UFO

VIDEO: Buitenaardse aanval op IS-basis in Turkije? UFO-fans laaiend enthousiast

Help door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Onder complottheoretici wordt momenteel druk gespeculeerd over onderstaande beelden uit Turkije. De video toont naar verluidt een UFO die een vermeende IS-basis op de grens tussen Syrië en Turkije aanvalt.

Ook de Britse Daily Mirror bericht erover, schrijft het Russische persagentschap Sputnik. De beelden, die in de Turkse provincie Sanliurfa zijn gemaakt door een bewakingscamera, laten zien hoe uit het onbekende vliegende object een onverklaarbaar licht komt.

Terwijl enthousiaste UFO-jagers naar verklaringen zoeken, zijn er volgens de lokale politie geen aliens bij betrokken geweest. “We denken dat het een natuurlijk fenomeen was,” zei een woordvoerder van de politie.

Ooggetuigen spraken echter van een plotselinge explosie, terwijl tegelijkertijd een onbekend voorwerp richting de aarde zou zijn gestort. Wat het precies is geweest blijft vooralsnog onduidelijk, aldus het persagentschap.

[Sputnik]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Hans Vreeman
Hans Vreeman
6 jaren geleden

Amerika heeft lange bommen (een soort lange staven vol explosieven) die ze vanuit de ruimte kunnen droppen , op you tube gezien . Het lijkt mij dat dit meer in de richting komt .

Hans Vreeman
Hans Vreeman
6 jaren geleden

Zoek maar eens internet op titel : RODS FROM GODS

Pentagon wil uiteraard z’n spullen testen en dit is waarschijnlijk een goede gelegenheid .

GianlucaM
GianlucaM
6 jaren geleden

Aangevallen?

only yoU
only yoU
6 jaren geleden

Zeker om de Turkse voetbal fans een loer te draaien, die lopen nl ook te juichen als Turkse voetbalelftal gewonnen heeft dan hebben de Hollanders zelfs geen nachtrust van al dat geblèr!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

29
0
We lezen graag je reactie!x