Homepagina » Chemtrails » Het is tijd om wakker te worden. Activist plaatst gruwelfoto van chemtrails in lucht boven Florida
Het is tijd om wakker te worden. Activist plaatst gruwelfoto van chemtrails in lucht boven Florida

Het is tijd om wakker te worden. Activist plaatst gruwelfoto van chemtrails in lucht boven Florida

Activist Matt Landman heeft op Facebook een gruwelfoto geplaatst van chemtrails in de lucht boven Florida.

Te zien is hoe de avondhemel volledig gevuld is met sporen die complottheoretici ook wel chemtrails noemen, schrijft de International Business Times.

De foto die Landman plaatste is inmiddels vele honderden keren gedeeld. Zijn volgers stellen dat overheden verantwoordelijk zijn voor deze chemtrails.

Geen aandacht

Volgens hen wordt dit gedaan om het weer te beïnvloeden.

Facebook-gebruiker Michael Weissenfluh vroeg zich af waarom de mainstream media geen aandacht besteden aan dit soort nieuws.

Hij voegde toe dat het tijd is om wakker te worden en dat mensen zich moeten gaan uitspreken tegen deze vormen van geo-engineering.

Gestoord

“Dit is echt gestoord. Het is zo duidelijk! Niets te zien hier mensen,” schreef Weissenfluh. “Waarom komt dit niet in het nieuws? Het is tijd om wakker te worden of je uit te spreken.”

Volgens experts bestaan chemtrails niet en laten vliegtuigen enkel contrails achter in de lucht.

Bewustzijn

Complottheoretici zijn echter van mening dat overheden in het geheim chemicaliën in de atmosfeer sproeien om het weer te beïnvloeden, het bewustzijn te manipuleren of de bevolkingsgroei terug te dringen.

Sommigen geloven zelfs dat chemtrails de planeet Nibiru aan het zicht moeten onttrekken.

[IBTimes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • eksegese schreef:

  Ik kijk ook altijd omhoog. Mij viel op dat afgelopen week meerdere dagen geen strepen waar te nemen waren. Ik vroeg mij af wat daar de reden van kan zijn. Iemand een idee ?
  Ik ben overigens er ook vast van overtuigd dat dit niet pluis is .

  25 likes
  • Frans2 schreef:

   Simpel, niet de juiste met waterdamp oververzadigde lucht waardoor hoge sluierbewolking ontstaat en contrails ontstaan met de waterdamp uit de vliegtuigturbines.
   Strakblauwe lucht zonder sluierbewolking is vrijwel altijd zonder blijvende contrails.

   De niet bestaande chemtrails zou je trouwens beter ‘s nachts maken, dan ziet vrijwel niemand ze en kunnen ze de hele nacht dalen om de volgende ochtend de grond te bereiken, die overigens meestal honderden kilometers weg liggen van de plaats van zogenaamde uitworp.

   Als ik de bevolking wilde vergiftigen dan reed ik gewoon in witte bestelbussen het hele land door, dan breng ik het gif direct bij de doelwitten en kan ik de wijken waar de opdrachtgevers/Illuminatie/Rotschilds etc. wonen simpel ontwijken. Alleen een paar chauffeurs nodig met een paar wagens en een nep pakketjesverdeelcentrum, niks geen medeplichtige piloten nodig, cabinepersoneel, grondpersoneel, brandstofleverancier en luchtverkeersleiders nodig die allemaal wroeging kunnen krijgen of hun familie willen sparen en ze waarschuwen.

   17 likes
   • eksegese schreef:

    Quote : Strakblauwe lucht zonder sluierbewolking is vrijwel altijd zonder blijvende contrails.

    Bullsh*t ! heel vaak begint de dag met een strak blauwe lucht die in no time wordt volgetrokken met strepen.

    Quote : De niet bestaande chemtrails zou je trouwens beter ‘s nachts maken,

    Het heeft ook de taak zonlicht te blocken, die functie vervalt na zonsondergang

    Quote : Als ik de bevolking wilde vergiftigen dan reed ik gewoon in witte bestelbussen

    Chem trails hebben meerdere functies : het weer beïnvloeden, en mensen uit hun kracht houden met gif dat fysiek en psychisch zijn uitwerking schijnt te hebben. Bovendien veel moeilijker te bewijzen dan met busjes tussen mensen in te rijden. Daar vallen ze veel eerder door de mand.

