Homepagina » Buitenaards » Tijdens dit succesvolle Amerikaanse overheidsexperiment werden 4 buitenaardse bases op aarde ontdekt. Dit zijn de locaties
Tijdens dit succesvolle Amerikaanse overheidsexperiment werden 4 buitenaardse bases op aarde ontdekt. Dit zijn de locaties

Tijdens dit succesvolle Amerikaanse overheidsexperiment werden 4 buitenaardse bases op aarde ontdekt. Dit zijn de locaties

Vijfentwintig jaar experimenteerde de Amerikaanse overheid met remote viewing, waarbij getrainde individuen met behulp van buitenzintuiglijke waarneming locaties verkenden. Dit programma, Stargate geheten, was zeer succesvol, blijkt uit vrijgegeven overheidsdocumenten.

Soldaten uit meerdere landen kregen les in remote viewing. In de VS werd het programma uitgevoerd door het Stanford Research Institute (SRI) en overzien door de CIA.

Tijdens het programma werd onder meer een verloren gewaand spionagevliegtuig opgespoord in Afrika. Het werd ook gebruikt om ringen rond Jupiter te verkennen, nog voordat het bestaan ervan werd bevestigd door ruimtesonde Pioneer 10.

Buitenaardse bases

Russel Targ, die aan de basis van het SRI-programma stond, gaf enige tijd geleden een TED-lezing over onder andere buitenzintuiglijke waarneming, die – niet geheel verrassend – werd verwijderd.

Tijdens de experimenten zouden ook buitenaardse bases op aarde zijn ontdekt, zo schreef Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon: onder Mount Zeil in Australië, Monte Perdido in Spanje, Mount Nyangani in Zimbabwe en Mount Hayes in Alaska.

In de buurt van deze bergen, met name Nyangani, zijn in het verleden vreemde verdwijningen gemeld.

Homo sapiens

De basis onder Mount Zeil zou worden gebruikt om ‘nieuwe rekruten te transporteren’ en processen op aarde te ‘monitoren’.

Het personeel dat was gestationeerd op de bases leek volgens de remote viewers op de ‘homo sapiens, behalve de longen, ogen, het hart en bloed’.

[Collective Evolution]


Vind je deze info belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

14 reacties

 1. Interview with Reptilian Woman – Everything You Wanted to Know:

  https://www.youtube.com/watch?v=zcsqEK53ZFU&index=5&list=WL&t=0s

  (Zij spreekt ook over meerdere geheime bases op Planeet Aarde) Ze wil de locaties niet bekend maken.
  Ze waarschuwt voor een soort van oorlog met enkele kwaadaardige buitenaardse rassen.
  Voor de huidige beschaving hebben er 6 eerdere beschavingen op Aarde bestaan, o.a. Egypte-5e.
  De oorlog kan binnen enkele jaren uitbreken.

  11 likes
  • Ja ja reptilians en van Zeta reticuli of ridiculli ???

