Buitenland

Bewijs dat overheid en popcultuur betrokken zijn bij pedonetwerken? Zie hier de harde waarheid

Help anderen door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In de media duiken steeds vaker berichten op over pedofilie. Denk aan pizzagate of pedonetwerken die worden opgerold, waar in sommige gevallen overheidsfunctionarissen bij betrokken waren.

De Amerikaanse onderzoeksjournalist Ben Swann besteedde op tv aandacht aan pizzagate, waarna ineens al zijn accounts van internet verdwenen. Waarom?

In de mainstream media wordt pizzagate afgedaan als een bizarre complottheorie, maar zit er misschien meer achter?

Niet voor het eerst

De FBI heeft een document vrijgegeven waarin symbolen en afbeeldingen zijn te zien die pedofielen gebruiken. Zo staat ‘kaaspizza’ bijvoorbeeld voor ‘kinderporno’.

David Seaman, die onder meer voor de Huffington Post en Business Insider werkte, heeft hier al meerdere video’s over gemaakt, die zeker de moeite waard zijn.

Het zou overigens niet voor het eerst zijn dat de Amerikaanse overheid betrokken is bij seksschandalen en pedofilie.

Kindersmokkel

Ex-FBI-agent Ted Gunderson werkte jarenlang undercover en verzamelde een schat aan informatie over pedofilie, seksueel misbruik en satanische rituelen op het hoogste niveau.

Oud-congreslid Cynthia McKinney vroeg in 2005 aandacht voor de relatie tussen de overheid en mensensmokkel.

Ze ondervroeg onder meer Donald Rumsfeld over de betrokkenheid van militaire uitvoerder DynCorp bij kindersmokkel en verkrachtingen in Bosnië.

Clintons

Miljardair Jeffrey E. Epstein werd in 2009 veroordeeld omdat hij een 14-jarig meisje had betaald voor seks.

Onder zijn vrienden bevinden zich onder meer de Clintons, die volgens voormalig overheidsfunctionaris Steve Pieczenik ook schuldig zijn geweest aan pedofilie.

In de entertainmentindustrie doen zich eveneens gevallen van pedofilie voor.

Zo schreef oud-kindacteur Corey Feldman in zijn memoires dat collega-acteur Corey Haim in 1986, toen hij 14 jaar oud was, op de set van de film Lucas is misbruikt.

Roofzuchtige slangen

Haim overleed in 2010 aan de gevolgen van een longontsteking. Feldman stelde dat een filmbaas uit Hollywood achter zijn dood zit.

Acteur Elijah Wood, bekend van Lord of the Rings, onthulde dat jonge acteurs in Hollywood massaal worden misbruikt door hooggeplaatste ‘roofzuchtige slangen’ uit de filmindustrie.

Hij zei dat het geen geheim is dat kindacteurs op feestjes geregeld benaderd en misbruikt worden door bazen uit de filmindustrie.

Gedwongen

Volgens hem bestaat Hollywood uit een groot pedonetwerk.

De acteur vergeleek de situatie met het Jimmy Savile-schandaal, de presentator die 50 jaar lang zijn gang kon gaan in Groot-Brittannië en tientallen jongeren misbruikte.

In dat land loopt ook een zaak rond oud-premier Edward Heath en in Nederland duikt zo nu en dan de naam Demmink weer op.

Zangeres Kesha werd daarnaast seksueel misbruikt door mensen uit de muziekindustrie en gedwongen om het nummer Die Young te zingen.

[Collective-evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
peter
peter
4 jaren geleden

Vandaag nog, een ex CDA wethouder die zich heeft vergrepen aan een 16 jarige, vrijgesproken, gewoon, onder al onzer ogen, door vrouwe justitia, omdat het kennelijk kan….

Vrouwe justitia is waarschijnlijk nooit zelf moeder geweest.

Justin
Justin
4 jaren geleden

Dat hele pedoverhaal is een puist vol pus die op open barsten staat.
Als ik het goed begrepen heb van wat ik her en der las dan zijn er in ”stilte” wereldwijd al vele arrestatie’s verricht.Vroeg of laat moet dat toch in de openbaarheid komen..

wat is dit voor een wereld!!?
wat is dit voor een wereld!!?
4 jaren geleden

wat bezield zo iemand eigenlijk , de kinderen wil verkrachten?? wat zijn dat voor een ongelofelijke gore kl**tzakken die dit kunnen!!! zieke gestoorde vuile ^%#!!$%!! figuren!!!!

dna
dna
4 jaren geleden

Nederland is zo gehersenspoeld, het is een hel

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

7
0
We lezen graag je reactie!x