Bewustzijn

Televisie, mind control en de Schumann-resonantie

Help mee door dit artikel met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Catherine Austin Fitts, voormalig directeur en bestuurslid van de Wall Street-firma Dillon, Read & Co, ving in 1984 op haar werk een gesprek op.

Tijdens het gesprek bespraken topmannen van verschillende bedrijven hoe subliminale boodschappen via de televisie zouden worden verspreid met behulp van audiovisuele entrainment.

Fitts, die tijdens de eerste termijn van president Bush werkzaam was voor het ministerie van Volkshuisvesting en Stedelijke ontwikkeling, was na het gesprek zo ontdaan dat ze haar televisie voorgoed de deur uit heeft gedaan.

Fitts waarschuwt dat de tv niet het enige telecommunicatiesysteem is waarbij deze technieken worden toegepast. Ook de mobiele telefoon, radio en het internet worden gebruikt om met behulp van geavanceerde technologieën consumenten over te halen, tegenstand de kop in te drukken en de status quo te behouden.

Financiële instellingen maken vaak gebruik van deze technologieën om de consument in een bepaalde gemoedstoestand te krijgen. De Schumann-resonantie kan worden gebruikt om verlost te worden van de invloed van mind control.

Bron: Truthstreammedia.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Vanwege de status quo wordt deze geestesvervuiling in stand gehouden.
Wordt dit gedaan vanuit commerciëel oogpunt en niet wetende dat commercialiteit nog erger is dan een atoombom.

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Waar komt de term ‘Schumann(-resonantie)’ vandaan?
Oude volkeren zoals de Hopi en de Maya’s gebruikten deze techniek al om zichzelf gezond te houden en te genezen, maar noemde dat, volgens mij toen in die tijd, geen ‘Schumann(-resonantie)’.

barabbas
barabbas
8 jaren geleden

Och het zal zo´n vaart niet lopen in Nederland. Er is toch niet veel op de TV.
En waar graag naar gekeken wordt is al volledig gekleurd. En kijk ook eens naar het duidelijk veranderen van het koopgedrag!
Met alles wat men wilt, zie je toch steeds meer leegstand. O, ja, ook in de portemonnee. Gelukkig volgen we niet die onzin van Rutte. KOM WE GAAN OP NAAR DE NIEUWE WERELD; DE WERELD VAN VERDRAAGZAAMHEID EN ACCEPTATIE.

RRR
RRR
8 jaren geleden

Ik kijk al jaren geen kabel tv meer.
En ik mis niks !!

Sterker nog, ik heb veel meer tijd om te doen wat ik wil doen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x