Homepagina » Buitenaards » Bekendmaking van buitenaardse hulp: Heeft u de moed?

Bekendmaking van buitenaardse hulp: Heeft u de moed?

Een peiling onder lezers van Niburu laat zien dat 76,8 procent van de 16.640 stemmers gelooft dat wij op Aarde buitenaards contact hebben.

Onlangs hebben dezelfde lezers de Nederlandse politiek en media benaderd om dit buitenaardse contact te erkennen en openlijk te bespreken. Er worden 11 reacties uitgelicht.

A.S. wil graag dat premier Rutte erkent dat er buitenaards contact is. “Er zijn veel aanwijzingen onder andere in geschriften en opgravingen dat de Aarde er zonder hulp van buitenaardse beschavingen niet meer was geweest,” zo schrijft hij. “Duizenden Nederlanders en wereldwijd nog eens duizenden mensen zijn getuige geweest van buitenaardse objecten of contact. Daarbij gaat het om burgers, politici, politieagenten, militairen, wetenschappers, zakenlieden, oftewel mensen in alle lagen van onze wereldwijde beschaving.”

“Vanwege economische belangen wordt voorkomen dat geavanceerde technologieën op basis van antizwaartekracht en vrije energie terecht komen in het publieke domein,” gaat A.S. verder. “Wij zijn niet de enige levensvorm in dit enorme heelal maar in verband met godsdiensten en economische consequenties, maar ook om de machtsposities en rijkdom te behouden door de 1% van onze wereldbevolking wordt dit verborgen gehouden voor de burgers.”

Wakker geworden

Ook A.J.V. uit Lima in Perú laat weten dat wij, de Nederlanders, op de hoogte zijn van het bestaan van onze buitenaardse broeders en zusters die al vele duizenden jaren onze planeet hebben bezocht. Ze hebben overweldigend bewijs van hun bestaan achtergelaten. Enorme bouwwerken, zoals de piramiden, waar de archeologen geen antwoord op hebben.

“Alles wijst in die richting en desalniettemin wordt door de gevestigde orde alles ontkend,” zo legt A.J.V. uit. “Ze bestaan niet, het is niet waar, wij zijn alleen in dit universum, wordt steevast geroepen door gevestigde regeringen en prominente figuren. Wij, de Nederlanders, laten ons niet meer voor de gek houden. Wij zijn wakker geworden terwijl de gevestigde orde verder slaapt en alles over zich heen laat komen als zijnde niet gewenst.”

Niet bang

“Wat wij vragen is heel simpel, geef nu eens toe dat ze wel degelijk bestaan en dat onze broeders en zusters van de andere werelden, buiten ons zonnestelsel, welkom zijn op onze planeet,” roept hij op. “We hoeven niet bang te zijn voor hen. We kunnen veel leren van hen, er zijn veel technologieën die we voor niets kunnen krijgen van hen zoals vrije energie, waar het hele universum mee gevuld is. We kunnen dan met z’n allen vrij, gelukkig en in liefde en licht met elkaar leven, zonder dat we weer worden geconfronteerd met allerlei regeltjes die ons leven steeds moeilijker maken. Het zou toch geweldig zijn als Nederland het voortouw zou nemen en openlijk zou toegeven, uit hoofde van de regering, dat onze broeders en zusters van buiten ons zonnestelsel bestaan en welkom zijn.”

Ook A.V. heeft zich aangesloten bij de groep Nederlanders die de publiekelijke bekendmaking van buitenaards contact heel belangrijk vindt. Ze stelt dat honderdduizenden Nederlanders getuige zijn geweest van buitenaardse objecten en dat duizenden contact hebben gehad met buitenaardse levensvormen. Ze vindt dat door deze grote hoeveelheid aan bewijzen nu toch echt het moment is aangebroken dat de echtheid niet langer genegeerd kan worden door de regering en de media.

