Bewustzijn

Terug naar de toekomst

Help ons door deze info met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste mensen hebben weleens van regressie gehoord. Regressie is het in gedachten teruggaan in de tijd. Als dit voor therapeutische doeleinden gebruikt wordt, noemen we het regressietherapie. Tijdens regressietherapie word je in een licht hypnotische toestand gebracht waardoor de herinneringen aan dingen in het verleden extreem helder naar voren kunnen komen. Zo helder, dat emoties, beelden, geluiden, woorden die gezegd werden en geuren levensecht herbeleefd kunnen worden.

Een succesvolle methode om een regressie te doen is het visualiseren van een zogenaamde tijdlijn. Door je deze tijdlijn in gedachten als een echte lijn voor te stellen is het eenvoudiger om terug te gaan in de tijd naar een bepaald punt om de dingen die toen gebeurden opnieuw te beleven en ze mogelijk, met de kennis van nu, beter te begrijpen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Een tijdlijn is een apart iets, want het vertegenwoordigt onder andere de geschiedenis van je leven van nu, terug tot aan je geboorte.

De lijn is echter aan beide kanten langer dan we in eerste instantie denken. Want wat gebeurt er als we tijdens een regressie verder teruggaan dan nul? Je kunt de lijn namelijk door blijven volgen tot tijden voor je geboorte. Ver voor je geboorte. En dan gebeurt er iets wonderlijks. Veel mensen gaan dan op een bepaald moment beelden zien uit periodes die zich afspeelden voor hun fysieke geboorte. Dit komt zo vaak voor dat we deze vorm van regressietherapie, reïncarnatietherapie noemen.

…en de andere kant op!

Nu zul je je mogelijk afvragen wat dit met de toekomst te maken heeft. Wel… deze tijdlijn kan dus van het nu naar het verleden gaan, verder terug naar vorige levens … En de vraag is of deze lijn ook de andere kant op kan gaan, vanaf het nu richting de toekomst?

Er zijn theorieën die verklaren dat tijd niet bestaat en dat het verleden, heden en toekomst dingen zijn die mensen bedacht hebben. Dingen die zich mogelijk allemaal op exact hetzelfde nu-moment afspelen. Mogelijk zelfs in parallelle universa.

Herinneringen aan de toekomst

Ook zijn er diverse verhalen en verslaggevingen van mensen die herinneringen aan de toekomst hebben, zelfs wanneer zij daar niet om vroegen. “Eén casus is mij altijd bijgebleven”, zegt hypnotherapeut Michel Lejeune, “en dat was die van een man die zijn leven, in een ander lichaam, tot in de kleinste details kon omschrijven. Het was een leven enkele honderden jaren vooruit.”

Natuurlijk kun je je afvragen of dit geen fantasie is, maar dat kun je ook bij regressietherapie. Het is wel een vaststaand gegeven dat het blijkbaar mogelijk is om los te komen van het fysieke hier en nu en te zien wat zich in andere tijden afspeelde. Dit is zelfs zo treffend dat verschillende proefpersonen dingen te weten zijn komen die zij nooit hadden kunnen weten.

“Tijdreizen is mogelijk, alleen in onze fysieke vorm heb ik er nog nooit van gehoord. Zodra je je echter laat gaan tijdens een hypnosesessie en je mee laat nemen in de wereld van het onderbewustzijn, zul je merken dat je vrij bent om te gaan en staan waar je wilt, ongeacht of dat heden, verleden, of toekomst is”, aldus Lejeune.

De sessie Terug naar de toekomst neemt je mee via je tijdlijn naar de toekomst en laat je daar rondkijken. Je ziet en leert hoe je gekomen bent waar je graag wilt zijn en die kennis neem je mee terug naar het heden.

Download Terug naar de toekomst hier tijdelijk voor slechts €10,- en maak die bijzondere tijdreis zo vaak je wilt.

[Trancewerk]

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
Back to top button