   17 likes
   • Mja, de meeste buitenaardsen zien er gewoon uit als jij en ik op straat zal je ze niet eens herkennen.De annuaki is/was ook geen volk maar een groep buitenaardsen de onze planeet als laatste opnieuw heeft opgestart. Blank/zwart/geel en dergelijke, en hebben allemaal een stukje van de planeet gekregen. Of dacht je nou werkelijk dat in een enkele 10.000 jaren de mensheid zo heeft kunnen veranderen? Ja vast, zelfs dieren passen ze niet zo snel aan. Zeker niet het met zulke duidelijk verschillende kenmerken.
    Onze pijnappelklier hebben ze afgesloten van het kosmische en onze leeftijd naar beneden gebracht door simpele genetische manipulatie. Overigens heeft onze wetenschap deze DNA streng weten te isoleren en zeggen dat ze binnenkort het ook weten te manipuleren en ons ouderdom proces wel met enkele honderden jaren kunnen vertragen. Deze waren ook meters groter dan ons, ook te zien op de hiërogliefen van de verschillende ancient volken en verhalen. Ook dit hebben ze aangepast om op mij het slavenvolk omdat we anders te groot waren om in de goudmijnen in te gaan.
    Dit liep de spuigaten uit en Aarde waar Gaia de baas over was trok aan de bel bij Chaos/Uranus en die vond het wel welletjes met zede feestplaneet waar niks werd gedaan aan verbetering van rassen en volkeren. (Daar komen ook die gij zult niet teksten in bijvoorbeeld de bijbel vandaan) een een groot deel van de goden/reuzen maar ook gewone mensen werd uitgeroeid door de grote overstroming. Een paar 1000 mensen en goden bleven over en die hebben ‘deze’ wereld opnieuw opgestart. Dat gebeurde o.a. in Egypte en India waar ze weer naar de oude gebieden teruggingen na 100den jaren hoog water. En we werden weer opnieuw ingestudeerd met oude kennis die we vandaag de dag pas beginnen te ontdekken..
    Neem even in het achterhoofd dat de 13 sturende families en koningshuizen nog steeds directe afgezanten zijn van deze zogenoemde goden. Vandaar ook nog steeds de term blauw bloed..
    Nog steeds denken ze dat ze wat op komisch niveau wat in te brengen hebben. Niks is minder waar, vandaar dat Occulte wetenschap (goede wetenschap maar misbegrepen, occult betekend niets meer dan verborgen wetenschap) word misbruikt door Satanisme om hun powerlevarge hoog te houden. Wat overigs de laatste jaren door internet en glasvezel, hier gebracht door de Zeta’s met Roswell Hun ondergang zal zijn dmv. informatievoorziening en kennis delen binnen seconden over de hele wereld verspreid. Dus liegen wat de kerken/geloven deden via hun boeken kan niet meer.

    Reps en bv. Zeta’s zijn veel ouder (miljoenen jaren, niet greys maar ze zien er wel zo uit maar zijn ruim 2.30mtr en heel tenger. Greys komen gewoon uit US labs en zijn meer biologische robots.) dan de Annunaki en ook deels voorvader van deze Anunaki dus ook onze voorvaders. Vandaar word er ook gesproken over een reptielen brein. Het enige wat hun doen is de voorgang van ons Melkwegstelsel volgen en eventueel aan of bijsturen.. En die Greys zijn idd, biologische robots.

    Ik volg 9VN al heel lang en plaatst best goede artikelen en zeker bronlinks waar al dit soort informatie is te vinden. Ik blijf het jammer vinden dat bezoekers toch op de frontpage blijven en enkel maar op de artikel reageren en niet de informatie achter het artikel checken en in zich opnemen.

    Gegroet, een historici fanaat.

    6 likes
    • Ik wil wat Bas heeft gerookt. Damn dat moet een trip zijn geweest. Heb je ook maar enige vorm van bewijs of wetenschappelijke onderbouwing buiten door jezelf of andere fantasten uit de duim gezogen verhalen?

     1 likes
   • Rocko, neem maar gerust van mij aan dat het “ridiculli” is …

    1 likes
    • Ik zou nóóit iets aannemen, van niemand, maar zelf op onderzoek uitgaan. Iets zomaar aannemen lijkt mij nogal ridicuul. We hebben ons brein en hartsintelligentie niet voor niets meegekregen.

     2 likes
 2. Genetische gemanipuleerde mensen. Geen buitenaardsen.

  8 likes
 3. Ik vind de TED-Lezing die werd verwijderd eigenlijk veel interessanter. Russell Targ is niet de minste. Werd uiterst serieus genomen door het Amerikaanse als zowel het Russiche leger. https://m.youtube.com/watch?v=hBl0cwyn5GY

  3 likes
 4. die – niet geheel verrassend – werd verwijderd.

  correctie, de lezing is niet verwijderd maar de samenwerking met TED is beeindigd na aankondiging van het onderwerp. dat is toch echt heel iets anders.

  1 likes
 5. Eden, goed lezen. Ringen rond Jupiter. Ja, die bleek ook ringen te hebben.

  1 likes
 6. De ringen van Saturnus zijn met een eenvoudige telescoop of zelfs verrekijker te zien. Dat remote viewing programma heeft die echt niet ontdekt alvorens die visueel werden waargenomen.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronavirus

Coronavirus gemaakt in laboratorium, zegt deze voormalige CIA-officier

Het coronavirus is niet in de natuur ...

syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het ...