Homepagina » UFO » Toch iets buitenaards? Onverklaarbaar object vastgelegd boven Pijnacker
Toch iets buitenaards? Onverklaarbaar object vastgelegd boven Pijnacker

Toch iets buitenaards? Onverklaarbaar object vastgelegd boven Pijnacker

Donderdag is rond 18.30 uur een onverklaarbaar object vastgelegd in de lucht boven Pijnacker. Dat meldt Telstar Online.

De UFO, die door een verslaggever van de krant is gefilmd, was bolvormig van kleur, gaf een witte schittering af en vloog op grote hoogte voorbij.

Bij UFO Meldpunt Nederland zouden donderdagavond veel meer meldingen zijn gedaan over een soortgelijk vliegend object.

Intelligentie

“Een vliegtuig was het zeker niet, misschien een weerballon of toch iets buitenaards,” zei Martijn Mastenbroek, die iedere week een radioprogramma presenteert waarin het gaat over onder andere graancirkels en UFO’s.

“Er wordt altijd lacherig gedaan als het over dit soort zaken gaat,” zegt Mastenbroek. “Maar wat is waarschijnlijker? Een man die drie dagen in de buik van een walvis zit, iets wat miljoenen mensen geloven, of een soort van intelligentie in een stelsel dat is ontstaan onder dezelfde omstandigheden als op aarde?”

[Telstar Online]


Vind je dit artikel belangrijk? Deel het dan met mensen die je kent op Social Media
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. Zijn idd meerdere meldingen geweest op de 20 ste
  over lichtbollen en lichtverschijnselen,bijna allemaal met dezelfde omschrijving.

  2 likes
  • Ik ken dit object en heb het 5 jaar geleden al eens mogen aanschouwen bij Schiphol-Rijk. Het is een eivormig object en wit en zilver van kleur. Ik had het geluk dat het redelijk laag vloog op een hoogte van ongeveer 500 meter en tergend langzaam door de lucht bewoog. Zeker niet sneller dan 150km/u en compleet geluidloos. Ik schatte dat object niet groter dan 10 meter.
   Dat ding in de video lijkt er precies op.

   6 likes
 2. Nu heb ik zelf op een nacht zo’n witte bol zien zweven maar vroeg me af of het geen sateliet was???

  1 likes
  • Maar het blijft leuk hoor die ongeidentifeerde vliegende objecten. Je ziet aan het voortbewegen en aan de snelheid dat het unidentified is.

   1 likes
  • Ja, vaak zijn het satelieten. Heel soms zie je ze ook overdag. ‘s nachts, buiten wanneer het helder is kan je heel veel satelieten waarnemen. Een sateliet herken je omdat die in een rechte lijn vliegt, ook draait een sateliet om zijn eigen as. Je neemt ze waar wanneer ze met de zonnepanelen naar de aarde gericht staan terwijl de zon er op schijnt. Uiteindelijk zullen ze vervagen naar gelang ze met de zonnepanelen terug wegdraaien van de aarde. Meestal zie je ze niet langer dan een minuut.

   1 likes
   • Lichtflitsen van een sateliet- iridium flare geven een felle flits of streep gelijkend aan een vallende ster en duren meestal niet zo lang en gaan snel,een witte/zilveren bol die in de lucht hangt lijkt hier totaal niet op.

    0 likes
 3. Enige jaren terug om een uur of zeven in de winter, dus donker, belde mijn man mij op die vlakbij huis de hond uitliet en zei: ‘kijk eens uit het slaapkamerraam!’ Ik begreep dat er iets bijzonders te zien zou zijn en keek vlug. Minstens vijftien ufo’s gleden strak en met een niet al te grote afstand van elkaar langs. Vanuit oost naar west. Hoog daarboven zag ik ook een vliegmachine. Daaraan concludeerde ik dat de ‘ufo’s zich niet bijzonder hoog in de lucht bevonden.

  Mijn man die niet in buitenaardsen geloofd, wist dit toch ook niet te plaatsen. Het waren in elk geval geen dansende Chinese ballonnen. Het leken grote, licht afgeplatte, bollen. Ik heb dit later doorgegeven aan het ‘ufo meld punt’.

  3 likes
 4. Drone .. niet meer, niet minder …

  0 likes
 5. Misschien de gemeente FF bellen, die hebben promotie filmpje gemaakt, mbv Ja hoe kan het ook anders een Drone !! Zitten mooie beelden tussen trouwens…

  https://itzit.nl/18263/

  1 likes
 6. Zolang ze niet landen hebben we er niks aan. Goed voor nog meer complotten.
  Als je bedenkt dat Aliens zich opzettelijk niet willen laten zien, waarom zouden ze dan met grote goed waarneembare lichtjes over onze ruim vliegen? Niet logisch.

  1 likes
 7. https://www.youtube.com/watch?v=PX7CYztpt18

  Dit kan men tegenwoordig al met een goed te betalen amateur camera en het blijft moeilijk om een ufo goed op film vast te leggen.. Dat het een UFO is, is in ieder geval zeker, zoals je dit vliegend object op het filmpje ziet zal nooit iemand het kunnen identificeren..

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

ruimtesignaal

Harvard-prof: Dit ruimtesignaal is mogelijk van een buitenaardse beschaving

Eerder deze maand kondigden Canadese onderzoekers aan ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...