dichtknijpen

Documentairemakers Kip Anderson en Keegan Kuhn onthulden in hun eerdere film Cowspiracy al hoe de vleesindustrie de boel belazert en hoe milieu-instanties een oogje dichtknijpen.

In What the Health laten ze zien hoe de vleesindustrie de veroorzaker is van de voornaamste dodelijke ziektes.

Het is niet voor niets dat de WHO bewerkt vlees in dezelfde categorie heeft geplaatst als tabak, asbest en plutonium.

Rijkelijk gefinancierd

Neal Barnard van het Physicians Committee for Responsible Medicine zegt in de film dat diabetes wordt veroorzaakt door een op vlees gebaseerd eetpatroon.

Al snel wordt duidelijk waarom instanties als de American Cancer Society of de American Diabetes Association niets willen zeggen over de link tussen eetgewoonten en ziektes.

Ze worden namelijk rijkelijk gefinancierd door de voedings- en pillenindustrie.

Negeren

Organisaties die dodelijke ziektes horen te bestrijden, negeren de studies over de gevaren van de voeding die ze promoten.

Anderson ontrafelt de financiële connecties tussen de vlees- en zuivelindustrie enerzijds en de gezondheidsinstanties, farmaceutische bedrijven en de politiek anderzijds.

Macht

What the Health onthult de macht van de belangengroepen om je ongezonde voedingsgewoontes te bevorderen en in stand te houden.

In de film komen ook patiënten aan het woord, die vertellen hoe ons lichaam in staat is om chronische ziektes te voorkomen en te bestrijden.

Bekijk hieronder alvast een trailer van de film:

Meer informatie vind je hier.

[De Morgen]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Agnes schreef:

  DE PRIMAIRE BRANDSTOF VAN KANKER – KOOLHYDRATEN
  Als het geen eiwit is zoals, vlees, vis, kip of ei en het is geen vet, zoals boter, kaas, room of olie, dan is het een koolhydraat. Koolhydraten in het voedsel bestaan grotendeels uit suikers en zetmelen. Daar vallen brood, ontbijtgranen, vruchtensappen, pizzabodems, snoep frisdranken, ijs, melk, mais,rijst, pasta en aardappelen onder. Koolhydraten zitten overal in! Maar wat zijn koolhydraten?
  Je zult misschien geschokt zijn om te horen dat glucose het PRIMAIRE voedsel voor Kanker is – juist ja SUIKER. Wat de voeding betreft, koolhydraten in het voedsel worden door het lichaam afgebroken tot glucose. Je lichaam breekt vet of eiwit in de voeding NIET af tot glucose. De populaire publicaties vertellen je zelden dat een Kankercel niet op vetten of eiwitten kan leven, zoals een normale cel dat wel kan. Daarom is het zo dat ALS EN KANKER EENMAAL IS BEGONNEN, ZELFS AL IS HET NOG MAAR WEINIG, HET ETEN VAN KOOLHYDRATEN DE KANKER ALLEEN MAAR KAN VERERGEN, omdat het de suiker verschaft die de kankercel nodig heeft om van te leven. Iedere Kanker patiënt zou een biologisch eiwitrijk, koolhydraatarm dieet moeten volgen. uit het boek “Het verzwegen verhaal over kanker” van Professor Brian Peskin.

  16 likes
  • Hans schreef:

   Beste Agnes. Elke cel in het menselijk lichaam heeft een energiebron (E), een fosfaatbron (P) en een magnesiumbron nodig (M) om te kunnen overleven. Deze stoffen halen we uit ons eten. En al deze stoffen worden aangevoerd door het bloedvatenstelsel. Het eerste wat een tumorcel doet is zorgen dat er een bloedvatenstelsel naar de tumorcellen wordt aangelegd. De energiebron bestaat uit suiker inderdaad. Suiker die ook je hersenen (en verder elke andere cel in het menselijk lichaam) nodig hebben om te kunnen functioneren.

   Echter, het is volslagen ridicuul om te beweren dat een dieet zonder koolhydraten tumorgroei gaat remmen. Dat is simpelweg niet juist. Je lichaam gaat bij suiker en energie tekort de vetreserves verbranden (deze worden omgezet in suikers zodat er toch weer voldoende energie beschikbaar is). Het nadeel bij vetverbranding is dat alle in het vet opgeslagen toxische stoffen daarbij vrijkomen. Soms in een concentratie die schadelijk is. Het gaan diëten bij een ziekte als kanker (maar ook als je iets simpels als griep hebt) is schadelijk voor de patiënt. Bij kanker moet je een medische behandeling krijgen. Chemo, chirurgie als het kan, bestraling en tegenwoordig immunotherapie. Maar zeker geen alternatief dieet uit een boekje dat enkel tot doel heeft de schrijver ervan rijker te maken.

   0 likes
   • Spirit_himalaya27 schreef:

    Hans,

    Chemotherapie, bestraling etc dat is echt de grootste onzin om kanker te bestrijden! En wat te denken van de malafide kankerfondsen! Ze willen kankerpatiënten natuurlijk niet genezen, ze willen zogenaamd een goed functionerend pharmacy in beeld brengen zodat ze zoveel mogelijk geld kunnen graaien.

