Homepagina » Buitenaards » Geheimen van de Men in Black (video)
Geheimen van de Men in Black

Geheimen van de Men in Black (video)

Begin deze maand deed de Russische premier Dmitri Medvedev enkele opvallende uitspraken over buitenaardse wezens in Rusland.

Naast de lanceercodes voor de Russische kernwapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev.

De Russische oud-president bevestigde niet alleen dat buitenaardsen de aarde bezoeken, maar dat sommigen van hen onder ons leven. Hij voegde toe dat de film ‘Men in Black’ meer details geeft over dit onderwerp.

De reguliere media refereerden naar de Hollywoodfilm Men in Black en meenden dat Medvedev grapte. Hij verwees echter naar een documentaire die werd uitgezonden door de Russische zender REN-TV. De video is voor het grootste gedeelte voorzien van Engelse ondertiteling.

Bron: YouTube/TheoriesOfConspiracy

Gerelateerd:

 

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

30 reacties

 1. Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
  Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.

  0 likes
 2. Jammer dat de helft van de ondertiteling ontbreekt.

  0 likes
 3. Berichtgevingen ter voorbereiding op wat er gaat komen. Iedere dag op History channnel over de invloed van aliens op onze aarde.
  En het is dicht bij.

  0 likes
 4. [quote name=”Linda”]Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
  Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.[/quote]

  Volgens mij ben jij een heel mooi mens! Bedankt voor het delen van die prachtige ervaring.

  0 likes
 5. Hmmm…Ik ben wel eens bezocht door een zwarte man in zwart weliswaar, maar dat was een ontmoeting van een heeeel andere orde en doet ook helemaal niet ter zake.
  Het kan toch gewoon niet waar zijn dat de top van Rusland zogenaamd even uit de school klapt? Hallooooo!

  0 likes
 6. [quote name=”Jolanda”]Hmmm…Ik ben wel eens bezocht door een zwarte man in zwart weliswaar, maar dat was een ontmoeting van een heeeel andere orde en doet ook helemaal niet ter zake.
  Het kan toch gewoon niet waar zijn dat de top van Rusland zogenaamd even uit de school klapt? Hallooooo![/quote]
  Daarom denk ik dat hij precies wist wat hij deed.

  0 likes
 7. Wat zegt Will Smith (1 vd 2 hoofdrolspelers van Men in black ) hier?

  http://www.youtube.com/watch?v=2BFf4ARmGVQ

  Hmmm…

  0 likes
 8. Vroeger toen Niburu in Groningen zat, hadden jullie Sissi. Zij gaf toentertijd in het Niburucafé lezingen over de MIB, daar had ze zelf veel ervaring mee.
  Jammer dat daar verder niets mee gedaan is eigenlijk.

  0 likes
 9. Als Willy Smith het niet weet, wie weet het dan wel? Medvedev? Ze gebruiken een truucje…. het christendom heeft afgedaan,heeft het meeste doden ooit op haar geweten. Het communisme werkte ook niet behoorlijk. Het is allemaal een beetje op. We hebben vast wat nieuwe ondoorgrondelijke mirakelen nodig om de komende 2 duizend jaar op te zweten. Een nieuwe wereldorde? Ja eigenlijk wel!Want wij mensen zouden wat meer compassie kunnen hebben voor elkaar, het enige wat we echt met elkaar delen is ons eeuwige lijden, zwart, wit, geel, rood, blauw ik houd van jouw. Zalige kerstdagen en troost u! De dagen zullen vanaf nu lengen 🙂

  0 likes
 10. En op Science-channel zie je steeds de zon met die grote onbekende planeet er voor. De overheid weet wat er komen gaat en probeert zo de schok te verminderen.
  En al die survival programma’s maken daar ook deel van uit.

  [quote name=”KWH”]Berichtgevingen ter voorbereiding op wat er gaat komen. Iedere dag op History channnel over de invloed van aliens op onze aarde.
  En het is dicht bij.[/quote]

