Buitenland

Onthuld: Clintons betrokken bij ‘grootste mensensmokkeloperatie uit geschiedenis’

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!

De Verenigde Naties en Clinton Foundation gebruiken een oude Amerikaanse basis in Panama om illegale migranten te voorzien van alles wat ze maar nodig hebben om de oversteek naar Amerika te maken.

Dit is een georganiseerde mensensmokkeloperatie die wordt gefinancierd door de Clintons, stelt voormalig advocaat en commentator Rogan O’Handley. “Is dat geen landverraad?”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

De basis, die voorheen door het Amerikaanse leger werd gebruikt om het Panamakanaal te beschermen, bevindt zich in Panama-Stad. Jimmy Carter gaf de basis weg, waarna de VN en diverse ngo’s de boel overnamen.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Zo smerig zijn deze organisaties

Het zijn organisaties die illegale migranten condooms en voorbehoedsmiddelen gaven voordat ze de Darién overstaken naar Panama. Ze weerhouden mensen er niet van om de oversteek te maken, maar geven mensen condooms en voorbehoedsmiddelen, waarna ze onderweg verkracht worden.

Zo smerig zijn deze organisaties, zegt Ben Bergquam, die afreisde naar Panama om opnames te maken op de basis. “Ze doen alsof ze goedaardig zijn, maar het enige wat ze doen, is profiteren van menselijk leed.”

Tragedie

Op de basis is Unicef vertegenwoordigd, evenals het Bureau van de Hoge Commissaris van de Verenigde Naties voor Vluchtelingen en de Clinton Foundation.

Er moet geen geld meer naar deze organisaties gaan, benadrukt Bergquam, die spreekt van een tragedie. Ook moeten ze volgens hem worden onderzocht wegens hun rol in de grootste mensensmokkeloperatie uit de geschiedenis. “Er moet geen cent belastinggeld meer naar deze organisaties gaan.”

4.8 165 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

61 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Yvonne
Yvonne
10 maanden geleden

Ook zitten de Clintons en de Obama’s tot op het puntje van hun hoofdhaar in childtrafficking vieze satanische ratten zijn het.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
10 maanden geleden

Nederlandse staats loterij heeft geld gestort naar de Clinton Foundation !!
Daarom doe in NIET mee aan loterij !!

Merijn Hugens
Merijn Hugens
10 maanden geleden

Laura Silsby werd ook al gearresteerd toen ze kinderen wilde exporteren voor de Clinton Foundation, Billy & Hillary waren als Gouverneurs in Arkansas al de grootste Coke-importeurs van de Verenigde Staten. Overigens heeft de beste vriend van Billy Clinton: de pedofielen-pooier Jeffrey Epstein, Melania aan haar toekomstige echtgenoot en president Donald Trump voorgesteld. Trump en pedofielen-pooier Jeffrey Epstein waren volgens de organisator van een wedstrijd voor kalendermeisjes de enige 2 mannen op een feestje met 28 jonge bikinimodellen in Trumps buitenverblijf Mar-a-Lago. Wat dat betreft zijn het de linker- en de rechtervleugel van de Duivel…

Bataaf
Bataaf
10 maanden geleden

In de V.S. zeggen ze: A tall tree and a short piece of rope.

Back to top button
61
0
We lezen graag je reactie!x