Homepagina » Mens en Dier » Advocaat Reiner Fuellmich: ‘Het ging nooit om gezondheid, altijd om eugenetica en genocide’
fuellmich
Foto: Reiner Fuellmich (Videostill YouTube/Corona Ausschuss - Ausweichkanal)

Advocaat Reiner Fuellmich: ‘Het ging nooit om gezondheid, altijd om eugenetica en genocide’

Na talloze experts op het gebied van psychologie, psychiatrie, economie en geneeskunde te hebben geïnterviewd, is advocaat Reiner Fuellmich tot de conclusie gekomen dat de ‘coronapandemie’ nooit ging om gezondheid, maar altijd om de vernietiging van het midden- en kleinbedrijf, en eugenetica en genocide. Dat zei hij donderdag tijdens een gesprek met de Israëlische activiste Ilana Rachel Daniel.

Als je dat zegt in Duitsland word je door de mensen die verantwoordelijk zijn voor wat er op dit moment gebeurt, gelabeld als ‘nazi’ en ‘rechtsextremist’, merkte Fuellmich op. Hij zei met veel mensen van over de hele wereld te hebben gesproken en dat velen van hen, met name mensen uit Israël zoals Daniel en Holocaust-overlevende Vera Sharav, benadrukken dat het belangrijk is om parallellen met nazi-Duitsland te blijven trekken.

“We moeten inzien wat er toen is gebeurd,” zei Fuellmich. “Want als we niet inzien wat er in 1933 is gebeurd, kunnen we niet de juiste conclusies trekken, namelijk dat we het nu opnemen tegen dezelfde mensen die we 80 jaar geleden ten val hadden moeten brengen.”

Angstaanjagende overeenkomsten

Sharav sprak eerder met Fuellmich over de ‘angstaanjagende’ overeenkomsten tussen de Tweede Wereldoorlog en het coronabeleid.

Er zijn veel overeenkomsten tussen het eugeneticabeleid van de nazi’s en de moderne propaganda over mondkapjes en coronavaccins ‘om anderen te helpen’. De nazi’s wakkerden angst voor pandemieën aan om Joden te demoniseren als ziekteverspreiders, zei Sharav tegen Fuellmich. Je wordt op een soortgelijke manier gedemoniseerd als je een ‘anti-vaxxer’ bent of weigert een mondkapje te dragen.

“De nazi’s gebruikten angst en propaganda als psychologische wapens om een genocidair regime op te leggen,” benadrukte Sharav. “En nu beginnen sommigen in te zien waarom het Duitse volk niet opstond. Angst weerhield hen ervan om het juiste te doen.”

4.7 119 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
104 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Raymond
Raymond
1 maand geleden

Het gaat veel verder, Romeinse tijd, Egypte. En wellicht nog veel verder. Ze zijn hier al heel lang. Wordt doorgegeven via adellijke bloedlijnen. We zijn nu met meer dan ooit. Ook steeds meer wakker. Ze halen nu alles uit de kast. Dit is the end game.

loNe
loNe
1 maand geleden

allemaal waar … de mensen werden ‘behekst’ in de jaren 30 .. maar deze dagen is het een wereldwijde hekserij … [lees: een ander bewustzijn – en geen goede – is bezig deze wereld te overheersen] … en door de vele mensen die geloven in het cojona-occult-Ritueel roepen zij die dimensie juist OP …..

Chris
Chris
1 maand geleden

Feullmich een man naar men hart, eentje die het wil opnemen tegen de elite!! Een man om te steunen door dik en dun!! Denk dat er velen achter hem willen staan en zeer dankbaar zijn!! Daarom dank u wel heer Feullmich en team!! Ja de elite wil alleen maar macht en mensen kapot maken, ik hoop dat ze dat krapuul achter de tralies krijgen!!!

Annette
Annette
1 maand geleden

De geschiedenis herhaalt zich, altijd en altijd maar weer. Maar LEREN de mensen er daadwerkelijk van van? Een heleboel mensen absoluut niet. Dat schijnt iets menselijks te zijn om fijn je kop in het zand te steken en net te doen alsof er niets aan de hand is. Unbelievable!
Reiner Fuelmich, waar blijf je? Wij wachten met smart op je. Voor ons moet je een baken zijn in een ruwe zee. Een lichtpuntje in een inktzwarte wereld.
Maar ja…. ik mag niet zo ongeduldig zijn. Dat weet ik ook wel, maar het is zo verschrikkelijk moeilijk. Constant leven tussen hoop en vrees.
DAT is inmiddels hoe het leven van heel veel mensen er uit is gaan zien.
Alles wat Reiner verwoordt, is natuurlijk waar. Er IS nooit een pandemie geweest. De criminelen hebben EERST een gentechinjectie ontwikkeld en toen moest er nog een of ander gevaarlijk “virus” uit de hoge hoed getoverd worden. En zie… alzo geschiede.
Wat betreft de werking van deze zogenaamde “levensreddende” injectie. Inmiddels moet het toch voor velen duidelijk zijn, dat deze eerder de dood ten gevolge heeft dan dat het daadwerkelijk ergens voor geneest.

x

Check Also

pathologen

Duitse pathologen onderzoeken sterfgevallen na covidprik en zijn verbaasd over de resultaten

Deze week presenteerden twee ervaren Duitse pathologen ...

cda

CDA-bestuurder stopt vanwege covidbeleid De Jonge: ‘We worden geregeerd door Big Pharma’

CDA-burgerraadslid en -bestuurder in Dronten Wilfried Groot ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

104
0
We lezen graag je reactie!x