Buitenaards

Geheimen van de Men in Black (video)

Help mee door dit met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Begin deze maand deed de Russische premier Dmitri Medvedev enkele opvallende uitspraken over buitenaardse wezens in Rusland.

Naast de lanceercodes voor de Russische kernwapens krijgt iedere president ook een dossier met de activiteiten van buitenaardsen en de speciale Russische eenheden die zich hiermee bezighouden, aldus Medvedev.

De Russische oud-president bevestigde niet alleen dat buitenaardsen de aarde bezoeken, maar dat sommigen van hen onder ons leven. Hij voegde toe dat de film ‘Men in Black’ meer details geeft over dit onderwerp.

De reguliere media refereerden naar de Hollywoodfilm Men in Black en meenden dat Medvedev grapte. Hij verwees echter naar een documentaire die werd uitgezonden door de Russische zender REN-TV. De video is voor het grootste gedeelte voorzien van Engelse ondertiteling.

Bron: YouTube/TheoriesOfConspiracy

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Linda
Linda
9 jaren geleden

Ik ben zo’n 35 jaar geleden bezocht door een man in het zwart. Het was in mijn slaapkamer, en het licht was al uit. Hij stond daar en ik vroeg hem wat hij kwam doen. Geen reactie. Nog een keer, weer geen reactie. Toen werd ik kwaad, deed het licht aan en was hij weg.
Ben ook door buitenaardsen bezocht waarvan ik het meeste niet meer weet. Maar wel dat ik onbeschrjfelijk hartelijk werd uitgezwaaid, door prachtige wezens met lang blond haar.

Frits
Frits
9 jaren geleden
Eden
Eden
9 jaren geleden

Jammer dat de helft van de ondertiteling ontbreekt.

KWH
KWH
9 jaren geleden

Berichtgevingen ter voorbereiding op wat er gaat komen. Iedere dag op History channnel over de invloed van aliens op onze aarde.
En het is dicht bij.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x