Homepagina » Buitenland » WHO-baas is marionet van Bill Gates en Clintons, zeggen deze 2 klokkenluiders
who
Foto: ITU Pictures CC BY 2.0

WHO-baas is marionet van Bill Gates en Clintons, zeggen deze 2 klokkenluiders

Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom Ghebreyesus is niet veel meer dan een marionet van mensen als Bill Gates en de Clintons. Dat zeggen financieel analisten Larry Doyle en John Moynihan. Het tweetal getuigde voor het Congres over corruptie binnen de Clinton Foundation.

Tedros was eerder minister van Volksgezondheid in Ethiopië, spreker van het Clinton Global Initiative van de Clinton Foudation en bestuursvoorzitter van The Global Fund.

The Global Fund, dat inmiddels 1 miljard dollar heeft geïnvesteerd in de strijd tegen corona, is een ‘onafhankelijke organisatie’ in Genève die in 2002 is opgericht om aids, tuberculose en malaria te bestrijden.

Geplaagd door schandalen

Wat veel mensen niet weten is dat de Clinton Foundation geld ontvangt van The Global Fund, schrijven Doyle en Moynihan.

In de periode dat Tedros bestuursvoorzitter was, werd de organisatie geplaagd door schandalen.

Er zou onder meer fraude zijn gepleegd en geld zijn verduisterd.

De commissie van buitenlandse relaties van het Amerikaanse Huis van Afgevaardigden schrijft in een rapport onder andere dat 67 procent van gelden die bedoeld waren voor de bestrijding van aids in Mauritanië verkeerd besteed is.

Witwassen

The Global Fund en andere ontvangers van geld van The Global Fund – waaronder de overheid van de Dominicaanse Republiek, Rwanda en Lesotho – waren donateur van de Clinton Foundation.

Een klassiek gevalletje witwassen, zeggen Doyle en Moynihan.

Terwijl dit alles gebeurde, was niemand minder dan Hillary Clinton als minister van Buitenlandse Zaken verantwoordelijk voor het geld dat via USAID naar The Global Fund ging, zo blijkt uit documenten die de analisten hebben bestudeerd.

“Als je dus iets hoort van Bill Gates, de WHO of The Global Fund over WHO-leider Tedros en de strijd tegen het coronavirus, denk dan even aan bovenstaande informatie.”


[True Pundit]Vond je dit artikel leuk? Denk er dan aan het op je social media te delen
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

9 reacties

 1. Wat niet veel mensen weten is dat de Clinton Foundation geldt ontvangt van The Global Fund, schrijven Doyle en Moynihan.

  wat niet veel mensen weten is dat de postcode loterij 30 miljoen in de pot hebben gedouwd van de criminelen clintons of ze weten het wel maar geen interesse , ik zou zo opzeggen toch?

  31 likes
 2. Corruptie is overal. Overheids corruptie is het ergste. bv. hier: de kinderopvangtoeslagen affaire en andere dubieuze zaken.

  17 likes
  • Vandaar dan ook de stelling dat de overheid onze grootste vijand is. Zoals nu, angstaanjagende verhalen ophangen over een dodelijk griepvirus. Dat werkt een tijdje tot het moment dat mensen gaan nadenken. “Huh, elk jaar gaan er toch mensen dood aan de griep?”. Voorlopig is er helaas nog sprake van massahysterie.

   23 likes
 3. ‪Er is een grote sting-operatie gaande in Hollywood waarbij allerlei mensen gearresteerd worden. Het zou om vele pedofielen en mensensmokkelaars gaan in de sportwereld, Hollywood en politiek. Deze netwerken worden ook in verband gebracht met de Clinton Foundation. ‬

