UFO

VIDEO: Verbazing over UFO boven Zeewolde

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Verbazing afgelopen zaterdagavond in Zeewolde (Flevoland), over een object met knipperende lampen dat bijna twee uur boven de wijk Horsterveld hing. Veel mensen gingen de straat op en vroegen zich af wat de UFO nou precies was.

Op het onbekende object was een soort lichtshow te zien, van afwisselend rode, groene en witte lampen. Op de grond werd druk gespeculeerd over wat er in de lucht hing. Rond 01.00 uur gingen de lichten plotseling uit en verdween de UFO weer.

[Omroep Flevoland]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
33 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Alex Donkers
Alex Donkers
8 jaren geleden

Mooi moment voor Niburu om ook eens onderzoeksjournalistiek te gaan bedrijven. Zoek de man op die de mensen met de drone heeft gezien. Achterhaal wie het waren en probeer uit te vissen of zij de lichtshow hebben gemaakt.

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden

Leuk, een drone met lampjes!

pleiadian
pleiadian
8 jaren geleden
Vonzie
Vonzie
8 jaren geleden

Vast een op afstand bestuurbaar gevalletje wat ze tegenwoordig in alle gevallen al een drone noemen of iets van een lasershow. Irritant trouwens wanneer je je spamfilter vergeet in te vullen je je hele verhaal weer opnieuw moet typen. In ieder geval is het niet iets buitenaards.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

33
0
We lezen graag je reactie!x