    18 likes
    • eksegese schreef:

     “Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een doorlopend condensspoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, de temperatuur moet lager dan min 40 graden Celsius zijn en je moet een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent. Maar dit gebeurt heel zelden. Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende contrails over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden voor zijn.” – Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot

     “Met de vliegtuigmotoren van tegenwoordig is het bijna onmogelijk om een doorlopend condensspoor te vormen. Daar moeten de atmosferische omstandigheden ideaal voor zijn. Ten eerste moet het vliegtuig boven de 30.000 voet vliegen, de temperatuur moet lager dan min 40 graden Celsius zijn en je moet een luchtvochtigheid hebben van meer dan 67 procent. Maar dit gebeurt heel zelden. Dus wat je tegenwoordig in de lucht ziet gebeuren, met doorlopende contrails over het hele spectrum van vliegtuigen op verschillende hoogtes, is onmogelijk. Dat is gewoon wetenschap. Er moet dus een andere reden voor zijn.” – Willem Felderhof, voormalig KLM-piloot

     https://www.youtube.com/watch?v=PHQcj95JM10

     14 likes
     • Frans2 schreef:

      [ met een link naar het Koningshuis. ]
      Ach ja, geef de schuld maar weer bewijsloos aan een duistere macht. Satan is misschien ook nog betrokken?

      Piloten hebben ook contact met tientallen conculega’s en grondpersoneel op tientallen locaties. Als je dan nog in geen 20 jaar bewijs hebt verzameld dan bestaat het gewoon niet.

      [ Het zijn immers doorgaans speciaal geprepareerde toestellen met tanks ipv passagiers. ]
      Dat moet juist opvallen en als je omhoog kijkt en er vormen zich permanente strepen dan kun je tegelijk op websites de identiteit en route van de vliegtuigen vinden. En dat zouden dan allemaal verkapte lijnvluchten zijn die je gewoon op internet kunt boeken maar jij niet, want er zit een tank in? Volslagen onlogisch en door iedereen controleerbaar. Er zouden dan ook lijnvliegtuigen tussendoor te zien moeten zijn die volgens de website op gelijke hoogte vliegen, maar geen contrails veroorzaken. Als het zo makkelijk was had dit allang duidelijk geweest want de bronnen zijn voor iedereen op internet beschikbaar en iedereen kan op een wolkenvrije dag omhoog kijken.

      [ pas in de jaren negentig ]
      Je praat iemand na of je was nog niet wakker of geboren in de ’80er jaren. Ik keek al in de jaren ’60 naar contrails en discussieerde er in je jaren ’70 op school over. Het grote verschil is het aantal vluchten dat in 1990 4 keer zoveel was als in 1970 en in 2010 al 10 keer zoveel als in 1970.

      10 likes
     • Frans2 schreef:

      Willem Felderhof klaagde de KLM aan voor gifgassen in de cockpit en kreeg ongelijk.
      Waarom klaagde hij de KLM niet aan over chemtrails waarin hij gelooft? Of heeft hij in die 20 jaar dat hij piloot was gewoon geen splintertje bewijs voor chemtrails bij de KLM kunnen vinden, of het grondpersoneel, of bij de concurrenten of de luchtverkeersleiders? Helemaal niets? En die man moet ik geloven over contrails?

      “De strepen zeggen veel over de atmosfeer op grote hoogte. Lossen ze snel op dan wijst dat op droge lucht en is de kans op een weersomslag klein. Lossen de vliegtuigstrepen langzaam op en groeien ze flink uit dan is er in de regel een weersverandering op til, die hooguit een paar dagen op zich laat wachten.” Bron Wiki.

      7 likes
     • eksegese schreef:

      Hij klaagt een grote grote machtige maatschappij aan met een link naar het Koningshuis. Als je dan geen gelijk krijgt wil dat zeker niet zegen dat je dat ook niet hebt.

      dat er veel vliegtuigen rotzooi sproeien wil nog niet zeggen dat het lijnvluchten van de KLM moeten zijn. Er blijven er genoeg over om de klus te klaren. Het zijn immers doorgaans speciaal geprepareerde toestellen met tanks ipv passagiers.

      Zelfs als strepen door een vochtige lucht minder snel oplossen lopen ze niet van horizon tot horizon en waaieren gedurende uren en uren uit tot sluierbewolking. Het fenomeen is overigens pas in de jaren negentig echt in swung gekomen en veelvuldig besproken. Voor die tijd viel niemand iets aparts op.
      Is er in die tijd zoveel veranderd op 10 km hoogte ?

      7 likes
     • eksegese schreef:

      Precies Frans2, duistere machten bestaan niet, corrupte rechters ook niet en de rest is niet te controleren of op een of andere slimme manier te debunken. Het getrol viert hoogtij deze dagen.

