Innovatie

Erg indrukwekkend om te zien: tiener bouwt werkende kernfusiereactor in thuislab

Help door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De meeste tieners brengen hun tijd door op social media of achter de PlayStation. Dat geldt niet voor de 14-jarige Jackson Oswalt, die een laboratorium heeft gebouwd waar hij heeft gewerkt aan een kernfusiereactor.

De tiener uit het Amerikaanse Memphis heeft de reactor op zijn dertiende afgebouwd.

Het proces in Jacksons kernfusiereactor is vergelijkbaar met de manier waarop de zon zijn energie opwekt.

Record

Hij begon op 12-jarige leeftijd te werken aan de fusiereactor en speurde op internet naar informatie.

Tijdens zijn onderzoek stuitte hij op het werk van Taylor Wilson, die in 2008 de aandacht op zich vestigde door als jongste persoon ooit een kernfusiereactor te bouwen in de garage van zijn ouders.

Jackson wilde dat record verbreken.

Tests

“Ik begon de fusiereactors van anderen te bestuderen,” zei hij. “Daarna stelde ik een lijst van onderdelen samen die ik nodig had.”

Na het bouwen van de reactor begon Jackson tests te doen.

Na een tijdje had hij door hoe alles werkte en vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Erg indrukwekkend

Vader Chris Oswalt was diep onder de indruk. “Het was erg indrukwekkend om te zien hoe hij 12 maanden lang zo gedreven was.”

Op 19 januari 2018, enkele uren voor zijn 13e verjaardag, bereikte Jackson kernfusie.

Niet lang daarna werden zijn onderzoeksresultaten bevestigd door een expert.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Fox News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dirk
dirk
3 jaren geleden

Op die leeftijd deed ik alleen maar straatvoetbal en rotzooi trappen.

Anita
Anita
3 jaren geleden

Het gevoel voor deze materie heeft deze jongen opgebouwd in vorige levens. Kernenergie wordt de toekomst, maar het instrument hiervoor moet vergeestelijkt worden.
Ik hoop dat het deze jongen lukt die vergeestelijking tot stand te brengen en wens hem heel veel succes met zijn carriëre. Prachtig toch?

‘De wetenschap, de medici maken enorme sprongen. Als straks de atoomenergie daarvoor wordt gebruikt, ik garandeer u over vijftig jaar, ja, dan is de kanker en de tbc overwonnen. Meneer, mevrouw, dat duurt misschien nog veel korter want de middelen die vliegen de ruimte uit momenteel. We krijgen machtige, technische instrumenten voor verschillende ziekten, en die lossen volkomen op. Straks krijgen we nog machtige sensitieve instrumenten. We krijgen straks de directe stem en dan valt het woord onherroepelijk uit het bewuste Al naar de aarde. En dan hebben ze allemaal maar te buigen.’ Citaat uitgesproken door Jozef Rulof, 1898-1952 Vraag en Antwoord, http://www.rulof.org

Wim
Wim
3 jaren geleden

Het begin van vrije (nulpuntenergie)voor iedereen, prachtig!

Kraskens
Kraskens
3 jaren geleden

De Natuur bestaat uit 3 geaardheden: goed, slecht en mixture van goed en slecht. Zolang de Natuur bestaat, zal het nooit voorkomen dat slecht en mixture verdwijnen en alleen goed zal bestaan of omgekeerd, althans in de materiële wereld. Daarom, hoe ontwikkeld men fysiek ook geraakt, pijn, armoede, vroegtijdige dood, ziekte zal men nooit kunnen uitbannen, hooguit verminderen. Vandaar dat verlossing een spirituele verschijnsel is en geen fysieke zaak is.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

15
0
We lezen graag je reactie!x