Disclosure

Het is de wens van B.v.G., en velen met hem, om het bestaan van buitenaardse beschavingen op en rondom onze Aarde te onthullen en bekend te maken aan het grote publiek. “Ik ben overtuigd dat dit bestaan een realiteit is en dat het de hoogste tijd wordt dat dit eindelijk wordt erkend,” zo schrijft hij. “We zijn klaar voor een betere, eerlijke manier van leven. Dit houdt in dat door bekendmaking van buitenaards leven, de mogelijkheden open komen te liggen voor vrije energie voor iedereen,” legt hij uit. “U weet net zo goed als ik dat er hulp wordt geboden op alle mogelijke manieren, maar dat er nooit sprake mag zijn van het overtreden van de vrije wil van mensen. Onze familie van buiten de Aarde is zich hier terdege van bewust en het zijn liefdevolle, vredige entiteiten en zullen ons bijstaan in het openbaar als hun bestaan erkend wordt. Een oplossing voor onze huidige situatie (monetaire systeem) zal zeer spoedig een realiteit blijken. Disclosure, oftewel het openbaar maken van de buitenaardse aanwezigheid, is het begin van een vredige samenleving op Aarde.”

Veel mensen willen evenals B.v.G. dat het buitenaardse contact op Aarde openlijk wordt erkend, zo blijkt uit een enquête onder lezers van Niburu. Op de vraag of wij buitenaards contact hebben antwoordden 8.909 mensen (53,5 procent) ‘het is er altijd al geweest’. Nog eens 3.878 stemmers (23,3 procent) vinden dat de cover-up moet stoppen. ‘De toekomst zal het uitwijzen’ denkt 14,7 procent. Tot besluit geloven 1.408 (8,5 procent) respondenten niet in buitenaards contact.

“Het Witte Huis is hypocriet en bestaat alleen nog van de eigen hoogheidswaanzin,” zegt C.R. “Ondanks wereldwijd onomstotelijk bewijsmateriaal en talloze verklaringen heeft een publieke bekendmaking van buitenaards contact nog niet plaatsgevonden. Ik vraag u om in te zien dat deze erkenning niet langer kan uitblijven.”

Vredelievend

“De wereldbevolking heeft de kennis van buitenaardsen nodig om er weer bovenop te komen, om onze mooie planeet van permanente vervuiling te redden, om het volk te bevrijden van de slavernij van oliemaatschappijen, farmaceutische bedrijven en foute banken,” zegt ze. “U kunt geschiedenis schrijven in deze pessimistische tijden, waarin steeds duidelijker wordt dat we leven in een maatschappij gebaseerd op schulden, op lucht. Ik wil u dringend vragen om er publiekelijk voor uit te komen dat er buitenaards contact is, dat buitenaardsen vredelievend zijn en dat er met hun hulp een eind gemaakt kan worden aan het huidige leven dat gebaseerd is op angst en slavernij.”

Het heeft nu lang genoeg geduurd, aldus C.R. Ze vindt dat het tijd is voor geluk, liefde en vrede. Nederland is klein, maar gelukkig ook eigenwijs.

Ook C.S. wil als burger een beroep doen op de media en de politiek. Volgens haar is het namelijk tijd dat zij aandacht gaan besteden aan buitenaards leven. Het valt haar op dat vele landen er wel aandacht aan besteden. Zo zijn vele verschijningen in Egypte, Rusland, Amerika en meer landen in het nieuws gekomen.

“Ik dacht dat de meteoriet YU55 wel op het nieuws zou komen. Maar wij moesten wachten tot hij de wereld al voorbij was voor dit besproken werd,” aldus C.S. “Dan heeft het geen zin meer en is het eigenlijk geen nieuws meer. Ik heb vaak het gevoel dat de media slaven zijn die niet de totale vrijheid hebben om alles te behandelen. Want waarom is er nog nooit iets verteld over onze galactische familie? Wubbo Ockels is in de ruimte geweest, ook hij heeft verteld dat er buitenaards leven is. Waarom is dit niet als groot nieuws op televisie verteld? Dit is toch heel belangrijk voor ons om te horen? Dan weten we toch waar we aan toe zijn? Het is nu tijd dat er geen doofpot meer is wat betreft onze ruimteburen.”

