Homepagina » Paranormaal » Toegang krijgen tot buitenzintuiglijke waarneming?

Toegang krijgen tot buitenzintuiglijke waarneming?

Al duizenden jaren wordt verondersteld dat er meer is dan hetgeen we kunnen waarnemen met onze vijf fysieke zintuigen.

Ons ‘zelf’, die we kennen, zou een beperkte vorm zijn van iets groters dat maakt wie we echt zijn.

De mens is zich vaak onbewust van zijn ware identiteit omdat hij zich veelal alleen identificeert met zijn emoties, gevoelens, gedachten en herinneringen en dus de persoonlijkheid. Deze innerlijke ‘drukte’ overstemt vaak de doorgaans zwakkere signalen die niet afkomstig zijn van deze vijf fysieke zintuigen.

Kinderen, bij wie de verzameling aan emoties, gevoelens, gedachten en herinneringen nog niet zo’n prominente rol speelt, hebben daardoor vaak minder last van deze kakofonie van ‘informatie’, waardoor zij meer openstaan voor de dingen die veel volwassenen niet meer zien of horen.

Leert men op latere leeftijd een bepaalde stilte creëren in het hoofd, dan zullen deze stillere signalen op een gegeven moment weer hoorbaar en/of zichtbaar worden. Dit is wat men vaak buitenzintuiglijke waarneming (extrasensory perception of ESP) noemt.

Buitenzintuiglijke waarneming verwijst naar elk soort fenomeen waarbij iemand informatie verkrijgt op manieren die niet van de vijf fysieke zintuigen afkomen en het is daarmee een brede categorie. Ondanks dat het fenomeen ‘buitenzintuiglijke waarnemingen’ niet wetenschappelijk bewezen is en er talloze sceptici en critici zijn, laten veel laboratoriumtests zien dat het wel degelijk bestaat. Ook zijn er veel mensen die persoonlijke ervaringen hebben en er voordeel bij hebben.

Buitenzintuiglijke waarneming houdt onder andere in: telepathie, buitenlichamelijke ervaringen, helderziendheid, remote viewing, voorkennis hebben van iets, aura lezen en veel meer zaken waarbij de fysieke zintuigen geen rol spelen, zoals contact met overledenen en/of gidsen, chakra’s, vorige levens kunnen zien en ervaren, astraal reizen en op een dieper niveau in contact staan met het universum.

Meditatie of hypnose helpt

Eén van de manieren om de drukte in onze hoofden tijdelijk te stillen, die we met normale rust en zelfs slaap niet kunnen bereiken, is het gebruikmaken van een hulpmiddel als meditatie of hypnose. Beide methoden werken uitstekend waarbij de laatste methode wat eenvoudiger is omdat men van begin tot eind geleid wordt door het hele proces en men bij meditatie vaak zelf moet ontdekken en doen.

Vele mensen hebben op deze manier de nodige stilte kunnen bereiken waardoor zij gegroeid zijn in hun spiritualiteit, hun vermogen om ‘dingen’ te voelen, zien, horen en ervaren, die eerst verborgen waren. Vorige levens kunnen zichtbaar worden waardoor issues in het heden vaak verklaard en opgelost kunnen worden, chakra’s kunnen in balans gebracht worden waardoor men een aanzienlijk evenwichtiger en stabieler leven krijgt, en zelfs buitenlichamelijke ervaringen worden mogelijk.

Trancewerk, de grootste aanbieder van online hypnosesessies in de Benelux, heeft een speciale categorie ‘Spiritualiteit’ met daarin verschillende hypnose- en meditatiesessies om mensen snel te helpen met bovengenoemde zaken. Bijvoorbeeld:

Al deze sessies en meer in deze categorie zijn vanaf nu tot en met zondag 6 november 2016 voor slechts tien euro per stuk te downloaden.

Klik hier voor meer informatie over de verschillende sessies en download ze nu…

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Robert schreef:

  DMT schijnt ook een makkelijke manier te zijn om buitenzintuiglijke waarneming te ervaren:, https://nl.wikipedia.org/wiki/Dimethyltryptamine

  Zelf nooit gebruikt btw..

  5 likes
  • atomnics schreef:

   hahaha de grap van de dag, ¨ik heb het nog nooit gebruikt¨ lol volgens mij weet jij niet wat het is. grappig is dat je nog een link erbij heb geplaatst voor mensen die het niet weten wat het is hahaha en jij hoort daar ironish bij.

