Great ResetMens en Dier

Thierry Baudet: ‘Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer’

Help mee door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Dit is ons unconditional surrender-moment. Dit is het moment dat wij moeten zeggen: dit hele regime moet neer, het hele systeem. Dat zei FVD-voorman Thierry Baudet zondag op het Vrijthof in Maastricht tijdens de kick-off van de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen. Zijn partij doet in Limburg mee in vier gemeenten: Heerlen, Sittard-Geleen, Venlo en Maastricht.

“En dan bedoel ik dus niet een staatsgreep, maar het Great Reset-regime,” benadrukte Baudet. “Het plan, het wereldplan om een supranationale, mondiale bureaucratische orde te vestigen met een digitaal identificatiesysteem, met een persoonlijk CO2-budget, met herverdeling van geld, met een afname van privébezit, alles huren, alles leasen; you will own nothing, but you will be happy.”

Dat is de vijand

“Dat moet allemaal neer,” vervolgde hij. “Van A tot Z. We moeten een fundamentele ondermijning realiseren van het hele Davos-plan. De hele mondiale coup om de menselijke vrijheid onder te brengen in een neocommunistische orde. Dat is wat hier gaande is. Dat is de vijand.”

En de clowns die zich minister mogen noemen, die moet je alleen maar uitlachen. “Die mensen weten niks, die kunnen ook eigenlijk niks en die beslissen ook niks, aldus Baudet.

Die moeten we aanvallen

We moeten volgens hem niet die stier zijn die op de rode lap van de toreador afrent. “We moeten snappen dat die rode lap wordt vastgehouden door een toreador. Die moeten we aanvallen.”

4.9 156 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
logisch_denken
logisch_denken
1 jaar geleden

baudet kan beter zijn mond houden.

Wat Gideon van Meijeren en Pepijn van Houwelingen goed doen weet baudet met wat stom gewauwel te vernietigen.
Als FvD hem lief is dondert ie op zodat de jongens de WEF politici schaakmat kunnen zetten

Nehemia
Nehemia
1 jaar geleden

Revolutie!

Hermi
Hermi
1 jaar geleden

Het is precies zoals Baudet het verteld,waren er maar meer die dat ook durven zeggen in de kamer.

ceessie
ceessie
1 jaar geleden

MIjn steun heb je Thierry. Ik begrijp nog steeds niet hoe het kan dat partijen als JA21 en Volt 10 resp 7 zetels hebben gewonnen sinds de kamerverkiezingen en FvD op 7 blijft staan net zoals Wybren op 1 staat en niet verder komt. JA21 en Volt hoor je niet terwijl Thierry, Gideon, Pepijn en Freek behoorlijk aan de weg timmeren.

Volgende maand gaat mijn stem naar FvD !!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

133
0
We lezen graag je reactie!x