Binnenland

Dit bedrijf maakt bijna de helft van de Nederlanders chronisch ziek en verdient daar goud geld aan

Help ons door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!

Jarenlang domineerde de coronapandemie het nieuws, maar er wordt ondertussen met geen woord gerept over de chronische ziekte-epidemie. In de Verenigde Staten lijdt 60 procent van de mensen aan een chronische ziekte en in Nederland bijna de helft.

“Toen mijn oom president was, had 6 procent van de Amerikanen een chronische ziekte. Vandaag de dag is dat 60 procent. Toen mijn oom president was, gaven we 4 procent van ons bbp uit aan zorgkosten. Vandaag de dag is dat 20 procent,” zei presidentskandidaat Robert F. Kennedy jr. tijdens een campagnebijeenkomst. “De belangrijkste oorzaak is chronische ziekte.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“En wie verdienen daaraan? Farmaceutische bedrijven. En wie bezit al die farmaceutische bedrijven? BlackRock,” benadrukte Kennedy.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Verslavend

Hij lichtte toe dat die farmaceutische bedrijven chronische ziektes veroorzaken met hun medicijnen, waar ze vervolgens aan verdienen.

Ook de fabrikanten van bewerkt voedsel veroorzaken chronische ziektes, merkte Kennedy op. Ze haalden 10.000 wetenschappers uit de tabaksindustrie om bewerkt voedsel verslavend te maken, zei de presidentskandidaat.

Ze mogen dat probleem niet oplossen

En wie bezit al die voedselbedrijven? BlackRock. En wie is één van de grootste donoren van zowel de Republikeinen als Democraten? BlackRock. Ze mogen dat probleem niet oplossen omdat mensen goud geld verdienen aan dat probleem, aldus Kennedy.

Veel merken die je in de supermarkt tegenkomt, zijn eigendom van Unilever. De op één na grootste aandeelhouder van Unilever is BlackRock.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 212 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

86 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dna
dna
1 maand geleden

p…Rutte en unilever

Alles komt uit smerige rat dat je er bent

Annette
Annette
1 maand geleden

DIT is tientallen jaren geleden al zéér zorgvuldig gepland door de meest walgelijke, duivelse “mensen” ter wereld.

In die tijd werd er al gesproken, dat, zogenaamd om de wereld te redden, er heel veel mensen het loodje zouden moeten leggen.

Ze waren het er wel over eens, dat dat niet meer zou kunnen op de manier waarop de nazi’s joden, zigeuners, communisten en iedereen die hun ook maar in de weg zaten, deden. Namelijk de gaskamers. Dat was namelijk niet “humaan”.

Dat zou dus op een zogenaamde, “beschaafde” manier moeten gebeuren. Zó sluipenderwijs, dat bijna niemand het in de gaten zou hebben.

NU zijn we dus zo’n 60 jaar verder en is de UITROEIING van het grootste deel van de mensheid een feit!

Wij hebben gisteravond, wederom dankzij de fantastische berichtgeving van ons aller ninefornews, kunnen lezen WAT er allemaal voor smerige rotzooi in die “levensreddende” experimentele gentechinjecties heeft gezeten.

Dat was fase 1. Heeft tóch niet helemaal opgeleverd, wat eigenlijk de bedoeling was.

In eerste instantie was het natuurlijk de bedoeling, dat er véél meer mensen erin zouden trappen. Maar diegenen, die NIET al het loodje hebben gelegd, zijn wel voor een groot deel chronisch ziek. En behoeven dus heel veel medicijnen.

Daarnaast is het zonder meer waar, dat, zelfs als je er niet in getrapt bent om je te laten inspuiten met gif, je NU dan vergiftigd wordt door het voedsel, het water en de troep die uit de lucht komt.

IK ben in ieder geval totaal niet verbaasd, dat er zo ongelooflijk veel chronisch zieke mensen zijn.

Je moet, als wakker mens, inmiddels heel veel moeite doen om je gezondheid zoveel mogelijk op peil te houden. Dat is waarachtig een halve dagtaak geworden.
Ik ben tenminste blij, dat mijn man en ik gepensioneerd zijn en daardoor genoeg TIJD hebben om aan goed voedsel te komen EN, doordat wij thuis zelf inmiddels een kleine sportschool hebben, zo goed mogelijk proberen gezond te blijven.

Al met al kom ik maar tot één conclusie: HET IS OM TE JANKEN!!!

Helga
Helga
1 maand geleden

En wie gebruiken hun verstand niet ?
Wie doen niet aan factquecking voor zichzelf ?
En wie doet braaf wat er door overheden gezegd wordt ?
En wie is er zo stom om anderen verantwoordelijk te houden voor hun eigen problemen ?
De info is vrijelijk beschikbaar en mijn grootouders zeiden het altijd al…………wie niet horen wil, moet dan maar voelen. Geen medelijden mee, t is vaak genoeg gezegd, ook in de beginfase van de plandemie…

Mickey
Mickey
1 maand geleden

Koop locaal..bij de boeren en kleine ondernemers!! Maak indien mogelijk eigen moestuin!!! F.ck globalisten en de black rock!

Back to top button
86
0
We lezen graag je reactie!x