   DMT oftewel Dimethyltryptamine is een stof die word aangemaakt in de pijnappelklier ook wel derde oog genoemd nou wat voor functie het heeft is is vergelijkbaar met dromen/fantasie en dat doe je dus iedere seconden in je leven vooral als je gaat slapen begint het endocriene systeem melatonine af te geven zodat je moe word en dan krijg je portie DMT in je kop waardoor je gaat spacen

   dus om het verhaal af te maken DMT is niet puur alleen maar drugs nee jouw lichaam doet het van nature ook al alleen zijn mensen er niet van bewust van hun realiteit. ironish he je space hem nu al terwijl je dacht dat je het nooit hebt gebruikt wauw je zit er al diep in als je het mij vraagt. hahaha

   4 likes
   • Neo schreef:

    Net als amfetamine je endorfine, dopamine en adrenaline stimuleert…drugs werken op actieve stoffen in het menselijk lichaam…of het nou DMT, XTC, Amphetamine, cocaïne of THC is. Ze doen allemaal hetzelfde alleen net wat anders. En afkraken van mensen achter een toetsenbord getuigt wel van ballen hoor…versterk of ontkracht een argument maar dit is afkraken. Leuk dat je er ook wat van weet. Maar gebruik die intelligentie ook eens om om te gaan met mensen/argumenten.

    19 likes
    • vladi schreef:

     dat is niet geheel waar,dmt onderscheid zich van de rest.
     dmt is de enige stof wat collectief beleeft/waargenomen word.
     de rest is een persoonlijke beleving/waarneming.

     net als bij een obe of een nde .

     fff

     0 likes
  • Neo schreef:

   Di methyl tryptamine!…ik wel. Het is het zwaarste hallucinogeen bekend op aarde. Maar om nou te zeggen dat je er paranormaal begaafd van wordt, nee. De stof wordt losgelaten in de hersenen op het moment dat iemand sterft. Vandaar de bijna dood ervaringen en het licht aan het einde van de tunnel. Ooit eens gekocht bij de drogist in de vorm van hoest pastilles. Na een doos of 3 te hebben leeggevreten kreeg ik een “out of body” experimenten..net alsof je dood bent idd. Ik kon mezelf zien liggen en kon als “geest” in een radius van 100 meter om mijn huis lopen, verder dan dat werd het wazig. Ook in pure vorm een keer op. Wederom een out of body experience in me eentje snachts op een weiland. De wolken werden handden en streelde mijn gezicht, een stem uit de hemel vertelde me dat ik moest vol houdden in deze wereld. Als het mis gaat zouden er een hoop mensen afhankelijk worden van me. Hun leven hingen van mij af. Ik moest leiding geven en moedig zijn Ik was net klaar met mijn survival opleiding….toeval? Hoeveel bewijs bestaat er dat dmt een bijna doodservaring geeft. Dus hoe groot is de kans dat deze waarschuwing waarheid heeft. Desalniettemin had ik daarna echt het licht gezien en zijn er door mij een hoop ogen open gegaan in mijn persoonlijke omgeving. Diezelfde mensen stellen dat Waneer de ellende begint ze naar mij toe komen omdat ik mezelf kan redden zonder sociale voorzieningen. Toeval? Je wordt er niet paranormaal van. Maar je lichaam stelt zich open voor bepaalde energieën en frequenties die men anders niet kan waarnemen.

   12 likes
 • frans schreef:

  De wijsheid en liefde en het verstandige openbaart zich in en door de natuur om ons heen.
  Je kunt verschijnselen in de natuur waarnemen als fenomeen.
  Dus geen wetenschappelijke uitleg. Wetenschappelijke uitleg verwijderd ons van hoger waarnemen en dus van ontwikkeling van de hogere organen die wij als kiem in ons dragen.
  als we een roos uiteen rafelen en gaan tellen hoeveel bloemblaadjes, kroonblaadjes en stamper en meeldraden er in zitten hebben we de roos alleen fysiek uitgelegd. Dat is weten. Dat weten is geen levend weten.
  Maar als je kan doordringen tot de schoonheid van de roos , tot een beleven, en wat het met je doet. Ja dan gaat er iets gloren en opgloeien in je gevoel en geest dat de Geestelijke waarnemingsorganen laat ontluiken.

