Great ResetMens en Dier

Thierry Baudet achter de schermen bij het WEF: ‘Hier gebeurt het écht’

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social netwerk te delen!

FVD-leider Thierry Baudet is woensdagochtend naar Davos gevlogen om te kijken wat er aan de hand is en verslag te doen. “Ik ga jullie van alles vertellen over de geschiedenis van het World Economic Forum, wat de plannen zijn, de Great Reset, Klaus Schwab,” zegt hij in een videoboodschap.

Op het World Economic Forum bezocht Baudet onder meer het SDG-gebouw. Op plekken als deze wordt het beleid uitgestippeld dat vervolgens door nationale overheden wordt geïmplementeerd. SDG staat voor Sustainable Development Goals, oftewel: de totalitaire Agenda 2030, licht hij toe.

“Hier gebeurt het écht,” stelt de FVD-voorman. “Je hebt natuurlijk de main stage waar de politiek leiders hun verhaal houden, maar hier in deze kamer zitten de delegaties – ambtenarij, maar ook van bedrijven – te praten over hoe ze die SDG’s, die totalitaire duurzame doelen voor de Agenda 2030, gaan implementeren.”

(Video verwijderd? Klik hier...)

Echte invloed

“Dit is waar de echte invloed van het WEF plaatsvindt,” benadrukt Baudet.

Het gaat om 17 doelen die ze hier hebben ontwikkeld en die eigenlijk onbeperkte macht geven aan de staat, aan de overheid om onze levens tot in het kleinste detail te reguleren, bijvoorbeeld totale gendergelijkheid, controle over het drinkwater, een CO2-neutrale toekomst. Dan weet je: de staat gaat ons leven overnemen, zegt Baudet op Instagram.

Ook het Nederlandse kabinet heeft zich aan deze doelen gecommitteerd en wij zien dit als een handleiding voor een totalitaire controlestaat, vervolgt hij.

Mooie stunt

Het ‘gewone volk’ krijgt achteraf te horen wat er is besloten: een radicale transformatie van ons leven.

Hij krijgt veel lovende reacties. “I love this!” twittert Robert Jensen. Journalist Eric van de Beek zegt: “Mooie stunt. Zie ik politici van andere partijen niet doen.”

“Mooie stunt, Thierry,” reageert journalist Joost Niemoller.

4.8 166 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
150 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Mikkie
Mikkie
2 maanden geleden

Waar is wybren?
En geert?

mark
mark
2 maanden geleden

Wat een geweldig figuur is het toch he, kijk daarom ben ik o.a. lid FVD..!

K. Onmacht
K. Onmacht
2 maanden geleden

Top Thierry. Maak diegenen wakker die het nu nog niet zijn. En blijf die landverraders in de 2e slaapkamer doorzagen over hun kwaadaardige agenda.

Leinad
Leinad
2 maanden geleden

Robert Jensen ? Die heeft al 2 weken geen show gemaakt.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

150
0
We lezen graag je reactie!x