Buitenland

Terreur in Europa is bewuste strategie van de CIA. Zie hier waarom we bang worden gemaakt voor moslims

Help mee door dit met je vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse coalitie blijft in Syrië massaslachtingen aanrichten onder burgers. Ondertussen is gebleken dat chemische wapens in Syrië zijn gemaakt door Amerikaanse en Britse bedrijven.

Van al dit belangrijke nieuws mag er blijkbaar niets vermeld worden in de mainstream media, zegt pater Daniël Maes, die zelf in Syrië woont.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Bessam Melik, één van de leiders van de Nationale Syrische Raad, zei inmiddels te beseffen dat de VS en haar bondgenoten een samenzwering gepland hebben tegen Syrië om het land in stukken te breken.

Grondig onderzoek

Hij heeft onlangs laten weten zijn steun niet meer te verlenen aan de raad.

Het kan niet meer worden ontkend dat bij de terroristen in Syrië chemische wapens zijn gevonden die afkomstig zijn van Britse en Amerikaanse staatsbedrijven, aldus Maes.

Washington en Londen zullen een grondig onderzoek niet langer kunnen weigeren, zo zei Vladimir Sjapovalov, directeur van het centrum voor historische en politieke studies in Moskou.

Bewuste strategie

Bij de aanslagen op de WTC-torens in New York werd een ongeschonden paspoort gevonden dat het helse vuur van een brandend vliegtuig en smeltend staal had overleefd, merkt Maes op.

En na de aanslag op de redactie van Charlie Hebdo lieten de gebroeders Kouachi hun identiteitspapieren netjes in hun auto liggen.

Volgens schrijver Jean-Yves Jezequel is dit een bewuste strategie van de CIA. Europa moet denken dat het door islamisten wordt bedreigd en zich daartegen moet verdedigen door nog meer militarisering.

Ontmaskerde

De schrijver verwijst naar rechter Marc Trevidic, die ontslag nam omdat hij de politiek correcte verklaringen niet wilde afleggen en ervoor koos om deze strategie achter de aanslagen te ontmaskeren.

Jezequel stelt dat de VS Europa wil blijven overheersen en daar terroristen en aanslagen voor nodig heeft om de militarisering van de NAVO verder op te drijven.

“Hoe is het mogelijk dat de Europeanen nog altijd niet begrijpen dat de echte en enige terroristen die ons bedreigen de Verenigde Staten zijn?” vraagt Jezequel zich af.

Slavernij

Hij vreest dat de strategie van terreur uiteindelijk zal worden doorzien en dat de wereldheersers zullen overgaan op het gebruik van atoomwapens om de volken in slavernij te houden.

Thierry Meyssan schrijft voor Voltaire Network dat Syrië dankzij de Russische, Libanese en Iraanse bondgenoten zal ontsnappen aan het doel dat Washington voor ogen heeft.

Toch zal het Midden-Oosten blijven branden tot haar volkeren de plannen van hun vijanden hebben ontmaskerd, schrijft hij.

Bekijk ook onderstaande toespraak van Assad uit 2003, waaruit blijkt dat hij veel voorzag:

[Geotrendlines]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Furious Anger
Furious Anger
6 jaren geleden

Sorry mij maken ze echt niet bang. Vervelend voor de mensen en families die direct met een aanslag te maken hebben. Toch blijven we er zelf om vragen. Zolang die zieke geesten in Amerika en The Deep State niet te vergeten dit zonder enig weerstand kunen blijven uitvoeren zal er de komende periode weinig veranderen en misschien wordt het nog wel heftiger qua aanslagen. Heb er echt geen fatsoenlijk woord meer voor over wat er zich momenteel allemaal afspeeld wereld wijd! Schandalig hoe we als mens ook door onze eigen regeringen voor het karretje gespannen worden. We kunnen stemmen, de vraag is wat gebeurd er met die stemmen. Niks…. ze blijven hun eigen gang gaan. Als we verandering willen zullen we toch echt als mens moeten gaan samen spannen en een tegen front opwerpen. Als mens worden we momenteel gebruikt, misbruikt en weer her-gebruikt omdat ze ons als dom afschilderen. Is dat onze regering??

