Homepagina » Buitenland » Vrouw (35) sterft aan bloedprop veroorzaakt door AstraZeneca-vaccin
bloedprop
Foto: AstraZeneca-vaccin (Prefeitura de Pelotas CC0)

Vrouw (35) sterft aan bloedprop veroorzaakt door AstraZeneca-vaccin

Een 35-jarige vrouw uit Groot-Brittannië is gestorven aan een beroerte nadat het AstraZeneca-vaccin een bloedprop in haar brein had veroorzaakt. De patiënt, een Aziatische vrouw, werd zes dagen na haar vaccinafspraak overgebracht naar het ziekenhuis. Twee weken later overleed ze na ‘hevige bloedingen’, schrijft de Daily Telegraph.

Artsen van University College London schrijven over dit geval in het medische tijdschrift The BMJ. Ook twee andere mensen, een 37-jarige blanke vrouw en een 43-jarige Aziatische man, kregen een beroerte, maar zij leven nog.

Voor het eerst

Het is voor het eerst dat de prik is gelinkt aan bloedproppen in aderen. Vanwege het risico op bloedproppen krijgen Britten jonger dan 30 sinds enige tijd een alternatief aangeboden. Sinds 7 mei is de grens verhoogd naar 40 jaar.

Bij artsen wordt er nu op aangedrongen om te letten op symptomen van een herseninfarct, de meest voorkomende vorm van infarct bij mensen die het AstraZeneca-vaccin krijgen. Tot de symptomen behoren verwardheid, slapheid en moeite hebben met praten en lopen. Doorgaans treden deze symptomen een maand na vaccinatie op.

Onduidelijk

Hoofdonderzoeker David Werring zei dat de meest voorkomende vorm van door vaccinatie veroorzaakte bloedstolsels nog altijd cerebrale veneuze sinustrombose is, maar dat nog onduidelijk is waarom ze precies ontstaan.

Onze studie laat zien dat een herseninfarct, dat veel vaker voorkomt, mogelijk ook een gevolg is van door vaccinatie veroorzaakte trombose, aldus professor Werring.

[Telegraph]
4.3 32 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
7 maanden geleden

Is er nu niemand die op het idee komt dat het middel erger is dan de kwaal.

Strijdervoorvrijheid
Strijdervoorvrijheid
7 maanden geleden

Nou de jonge, roep van erven dorens er nog maar bij om mensen over te halen en zeggen dat ze hun bek moeten houden. Aan mijn lijf geen polonaise!

R W
R W
7 maanden geleden

Tsja, is commentaar nog nodig?

Spooked
Spooked
7 maanden geleden

Opletten? Die spuit niet geven lijkt me een betere zaak.

x

Check Also

zoon

Vader in tranen: Mijn 17-jarige zoon is gestorven door de Pfizer-prik

Dan Hartman zei vorige week tegenover de ...

kabinet

Kabinet gaat QR-code handhaven terwijl bijna 80% van positief geteste mensen gevaccineerd is

Maandag werd bekend dat het kabinet de ...

Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

26
0
We lezen graag je reactie!x