      6 likes
    • Frans2 schreef:

     Bullsh*t kan ik net zo hard roepen, maar let nou maar op, als er hoge sluierbewolking ontstaat… alleen dan…

     Waarom zou je zonlicht blocken? Hoe meer zonlicht, hoe meer huidkanker. Kassa voor Big Pharma en doden voor de NWO.
     Een beetje contrail verandert het weer ook helemaal niet, hooguit het teruggekaatste zonlicht dan wel teruggekaatste aardwarmte, maar van het nettoresultaat merkt een mens op die dag weinig.

     Met een bestelbusje kun je in één dag elke straat van Amsterdam doorrijden. Je hebt dus maar een paar busjes voor heel Nederland nodig, en er rijden tienduizenden witte bestelbussen rond, zie die ene maar eens te vinden die minuscule hoeveelheden gif loslaat. Ik schat duizend keer minder dan op 10km hoogte nodig is. En kijk eens hoeveel vliegtuigen dan tegelijk contrails veroorzaken en zogenaamd allemaal gif sproeien. Volslagen onlogisch, vreselijk verspillend door giga verdunning en moeilijk te weten waar de boel exact zal landen. En zelfs midden boven de oceaan ver van land zie je contrails, waarom?

     Je hoeft trouwens niet elke dag door de straat te rijden, want je ziet immers ook soms dagenlang geen contrails.

     En het bewijs is veel moeilijker om dat er slechts enkele betrokkenen zijn in plaats van honderden medeplichtige piloten, cabinepersoneel, grondpersoneel, brandstofleveranciers en luchtverkeersleiders alleen al op Schiphol. En je kunt op een zonnige dag mét contrails zelf via een website controleren dat geen enkel land géén contrails met zijn vliegtuigen maakt, dus elk land zou in het complot zitten. Het bestaan van een god is waarschijnlijker dan dat elk land hieraan zou meewerken en er geen enkele klokkenluider met grondig bewijs opstaat.

     11 likes
     • eksegese schreef:

      quote : maar let nou maar op, als er hoge sluierbewolking ontstaat… alleen dan…

      Quote : Sluierbewoliking is het gevolg van chemtrails dus dat kan kloppen.

      Waarom zou je zonlicht blocken? Hoe meer zonlicht, hoe meer huidkanker.

      Zonlicht geeft energie aan mensen, je lichaam maakt er vitamine D van, de grote spil van je afweersysteem. Van zon krijg je absoluut geen huidkanker. Al wat je hoeft te doen is zorgen geen zonnebrand op te lopen door op tijd weer uit de zon te gaan. Als je ergens huidkanker van krijgt is het van al die smeersels waar de grootste rotzooi in is verwerkt.

      Quote : Met een bestelbusje kun je in één dag elke straat van Amsterdam doorrijden. Je hebt dus maar een paar busjes voor heel Nederland nodig

      De lucht in de steden en langs snelwegen is al verziekt genoeg. Zoals gezegd chemtrails zijn multifunctioneel en nieuwsgierigen zijn automatisch op grote afstand. het gaat al jaren zeer voorspoedig, zo kunnen we waarnemen.

      Quote : En het bewijs is veel moeilijker om dat er slechts enkele betrokkenen zijn in plaats van honderden medeplichtige piloten, cabinepersoneel, grondpersoneel, brandstofleveranciers

      De meesten weten niet eens waar ze aan meewerken en de rest wordt rijkelijk beloond en zijn naar alle waarschijnlijkheid ook chantabel. Zo werkt dat in satanische kringen.

      12 likes
   • Gladiator schreef:

    @Frans2,

    Zonder woorden!!!!!

    https://www.youtube.com/watch?v=G9cQfcKR0EM&ab_channel=פרויקטאמתאחרת

    Chemtrails The facts (10.00 min)

    https://www.youtube.com/watch?v=G0_jZkbmt10&ab_channel=TheNibiruXxX

    Why is Nobody Talking about This…What is Happening with BILLIONS of People 16th-Nov-2017 (50.00 min)

    Beste Frans2, slaap lekker verder echter zoals @weg met ons u ook al adviseerde……

    STOP MET TROLLEN!!!

    Ik heb nog wel 50 van zulke docu’s, echter deze vind u beslist zelf ook wel.

    Daarbij ben ik in het bezit van een kleine 650-700 foto’s inclusief enkele filmpjes welke ikzelf gemaakt heb van ZWARTE (CON…no way) CHEMTRAILS.

    Dit is het laatste wat ik hierover tegen u kwijt wil, capiche….

