Graancirkels

Vier bijzondere graancirkels ontdekt. Kijk hier naar deze unieke dronevideo

Help door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

In Groot-Brittannië zijn vorige week vier indrukwekkende graancirkels verschenen. De eerste werd op 21 mei ontdekt in het graafschap Wiltshire.

De formaties zijn door Matthew Williams van Crop Circle Connector, een website die melding maakt van graancirkels van over de hele wereld, in beeld gebracht met een drone.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

De eerste formatie lijkt een zonsverduistering uit te beelden en vertoont opvallende gelijkenissen met een graancirkel uit 2004 die hetzelfde fenomeen leek te tonen, schrijft Coast to Coast AM.

Pendel

De nieuwe formatie is net als de graancirkel in 2004 precies drie maanden voor een zonsverduistering verschenen, aldus de site.

De tweede formatie werd op 22 mei ontdekt in Dorset en de derde, die op 25 mei verscheen, lijkt op patronen die eerder dit jaar zijn gevonden. De vierde graancirkel werd ook op 25 mei gemeld.

Bekijk hieronder de derde formatie:

Tijdreizen

Horace Drew, die jarenlang voor het Australische wetenschappelijke instituut CSIRO werkte, doet al bijna een kwart eeuw onderzoek naar graancirkels.

Dr. Drew claimt dat graancirkels worden gemaakt door aliens of tijdreizigers.

Volgens hem zijn een aantal van deze formaties echt en bevatten ze puzzels die kunnen worden gelinkt aan tijdreizen en buitenaards leven.

Drew zei dat aliens of tijdreizigers graancirkels achterlaten op aarde als boodschappen ‘voor ons of voor zichzelf’.

[Collective-evolution]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
leon***
leon***
7 jaren geleden

de 2e formatie stelt voor dat de tijd dringt , een open geklapte aardbol die bijna sluit en andersom kan hij open.
en in het midden het al ziendie oog met daarin een mummie(dood verloren) ,gevangen in het web van straling.
net als de voorspelling op de kaft van de economist , alleen daar zie je de mona lisa die blijft je ook steeds aan kijken.
als deze sluit zijn we verloren , er moet nu iets gebeuren.
maar er gebeurt niks want wifi is nog niet uitgevallen en goede tijden slechte tijden is ook nog niet gestopt.

https://afbeeldinguploaden.nl/image/k8VUW1Xw

Albert
Albert
7 jaren geleden

Die aliens of tijdreizigers zijn wel erg beperkt dat ze menen te moeten communiceren via graancirkels!
En Dr. Drew zit 25 jaar lang naar, gewoon door mensen gemaakte, graancirkels te koekeloeren. Zonde van zijn tijd!!

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Veel lijkt op wiskunde, natuur en scheikundige elementen. Die vierde duidt aan: 2468…tot en met 28.(als ik het goed heb geteld) Iets te maken met kleuren/data/telecom/foopets(game)?
Atomen/moleculen/nanodeeltjes/Kwantummechanica etc. Die derde kan met atoomnummer 5(Boor)te maken hebben plus een bijkomende factor/7 elementen.
Boorzuur wordt veel gebruikt in de textielindustrie. Boorsilicaatglazen zijn technisch erg belangrijk. In vuurwerk geeft toevoeging van het element in amorfe vorm een groene kleur. Boorverbindingen worden onderzocht en toegepast in een breed spectrum van biochemische toepassingen zoals suikerdoorlatende membranen, sensors voor koolhydraten, bestrijding van artritis en in neutronentherapie. De isotoop boor-10 (10B) heeft een grote werkzame doorsnede voor neutronenvangst en wordt daarom ook in de nucleaire industrie toegepast, bijvoorbeeld in regelstaven in kernreactoren. Boranen zijn wel voorgesteld als raketbrandstof omdat bij verbranding een grote hoeveelheid energie vrijkomt.

Opmerkelijke eigenschappen[bewerken]
Het is een metalloïde en een halfgeleider. In kristallijne vorm is het een bijzonder hard, zwart materiaal (9,3 op de schaal van Mohs). Er is ook een amorfe vorm.(zonder duidelijke geordende structuur)

Het element is als enige van de boorgroep een hard metalloïde met halfgeleidende eigenschappen. De elektrische geleiding hangt sterk af van de graad van zuiverheid en de temperatuur: hoe vuiler en heter, hoe beter de geleiding. Het materiaal heeft interessante optische eigenschappen omdat het een groot deel van het infrarode deel van het spectrum doorlaat. Verder zijn ook de mechanische eigenschappen interessant. Het element is bijzonder licht en sterk en vezels van boor worden in speciale samengestelde materialen voor de ruimtevaart toegepast. Boor wordt tevens toegepast als toevoeging tijdens het emailleren van pannen vanwege de hoge temperatuursbestendigheid.

In 2014 werd door Chinese wetenschappers ontdekt dat boor een moleculaire kooistructuur(denk bv aan de kooi van Faraday) kan vormen, vergelijkbaar met buckminsterfullereen. De structuur, borosfereen, kan leiden tot ontwikkeling van nieuwe nanomaterialen.[1]

Ik geloof niet in Aliens van verre planeten. Dit fenomeen(graancirkels)kan ook door mensen van hier plus technologie gemaakt zijn. Denk bv aan een pc borduurmachine. Of een 3, 4 en 5d printer. Das al ingewikkelder/veel stappen verder(moleculen opbouw vaste vorm), dan die graancirkels(alleen met druk wordt gewerkt) Vergeet niet, dat we heel veel verschillende soorten satellieten hebben. En die kunnen bv met straling door de aarde kijken. Op zoek naar grondstoffen etc. Of dat we drones hebben etc.
Nu weet ik nog niet, waarvoor die graancirkels bedoelt zijn, als het om technologie gaat. Maar wetenschappers in deze materie zullen dit vast kunnen ontcijferen.
Misschien werkt dit hetzelfde als de symboliek tekeningen in de The economist(handelsblad).

Elise49
Elise49
7 jaren geleden

Die eerste: in het midden een zon en daarlangs een maan. Buitenste,de aarde voorstellende. Het alziend oog is de aarde ten opzichte zon. De aarde draait ovaal om de zon.(de aarde is dan de pupil) De afstand tussen aarde en zon verandert door de aardecycli.(berekend via sterrenhemel) Dit kan ook invloed geven op het klimaat van de aarde. Er komt dan meer straling(kortere lijn) binnen via de polen. Dit verhaal zie je dan weer in graancirkel 2 terug.

Back to top button
7
0
We lezen graag je reactie!x