  0 likes
 11. [quote name=”Linda”]Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
  Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.[/quote]
  Ik vraag me af of er ook kinderen tussen zaten, omdat ik als klein kind samen met een jongere broer op één slaapkamer sliep, en als mijn broer wilde slapen,verschenen er kleine wezens die met mij speelden.Ik kon ze zelfs roepen door zeer sterk aan ze te denken.Op mijn twaalfde lieten deze wezens mij een ketting maken met een symbool die ik moest dragen in 2012 wat ik nu dus doe.NIBURU HEEFT DE FOTO,S VAN DE HANGER TOEGESTUURD GEKREGEN.Redice heeft het via mail gezien.Wil je de hanger ook zien en uitleg hierover?? Mail dan naar [email protected] en ik stuur de foto,s van de hanger plus de uitleg die mij gegeven is, door de wezens.De hanger is gemaakt op mijn twaalfde, en 18 dec 2012 was mijn verjaardag,de dag dat ik volgens de wezens onafscheidelijk zou zijn van de hanger,omdat mensen vragen zouden, wat het betekend.Wel ik heb nu al verscheidene mensen het verhaal van de hanger verteld, MAAR VOORAL WAT DE BETEKENIS IS.EN dat is een MOOIE.Wat een normaal kind van 12 niet zomaar uit zichzelf KAN bedenken puur, omdat het de kennis dan nog niet zou kunnen beschikken.Iedere mail krijgt een antwoord. groet, Hunting Wolf.

  0 likes
 12. [quote name=”JustMe”][quote name=”Linda”]Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
  Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.[/quote]

  Volgens mij ben jij een heel mooi mens! Bedankt voor het delen van die prachtige ervaring.[/quote]
  We zijn allemaal prachtige mensen. Dit soort ervaringen zijn niet uniek en volgens mij ook niet speciaal. Slechts een bepaald soort ervaringen.

  0 likes
 13. [quote name=”Jolanda”]Als Willy Smith het niet weet, wie weet het dan wel? Medvedev? Ze gebruiken een truucje…. het christendom heeft afgedaan,heeft het meeste doden ooit op haar geweten. [/quote]
  Ach gaan we weer of dat onze Islamitische vrienden zo vredelievend zijn. De Maya’s konden er ook wat van. Wat te denken van de stammenoorlogen in Afrika, of de Nazi’s. Volgens mij eerst nadenken en dan conclusies trekken….

  0 likes
 14. [quote name=”Yes”][quote name=”Jolanda”]Als Willy Smith het niet weet, wie weet het dan wel? Medvedev? Ze gebruiken een truucje…. het christendom heeft afgedaan,heeft het meeste doden ooit op haar geweten. [/quote]
  Ach gaan we weer of dat onze Islamitische vrienden zo vredelievend zijn. De Maya’s konden er ook wat van. Wat te denken van de stammenoorlogen in Afrika, of de Nazi’s. Volgens mij eerst nadenken en dan conclusies trekken….[/quote]
  Kijk jij eerst maar eens naar de Nederlandse akeligheden en hoe die met de zwarte heeft omgesprongen en ze als slaaf heeft afgemaakt en behandeld.En in Nederlands Indië hoeveel onschuldige dorpen daar door de blanke zijn verwoest en de vrouwen verkracht.Pas dan mag jij je mondje weer opendoen met het schaamrood zwaar op- je gezicht.Altijd maar wijzen met dat ene vingertje is vergeten, dat er drie naar jezelf(in dit geval de Nederlander) wijzen.Je eigen daden zijn kennelijk gauw in de vergeethoek getrapt he? Nederlanders??!!!

  0 likes
 15. [quote name=”Yes”][quote name=”Jolanda”]Als Willy Smith het niet weet, wie weet het dan wel? Medvedev? Ze gebruiken een truucje…. het christendom heeft afgedaan,heeft het meeste doden ooit op haar geweten. [/quote]
  Ach gaan we weer of dat onze Islamitische vrienden zo vredelievend zijn. De Maya’s konden er ook wat van. Wat te denken van de stammenoorlogen in Afrika, of de Nazi’s. Volgens mij eerst nadenken en dan conclusies trekken….[/quote]

  Wel beste, dat is er precies aan de hand met de mensheid en onder het christendom kon het zich het beste uiten, zo vertellen onbs de cijfers…

  0 likes
 16. [quote name=”Jolanda”]Wel beste, dat is er precies aan de hand met de mensheid en onder het christendom kon het zich het beste uiten, zo vertellen onbs de cijfers…[/quote]

  Religie, van welke smaak en kleur dan ook, is allemaal onbewezen. Bestaan van God is onbewezen, zelfs het bestaan van Jezus blijkt onbewezen (en dus onzin).

  Alle religies prediken liefde en verdraagzaamheid. De geschiedenis leert ons dat dat nogal is tegengevallen.

