Homepagina » Innovatie » Erg indrukwekkend om te zien: tiener bouwt werkende kernfusiereactor in thuislab
Erg indrukwekkend om te zien: tiener bouwt werkende kernfusiereactor in thuislab

Erg indrukwekkend om te zien: tiener bouwt werkende kernfusiereactor in thuislab

De meeste tieners brengen hun tijd door op social media of achter de PlayStation. Dat geldt niet voor de 14-jarige Jackson Oswalt, die een laboratorium heeft gebouwd waar hij heeft gewerkt aan een kernfusiereactor.

De tiener uit het Amerikaanse Memphis heeft de reactor op zijn dertiende afgebouwd.

Het proces in Jacksons kernfusiereactor is vergelijkbaar met de manier waarop de zon zijn energie opwekt.

Record

Hij begon op 12-jarige leeftijd te werken aan de fusiereactor en speurde op internet naar informatie.

Tijdens zijn onderzoek stuitte hij op het werk van Taylor Wilson, die in 2008 de aandacht op zich vestigde door als jongste persoon ooit een kernfusiereactor te bouwen in de garage van zijn ouders.

Jackson wilde dat record verbreken.

Tests

“Ik begon de fusiereactors van anderen te bestuderen,” zei hij. “Daarna stelde ik een lijst van onderdelen samen die ik nodig had.”

Na het bouwen van de reactor begon Jackson tests te doen.

Na een tijdje had hij door hoe alles werkte en vielen de puzzelstukjes op hun plek.

Erg indrukwekkend

Vader Chris Oswalt was diep onder de indruk. “Het was erg indrukwekkend om te zien hoe hij 12 maanden lang zo gedreven was.”

Op 19 januari 2018, enkele uren voor zijn 13e verjaardag, bereikte Jackson kernfusie.

Niet lang daarna werden zijn onderzoeksresultaten bevestigd door een expert.

Bekijk ook onderstaand filmpje:

[Fox News]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Het gevoel voor deze materie heeft deze jongen opgebouwd in vorige levens. Kernenergie wordt de toekomst, maar het instrument hiervoor moet vergeestelijkt worden.
  Ik hoop dat het deze jongen lukt die vergeestelijking tot stand te brengen en wens hem heel veel succes met zijn carriëre. Prachtig toch?

  ‘De wetenschap, de medici maken enorme sprongen. Als straks de atoomenergie daarvoor wordt gebruikt, ik garandeer u over vijftig jaar, ja, dan is de kanker en de tbc overwonnen. Meneer, mevrouw, dat duurt misschien nog veel korter want de middelen die vliegen de ruimte uit momenteel. We krijgen machtige, technische instrumenten voor verschillende ziekten, en die lossen volkomen op. Straks krijgen we nog machtige sensitieve instrumenten. We krijgen straks de directe stem en dan valt het woord onherroepelijk uit het bewuste Al naar de aarde. En dan hebben ze allemaal maar te buigen.’ Citaat uitgesproken door Jozef Rulof, 1898-1952 Vraag en Antwoord, http://www.rulof.org

  8 likes
  • @Anita Klok Iedereen zou de boeken moeten lezen van dze man. Ik heb veel van deze boeken en als ik ooit eens geld heb koop ik ze allemaal.

   9 likes
   • Zou ik zeker doen, het zijn pareltjes vol geestelijke wijsheid. Ik heb ze allemaal gelezen,een voor een en ik kon niet stoppen met lezen.

    3 likes
    • Josef Rulof staaat vol van trancederende kennis en goede informatie echter….. Alleen de Here Jezus en de Bijbel kunnen je transformeren..je laten zien dat je geest bent, verenigd met een ziel en lichaam….En dat je zolang je in het lichaam bent je ver van God bent. Jezus is de weg en de Bijbel is de waarheid. Laat die prachtige boeken van Josef….vol van wijsheid maar altijd met een klein beetje disinfo, waardoor je toch nog ter helle gaat……
     Maarja wie gelooft nou in de hel..je leeft maar een keer…en daarna niets….of voor wie geloofd ..de eewigheid..you better know where you are going to spend it!!

     7 likes
  • Ik had het boek ‘Jozef Rulof’ en heb het afgegeven bij de kringloopwinkel met de gedachte : ‘misschien kan een ander hier iets mee’. Ik kon er helemaal niets mee. Sorry, maar ik twijfel aan die z.g ‘zuivere kennis’.
   Ik geloof dat we onszelf beter kunnen maken van chronische ziekten. Boeken zat daarover. Ik heb daar in elk geval mijn herstel weten te bewerkstelligen. Geen arts/neuroloog aan te pas gekomen!!

   5 likes
  • Dat is gewoon een kul verhaal want deze jongen heeft alles van internet gehaald en hulp gekregen van andere personen die er ooit eens 1 hebben gebouwd. Het is nog steeds knap daar niet van, maar het is niet zo dat ie alles zelf bedacht heeft dat zou hem pas een wonderkind maken.

