Gezondheid

HPV-vaccin verhóógt juist kans op baarmoederhalskanker. Dit gebeurt er als je daar iets over publiceert

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een recente studie heeft aangetoond dat het HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker het risico op baarmoederhalskanker juist kan verhogen.

Veel mensen zullen de studie nooit lezen, aangezien hij kort na publicatie teruggetrokken is.

De auteur van de studie had namelijk een pseudoniem gebruikt uit vrees voor wraakacties.

Flink was gestegen

Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in het Indian Journal of Medical Ethics, bleek dat het aantal gevallen van baarmoederhalskanker onder vrouwen tussen 20 en 49 jaar in Zweden in 2014 en 2015 flink was gestegen.

Volgens de auteur konden deze gevallen worden gelinkt aan het HPV-vaccin.

Hij wees daarnaast op een analyse van de Amerikaanse geneesmiddelenwaakhond FDA waaruit blijkt dat het Gardasil-vaccin het risico op voorlopercellen van kanker verhoogt.

Gevaar

Een week na publicatie van de studie werd bekend dat de auteur een fictieve naam had gebruikt. Hij had zich uitgegeven als Lars Anderson van het Karolinska Institutet in Zweden.

De redactie van het tijdschrift, bij wie de echte naam van de auteur bekend was, liet weten dat hij beschikte over de benodigde expertise, ervaring en kwalificaties om de studie uit te kunnen voeren.

Zijn naam moest geheim worden gehouden omdat hij anders gevaar zou lopen, klonk het.

Medische tirannie

De redactie was het bovendien eens met de conclusie dat het HPV-vaccin kon worden geassocieerd met een hoger risico op baarmoederhalskanker.

Vanaf dat moment werd de druk op het tijdschrift steeds verder opgevoerd. Uiteindelijk zwichtte de redactie en werd de studie teruggetrokken.

En zo wordt de medische tirannie in stand gehouden.

Lees hier de archiefversie van de studie.

[Natural News]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marduk's Revenge
Marduk's Revenge
4 jaren geleden

Alle respect voor 9 for news dat zij dit blijven posten.
En dan zijn er nog steeds van die individuen hier die dit en mosanto nieuws in twijfel trekken!

eksegese
eksegese
4 jaren geleden

Waarom verbaast dit mij eigenlijk absoluut niet meer ? Vaccins met een averechtse werking, bijwerkingen met de meest akelige gevolgen en de klokkenluiders die worden verguisd of anderszins uit de weg geruimd. Het doel zal wel zijn dat je er aan gewend raakt. Dat het je gaat vervelen, dat je uiteindelijk maar de andere kant op gaat kijken omdat je er feitelijk niet meer tegen kunt. En de overheid……. zij zoekt koortsachtig naar een manier om dit soort smerigheid voor een belangrijk deel te gaan verplichten. Het gaat in dat geval misschien dan wel over andere vaccinaties, maar de gerelateerde ellende is voor sommigen zeker niet van de lucht, en als dat lukt gaat dit ook nog wel aan de beurt komen.
Men vergelijkt de overheid en de farmaceuten nog wel eens met de maffia. De maffia is echter nog vele malen betrouwbaarder. Als je daar een afspraak mee gemaakt hebt zijn zij nog geneigd zich daaraan te houden. Een man een man, een woord een woord, zogezegd
De overheid is daarentegen geheel ten dienste van dit gespuis en heeft desgewenst overal lak aan om hen te dienen.. In de grondwet staat geschreven dat elk mens recht heeft op onschendbaarheid van het eigen lichaam. De overheid overweegt vaccinatie verplicht te stellen, anders mag je kind niet meer naar school of kinderdagverblijf. Pure chantage tegen de eigen gemaakte afspraak in.

https://www.wanttoknow.nl/gezondheid/vaccinaties-gezondheid/de-ongenuanceerde-domheid-van-klaas-dijkhof/

Louise
Louise
4 jaren geleden

Tja je kunt weinig anders doen dan mensen proberen te informeren en er zijn inmiddels genoeg site’s om een goed beeld te krijgen….. http://www.nvkp.nl. Nederlandse vereniging kritisch prikken…
En http://www.earth matters.nl heeft een duidelijk filmpje over hpv….
Het moet me wel van het hart dat er nog veel aannames zijn bij het ontwikkelen van vaccins….
Ook hoop ik dat dat er eindelijk eens een andere manier van testen komt, want dat is nog steeds eenzeidig.
Er wordt nog steeds getest op a dieren en daarna op jonge gezonde mannen, en daar loopt het natuurlijk op stuk…..
Een meisje van 12/13 jaar vol in de groei met schommelende hormonen is toch een ander lichaam dan die gezonde jonge mannen, dat geld eigenlijk voor alle medicijnen ……en dan heb ik nog niets eens over hoog gevoelige lichamen met meer kans op allergische reaktie …..

only you
only you
4 jaren geleden

Willen er een slaatje uitslaan?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

8
0
We lezen graag je reactie!x