    Gladiator

    16 likes
    • koloth schreef:

     Gladiator ik ben het volkomen met je eens, maar aan de andere kant lijkt de natuur er hier in nederland geen last van te hebben. Op dit moment staat alles in bloei en groei. zelf ervaar ik het als een soort slaapmiddel, je ziet bijna geen mensen meer op straat, iedereen ligt in z’n huis op de bank voor de TV. Zelf heb ik ook ontzettend veel slaapneigingen.

     4 likes
     • Gladiator schreef:

      @Koloth,
      Nog even kort over de mensen…..tja, zombies noem ik het. Als ik vanuit het natuurgebied de woonwijken inloop waar veelal villa’s staan zie ik bijna NOOIT iemand op straat. Rolluiken half open met gordijnen voor het raam, tuinen als een zee en niemand, echt niemand op straat. Kom de wijken binnen rond de klok van 10.00 uur en later, elke dag vd week vandaar dat ik het zombie wijken noem. Dit jaar vanaf januari toch een kleine 10 tot 15 mensen GEZIEN op straat. En ook geen kinderen.

      Tja, waar ligt dat aan. Ik ben opgegroeid op een zeer drukke weg waar ‘s avonds de stoelen en zelfs tafels naar buiten werden gebracht om te “vertellen”…..helaas ouderwets maar geweldig leuk, ook voor kinderen!!

      Maar nu is alles “beter”!! (njet, nakkes, nada, not, nicht, niet dus!)

      Nogmaals gegroet,

      Gladiator

      16 likes
     • Gladiator schreef:

      @koloth,
      Tja, ik ben elke dag met mijn meisje (Mechelse Herder dametje) in het natuurgebied de Maasvallei.

      En het klopt idd dat de natuur in volle bloei staat, het is op het ogenblik werkelijk pracht en praal en gigantische kleurenzeeën van geel, paars, pink en natuurlijk de vele grassoorten.

      Echter waar u eens op moet letten zijn de bomen, en met name de oudere.

      Velen zijn voorzien van gigantische schimmels en ook ik vond eerst alles redelijk normaal echter laats is er bij mij in de achtertuin (bongerd) een gigantische notenboom omgewaaid, en dat terwijl deze nog niet in het blad stond.

      Tijdens het in stukken zagen kwam de aap uit de mouw.
      Elke tak aan deze boom was van binnen bruin verrot en aan de buitenkant zaten overal schimmels, niet te zien toen hij nog rechtop stond.
      De wortels waren dus afgebroken op ong. 50 cm vanaf de stam!!

      Ditzelfde fenomeen zie ik ook in het genoemde natuurgebied alwaar de meeste bomen, ik herhaal, de meeste bomen in twee stukken zijn afgebroken en er nu reeds elfenbanken over de gehele stam zitten. Dit is niet de normale gang van zaken (op een termijn van ongeveer een kleine 5-7 jaar) en ditzelfde hoor ik ook van onderzoekers van chemtrails in o.a. de VS en Duitsland!

      Gegroet,

      Gladiator

      11 likes
    • Frans2 schreef:

     Ach Gladiator, er stond “iemand een idee?”
     Nou dat heb ik, en als je simpele tegenspraak meteen trollen noemt dan ben jij dus zelf ook een troll voor mensen waarmee jij het niet eens bent. Ik roep toch ook niet primitief tegen jou
     STOP MET REAGEREN!!!!

     Ik kan trouwens net zo makkelijk als jij hier vele links dumpen met debunking van chemtrails, maar het is veel duidelijker item voor item te bespreken en een beroep op logica en wetenschap te doen.

     Wat ik wel opvallend vind is de voorliefde voor urenlange video’s in plaats van compacte tekst.
     Tekst is veel sneller en veel duidelijker en kan niet van allerlei fancy beelden met trucage en dreigende muzak worden voorzien.

     10 likes
   • duitinzakje schreef:

    @Frans2.

    Die strepen wórden veelal ‘s nachts gemaakt en blijven de hele dag hangen!

    Iedereen die in de verre omtrek van Schiphol woont, weet dat er vaste afvlieg- en aanvliegroutes zijn. Elke twee minuten zie je op die routes vliegtuigen af of aanvliegen. Waar, beste Frans2, komen dan die rasters vandaan die op sommige dagen in het gehele luchtruim hangen…? Precies Frans2, die worden ‘s nachts gemaakt, en waarschijnlijk door militaire vliegtuigen op grote hoogte zodat ze niet te horen zijn.

    Om die rasters te kunnen verklaren zou je dus de hele dag door vliegtuigen in rasters moeten zien vliegen. Zou me een botsauto situatie geven lijkt me.

