Buitenaards

Tijdens dit succesvolle Amerikaanse overheidsexperiment werden 4 buitenaardse bases op aarde ontdekt. Dit zijn de locaties

Help ons door dit met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vijfentwintig jaar experimenteerde de Amerikaanse overheid met remote viewing, waarbij getrainde individuen met behulp van buitenzintuiglijke waarneming locaties verkenden. Dit programma, Stargate geheten, was zeer succesvol, blijkt uit vrijgegeven overheidsdocumenten.

Soldaten uit meerdere landen kregen les in remote viewing. In de VS werd het programma uitgevoerd door het Stanford Research Institute (SRI) en overzien door de CIA.

Tijdens het programma werd onder meer een verloren gewaand spionagevliegtuig opgespoord in Afrika. Het werd ook gebruikt om ringen rond Jupiter te verkennen, nog voordat het bestaan ervan werd bevestigd door ruimtesonde Pioneer 10.

Buitenaardse bases

Russel Targ, die aan de basis van het SRI-programma stond, gaf enige tijd geleden een TED-lezing over onder andere buitenzintuiglijke waarneming, die – niet geheel verrassend – werd verwijderd.

Tijdens de experimenten zouden ook buitenaardse bases op aarde zijn ontdekt, zo schreef Timothy Good, een voormalig adviseur van het Pentagon: onder Mount Zeil in Australië, Monte Perdido in Spanje, Mount Nyangani in Zimbabwe en Mount Hayes in Alaska.

In de buurt van deze bergen, met name Nyangani, zijn in het verleden vreemde verdwijningen gemeld.

Homo sapiens

De basis onder Mount Zeil zou worden gebruikt om ‘nieuwe rekruten te transporteren’ en processen op aarde te ‘monitoren’.

Het personeel dat was gestationeerd op de bases leek volgens de remote viewers op de ‘homo sapiens, behalve de longen, ogen, het hart en bloed’.

[Collective Evolution]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René van Zalk
René van Zalk
4 jaren geleden

Interview with Reptilian Woman – Everything You Wanted to Know:

https://www.youtube.com/watch?v=zcsqEK53ZFU&index=5&list=WL&t=0s

(Zij spreekt ook over meerdere geheime bases op Planeet Aarde) Ze wil de locaties niet bekend maken.
Ze waarschuwt voor een soort van oorlog met enkele kwaadaardige buitenaardse rassen.
Voor de huidige beschaving hebben er 6 eerdere beschavingen op Aarde bestaan, o.a. Egypte-5e.
De oorlog kan binnen enkele jaren uitbreken.

Arwijn
Arwijn
4 jaren geleden

Genetische gemanipuleerde mensen. Geen buitenaardsen.

TheTruthIsOutThere
TheTruthIsOutThere
4 jaren geleden

Ik vind de TED-Lezing die werd verwijderd eigenlijk veel interessanter. Russell Targ is niet de minste. Werd uiterst serieus genomen door het Amerikaanse als zowel het Russiche leger. https://m.youtube.com/watch?v=hBl0cwyn5GY

Chris
Chris
4 jaren geleden

die – niet geheel verrassend – werd verwijderd.

correctie, de lezing is niet verwijderd maar de samenwerking met TED is beeindigd na aankondiging van het onderwerp. dat is toch echt heel iets anders.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

14
0
We lezen graag je reactie!x