Great ResetMens en Dier

Thierry Baudet in 7 minuten: zo werkt de Great Reset

Help ons door dit met je kennissen op je social netwerk te delen!

Er zijn mensen die een totaal ander soort samenleving willen. Dat noem ik de transmensen, zei FVD-voorman Thierry Baudet in de podcast Nieuw Geld.

“Die willen transnationale wetgeving, die willen klimaattransitie, ze willen een totaal andere economische orde, maar ze willen ook dat mensen gaan transformeren tot iets transhumanistisch; transgenders,” zei Baudet.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

(Video verwijderd? Klik hier...)

Internationale kliek

“Zij hebben crises nodig om mensen daarin mee te krijgen,” vervolgde hij. “Het komt ze ergens goed uit dat de energieprijzen nu zo [hoog] zijn, want dan zullen mensen eerder windmolens en zonnepanelen accepteren.”

Er is een internationale kliek van mensen die willen dat de mens iets doet aan CO2-uitstoot, die geloven dat we allemaal migranten zijn, die willen dat we vegetariërs worden, die willen dat er één wereldwijd ministerie van Volksgezondheid is. Ik noem die mensen globalisten, aldus Baudet.

Hele nare dingen

“Dat zijn mensen die ervan overtuigd zijn dat er een soort wereldstaat, wereldregering moet komen, met een heel ander soort economie en een heel ander soort leven,” zei de FVD-voorman, toevoegende dat hij daar tegen is.

“Het zijn in mijn ogen hele nare mensen die globalisten, die hele nare dingen willen,” zei hij. “Een kille, koude wereld.”

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

123 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gert Jansen
Gert Jansen
1 jaar geleden

Naar maar waar!

Christien
Christien
1 jaar geleden

Mensen zonder ziel en totaal empathie loos.
Wie wil dat?

Pieter van Leeuwen
Pieter van Leeuwen
1 jaar geleden

En niets anders.

Annette
Annette
1 jaar geleden

Ja, Thierry, IK weet het. Ik heb al jaren geleden over deze, toen nog duistere, plannen gelezen.

Ik heb het toen als schokkend ervaren en heb toen al besloten, dat ik NOOIT in een dergelijke wereld zou kunnen en willen leven. No matter what!

Ik kan mij nog goed herinneren, dat ik jaren geleden met mijn jongste zoon probeerde hierover te praten. Hij wilde er absoluut niets van weten en beschuldigde mij van het geloven in complottheorieën.

NU, aan het eind van het jaar 2022, zien wij alles, wat toen alleen nog maar een theorie was, vrij snel bewaarheid worden. Afschuwelijk! Ik heb er geen ander woord voor.

De globalisten willen ons allemaal transformeren tot een soort van halfmens/halfrobot.

Logisch natuurlijk, want de mens, zoals hij/zij tot nu de aarde bevolkte, is nooit 100% te sturen. En laat DAT nu precies zijn, wat ze van plan zijn.

Ik krijg absoluut de koude rillingen over mijn rug, als ik er aan denk, dat onze kinderen en kleinkinderen over niet eens zo lange tijd niets meer zullen hebben van wat het inhoudt om een mens te zijn. Ik kan wel janken.

Alles wat het leven betekent: liefde en haat, vreugde en verdriet en noem maar op. Dat zal allemaal verdwenen zijn.

Logisch toch dat Klaus Schwab zei: You will own nothing and You will be happy!

Is een absolute loze kreet, want mensen (wat het dan niet eens meer zijn) hebben geen gevoel en verstand meer. Zij zijn letterlijk robots, die aangestuurd worden via Artificial Intelligence.

Ik ben dit stukje nu aan het typen en eigenlijk doe ik dit op de automatische piloot. Ik weet dat het zo zal zijn, maar eigenlijk kan ik het geestelijk nauwelijks bevatten.

Eén ding is voor mij een zekerheid: mijn man en ik zullen hier NOOIT aan meewerken.

Back to top button
123
0
We lezen graag je reactie!x