    2 likes
    • Frans2 schreef:

     [ Die strepen wórden veelal ‘s nachts gemaakt ]
     Ik denk dat iedereen hier het met je oneens is, je kunt ze zelf ook overdag zien ontstaan zolang het niet bewolkt is.

     Vliegtuigen vliegen niet zomaar in het wilde weg, zij moeten zich houden aan luchtcorridors om botsingen te voorkomen en militaire oefengebieden te ontwijken. Boven Nederland ligt een belangrijke noord-zuid en oost-west route, dus krijg je al snel een raster.

     9 likes
    • Peter schreef:

     Die rasters opstaan omdat vliegtuigen zowel in hoogte, lengte als breedte minimale afstanden t.o.v. van elkaar moeten aanhouden om botsingen te voorkomen.

     Gewoon basisregeltjes luchtverkeersleiding! In plaats van je onderbuik te volgen kan je je ook inlezen.

     7 likes
  • Trix schreef:

   Pas je wel op waar je loopt 😎

   Het is mij tijdje geleden ook al op gevallen dat er geen strepen aan de lucht zijn… En een stuk minder vliegtuigen boven mijn hoofdje….

   4 likes
 • Gladiator schreef:

  Matt Landman heeft gelijk, en iedereen die zegt dat de strepen welke hij/zij boven zich in de lucht ziet en hierbij constateert dat er RASTERS worden gevormd deze als chemtrails classificeert.

  Dit zijn het namelijk en niets anders. Ik zie deze nagenoeg dagelijks, zo ook vandaag, en maak er dan maar weer enkele fotootjes van. Vanmorgen was mijn dochter er trouwens bij toen we samen met de honden het natuurgebied inliepen.

  Zij is 32, heeft een goede baan, huis, auto….wat ik hiermee wil aantonen is het volgende.

  Ik wees haar er natuurlijk wederom op, maar haar steevaste antwoord is dan: “ja pap, ik weet dat nu wel, maar we kunnen er toch niets aan veranderen”!

  Dat ik haar “bezittingen”, welke ik niet voor niets tussen aanhalingstekens plaatste, aanhaalde wil niet zeggen dat ik daarmee wil opscheppen, verre van dat, want zij en haar partner werken er hard voor, echter wat ik wil aangeven is het feit, wat zij mij ook al eerder aangaf, dat zij wel wat anders aan hun hoofd hebben dan zich druk te maken om die chemtrails!!!!

  En daar zit nu net de crux!!

  De meeste mensen beginnen wel op een of andere manier wakker te worden, echter ze hebben niet door dat ze op “the Farm” gehouden worden en niets meer zijn dan slaven in een bewust en weloverwogen systeem.

  Dat “onze” politieke poppenspelers er niet voor ons zijn maar voor……tja, dat weet u hier nu wel ondertussen!!

  De enige manier om hier een einde aan te maken zal geen leuke, geen mooie, geen zachte zijn maar eentje wat ik niet door de meeste mensen zou willen laten uitvoeren simpel om het feit dat men als men de kans krijgt om hieraan te beginnen men zal moeten doorhakken en slaan en schieten en onthoofden, en het liefst affakkelen tot aan de wortel en die dan ook snel vernietigen want dit onkruid komt anders met zekerheid terug.

  Voor dit probleem geldt: “zachte heelmeesters maken stinkende wonden” !!

  En vwb deze chemtrails, ik heb nu al ongeveer zo’n kleine 650 foto’s hiervan gemaakt en uitsluitend boven het gebied waar ik woon, dus als er iemand zou twijfelen….no way in Hell. Deze zijn echt!

  Avé,

  Gladiator

  54 likes
  • salvar schreef:

   toevallig kwamen we buiten een vrouw tegen en mijn vrouw en ik wezen naar de lucht en we zeiden moet je die strepen weer eens en de vrouw vroeg wat bedoelen jullie.
   mijn vrouw zei dat zijn chemtrails en zei zei nee dat zijn contrails.
   we legden uit dat contrails voor het zicht mee gaan met het vliegtuig maar die lossen op en dit doen deze strepen niet.
   na lang blablabla is ze heen gegaan en niet kunnen overtuigen.
   je wordt er wel moe van om elke keer als het ware weer voor joker te staan maar ja we hebben het geprobeerd.

   dus hopen dat ze er zich eens in gaan verdiepen.

