UFO

Overheid gebruikt EU-wetgeving om dossier over UFO’s geheim te houden. Wat hebben ze te verbergen?

Help door dit artikel met je vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het gewone volk zal mogelijk nooit achter de waarheid komen over recente UFO-waarnemingen in de lucht. Dat heeft allemaal te maken met Europese wetten, zo blijkt.

Piloten maken ieder jaar geregeld melding van vreemde objecten in de lucht. Die meldingen komen in Groot-Brittannië terecht bij de burgerluchtvaartautoriteit (CAA).

De CAA is de grootste Britse overheidsorganisatie die nog UFO-waarnemingen bijhoudt, maar zij heeft besloten om documenten over incidenten die tussen 2011 en 2017 hebben plaatsgevonden niet vrij te geven.

Achter slot en grendel

Normaal gesproken kan iemand middels een Wob-verzoek toegang krijgen tot dit soort documenten, maar de CAA gebruikt een Europese wet uit 2014 om ze achter slot en grendel te houden, schrijft The Sun.

De wet heeft onder meer tot doel om de identiteit van piloten die vreemde objecten in de lucht hebben gezien te beschermen.

Dat is vreemd, aangezien namen en adressen in documenten die via een Wob-verzoek zijn opgevraagd, doorgaans netjes zwart worden gemaakt.

Stomverbaasd

Dr. David Clarke van de Sheffield Hallam University kreeg eerder toegang tot de stukken, maar was stomverbaasd toen zijn Wob-verzoek eerder dit jaar werd afgewezen.

Hij vertelde aan The Sun dat de CAA al sinds 1976 informatie over vreemde incidenten in het luchtruim bijhoudt.

“Jarenlang heeft de CAA deze informatie vrijgegeven,” zei Clarke. “In 2012 gaf de baas van de Britse luchtverkeersleiding, Richard Deakin, tijdens een interview met BBC Radio 4 toe dat zijn agentschap iedere maand UFO-meldingen binnenkrijgt.”

Lastig te verklaren

“Nu gebruiken ze een Europese wet om publieke toegang tot deze stukken te blokkeren,” voegde hij toe.

Clarke vermoedt dat de luchtvaartindustrie niet wil toegeven dat piloten geregeld dingen in de lucht zien die lastig te verklaren zijn.

In de kaart

Door deze documenten achter slot en grendel te bewaren speelt het agentschap de complottheoretici in de kaart, aldus Clarke.

De CAA liet in een reactie weten dat de stukken beschikbaar zijn, alleen niet voor journalisten of het publiek.

[The Sun]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
5 jaren geleden

Misschien moeten we `Fake News` leren begrijpen!

Louise
Louise
5 jaren geleden

Volgens mij willen ze blijven verbergen dat ze zelf aan het expermiteren zijn geslagen ooit……Alle verhalen komen nl steeds op hetzelfde neer en is bekend wereldwijd behalve bij de burger,want die worden bang…….Nou is de doorsnee burger op het moment slimmer dan welke politici dan ook,dus met die angst zal hetwel mee vallen……….. Nou zijn wij mensen energetische wezens, als we na de dood terug gaan waar we vandaan komen, in mijn geval naar de kou en het licht verweg……dan doe ik dat nog sneller dan welke UFO dan ook……… Als er inderdaad andere wezens op andere planeten. leven…….dan moeten ze toch door dezelfde energie leverancier gemaakt zijn……….Ik ben wel heel benieuwd, als die Aliens ook uit dezelfde energie is ontstaan betekent dat we kunnen kiezen , volgende reïncarnatie weer een aardling of een Alien…”.

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Wat zijn ze corrupt!

salvar
salvar
5 jaren geleden

ik weet het en heeft het gezien een luchtvaartuig wat niet (op dit moment)in de boeken staat en waarschijnlijk van een ander zonnestelsel komt en als het van hier komt dan hebben ze inderdaad iets te verbergen.
ik kan het niet bewijzen maar mijn gevoel zegt dat het moet wemelen van het leven in het heelal.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

6
0
We lezen graag je reactie!x