Gezondheid

Tienermeisje sterft slechts vijf dagen na HPV-vaccin, artsen noemden haar ‘lui kind’

Help anderen door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Shazel Zaman (13) uit Engeland kreeg na haar vaccinatie tegen baarmoederhalskanker last van zware hoofdpijn en duizeligheid en ook moest ze overgeven. Ze werd enkele dagen later met spoed opgenomen in het ziekenhuis, waar een arts claimde dat er geen link kon zijn met het HPV-vaccin.

De arts zei ook dat Shazel een ‘lui kind’ was en waarschijnlijk gewoon een griepje had. De tiener werd naar huis gestuurd, maar een uur later lag ze bewusteloos op de grond. Vier uur later overleed ze in het ziekenhuis.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

De familie van Shazel is ervan overtuigd dat haar dood direct kan worden gelinkt aan het vaccin. Op 13 april kreeg ze haar tweede prik, waarna ze ziek werd. Op 17 april kwam ze te overlijden. Het ziekenhuis heeft een onderzoek ingesteld.

Mensen bewust te maken

Zus Maham Hussain (19) vertelde aan de Manchester Evening News: “De familie is er stellig van overtuigd dat er een verband is tussen haar dood en de vaccinatie. Voor de vaccinatie was er niets met haar aan de hand. Onze huisarts reageerde erg geschokt op haar overlijden.”

“We spreken ons uit om mensen bewust te maken van wat er kan gebeuren,” ging ze verder.

De Britse Medicines and Healthcare Regulatory Agency claimde dat het vaccine veilig is. “In Groot-Brittannië zijn inmiddels meer dan drie miljoen meisjes gevaccineerd tegen baarmoederhalskanker. Wereldwijd gaat het om tientallen miljoenen,” aldus een woordvoerder.

Geschokt

Shazel werd op een woensdag gevaccineerd en op zondag zag ze heel bleek. In het ziekenhuis verloor ze bij vlagen het bewustzijn. Daar zei de arts dat Shazel overkwam als een lui kind.

Haar tante, Saimah Naseem, zei: “Ik was geschokt. Zoiets zeg je niet. Eén van de zusters zei ook dat er niets met haar aan de hand was.”

Een uur nadat Shazel naar huis was gestuurd liep ze blauw aan en had ze geen hartslag meer. Er werd in het ziekenhuis een CT-scan gemaakt, maar daarop was niets bijzonders te zien. De familie moet waarschijnlijk nog een aantal maanden wachten op de resultaten van de autopsie.

[Manchester Evening News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Jankertje
Jankertje
8 jaren geleden

Iedereen weet van ons bewustzijn dat het erg gaat toenemen. Ik krijg erg het idee dat vele nieuwssites dat vergeten en dat we alles maar blijven geloven.

Armonicus
Armonicus
8 jaren geleden

“De arts zei ook dat Shazel een ‘lui kind’ was en waarschijnlijk gewoon een griepje had. De tiener werd naar huis gestuurd, maar een uur later lag ze bewusteloos op de grond. Vier uur later overleed ze in het ziekenhuis.”

En hier dus weer medisch bewijs dat overleden mensen eigenlijk gewoon ‘extreem lui’ zijn! Die doktoren zijn ook zo ontzettend knap tegenwoordig!

trackback
Diverse HOT Items, verzameld door Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
8 jaren geleden
Eagle_Eye
Eagle_Eye
8 jaren geleden

Stel dit is inderdaad het gevolg van het HPV vaccin. Wie is dan schuldig? De overheid die het aanbeveelt, de farmaceut die het fabriceert, de arts die het toedient of de ouders die het kind laten vaccineren?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x