   16 likes
  • Peter schreef:

   Matt Landman heeft net zoals jij duidelijk de ballen verstand van (mijn vak) luchtvaart. Een chemtrail programma uitvoeren en dan ook nog geheim houden is met de huidige stand der techniek volstrekt onmogelijk. Het is dan ook logisch dat er nog nooit een spat serieus bewijs voor deze theorie is geleverd. Dat terwijl de halve wereldbevolking tegenwoordig met een HD camera in zijn smartphone rondloopt en media ongetwijfeld zeer aanzienlijke bedragen over hebben voor degene die het bestaan van chemtrails aan weet te tonen.

   Ergo, je had die kleine 650 foto’s beter van leuke dingen kunnen maken ipv je bang te laten maken door indianen verhalen van mensen wiens fantasie en paranoia met ze op de loop is gegaan.

   4 likes
   • Sara schreef:

    Een chemtrail programma uitvoeren én geheimhouden acht jij onmogelijk (want) met de “huidige stand der techniek”??
    Is het écht zo moeilijk (lastig) om van bewijsmateriaal af te komen?
    Ik vraag het me af… .

    0 likes
 • deze schreef:

  klopt, viel mij ook op, echt opvallend die strak blauwe luchten de laatste dagen weer kriskraskruizen en ja hoor.. vieze dikke wolken en loodzware lucht.. we mogen n.a.w. iets niet zien.. en sproeien ze als de mensen te wakker wordt.. het is het beste om maar niet te veel buiten te zijn als er weer van die idiote strepen hangen.. ik voel me dan ook onwijs moe als dat weer eens het geval is!
  Het wordt meestal afgedaan in het ” weerjournaal ” als condensstrepen van ( gewone ) vliegtuigen en dan maken ze er zelf een verhaaltje bij dat het dan ook weer in combinatie is met kristallen en zo.. me neus!!
  We worden gewoon besproeit mensen, net als de gewassen.. zou mij niets verbazen als ” hun ” plan ROUND UP heet.. vieze enge kliek, de nek om draaien die lui

  27 likes
 • weg met ons schreef:

  @Gladiator

  …..”echter ze hebben niet door dat ze op “the Farm”….” Nog te netjes omschreven, beste.

  Zie en ervaar het zo: leven in een straf- en concentratiekamp, waarbij overheidsdienaren en onbezoldigde idioten de rol vervullen van kapo’s. Waarbinnen men bezig is een belastingparadijs te scheppen voor multinationals die de macht uitoefenen over de slavenpopulatie en de politiek in hun pocket hebben.

  Overigens denk ik dat chemtrails niet zo eens nodig zijn om het volk af te maken, dat kan ook heel direct gedaan worden via voedsel en water.

  Vraag me ook af hoe men in Rusland chemtrails ervaart, want denk toch niet dat Rusland het zal tolereren dat vliegtuigen van andere naties daarboven zich kunnen uitleven zoals ze hier schijnbaar gebeurt.

  Chemtrail Plane Inside
  https://www.youtube.com/watch?v=7RxE3oruRZU

  6 likes
  • Ingmar schreef:

   hoi ik wil even reageren over chemtrails in Rusland….die zijn er niet.
   ik was 2 jaar geleden in de zomer 2 weken daar, klaarheldere blauwe hemel, mooi zomer weer. GEEN enkele chemtrail te zien,
   toen ik terug was de dag erna, pats…daar waren ze weer. zoals vanouds.
   iedereen mag geloven wat ie wil, je hoeft me ook niet te geloven, maar ik weet wat ik zie, of heb gezien, of nog steeds zie.

   gr

   9 likes
 • Jur schreef:

  Ik voel me al zo ontzettend lang hopeloos, verdrietig, depressief, etc. vanwege alle sh*t in de wereld. Het lijkt erop dat alle hoop is verloren…

  5 likes
 • only you schreef:

  Pvda heeft zijn woord nietgehouden, macht aan het volk?
  Niet voor niks mag dijzelbloem direct de wereldbank leiden, de macht aan de multinationals en de de banken?

  11 likes
 • Heleen schreef:

  Wij hier in het noorden hebben sinds gisteren weer chemtrails kunnen waarnemen. Iedereen hangt nu weer in een migraine, altijd hetzelfde liedje. En dieren reageren heel vreemd de laatste tijd want de eenden slapen hier op het asfalt.

  5 likes
 • weg met ons schreef:

  Dat men iets uitvreet daarboven in de lucht lijkt evident, maar wat en waarom doet men dat? En is een overheid al niet duidelijk is over wat in de lucht wordt gesproeid en ze niets openbaar wil maken, is het toch duidelijk dat we op geen enkel vlak van regeringen en politici ook maar iets mogen verwachten in de richting van het openbaar maken van geheimen op welk vlak of gebied dan ook. Burgers worden toch niet meer serieus genomen, wel één keer in de vier jaar, maar dan kan men ook gelijk weer doodvallen.