    Patiënten kunnen voortaan maar beter de ziekenhuizen en huisartsenposten links laten. Dan krijg je ten minste geen extra stress erbij van hun slaafjesarbeid.

    4 likes
    • Hans schreef:

     Beste Spirit_himalaya, Heb jij geen enkel historisch besef? Herinner jij je Syliva Millecam misschien nog? Zij kreeg ook zulke geweldige adviezen van net zo’n charlatan. En wat leverde haar dat op? Juist….. De Dood.

     Dus houd op met onzin en flauwekul te verspreiden Jij bent zeer duidelijk geen arts, of een wetenschapper. Ik wel. Ik ben microbioloog en ik weet donders goed wat werkt en wat zeker NIET werkt. Chemotherapie is helaas nog in veel gevallen de enige optie die werkt. Gelukkig zijn er tegenwoordig nieuwe veelbelovende therapieën in opkomst.

     En hoepel op met die conspiracy gedachten dat de gehele medische wereld 1 groot complot tegen de mensheid voert. Dat is niet het geval. En wat jij hier beweert, “Ze (Fondsen zoals Kika, KWF) willen kankerpatiënten natuurlijk niet genezen”. Voor een dergelijke uitspraak dien jij je kapot te schamen. Totaal gebrek aan beschaving en kennis. Weet dat juist deze fondsen miljoenen euro’s spenderen aan onderzoek naar nieuwe behandelmethoden.

     1 likes
  • maarten schreef:

   Agnes,

   Als en kanker…heb je een link voor mij? Ik geloof je direct, maar een goede vriend ..niet…
   Het zou voor mij een zwaar verlies zijn als hij ‘er uit stapt’

   1 likes
  • Spirit_himalaya27 schreef:

   Agnes toch,
   Ergens heb je gelijk, we eten teveel suiker en dat is ongezond. Maar ik weet zeker dat suiker niet de aanleiding vormt tot kanker. Ik ken teveel mensen die hun hele leven veel te veel suiker eten, maar absoluut geen ziekte als kanker hebben of kregen.
   Ik denk eerder dat teveel suiker ALZHEIMER veroorzaakt.

   Kanker ontstaat eerder door een tal van schadelijke E-nummers zoals conserveermiddelen, kleurstoffen en emulgatoren bestrijdingsmiddelen etc. Of misschien zelfs door een combinatie van verschillende voedingsstoffen met e-nummer.

   0 likes
 • papavanvijf schreef:

  Verassend zeg.. Net zoals in Brazilië gewoon bedorven vlees bewerken met chemicaliën.
  Eet smakelijk

  8 likes
 • Freba schreef:

  Het sterkte beest op Aarde is de Gorilla. (Schijnt familie van ons te zijn!?) Heeft lange darmen, dus eet alleen fruit. Roofdieren eten vlees en hebben korte darmen. Als wij als Aapvolk dus vlees en andere zooi in onze lange darmen moeten verwerken, krijgen we problemen. Doordat de oogsten mislukten in de oude tijden, is men wild en andere vleessoorten gaan gebruiken. Had iedereen voldoende plantaardig voedsel, was men er nooit aan begonnen. Darmen zullen door de tijden heen wel korter worden. Maar dan ben je 100.000 jaar verder. Overigens was deze kennis al drieduizend jaar geleden bekend bij de Boeddhisten/Chinezen. Jullie denken toch niet dat ik dat allemaal zelf bedacht heb. Het meest logische is vaak het simpelste.

  2 likes
 • ikzelfzelf schreef:

  Je darmen zijn het belangrijkste organen om de gifstoffen uit je lichamen te verwijderen.
  Aarde/grond neutraliseert gif.
  Regelmatig groene klei [groene leem] drinken en je voorkomt zoveel ellende [inclusief chronische aandoeningen].
  https://dalternative.wordpress.com/2013/09/26/hoe-gebruik-je-groene-klei-oftewel-leem/

  0 likes
  • Hans schreef:

   Beste ikzelfzelf, Waarom schrijf jij dergelijke onzin hier neer??? Niemand is er bij gebaad om klei te drinken. Daarmee loop je het risico om verstopt te raken. En zuiveren doe dit al helemaal niet.

   Daarbij mis je kennelijk ook nog eens de meest basale kennis over het menselijk lichaam. Het is niet het darmstelsel dat toxische stoffen uit het lichaam filtert. Dit doet de lever. Deze stoffen worden daarna uitgescheiden via urine of opgeslagen in het vetweefsel (zoals het geval is met dioxine).

   1 likes
  • Mikkie schreef:

   Dor de sensatie-herrie kan ik meer dan de helft niet verstaan. Dát werkt!

   0 likes
 • x

  Check Also

  WHO

  WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

  Dus jij dacht dat de eerste coronagolf ...

  professor

  ‘Professor Lockdown’ gefinancierd door vaccinmakers, onthult (verwijderde) docu

  Neil Ferguson, de professor die de Britse ...

  >