Paranormaal

Toegang krijgen tot buitenzintuiglijke waarneming?

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Al duizenden jaren wordt verondersteld dat er meer is dan hetgeen we kunnen waarnemen met onze vijf fysieke zintuigen.

Ons ‘zelf’, die we kennen, zou een beperkte vorm zijn van iets groters dat maakt wie we echt zijn.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De mens is zich vaak onbewust van zijn ware identiteit omdat hij zich veelal alleen identificeert met zijn emoties, gevoelens, gedachten en herinneringen en dus de persoonlijkheid. Deze innerlijke ‘drukte’ overstemt vaak de doorgaans zwakkere signalen die niet afkomstig zijn van deze vijf fysieke zintuigen.

Kinderen, bij wie de verzameling aan emoties, gevoelens, gedachten en herinneringen nog niet zo’n prominente rol speelt, hebben daardoor vaak minder last van deze kakofonie van ‘informatie’, waardoor zij meer openstaan voor de dingen die veel volwassenen niet meer zien of horen.

Leert men op latere leeftijd een bepaalde stilte creëren in het hoofd, dan zullen deze stillere signalen op een gegeven moment weer hoorbaar en/of zichtbaar worden. Dit is wat men vaak buitenzintuiglijke waarneming (extrasensory perception of ESP) noemt.

Buitenzintuiglijke waarneming verwijst naar elk soort fenomeen waarbij iemand informatie verkrijgt op manieren die niet van de vijf fysieke zintuigen afkomen en het is daarmee een brede categorie. Ondanks dat het fenomeen ‘buitenzintuiglijke waarnemingen’ niet wetenschappelijk bewezen is en er talloze sceptici en critici zijn, laten veel laboratoriumtests zien dat het wel degelijk bestaat. Ook zijn er veel mensen die persoonlijke ervaringen hebben en er voordeel bij hebben.

Buitenzintuiglijke waarneming houdt onder andere in: telepathie, buitenlichamelijke ervaringen, helderziendheid, remote viewing, voorkennis hebben van iets, aura lezen en veel meer zaken waarbij de fysieke zintuigen geen rol spelen, zoals contact met overledenen en/of gidsen, chakra’s, vorige levens kunnen zien en ervaren, astraal reizen en op een dieper niveau in contact staan met het universum.

Meditatie of hypnose helpt

Eén van de manieren om de drukte in onze hoofden tijdelijk te stillen, die we met normale rust en zelfs slaap niet kunnen bereiken, is het gebruikmaken van een hulpmiddel als meditatie of hypnose. Beide methoden werken uitstekend waarbij de laatste methode wat eenvoudiger is omdat men van begin tot eind geleid wordt door het hele proces en men bij meditatie vaak zelf moet ontdekken en doen.

Vele mensen hebben op deze manier de nodige stilte kunnen bereiken waardoor zij gegroeid zijn in hun spiritualiteit, hun vermogen om ‘dingen’ te voelen, zien, horen en ervaren, die eerst verborgen waren. Vorige levens kunnen zichtbaar worden waardoor issues in het heden vaak verklaard en opgelost kunnen worden, chakra’s kunnen in balans gebracht worden waardoor men een aanzienlijk evenwichtiger en stabieler leven krijgt, en zelfs buitenlichamelijke ervaringen worden mogelijk.

Trancewerk, de grootste aanbieder van online hypnosesessies in de Benelux, heeft een speciale categorie ‘Spiritualiteit’ met daarin verschillende hypnose- en meditatiesessies om mensen snel te helpen met bovengenoemde zaken. Bijvoorbeeld:

Al deze sessies en meer in deze categorie zijn vanaf nu tot en met zondag 6 november 2016 voor slechts tien euro per stuk te downloaden.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende sessies en download ze nu…

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
11 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
frans
frans
8 jaren geleden

De wijsheid en liefde en het verstandige openbaart zich in en door de natuur om ons heen.
Je kunt verschijnselen in de natuur waarnemen als fenomeen.
Dus geen wetenschappelijke uitleg. Wetenschappelijke uitleg verwijderd ons van hoger waarnemen en dus van ontwikkeling van de hogere organen die wij als kiem in ons dragen.
als we een roos uiteen rafelen en gaan tellen hoeveel bloemblaadjes, kroonblaadjes en stamper en meeldraden er in zitten hebben we de roos alleen fysiek uitgelegd. Dat is weten. Dat weten is geen levend weten.
Maar als je kan doordringen tot de schoonheid van de roos , tot een beleven, en wat het met je doet. Ja dan gaat er iets gloren en opgloeien in je gevoel en geest dat de Geestelijke waarnemingsorganen laat ontluiken.

Robert
Robert
8 jaren geleden

DMT schijnt ook een makkelijke manier te zijn om buitenzintuiglijke waarneming te ervaren:, https://nl.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine

Zelf nooit gebruikt btw..

Kalki
Kalki
8 jaren geleden

Buitenzintuigelijke waarneming leidt tot de acceptatie dat we met ‘Aliens’ gaan samenwerken.

Quasimodo
Quasimodo
7 jaren geleden

Aan buitenzintuigelijke waarneming kleeft een groot gevaar: je weet niet door wie/wat je gemanipuleerd wordt met beelden/audio. Een demonische entiteit kan je dingen laten zien en horen die helemaal niet waar zijn, maar jij denkt dat het een goddelijke openbaring is omdat het zo echt leek. De techniek gaat in dezelfde richting. Het kan bij de mens heel werkelijk lijkende beelden oproepen en hoe maak je uit dat die beelden niet echt zijn? Kan dus behoorlijk gevaarlijk zijn.
Vele christelijke secteleiders hebben hier last van gehad, zoals Jim Jones, David Koresh e.a. Natuurlijk ook diverse moslimgeestelijken, die dan geweld en vernietiging gaan preken.
Daarom moet je buitenzintuigelijke waarnemingen pas vertrouwen wanneer je er totale controle op hebt en zelf in die mode kan geraken, dus zonder hulpmiddelen en via gecontroleerde meditatie.

Back to top button