Internet

WEF Rapport: Catastrofale cyberaanval binnen nu en twee jaar

Help mee door deze info met jouw vrienden op je social media te delen!

Door: Wesley Feijth

‘Meer dan 93% van de cybersecurity experts gelooft dat de kans groot is dat we binnen twee jaar een enorme cyberaanval met verstrekkende gevolgen zullen ondervinden’ – zo luidt het rapport van het World Economic Forum. Geopolitieke instabiliteit zou de kans van zo’n alomvattende cyberaanval de komende tijd ernstig vergroten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Volgens het ‘Global Cybersecurity Outlook 2023’ rapport, maakt een groot deel van de ondervraagde bedrijven zich zorgen over het huidige geopolitieke landschap en de daarmee mogelijk gepaarde gevolgen voor de digitale veiligheid van die bedrijven (en dus de samenleving in algemene zin).

Het is echter niet de eerste keer dat het WEF de alarmklokken luidt betreffende de digitale veiligheid van de samenleving. In 2021 was het WEF met de zogeheten ’Cyber Polygon’ al bezig om aanvallen op financiele instellingen te simuleren. Ook wel een ‘cyberpandemie’ genoemd, welke vele digitale systemen plat zou kunnen leggen.

Dit soort simulaties doen natuurlijk veel denken aan event 201: de simulatie van het coronavirus welke een aantal weken voor de daadwerkelijke uitbraak van het virus plaatsvond.

Is het dus enkel een voorspelling, of zit hier meer achter? De toekomst zal het leren. Wat we van de afgelopen jaren in ieder geval geleerd hebben is dat Big Tech volledig in de zakken van de globalisten zit. Het internet is de afgelopen decennia steeds verder gecentraliseerd en in handen gekomen van ‘the Big 5’: Google, Apple, Facebook, Microsoft en Amazon.

De platformen die in handen zijn van deze techgiganten hebben er alles aan gedaan om het corona-narratief in stand te houden: censuur, shadow-banning, ongevraagde waarschuwingen, noem maar op. Een ding is duidelijk: we moeten weg bij Big Tech. Liever vandaag dan morgen!

Wat het WEF in het rapport uiteraard “vergeet” te benoemen, is dat er heel veel zaken zijn die je kunt doen om je digitale veiligheid en privacy beter te kunnen waarborgen. Wij zijn er zelfs van overtuigd dat indien je alles goed doet, jij je digitale veiligheid en privacy beter kunt waarborgen dan 98% van de mensen. Geeft dat de garantie dat je nooit gehacked kunt worden? Natuurlijk niet, net zo min als een goed slot op de deur kan garanderen dat er nooit ingebroken wordt. Het kan echter wel de kans enorm verkleinen!

Bij Android-Privacy.com helpen wij onze klanten met het opnieuw inrichten van hun digitale leven. Dit doen we op basis van onze kernwaarden: 1. Free and Open Source Software. 2. Privacy en Veiligheid (encryptie) en 3. Decentralisatie van consensus.

Deze kernwaarden zorgen gezamenlijk voor resistentie tegen censuur/deplatforming en dus resistentie tegen de woke cancel culture.

De Snowden Smartphone (inc. toegang tot Privacy Platform)

Vanuit dit perspectief hebben we de Snowden Smartphone in het leven geroepen. Deze privacyvriendelijke telefoon is volledig ‘de-googled’ en uitgerust met het meest veilige en privacyvriendelijke besturingssysteem ter wereld: GrapheneOS. Het is Snowden zijn favoriete besturingssysteem en hij gebruikt het systeem dan ook dagelijks (zie bovenstaande tweet).

Op het gebied van gebruikersgemak is deze telefoon volledig te vergelijken met Android. Dit is een enorme plus ten opzichte van andere privacytelefoons, die een afwijkend operating system gebruiken. Een ander voordeel is dat er een zeer hoge compatibiliteit is met bestaande apps: bijna alle bestaande applicaties werken gewoon!

Zo kun je met beide benen in beide werelden blijven staan, maar wel langzaamaan steeds meer richting de privacy-vriendelijke en veilige apps bewegen.

Die privacy-vriendelijke apps vind je in onze applicatielijst op het Privacy Platform. Deze apps zijn geweldige vervangers voor Big Tech applicaties. Privacy was vroeger een uitruil voor gebruikersvriendelijkheid, maar dit is absoluut niet meer het geval. Deze apps werken minstens zo goed als de Big Tech apps die je nu gebruikt.

Op het Privacy Platform vind je daarnaast begeleidende video’s waarin we uitleggen hoe je deze applicaties het beste kunt gebruiken. Jezelf ontdoen van Big Tech wordt hierdoor een eitje! De Snowden Smartphone (inc. toegang tot het Privacy Platform) is vanaf 23 maart weer te verkrijgen.

Wil je op de hoogte gehouden worden over de verkoop? Laat dan je mailadres bij ons achter. Je kunt dit doen door op onderstaande knop te klikken. Hier kun je tevens de modellen bekijken.

Bekijk de Snowden Smartphone

4.8 63 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Advertorial

Deze advertorial is een gast-artikel. De inhoud van advertorials valt buiten de redactionele verantwoordelijkheid van NineForNews.
guest

149 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
1 jaar geleden

Ja, hebben ze nu reeds klaar om ons dan van onze centen te beroven. Haal cash van de bank weg of ze gaan ermee aan de haal!

Michel
Michel
1 jaar geleden

En dit is dus de ware reden waarom het WEF wil dat we alleen nog maar digitaal gaan bankieren. Ik zeg “terug naar het wekelijkse loonzakje”, niks digitaal meer doen. Laat die banken maar werken voor hun centen 😡😡😡

Kans
Kans
1 jaar geleden

Spannend, ik hoop dat dit gebeurd, worden de schaapjes eindelijk wakker geschud uit hun dromenland waar alles gratis is, stel je voor zeg, machtig zou ik dat vinden, ik zie die gezichten al voor me, wat is er gebeurd, hoe kan dit nou, gohhhhhhh ik kan niet meer betalen, gohhhhhh mijn iPhone doet het niet, wat moet ik nu de hele dag doennnnnnnn, goh, even naar de overheid bellen of ze mijn problemen op kunnen lossen, dat zal toch wel hè, zal toch niet de bedoeling zijn dat ik nu uit mijn dromen word wakker geschud, hé bahhhhhhh, wat nu, wie gaat nu mijn rekeningen betalen, de overheid, zal ze effe bellen, gohhhhhh mijn iPhone doet het niet, gohhhhhhhhhhhhh ☎️☎️☎️☎️☎️☎️☎️ , leve de Europese Unie, wat een verlichting brengt dat, oh nee, het licht doet het niet meer, gohhhhh🤮

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 jaar geleden

DROOM lekker WEF.. Je dagen zijn geteld !!

Back to top button
149
0
We lezen graag je reactie!x