UFO

Gele bollen aan Sino-Indiase grens blijven mysterie

Help door dit met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Indiase soldaten zagen vorig jaar in ruim twee maanden tijd meer dan 100 UFO’s aan de Sino-Indiase grens.

Deze ongeïdentificeerde objecten werden door diverse instituten onderzocht, waaronder de Indiase Sterrenwacht en het Indiase leger. De herkomst van de objecten kon echter niet worden vastgesteld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Zowel het hoofdkwartier van de politie in Delhi als de Indiase minister-president werden op de hoogte gebracht van de ‘gele bollen’.

Horizon

Volgens de Britse Daily Telegraph staan experts nog steeds voor een raadsel. De mysterieuze UFO’s zweven in dit geval over het algemeen drie uur lang boven de horizon voordat ze uit het zicht verdwijnen.

Directeur van het Indiaas Astrofysisch Instituut dr. P. Sreekumar bevestigde onlangs dat het instituut onderzoek doet naar de UFO’s die aan de grens worden gezien.

Belangrijk

“We onderzoeken deze kwestie nog steeds,” zei hij. “We hebben een installatie om dergelijke zaken te onderzoeken en het is belangrijk dat we dat ook doen. We kunnen op dit moment niet zeggen wat ze [de objecten] zijn, daar is het nog te vroeg voor.”

In eerste instantie werd gedacht dat het ging om drones, maar het Chinese leger heeft met klem ontkend dat het langs de grens onbemande luchtvaartuigen heeft ingezet.

Bron: Telegraph.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
pietsnot
pietsnot
10 jaren geleden

We kunnen op dit moment niet zeggen wat de objecten zijn,, gele bollen dus,!!!

nancy.
nancy.
10 jaren geleden

Ik denk als je iets stiekem gaat doen je niet voor de kleur geel kiest ?
maar we weten wel beter he luitjes. 🙂

Rex
Rex
10 jaren geleden

Als ik fotograaf niet zorg dat de sensor van mijn camera schoon is dan zie ik ook rare vlekjes terug op de afbeeldingen zodra ik ze iets uitvergroot. Bij stof op de lens zie je bij lichtval wat schuin op de lens valt rare objecten als je op de lucht een foto maakt. Tegen het zonlicht in is het net of er wat in de lucht zweeft. Zo kan je de boel aardig belazeren. Die gele vlekjes kan een oorzaak zijn van vochtdeeltjes op de lens of kleine beschadigingen (putjes).

Rolling Stone
Rolling Stone
10 jaren geleden

[quote name=”Rex”]Als ik fotograaf niet zorg dat de sensor van mijn camera schoon is dan zie ik ook rare vlekjes terug op de afbeeldingen zodra ik ze iets uitvergroot. Bij stof op de lens zie je bij lichtval wat schuin op de lens valt rare objecten als je op de lucht een foto maakt. Tegen het zonlicht in is het net of er wat in de lucht zweeft. Zo kan je de boel aardig belazeren. Die gele vlekjes kan een oorzaak zijn van vochtdeeltjes op de lens of kleine beschadigingen (putjes).[/quote]

De foto hierboven laat echter geen zon zien, maar bergen. Dus dat verhaal over stofjes en puntjes gaat hier al niet op.
Zo kan je van alles wel bedenken. Het zouden vliegjes kunnen zijn die voor de lens langs vliegen. Alleen die geven weer geen geel licht af. Nou ja… op vuurvliegjes na dan. Maar ik neem aan dat die Indiase militairen toch niet onnozel zijn en juist getraind, om te observeren?

Back to top button
14
0
We lezen graag je reactie!x