Chemtrails

Zweedse parlementskandidaat strijdt tegen chemtrails

Help door deze informatie met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Åsa Runander, parlementskandidaat voor de Zweedse Centrumpartij, heeft tijdens haar campagne aandacht gevraagd voor chemtrails, strepen die volgens sommigen met kwade bedoelingen in de lucht worden gesproeid. Runander hoopt op steun van partijleider en minister voor het bedrijfsleven Annie Lööf. Dat meldt de Zweedse krant Sydsvenskan.

In een interview met de Zweedse nieuwssite Nyheter24 zei Runander dat chemtrails giftige stoffen bevatten en worden ingezet om de temperatuurstijging tegen te gaan. Ze besprak het onderwerp afgelopen najaar tijdens een lunch met Lööf, die toen zou hebben aangegeven dat het een controversieel onderwerp is en dat de tijd nog niet rijp is.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Runander meent dat minister Lööf de juiste persoon is om de kwestie aan de kaak te stellen. Dit is een wereldwijd probleem en Lööf zou vanwege haar contacten, waaronder George W. Bush en de Zweedse oud-premier Göran Persson, iets kunnen bewerkstelligen, aldus Runander.

Andere partijleden reageerden verrast op het interview van Runander. Districtleider Lennart Pettersson uit Skåne zei dat de Centrumpartij haar strijd tegen chemtrails niet steunt. “Het betreft hier voornamelijk een persoonlijke mening. We hebben het hier helemaal nooit over gehad,” aldus Pettersson.

Er worden verschillende redenen genoemd waarom chemtrails in de lucht zouden worden gesproeid. Runander noemde de belangrijkste: oorlog, vertraging van het broeikaseffect en betere mobiele dekking. Aanhangers van de theorie zeggen volgens de krant dat een aantal milieuproblemen worden veroorzaakt door chemtrails.

Het is bekend dat het milieu kan worden gemanipuleerd om het weer te veranderen. Runander verwijst naar de Olympische Zomerspelen van 2008 in Peking, toen de hemel kunstmatig werd opgeklaard voor de openingsceremonie.

In april liet het Zweedse parlementslid Jan Lindholm van de Groene Partij nog een onderzoek instellen naar chemtrails. “Ik kan niet spreken voor andere parlementsleden, maar ik heb de afgelopen acht jaar zeer veel vragen gehad over chemtrails. Deze vragen zijn niet zo gemakkelijk te beantwoorden.”

Voor de volledigheid staat hieronder het interview met Runander:

[Sydsvenskan, Beeld: NASA/AP & Lina Runander/Centrum Partij]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

19 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IIS
IIS
9 jaren geleden

Chemtrails is het waar of niet waar? Of is het ten dele waar? Zijn er door onafhankelijke partijen luchtmonsters genomen? En als chemtrails bestaan wat wil men er dan mee bereiken? Is het om van gif af te komen? Is het puur een tijdelijk experiment of wil men beïnvloeding van het weer of is het om ons ziek te maken? En wat als het is om ons ziek te maken, maken de opdrachtgevers zichzelf dan ook niet ziek? Er zijn te veel vragen en te weinig concrete sluitende bewijzen dat chemtrails echt zijn. Zolang men niet werkelijk kan aantonen dat chemtrails echt zijn en men systematisch bezig is met sproeien van chemicaliën kan men niks veranderen. Zodra echte bewijzen op tafel liggen kan men verder en zelfs meer zaken aan het licht brengen waarvan men nu nog zegt dat het simpele complottheorieën zijn.

We weten wel dat er kleinere vliegtuigen zijn die gewassen met gif besproeien, dus zo heel raar is het idee dat men op grotere hoogte om wat voor reden dan ook sproeit met gif niet zo heel raar.

Pascal
Pascal
9 jaren geleden

Parlementaire mensen zijn allemaal aan de geheime genootschappen verbonden omdat ze anders niet bij het parlement zitten. De geheime genootschappen zijn ook eigenaar van onze media en hun paniek en chaos koorts.

Ik vind het geweldig dat deze man erbij komt en misschien kunnen ze hem ook een rol geven in Goede Tijden Slechte Tijden.

Laten ze maar meer chem spuiten en al onze voeding vol douwen met E nummers.

Misschien kan Steven Spielberg er nog een mooie film over maken.

***LEON
***LEON
9 jaren geleden

misschien willen ze hiermee wel een pool kanteling vertragen,door magnetisch veld te beinvloeden
met de weder komst van niburu.
zoek eens op youtube marcel messing in t intervieuw over de klei tabletten en waarom ze een lulu wilden scheppen om hun planeet te redden.
maar misschien heeft hij het wel mis en werd ermee de aarde bedoeld

Anton
Anton
9 jaren geleden

Zucht, laat ze toch eens kappen met die chemtrail onzin.
Wellicht in beperkte mate plaatselijk zoals in China ooit.

Waar ik woon zijn nauwelijks contrails vanwege het droge en warme klimaat. Soms, héél hoog, waar het kouder en vochtiger is, is soms wat te zien. Contrails dus.
Voor mij een teken dat het alles te maken heeft met de luchtgesteldheid en niet met het opzettelijk verspreiden van ‘enge’ stofjes.

Back to top button
19
0
We lezen graag je reactie!x