  10 likes
 • Kalki schreef:

  Buitenzintuigelijke waarneming leidt tot de acceptatie dat we met ‘Aliens’ gaan samenwerken.

  3 likes
 • Michaël schreef:

  Alle manieren om buiten de natuurlijke wegen ( gezonde meditatie , bewustvolle natuurbeleving ) , zonder drugs buitenzintuiglijke waarnemingen te doen of te hebben , kunnen dan nog zo fantastisch lijken als het maar kan zijn ,doch leiden tot niets aan bewustzijnsverhoging , dwz je neemt er helemaal niets van mee na de dood , om toe te voegen aan je volgende leven er is er maar 1 wezen ,die daar veel baat van heeft en het is Ahriman en zijn schare , ( in de bijbel Satan) die heeft er in werkelijkheid van genoten , goed om weten . En nog iets , zullen vele occulte scholen komen in de nabije en naaste toekomst om al deze belevingen op een supersnelle manier ( trancewerk ?…om mensen snel te helpen met bovengenoemde zaken. Bijvoorbeeld: ) te beleven en onder de knie te krijgen, oo kde wetenschap zal ze promoten …doch …het zal bij elkeen die er aan meedoet een ander wanen geven, en steijd om wie heeftde ware wanen , en een ware etherische Christusbeleving zal er nooit komen, ook hier is de Satan/ Ahriman ermee gaan lopen . Dwz zonder enige scholing van de deugden ( zoals het 8 -Voudige pad ) heeft deze occute scholingsweg helemaal geen zin of nut , leidt alleen maar tot he tmeer demonisch worden van de mens , en ook daar staat de wetenschap achter .
  Demon = intellect = kunstmatige occulte helderziendheid .

  2 likes
 • Quasimodo schreef:

  Aan buitenzintuigelijke waarneming kleeft een groot gevaar: je weet niet door wie/wat je gemanipuleerd wordt met beelden/audio. Een demonische entiteit kan je dingen laten zien en horen die helemaal niet waar zijn, maar jij denkt dat het een goddelijke openbaring is omdat het zo echt leek. De techniek gaat in dezelfde richting. Het kan bij de mens heel werkelijk lijkende beelden oproepen en hoe maak je uit dat die beelden niet echt zijn? Kan dus behoorlijk gevaarlijk zijn.
  Vele christelijke secteleiders hebben hier last van gehad, zoals Jim Jones, David Koresh e.a. Natuurlijk ook diverse moslimgeestelijken, die dan geweld en vernietiging gaan preken.
  Daarom moet je buitenzintuigelijke waarnemingen pas vertrouwen wanneer je er totale controle op hebt en zelf in die mode kan geraken, dus zonder hulpmiddelen en via gecontroleerde meditatie.

  1 likes
 • Lucky schreef:

  DMT is apart spul. Je kan daar hele diepgaande mystieke ervaringen mee op doen. Maar zodra je geland bent op aarde, kun je maar weinig met die DMT ervaring. Je vergeet het grotendeels ook weer…Helaas. De wereld waarin je beland nadat je DMT hebt gerookt, vind ik veel echter lijken dan het leven hier op aarde.

  0 likes
 • wolfje schreef:

  en wat is dat dan: buitenzintuiglijke waarneming? misschien een bekend volksgezegde voor de ouderen onder ons: ‘hij is stokdoof, maar hij hoort een papieren knaak vallen’. (knaak = toenmalige rijksdaalder)

  0 likes
 • x

  Check Also

  Machocultuur zorgt ervoor dat we met z'n allen veel te lange werkdagen maken. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  Veel te lange werkdagen als gevolg van machocultuur maken ons ziek. Internetondernemer laat zien dat het anders kan

  We maken met z’n allen veel te ...

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur: hoe doe je dat? Deze fulltime internetondernemer laat het je zien

  Een werkweek van 4 uur, dat zou ...

  jonge arts

  Jonge arts legt uit waarom hij tegen het coronavaccin is: ‘Dit is ongekend’

  Het pushen van het coronavaccin heeft vooral ...

  buschauffeur

  Buschauffeur ‘moet verplicht DNA afstaan’ na kritisch YouTube-filmpje

  De Almeerse buschauffeur Jason Wolmuis is naar ...

  >