  Religie creëert vooral een platform voor een selectieve groep mensen om daarin de baas te kunnen spelen. Macht. De Paus is een goed voorbeeld, maar wat te denken van de ayatollahs, khalifaten of gewoon de priesters, dominees en imams. Zij zijn gelijk aan een ieder, maar zij trekken altijd aan het langste eind, ten koste van de rest. Zij mogen ook beslissen over leven en dood. In de christelijke kerk wordt niet meer beslist over dood, maar verstoting of vervloeking gebeurt nog steeds.

  Dat veel fanatiek gelovigen dit niet doorzien en in feite een systeem in stand houden waarin zij accepteren ondergeschikt (minderwaardig) te zijn aan de religieuze elite, is iets wat me al van jongs af aan fascineert.

  0 likes
 17. Uhh even 1 vraagje wisten jullie dat 1kind veel fantasie heeft? Uitgezwaaid door kleine wezens natuurlijk waarom niet? Vroeger dacht ik dat mijn vader 2meter was nu ben ik langer dan hem maar verre van 2 meter hmm is hij gekrompen of was het mijn fantasie?

  0 likes
 18. Oproep welke bij reaktie #12 hoort:Roepnaam Ria, echte naam Maria, ik heb je mail ontvangen en tweemaal een mail retour gestuurd.Prachtige sieraden zaten er in je bijlage.Maar steeds als ik je de mijne wil sturen komt dit bericht.
  Delivery Status Notification (Failure)Toch heb ik het juiste mailadres van je, anders was de jouwe nooit bij mij aangekomen.Ik blijf het proberen maar misschien heb je een ander mailadres welke wel werkt??Je tele2.nl wil niet op dit moment.Zou je het via je hotmail opnieuw willen proberen??Alvast mijn dank,anders kan ik je niet beantwoorden, terwijl ik er al wel 10 heb beantwoord.Groet Hunting Wolf.

  0 likes
 19. [quote name=”days of our lives”][quote name=”Jolanda”]Wel beste, dat is er precies aan de hand met de mensheid en onder het christendom kon het zich het beste uiten, zo vertellen onbs de cijfers…[/quote]

  Religie, van welke smaak en kleur dan ook, is allemaal onbewezen. Bestaan van God is onbewezen, zelfs het bestaan van Jezus blijkt onbewezen (en dus onzin).

  Alle religies prediken liefde en verdraagzaamheid. De geschiedenis leert ons dat dat nogal is tegengevallen.

  Religie creëert vooral een platform voor een selectieve groep mensen om daarin de baas te kunnen spelen. Macht. De Paus is een goed voorbeeld, maar wat te denken van de ayatollahs, khalifaten of gewoon de priesters, dominees en imams. Zij zijn gelijk aan een ieder, maar zij trekken altijd aan het langste eind, ten koste van de rest. Zij mogen ook beslissen over leven en dood. In de christelijke kerk wordt niet meer beslist over dood, maar verstoting of vervloeking gebeurt nog steeds.

  Dat veel fanatiek gelovigen dit niet doorzien en in feite een systeem in stand houden waarin zij accepteren ondergeschikt (minderwaardig) te zijn aan de religieuze elite, is iets wat me al van jongs af aan fascineert.[/quote]
  Heb je goed geslapen?

  0 likes
 20. [quote name=”kennis”]Heb je goed geslapen?[/quote]

  Wat een irrelevante vraag. Maar het antwoord is ja. Je kunt beter niet reageren als je niks te zeggen hebt.

  Ik ga Kerst vieren, een mooie traditie uit de Germaanse tijden, die gestolen is door het christendom.

  Fijne Kerst.

  0 likes
 21. [quote name=”Yan”]Uhh even 1 vraagje wisten jullie dat 1kind veel fantasie heeft? Uitgezwaaid door kleine wezens natuurlijk waarom niet? Vroeger dacht ik dat mijn vader 2meter was nu ben ik langer dan hem maar verre van 2 meter hmm is hij gekrompen of was het mijn fantasie?[/quote]

  Je stelt geen vraag maar geeft een oordeel. Je probeert grappig te zijn maar bent het niet.

  0 likes
 22. [quote name=”days of our lives”][quote name=”kennis”]Heb je goed geslapen?[/quote]

  Wat een irrelevante vraag. Maar het antwoord is ja. Je kunt beter niet reageren als je niks te zeggen hebt.

  Ik ga Kerst vieren, een mooie traditie uit de Germaanse tijden, die gestolen is door het christendom.