  10 likes
 4. Wetenschap? We staren ernaar maakten grafiekjes leze ze voor in het nieuws en deden nikske hetzij hopen, we denken, als, volgens de statistieken en in het buitenland. Voor de rest mag de patient het zelf opknappen.Corona valt te genezen met homeopathie Kost een fractie en is natuurlijk niet patenteerbaar. De kostprijs als plus therapie, je hoeft de dr voorschriften niet opzij te zetten 2 Eur maximum.Natuurlijk staan dokters , virologen en politici niet te springen het zijn zij die het verboden.
  Als iedere dode er één teveel is en ze in de klassieke geneeskunde lijdzaam toezien en enkel verzachten en niet genezen. Waarom dan geen homeopathie door mensen met een graad in deze specialiteit? Van die extra suikerbolletjes, volgens de klassieke artsen, gaan de patiënten heus niet dood van corona wel. Dus stop de komedie.
  Nog iets de eerste besmettingen gebeurde in november 2019 en niet op de markt.
  De persoon was al besmet voor hij naar de markt ging. Het Wuhan corona virus is gerelateerd aan twee andere virussen CoVZ45 en CoVZcC21 afgezonderd van vleermuizen in Zhaushan door het People’s Liberation Army. Tijd om de factuur naar China te sturen dus.
  Een model van armoede en faillissementen. Waar niemand nog wat krijgt terug betaald. Waar onze kinderen en kleinkinderen en de daarop volgende generaties tot de bedelstaf worden veroordeeld of moeten eten uit de hand van de Chinezen. Want van daar komt het Walhalla zelfs Corona maar of zij ooit de factuur gaan betalen? Pas maar op als jij gewone man niet verzekerd bent.
  Vermits niemand schijnt te luisteren gaan we het nu over andere ontluisterende cijfers hebben.Tyfus in 1813 behandelde Dr. Hahnemann 180 patiënten, met slechts twee doden. Conventionele behandeling dood 30%. Cholera-epidemie van 1830 – 1832 dood 40 – 80%, afhankelijk van de locatie, homeopathie dood 7-10%. Spaanse griep dokters verloren 30% patienten homeopathie 1%. Dus van die zogezegde suikerbolletjes ga je huis niet dood en moet je niet revalideren.
  Al weken zitten we te broeden op een ei het lijkt er sterk op dat we ons dood gaan broeden op een windei.
  Beste media. Als jullie niet luisteren naar de alternatieve tak van de geneeskunde meer bepaald de homeopathie zijn jullie medeschuldig aan moord.Klinkt hard? Het is gewoon de waarheid.Homeopathie gegeven in de eerste 4 a 5 dagen na het verschijnen van de eerste symptomen gegeven door een ervaren homeopaat geneest corona binnen de 24 a 48 uur.

  9 likes
 5. Die Clintons moeten wel hele goede advocaten hebben. Zoveel verdachtmakingen en toch dient niemand een aanklacht tegen hen in. Zelfs de stagiaire die met een of meer sigaren bewerkt werd, deed nooit aangifte van misbruik.
  Over Bill Gates maar niet gesproken. Hij heeft via zijn Windows valle gegevens verzameld over jou en als je er over peinst hem voor wat dan ook aan te klagen, dan gaat hij in het Windows spionagearchief en oh wee als je ooit – zelfs per ongeluk – een p0rn0 site bezocht hebt.
  Facebook, Google, Twitter en al die anderen zullen wel een gelijksoortige beleid erop nahouden.

  3 likes
 6. Denken ze nu echt dat WHO goed gaat werken als men een even grote gangster en moordenaar als bill Gates aan de top zet. Die zal zeker zorgen dat niemand ziek of overlijd van de verplichte spuiten van zijn vrien Bill Gates. VERGEET het maar. Drie grote moordenaars in bestuur van WHO = vertrouwen 00000 laat de boel maar draaien.

  2 likes
 7. Links van hem op dit plaatje, dat is niet Hillary Clinton, dat is Robot Sophia. Robot Sophia is alleen maar een praatpoppetje en niet zo kwaadachtig als Hillary Clinton.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

belgische

Belgische rechter torpedeert klachten tegen coronamaatregelen: ‘Complottheorieën’

Ook bij onze zuiderburen is kritiek op ...

jeffrey epstein

Gaat de FBI Bill Gates ondervragen over zijn banden met Jeffrey Epstein?

Ghislaine Maxwell, de vertrouweling van de overleden ...