Binnenland

Pepijn van Houwelingen: ‘Het World Economic Forum is op alle fronten verweven met ons staatsapparaat’

Help mee door dit met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) heeft op Twitter stukken geplaatst die gaan over het World Economic Forum. Uit deze ‘WEF-brieven’ zoals Van Houwelingen ze noemt, blijkt dat het World Economic Forum op alle fronten is verweven met ons staatsapparaat.

“Ze coördineren ook allerlei beleidsterreinen, ministers worden uitgenodigd, je ziet zelfs dat er contacten zijn met topambtenaren,” zei het Kamerlid voor de camera van omroep ON!

“Je ziet een totale verwevenheid van een private organisatie met globalistische doelstellingen […] met ons staatsapparaat. Dat is natuurlijk bizar,” aldus Van Houwelingen. “Dit is iets wat absoluut niet kan.”

Complotfeiten

Dit waren toch allemaal complotten? “Het staat open en bloot in deze brieven beschreven. Dus het zijn complotfeiten geworden,” stelde de FVD’er.

In de brieven is ook veel aandacht voor de Great Reset. “Dat was ook een complot, maar daar zit een agenda achter. Dat heeft Klaus Schwab zelf beschreven in z’n boek The Great Reset. Een omwenteling naar een soort van klimaatglobalisme.”

Grote onthulling

Van Houwelingen overweegt een motie in te dienen die de Kamer verzoekt zich hiertegen uit te spreken. “Het moet stoppen. Het kan niet langer zo zijn dat wij als Nederlandse regering contacten onderhouden met deze organisatie. Dit moet tot de bodem uitgezocht worden.”

“Het is de wereld op z’n kop. Niemand heeft die lui gekozen. Het World Economic Forum heeft overal z’n vingers in de pap. Dat is de grote onthulling in deze brieven.”

4.9 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

77 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marcel
Marcel
1 jaar geleden

Verweven? Geinfiltreerd als een Trojaans paard!!

Wappie
Wappie
1 jaar geleden

Rutte en Co heeft in 10 jaar nederland verkwanseld hij dient direct op te stappen, nederland naar de kloten helpen voor een mooi baantje. Ik weet nog een mooi baantje voor hem celbewaarder, achter gesloten deur

Underground
Underground
1 jaar geleden

Het is een Trojan horse!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De leugen regeert
De leugen regeert
1 jaar geleden

Rutte met dat lachje, en onder tussen steek hij een mes in je rug.
Nou hij heeft veel geleerd op
“Het Klaus Swab college”
zo ook die andere die les kregen in
” hoe verraad ik mijn land “

Back to top button
77
0
We lezen graag je reactie!x