Chemtrails

Het is tijd om wakker te worden. Activist plaatst gruwelfoto van chemtrails in lucht boven Florida

Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Activist Matt Landman heeft op Facebook een gruwelfoto geplaatst van chemtrails in de lucht boven Florida.

Te zien is hoe de avondhemel volledig gevuld is met sporen die complottheoretici ook wel chemtrails noemen, schrijft de International Business Times.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De foto die Landman plaatste is inmiddels vele honderden keren gedeeld. Zijn volgers stellen dat overheden verantwoordelijk zijn voor deze chemtrails.

Geen aandacht

Volgens hen wordt dit gedaan om het weer te beïnvloeden.

Facebook-gebruiker Michael Weissenfluh vroeg zich af waarom de mainstream media geen aandacht besteden aan dit soort nieuws.

Hij voegde toe dat het tijd is om wakker te worden en dat mensen zich moeten gaan uitspreken tegen deze vormen van geo-engineering.

Gestoord

“Dit is echt gestoord. Het is zo duidelijk! Niets te zien hier mensen,” schreef Weissenfluh. “Waarom komt dit niet in het nieuws? Het is tijd om wakker te worden of je uit te spreken.”

Volgens experts bestaan chemtrails niet en laten vliegtuigen enkel contrails achter in de lucht.

Bewustzijn

Complottheoretici zijn echter van mening dat overheden in het geheim chemicaliën in de atmosfeer sproeien om het weer te beïnvloeden, het bewustzijn te manipuleren of de bevolkingsgroei terug te dringen.

Sommigen geloven zelfs dat chemtrails de planeet Nibiru aan het zicht moeten onttrekken.

[IBTimes]

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

47 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Gladiator
Gladiator
5 jaren geleden

Matt Landman heeft gelijk, en iedereen die zegt dat de strepen welke hij/zij boven zich in de lucht ziet en hierbij constateert dat er RASTERS worden gevormd deze als chemtrails classificeert.

Dit zijn het namelijk en niets anders. Ik zie deze nagenoeg dagelijks, zo ook vandaag, en maak er dan maar weer enkele fotootjes van. Vanmorgen was mijn dochter er trouwens bij toen we samen met de honden het natuurgebied inliepen.

Zij is 32, heeft een goede baan, huis, auto….wat ik hiermee wil aantonen is het volgende.

Ik wees haar er natuurlijk wederom op, maar haar steevaste antwoord is dan: “ja pap, ik weet dat nu wel, maar we kunnen er toch niets aan veranderen”!

Dat ik haar “bezittingen”, welke ik niet voor niets tussen aanhalingstekens plaatste, aanhaalde wil niet zeggen dat ik daarmee wil opscheppen, verre van dat, want zij en haar partner werken er hard voor, echter wat ik wil aangeven is het feit, wat zij mij ook al eerder aangaf, dat zij wel wat anders aan hun hoofd hebben dan zich druk te maken om die chemtrails!!!!

En daar zit nu net de crux!!

De meeste mensen beginnen wel op een of andere manier wakker te worden, echter ze hebben niet door dat ze op “the Farm” gehouden worden en niets meer zijn dan slaven in een bewust en weloverwogen systeem.

Dat “onze” politieke poppenspelers er niet voor ons zijn maar voor……tja, dat weet u hier nu wel ondertussen!!

De enige manier om hier een einde aan te maken zal geen leuke, geen mooie, geen zachte zijn maar eentje wat ik niet door de meeste mensen zou willen laten uitvoeren simpel om het feit dat men als men de kans krijgt om hieraan te beginnen men zal moeten doorhakken en slaan en schieten en onthoofden, en het liefst affakkelen tot aan de wortel en die dan ook snel vernietigen want dit onkruid komt anders met zekerheid terug.

Voor dit probleem geldt: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” !!

En vwb deze chemtrails, ik heb nu al ongeveer zo’n kleine 650 foto’s hiervan gemaakt en uitsluitend boven het gebied waar ik woon, dus als er iemand zou twijfelen….no way in Hell. Deze zijn echt!

Avé,

Gladiator

cornelis pieter
cornelis pieter
5 jaren geleden

In deze video wordt bevestigd door de Canadese regering dat ze het doen. Misschien eens tijd dat iemand die daarmee bekend is een uitgebreid WOB verzoek doet in Nederland aan de verantwoordelijke overheden: https://www.youtube.com/watch?v=PwRzIgsB1-8

weg met ons
weg met ons
5 jaren geleden

@Gladiator

…..”echter ze hebben niet door dat ze op “the Farm”….” Nog te netjes omschreven, beste.

Zie en ervaar het zo: leven in een straf- en concentratiekamp, waarbij overheidsdienaren en onbezoldigde idioten de rol vervullen van kapo’s. Waarbinnen men bezig is een belastingparadijs te scheppen voor multinationals die de macht uitoefenen over de slavenpopulatie en de politiek in hun pocket hebben.

Overigens denk ik dat chemtrails niet zo eens nodig zijn om het volk af te maken, dat kan ook heel direct gedaan worden via voedsel en water.

Vraag me ook af hoe men in Rusland chemtrails ervaart, want denk toch niet dat Rusland het zal tolereren dat vliegtuigen van andere naties daarboven zich kunnen uitleven zoals ze hier schijnbaar gebeurt.

Chemtrail Plane Inside
https://www.youtube.com/watch?v=7RxE3oruRZU

only you
only you
5 jaren geleden

Pvda heeft zijn woord nietgehouden, macht aan het volk?
Niet voor niks mag dijzelbloem direct de wereldbank leiden, de macht aan de multinationals en de de banken?

Back to top button
47
0
We lezen graag je reactie!x