   4 likes
   • Ziektes die heel diep liggen, bijvoorbeeld een zevende graad van kanker of andere zware ziekten zijn niet direct te overwinnen. En er zijn veel vreselijke ziekten, daarom komen er instrumenten op aarde gebaseerd op de atoomenergie, die juist die ziekten overwinnen. Er zijn uitzonderingen waardoor mensen toch genezen, maar dat is niet de regel.
    Het bloed is duizenden jaren diep.
    Er komt ook nog een wet.
    Dat lees je allemaal weer in de boeken van Jozef Rulof, http://www.rulof.org

    De wetenschap is nog niet zo oud en die artsen zijn er niet voor niets ofschoon ook niet elke wetenschapper dezelfde is. Je moet een goede hebben en dat geldt eigenlijk voor alles.

    Ik vind het voor mensen die heel ziek zijn ook niet correct om te zeggen dat er geen arts nodig is.

    Voor jou is het natuurlijk fijn dat je genezen bent, dat wel.

    0 likes
  • Inderdaad. Enkel met en vanuit Liefde voor de mens en zijn spirituele toekomst maakt mogelijk deze goedaardige instrumenten te mogen maken.

   2 likes
 2. Het begin van vrije (nulpuntenergie)voor iedereen, prachtig!

  9 likes
 3. Op die leeftijd deed ik alleen maar straatvoetbal en rotzooi trappen.

  6 likes
 4. De Natuur bestaat uit 3 geaardheden: goed, slecht en mixture van goed en slecht. Zolang de Natuur bestaat, zal het nooit voorkomen dat slecht en mixture verdwijnen en alleen goed zal bestaan of omgekeerd, althans in de materiële wereld. Daarom, hoe ontwikkeld men fysiek ook geraakt, pijn, armoede, vroegtijdige dood, ziekte zal men nooit kunnen uitbannen, hooguit verminderen. Vandaar dat verlossing een spirituele verschijnsel is en geen fysieke zaak is.

  5 likes
 5. https://youtu.be/PINttscIAEo

  In 2014 was er ook al een wonderboy van 14, die een fusie-reactor in elkaar had gestoken. Wat is er met Adrea Rossi gebeurd ? Zelfs ben ik geen wetenschapper – wel universitair geïndoctrineerd economisch agent – maar toch ken ik persoonlijk ingenieurs en wetenschappers, die onder druk zijn gezet, om hun uitvindingen te verkopen of stil te houden. We hebben reeds alle technologie, maar ze is onderdrukt. Dat jonge gastjes dit kunnen uitpluizen in enkele jaren, zegt genoeg.

  Wat denken jullie over de klimaatbetogingen ? In Vlaanderen worden ze verplicht door de schooldirecties en krijgen ze dagelijks veel zendtijd.

  Er zijn 2 draken in de Apocalyps: geld en media …

  Geen hoop zonder revolutie in IJslandse stijl. Revolución o muerte !

  5 likes
 6. De volgende stap (voor oa. deze jongeling) is het ontwikkelen van vrije energie en waarvoor a la Nikola Tesla de basis heeft gelegd.

  0 likes
  • Niet Nikola Tesla, maar de Tartaren hebben die basis gelegd. In de 17e eeuw en lang daarvoor waren de steden al verlicht d.m.v. ether energie. De Tartarian power buildings (ergens rond plusminus 1860 omgedoopt tot moskee, synagoge, kerk, kathedraal, museum, postoffice, enz) zijn allemaal bouwwerken om atmosferische ether energie te oogsten en draadloos te versturen.
   En vandaag de dag wordt nog steeds elektriciteit uit de ether gehaald met diezelfde gebouwen en laten de parasieten ons er voor betalen via de Nuon’s van deze wereld.
   Dit soort gebouwen zijn vaak te herkennen aan de rode bakstenen afgewisseld met een witte laag bakstenen en de Grieks/Romeinse bouwstijl en zijn over de hele wereld te vinden.
   Zodra je bij een “kerk” of “kathedraal” antennes (kruis, dubbelkruis of andere vormen) en antennes met een metalen bol op de top (gevuld met kwik) ziet, weet je dat het een Tartarian gebouw is om ether energie te oogsten. Vaak staan die antennes boven op een grote koepel met koper bekleed waar onder weer een grote coil zit. Het gebouw is in feite een grote conductor.
   De Reichstag in Berlijn met zijn “obelisk” op het plein ervoor is het perfecte voorbeeld van een Tartarian power building.
   Zoek op Youtube maar eens naar Great Tartaria of zoek naar foto’s van San Francisco, Chicago, Salt Lake City of New York uit 1880, je weet niet wat je ziet…

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

zon

Hoe de zon vanaf eind april in 1 uur bijna alle coronavirussen doodt

Hitte-expert Arjan van Dijk van het RIVM ...

teslarijder

Waarom alle huishoudens flink meer moeten betalen voor energie vanwege ‘enorm asociale’ Teslarijder

Netbeheerders laten weten dat de energierekening gaat ...