Buitenaards

Geheimen van de Men in Black (video)

Help door dit artikel met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand deed de Russische premier Dmitri Medvedev enkele opvallende uitspraken over buitenaardse wezens in Rusland.

Naast de lanceercodes voor de Russische kernwapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De Russische oud-president bevestigde niet alleen dat buitenaardsen de aarde bezoeken, maar dat sommigen van hen onder ons leven. Hij voegde toe dat de film ‘Men in Black’ meer details geeft over dit onderwerp.

De reguliere media refereerden naar de Hollywoodfilm Men in Black en meenden dat Medvedev grapte. Hij verwees echter naar een documentaire die werd uitgezonden door de Russische zender REN-TV. De video is voor het grootste gedeelte voorzien van Engelse ondertiteling.

Bron: YouTube/TheoriesOfConspiracy

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
11 jaren geleden

Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.

Frits
Frits
11 jaren geleden
Eden
Eden
11 jaren geleden

Jammer dat de helft van de ondertiteling ontbreekt.

KWH
KWH
11 jaren geleden

Berichtgevingen ter voorbereiding op wat er gaat komen. Iedere dag op History channnel over de invloed van aliens op onze aarde.
En het is dicht bij.

Back to top button
30
0
We lezen graag je reactie!x