Finadi
Finadi
6 jaren geleden

Ik heb een paar interviews met Assad en zijn vrouw gekeken. Mooie mensen. Echte mensen. Ik heb ook naar Putin geluisterd en gekeken hoe hij reageert aan alle onbewezen aanvallen jegens zijn land en hemzelf. Hij heeft al 50 keer een excuus gehad om op de knop te drukken door westerse, snikky provocaties maar hij denk toch ook een beetje aan ons. Zo zie ik het. Wij, de slachtoffers in slaap gebracht met vooral ‘chemicals’ door puur evil pro-actief mafiosis in Europa en VS voornamelijk. De mens heeft uitdagingen nodig om door te leven. Het is dat somige permiteren zich om de ambitie te hebben totaal controle en macht over planeet Aarde te bemachtigen. En ze waren vrij zeker te winnen tot voor kort. Het jammer is… dat zoveel mensen oordelen zonder echt te weten. Net papegaaien. Als je ze vraagt of ze tijd hebben genomen om hun te horen praten, bijna altijd is het… maar ik hoorde van x en die vertrouw ik. Het ernstigste en gevaarlijkste is dat valse aanmaningen worden heel snel viraal verspreid. Het gebeurde zelf op de basisschool bij mijn zoon (12). Zo opvallend… Trump is snel gedemoniseerd geweest dat het zelfs in een kleine spaanse dorp op een basisschool na zijn ‘ ik ben voor Trump’ iedereen stond stomversteld en veronderstelt …. Heel veel boooo. Ja, als enige dan stond ie daar. De propaganda machine werkte uitstekend. Nu al niet meer… Justice prevails above All! Het is de Tijd waarin de Universele Wetten gereactiveerd zijn. Een laag is weggehaald. Een land is een Economie dus een succesvol bewezen zakenman is altijd beter dan die tyranical satanistisch P Clintons & Co. Met haar waren we zeker weten al in vol wereld oorlog. Echt verdrietig dat de massa mensen zo ontwetend en kortzichtig zijn. Zo manipuleerbaar en laf. Het is echt moeilijk om Angst onder controle te houden zeker dat sinds geboorte zijn we allemaal regelmatig meegeconfronteerd geweest. Subliminaal boodschap voor wat doe ik hier in godsnaam? Energie gaat waar de focus gaat. Beter met z’n allen positief projecteren ipv betrapt blijven te in een slachtoffer’s mentaliteit met klagen en klagen. Met onze gedachten creeren we. Laten we met z’n allen beginnen, toch? Als maar een Puur en Machtig Brave Hart kon de controle overnemen van de media met het ambitie het volk te bevrijden van zijn matrixketen,via de TV mensenvrij snel van ideeen en dus acties veranderen bij ze te voeden met positieve, constructieve, liefhebbende data. Re-write… Als we zijn 7 miljaard mensen op dit moment, zeker weten is het want het kan! Sustainable Technologies in overvloed. Alles wat nog nodig is, is de blok aan ons voet die op ons zuigt, weg te halen door het hoofd te decapiteren. Als niet… WE ARE FINISHED. Namaste.

Gaston
Gaston
6 jaren geleden

En de CIA heeft een tijdreismachine waarmee ze naar het midden-oosten in de 7e eeuw zijn gegaan en daar een haatboek geschreven dat nu 1400 jaar later door velen letterlijk wordt genomen.

Lies
Lies
6 jaren geleden

¨Bang voor Moslims¨ heeft wel degelijk een grondslag in het feit dat in de koran letterlijk (in meer dan honderd verschillende verzen) om de geweldadige dood van ongelovigen wordt gevraagd in gebiedende wijs wel te verstaan. Geen enkele moslim wordt geacht aan deze verzen een eigen interpretatie te geven. Dus alle niet moslims moeten worden afgeslacht volgens de koran. Niemand is bestand tegen dit terrorisme. Ik hoop als het zover komt ik op tijd kan vluchten waarschijnlijk richting Hongarijen of Rusland.

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x