  Fijne Kerst.[/quote]
  Tja ,je laat voor mij geen plaats om met je wat te reageren,Meneer Days of our lives het woord ‘Religie’is te veel groot voor je,dit woord bestaat sind honderden jaren geleden,dus voordat je of je ouders en ik ook op het wereld gekomen,je kunt maar niet zo simpel binnen paar zinnen hierover te schrijven dat ‘Religie’ onzin zijn,en zelfs Einstein kwam niet aan theorie over ontstaan van het heelal
  dus voordat je zomaar kunt schrijven
  probeer jezelf goed na te denken en wat je precies je doel.
  Natuurlijk Fijne Kerst ook.

  0 likes
 23. [quote name=”Serenity88″][quote name=”Jolanda”]Hmmm…Ik ben wel eens bezocht door een zwarte man in zwart weliswaar, maar dat was een ontmoeting van een heeeel andere orde en doet ook helemaal niet ter zake.
  Het kan toch gewoon niet waar zijn dat de top van Rusland zogenaamd even uit de school klapt? Hallooooo![/quote]
  Daarom denk ik dat hij precies wist wat hij deed.[/quote]
  Ik denk ook, dat hij precies wist wat hij deed.Maar het heeft hem wel niet veel gebracht.jammer.Gr,Tineke.

  0 likes
 24. niet lullig bedoelt maar de video is door de gebruiker verwijdert… wou het nog zien :S

  0 likes
 25. deze video is verwijderd. Kan die nog ergens anders gezien worden?

  0 likes
 26. De gebruiker heeft ‘m weer opnieuw op YouTube gezet, misschien met meer ondertiteling dit keer.

  0 likes
 27. Video is door de gebruiker verwijderd!

  0 likes
 28. [quote name=”kennis”]Tja ,je laat voor mij geen plaats om met je wat te reageren,Meneer Days of our lives het woord ‘Religie’is te veel groot voor je,dit woord bestaat sind honderden jaren geleden,dus voordat je of je ouders en ik ook op het wereld gekomen,je kunt maar niet zo simpel binnen paar zinnen hierover te schrijven dat ‘Religie’ onzin zijn,en zelfs Einstein kwam niet aan theorie over ontstaan van het heelal
  dus voordat je zomaar kunt schrijven
  probeer jezelf goed na te denken en wat je precies je doel.
  Natuurlijk Fijne Kerst ook.[/quote]

  Ik kan her en der je verhaal niet helemaal volgen (Einstein?), maar ik kan wel antwoord geven op mijn doel hiervan.

  Ik las een post over iemand die vond dat het christendom erger was dan de islam omdat aan het christendom méér bloed kleeft.

  Ik zie het breder. Voor mij zijn alle religies één pot nat die veel ellende hebben gebracht en nog gaan brengen. De Islam is jonger maar zeker niet schoon van bloed. En dat terwijl die religies aangeven naar het tegenovergestelde (vrede, liefde en verdraagzaamheid)te streven.

  Er is ook een essentieel verschil tussen religie en geloof. Dat laatste geeft nog steeds ruimte aan eigen keuzes. Religie is een systeem opgezet door mensen, waarbij voorschriften belangrijker zijn dan beleving. Voor sommige lezers hier kun je het met de voorlopers van de illuminatie vergelijken: men verwijt een groep industriëlen van allerlei schandalen zonder tastbaar bewijs, maar onderwerpt zich vrijwillig aan religies die aantoonbaar misbruik hebben gemaakt van de mensen. Dat contrast fascineert me.

  Ik wil je verder niet overtuigen en respecteer jouw mening. Daar bied ik ruimte aan. Ikzelf zal echter nooit nalaten om ook mijn mening te uiten. Daar kunnen we allebei wat van opsteken, tenminste als ik voor mezelf spreek kan ik dat zeggen.

  0 likes
 29. Off toppic:Allereerst bedankt voor de vele reactie,s van de mensen die de hanger graag wilden zien,zoals ik in reaktie #12 aangaf.Helaas Ria of Maria van u kreeg ik mijn toegezonden mail retour met de melding, dat uw mailbox vol zat, en dat mijn mail daarom niet bij u kon worden afgeleverd.Dus bij deze de oproep aan Ria Of Maria. Zou u na legen mailbox nogmaals uw verzoek kunnen toezenden??Uw sieraden heb ik bekeken en vondt het een lust voor het oog.Niburu Team alvast bedankt voor plaatsing.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

kanye west

Kanye West: Coronavaccin is ‘het merkteken van het beest’

Rapper en presidentskandidaat Kanye West heeft een ...

sneeuw

Ondertussen in Zuid-Amerika: 4 METER sneeuw en -23°C

In de Andes is een ‘recordhoeveelheid’ sneeuw ...