  Dat we gegijzeld worden door de politiek, industrie en banken mag duidelijk zijn als je kijkt naar hoe een ECB bijvoorbeeld alleen al strooit met astronomische bedragen, het geld uit het niets geschapen, en daarmee geld dramatisch ontwaart. Vinden ze ook goed en dat het zo armoede, ziekte en ellende veroorzaakt, dat is onbelangrijk. Het gaat in alles ook niet meer om het menselijke aspect, maar puur en alleen nog maar om een selecte groep van elitaire machthebbers. En die doen met mensen wat ze willen: ze maken ons en daarna breken ze ons. Met welk doel zal blijken. Persoonlijk denk ik het tot slaaf maken met chip en alles erop en eraan.

  En sproeien of strooien om zaken zogenaamd gezonder of beter te maken bestaat, echt??

  Beter kunnen ze het schijnbaar niet maken.

  8 likes
 • Louise schreef:

  Haha, herkenbaar verhaal Gladiator …….maar hier in het westen, de hele week zonnig blauw, en nu komen er onweers wolken, misschien komt er een UFO tanken……..

  6 likes
 • Eelke Piers schreef:

  Ik geloof niet dat de chemtrails gemaakt worden om het weer te beinvloeden. Vliegvelden liggen altijd in de buurt van groten mensenconcentraties. Vele bedrijven hebben afvalstoffen die ze nergens kwijt kunnen of tegen zeer hoge kosten. Door deze toe te voegen aan de kerosine kunnen ze verbrand worden en de (vergiftigende) resten worden direkt over een zeer groot oppervlak verdeeld.
  Zo werkt dat ook mee om de mensenpopulatie eronder ook uit te dunnen. (Weer minder CO2 uitstoot)

  2 likes
 • deze schreef:

  Was ooit een paar maanden op Bali.. geen een kruis te bekennen in de strakblauwe lucht, no chems gezien daar
  Was pas in Portugal aan de Algarve.. ook strakblauw zonder een dag kruizen en strepen maar wel een enorm gegons uit de Atl. Oceaan, dat leek wel een onderzeese zeevaarder!
  Zie de humor maar in van de domheid die ” overheid ” heet en het zo ` goed ` voor heeft met u en mij en de kinderen die nu opgroeien en die mogen uitleggen aan hun kinderen wat de opa en oma ´s voor de gek werden gehouden en er nu wordt afgerekend op account door Noord en Zuid en Oost en West.. simpeler kunnen we het niet maken..

  ondanks is het tijd dat Lange Frans weer eens meer is te horen en te zien! is die jongen soms geboycot?!

  2 likes
 • weg met ons schreef:

  …..(Boeddhisme). Lijden is geen speciale deugd. We hebben al genoeg problemen, dus er is geen enkele reden om er nog meer te veroorzaken….

  Daar denken de westerse ‘geloofsfanatici’ van het grote geld en zich tot uitverkoren volk gekroond hebbende, die de ziekelijke drang voelen macht uit te oefenen, toch net even anders over. Helaas, het had zo mooi kunnen zijn. De krankjorum in het hoofd zouden ook veel leukere dingen kunnen bedenken en doen voor ons en vooral ook voor hun eigen leven dan ziektes, dood, verderf of ellende brengen, maar de geest is zieker dan ziek dus moeten ze wel doortrappen op het gaspedaal richting afgrond.

  …..Lijden is werkelijk geen deugd!…Dat hebben ze u allen wijsgemaakt, aangepraat en -strooien- ze over uw hoofden uit en spelen daarbij mensen tegen elkaar uit en scheppen oorlogen en haat om zo de massa tot acceptatie te dwingen en de macht zo kan, wil of mag doen wat ze doet.

  U moet lijden en zij vertellen daar hun verhaaltjes over hoe god dat zo heeft bedacht. Verneuk de massa, stuur de massa, pak de kassa en wie doordenkt weet waarom u lijdt of moet lijden aan de ziekte van het lijden.

  Het gaat u allen goed!….

  4 likes
 • Heleen schreef:

  Dan nu snel naar buiten en aanschouw de gruwellucht van een gesponnen web, met de vliegtuigjes heel druk nog met hun moord machines.

  4 likes
 • cornelis pieter schreef:

  In deze video wordt bevestigd door de Canadese regering dat ze het doen. Misschien eens tijd dat iemand die daarmee bekend is een uitgebreid WOB verzoek doet in Nederland aan de verantwoordelijke overheden: https://www.youtube.com/watch?v=PwRzIgsB1-8

  3 likes
 • Houdzedom schreef:

  Door al die streepjes in de lucht, vergeet je bijna dat aan alle vrachtwagens en extra tank hangt. In die tank zit geen brandstof maar adblue.

