CoronaMens en Dier

Theo Schetters in Europees Parlement: ‘Je hoeft geen wiskundige te zijn om je hier grote zorgen over te maken’

Help mee door deze info met je kennissen op je socials te delen!

In 2022 werden twee vaccinatiecampagnes uitgerold. In de lente en de zomer kregen mensen monovalente mRNA-vaccins en in de herfst de bivalente omikronvaccins.

Het aantal gezette prikken hield gelijke tred met de toename van het aantal sterfgevallen, zei professor Theo Schetters woensdag tijdens de International Covid Summit in het Europees Parlement. “Hoe meer prikken werden gezet, hoe meer mensen er overleden.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Van week 9 tot 36 werd het boostervaccin aangeboden aan 65-plussers. Ruim de helft (54 procent) van hen haalde het vaccin. De meesten kregen de Pfizer-prik.

Grote zorgen

Schetters becijferde dat 230 per 100.000 gevaccineerden ouder dan 65 jaar stierven. Tijdens de campagne overleden er 5822 mensen. “Je hoeft geen wiskundige te zijn om je hier grote zorgen over te maken.”

Van week 37 tot 46 werd de boosterprik aangeboden aan iedereen ouder dan 12 jaar. Van deze groep liet 25,7 procent zich vaccineren. De meesten kregen het Moderna-vaccin. Tijdens deze campagne overleden er 2652 mensen, aldus de immunoloog.

Een vaak gehoord argument is dat correlatie geen causaliteit is. Schetters bracht daar tegenin dat tijdens iedere vaccinatiecampagne sterftepieken zijn gemeten. Dat gebeurde niet alleen in Nederland, maar ook in andere landen. Hoe meer doses er worden toegediend, hoe meer sterfgevallen er worden geregistreerd. En belangrijker nog: de autoriteiten negeren het.

Wij wisten dit niet

Via een Wob-verzoek haalde professor Schetters een Noors rapport uit juli 2021 boven water waarin wordt gesteld dat het Pfizer-vaccin ‘waarschijnlijk’ verantwoordelijk is voor de dood van sommige oudere patiënten. “Wij wisten dit niet en de Nederlandse overheid voerde in 2022 twee vaccinatiecampagnes uit.”

Deze vaccintechnologie is veel te vroeg uitgerold in de wereld, is onveilig, het is zeer waarschijnlijk dat al die mensen zijn overleden dóór de vaccinatie en deze vaccins moeten onmiddellijk van de markt worden gehaald, besloot de immunoloog.

4.9 240 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Andreu
Andreu
1 jaar geleden

Morgen verlaten

Rob Bentvelzen
Rob Bentvelzen
1 jaar geleden

Toch ben ik een beetje gerustgesteld. De suggestie in de media was 80%.
Zoals ik het hier lees ligt dat gelukkig een eind lager. Meer mensen met gezond verstand dan ik dacht.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
1 jaar geleden

Al is de leugen nog zo snel de waarheid ligt inmiddels mijlen voor, die kudde Hersendode Überschapen is zelf boordevol enthousiasme & geheel vrijwillig het GGD-Slachthuis ingewandeld, we hebben die comateuze kasplantjes nog zo gewaarschuwd om die Executie-injectie vooral niet te laten injecteren. Operatie Dark Winter-Event-201-COVID-1984 was bedoeld om alle Useless Eaters te ruimen.

https://globalintelhub.com/wp-content/uploads/2013/07/dark_winter.pdf

Maar die compleet Hersendode kudde Nazi-Sympathisanten trok zich van alle goedbedoelde waarschuwingen helemaal niks aan & geloofden liever die pathologische leugenaar Führer Rüttler met al zijn bullshit…Prachtige privileges voor Gevaccineerde Hersendode Überschapen, wat ware die hersendode Überschapen toen nog ontzettend blij met hun QR-oormerk en bijkomende privileges…wie zijn billen brandt moet op de blaren zitten..

Greet Resist
Greet Resist
1 jaar geleden

en toen ik aan de huisarts van huisartsenpost ‘Kaap Hoorn’ om Ivermectine vroeg voor mijn zieke moeder, kreeg ik een antwoord een huisarts onwaardig, ben er nog steeds van geshockeerd

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x