“Is het zo dat jullie hier te weinig van weten? Dan is dit zeer spijtig en kan ik jullie vertellen dat het tijd wordt dat jullie je hier op gaan storten,” gaat zij verder. “Er zijn vele mensen die jullie hierbij willen bijspringen. Waar wij nu staan met onze euro en de wereld is een dieptepunt. Dit hebben wij aan onszelf te danken. De machtsposities, belangenverstrengeling en cover-ups zorgen ervoor dat dit alleen maar erger wordt. Laten we de wereld weer gezond maken. Laten we eerlijk en open zijn. Laat de Nederlanders die bekend zijn met buitenaards leven hun verhaal doen. Het is nieuws waar iedereen recht op heeft. Het is toch geweldig om te weten dat wij niet alleen zijn?”

Genegeerd

E.V. vraagt zich af wanneer de politiek en de media de moed hebben om te vermelden dat er wel degelijk buitenaards contact is met een groot aantal mensen en dat wij gelukkig voor het behoud van onze Aarde de hulp krijgen van onze buitenaardse vrienden. Volgens haar hebben wij gezien de algehele crisis in de financiële wereld, de demonstraties overal ter wereld en de massale ontslagen nu eenmaal de hulp nodig van de geavanceerde technologie van onze buitenaardse vrienden. “Laten we blij zijn dat zij ons willen helpen licht en liefde te gaan verspreiden in onze hedendaagse meedogenloze en trieste wereld.”

Voor H.K. is en blijft het een vreemde zaak dat er door vele burgers al tientallen jaren meldingen worden gedaan bij de publieke omroepen en andere media over de door hen waargenomen voertuigen in de lucht van buitenaardse oorsprong (UFO’s), er met die meldingen niets gedaan wordt en ze volkomen genegeerd worden.

“Daarnaast worden de vele publieke getuigenverklaringen door mensen die werkzaam zijn binnen de luchtvaart en de luchtmacht genegeerd en ook verzoeken van klokkenluidersorganisaties zoals Niburu/SOPN worden keer op keer genegeerd,” legt hij uit. “Het wordt eens tijd dat u hier eens serieuze aandacht aan schenkt en wij als burgers de hele waarheid horen en zien.”

Paradijs

H.M. wil de politiek en de media graag vragen om naar buiten te komen met alle informatie over het bestaan van en het contact met buitenaardse beschavingen. Zoals het nu met de wereld gaat is duidelijk, overal crises op ieder gebied; honger, financieel, klimaat, energie en oorlog. Vanuit vele bronnen komen volgens H.M. echter waarheden aan het licht dat er veel goedwillende intelligente buitenaardse beschavingen zijn die ons graag en liefdevol willen helpen om de Aarde weer echt een paradijs te maken.

“Ik begrijp zelf heel goed dat er buitenaards leven bestaat en dat het de hele verdere wereldgeschiedenis gaat veranderen vanwege hun hulp aan de mensen hier op Aarde,” zegt hij. “Een paar namen wil ik jullie graag noemen van mensen die al jaren bezig zijn met het delen van ervaringen met deze intelligenties: Steven Greer, Carol Rosin, Coen Vermeeren, Stanton Friedman en nog vele andere mensen die contact hebben met of beeldmateriaal hebben van buitenaardse beschavingen.”

“Hebben wij niet lang genoeg aangemodderd? Het financiële systeem is compleet vastgelopen,” stelt H.v.D. “U en alle andere regeringsleiders weten allang dat er andere oplossingen nodig zijn en dat er openheid moet komen. Een start hiervan kan zijn het bekendmaken van hulp die gegeven gaat worden door de buitenaardse contacten. Er moet één de eerste zijn die de moed heeft om dat te doen. Bent u dat?”

Gerelateerd: Niburu neemt initiatief tot bekendmaking buitenaards contactVind je deze informatie interessant? Klik dan hieronder om te delen op Facebook/Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Het onzichtbare fenomeen dat je dwarsboomt

Ken je het verschijnsel dat je weet ...

Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

We maken met z’n allen veel te ...

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Het is nu wetenschappelijk bewezen dat meditatie de gezondheid van het brein verbetert. Kijk wat de effecten zijn

Yoga en meditatie kunnen je psychisch welbevinden ...

coronavirus

Coronavirus ontsnapt uit laboratorium waar biowapens worden gemaakt? Deskundige schetst huiveringwekkend beeld

Het dodelijke coronavirus dat zich over de ...

code rood griep

Loop jij gevaar? Code rood in Nederland!

Het is weer zover. Er heerst een ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
  • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
  • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.