  AdBlue is de gedeponeerde handelsnaam voor AUS32, een 32,5%-oplossing van ureum in gedemineraliseerd water.

  Het middel wordt in de hete uitlaatgassen ingespoten vóór een speciale katalysator. De bij de verbranding gevormde stikstofoxiden worden omgezet in elementair stikstof en water. Het verbruik van AdBlue is 3 tot 5% van het dieselverbruik.

  Dat is toch de natte droom van elke kwade genius die de bevolking op chemische wijze tam wil hebben of denk ik nu te complot theorie achtig?

  1 likes
 • G. van Bree schreef:

  Chemtrails zijn chemtrails maar die 2 Paintshop strepen vallen erg op samen met de overdreven titel.
  Kamerleden reageren wel op de woorden geoenginering en weer-modificatie. Vroeger zagen we ooit
  chemtrails maar dat was diep in de wintermaanden. Nog vreemder is dat oost-west verkeer uit het buitenland komt om de boel hier dicht te leggen. Nog vreemder is dat ook de overvlieg routes zijn veranderd. Want het aantal dat hier overvliegt is weer naar het normale lage niveau.

  1 likes
 • Naomi schreef:

  Natuurlijk moeten we niet blind zijn voor wat er gebeurt in de wereld.

  Toch handig wanneer we ons niet focussen op de propaganda die plaatsvindt in deze corrupte wereld van overheden die bezig zijn met een nieuw wereld orde.

  Handig om te focussen op onszelf….het LICHT in ons…de weg van de waarheid…je eigen waarheid, van binnen. Het vertrouwen op het Goede. En dat alles is zoals het moet zijn. En het richten op de mooie kanten van het leven dat we hier op aarde tijdelijk mee mogen maken. Juist de natuur…voor zover het natuur is..ik weet het..maar richt je op het hier en nu. Alles gaat al zo snel tegenwoordig. Juist een capsule in jezelf creëren en je afsluiten van het negatieve, maakt ons sterker met elkaar deze onrust en achterlijkheden te bestrijden. Blijf dicht bij jezelf. Door je niet te laten beïnvloeden door deze narigheden. Focus op The Good….not on The Bad. Focus op wat we WEL hebben en probeer je niet gek te laten maken door o.a. HAARP en zo kennen we er nog meerdere (Pizzagate) we weten nu wel dat het allemaal bestaat. Geloof erin dat dit gaat worden opgelost door iets dat hoger staat dan ons bewustzijn. Er zijn in deze overheden en sektes en fascistische partijen, ook genoeg GOOD guys en strijden voor ons geluk zoveel zij kunnen. Zij die onmacht voelen tussen deze onmenselijkheden binnen overheidsinstanties, hebben het ook zwaar.

  Bestrijden met het Licht maar dan wel binnen in onze ziel. Klinkt zweverig! Dat weet ik. maar focus on the Negative en deze realiteit waar we in leven, is net zoals gif drinken en hopen dat zij erdoor onderdoorgaan.

  Wanneer je je eigen waarheid kent en je jezelf afsluit van het negatieve, door juist bezig te zijn met de kleine dingen in het leven (we hebben eten…giftig maar ja we verhongeren niet! – we hebben het leven! wel in controle door overheidsinstanties maar we zijn er! We hebben vrienden, sommige al dan niet onwetend maar we leren! We hebben de natuur..al dan niet gemanipuleerd zoals bijna alles, maar we kunnen erdoor heen lopen..met onze benen..want we zijn niet verlamd! etc. etc. Focus op wat we WEL hebben want het leven is kort. te kort om bezig te zijn met onderwerpen waar we NOOIIITTT het fijne van gaan weten. TENZIJ je op topniveau in de Marine, CIA etc. bent…..moet je willen 😉

  Succes, allemaal, geloof altijd in jezelf en laat de manipulatie van Amerika etc. je niet gek maken!

  0 likes
 • x

  Check Also

  arts

  Arts onthult: ‘Labs knoeien met coronatests. Dit is gewoon CRIMINEEL’

  Arts Dareld R. Morris uit Florida vertelt ...

  Heb je weleens het gevoel dat je in de gaten wordt gehouden? Spookachtige foto van diepzeewezen maakt de tongen los

  Heb je weleens het gevoel dat je in de gaten wordt gehouden? Spookachtige foto van diepzeewezen maakt de tongen los

  In de diepzee heeft de Amerikaanse oceanografische ...

  >