Buitenaards

“Buitenaardse invasie behoedt de aarde voor Derde Wereldoorlog”

Help anderen door dit met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Diverse websites hebben het over een gelekt topgeheim ‘rapport’ van het Kremlin over plannen om een UFO-invasie tegen te houden.

De Britse tabloid Daily Star schreef zondag dat NASA-satellieten een invasievloot zouden hebben opgepikt die rond september 2017 zou aankomen bij de aarde.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Hoewel sommigen geloven dat de aliens oorlogszuchtig zijn, geloven anderen dat ze goedaardig zijn en de aarde behoeden van een derde wereldoorlog tussen de VS en Rusland, schreef nieuwssite Inquisitr, die in handen is van een Israëlische zakenman.

Voorspeld

Deze complottheorie circuleert al tenminste sinds januari 2014 op het internet. Believers claimen dat de invasie al was voorspeld door Nostradamus.

Er is nog geen nieuwsagentschap dat aandacht heeft besteed aan dit verhaal en er is geen bewijs dat het Witte Huis of de NASA zich voorbereidt op de nakende invasie, merkt de International Business Times op. Toch wordt het verhaal alvast gretig gedeeld.

Bezocht

Uit verschillende peilingen blijkt dat de meerderheid van het volk gelooft in buitenaards leven.

Zo laat een recente peiling van YouGov zien dat 56 procent van de Duitsers, 54 procent van de Amerikanen en 52 procent van de Britten in aliens gelooft.

Uit een enquête van National Geographic uit 2012 blijkt dat liefst 77 procent van de Amerikanen zegt dat aliens op een bepaald punt in de geschiedenis de aarde hebben bezocht.

Overal

Ook veel NASA-wetenschappers en andere onderzoekers behoren tot de believers, aldus IBTimes.

Wetenschappers vertelden het Congres in 2014 dat leven waarschijnlijk overal in de Melkweg mogelijk is.

Daarnaast onderzoekt de Universiteit van Californië te Berkeley momenteel of er leven aanwezig is rond een ster op 1500 lichtjaar van de aarde.

[IBTimes]

3.5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

37 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Dinges
Dinges
7 jaren geleden

Whauw….dus de “vermeende”wetenschap blijkt nu dus toe te geven dat de mensheid in staat is om met de huidige technologie een naderende “vloot buitenaardse toestellen” op gigantisch afstand in het oneindige universum te kunnen waarnemen, hun snelheid te kunnen bepalen om op die manier te kunnen berekenen dat ze over ongeveer een jaar de aarde zullen bereiken.
Kijk DAT vind ik pas sensationeel nieuws en ongelooflijk knap!

Jaya
Jaya
7 jaren geleden

Mooi als aliens een totale vernietiging kunnen voorkomen.

Rob ter Horst
Rob ter Horst
7 jaren geleden

De gebruikte opname’s zijn die van satellieten in omloop, genomen door een aardse telescoop en een radaropname van een asteroïde…

Anja
Anja
7 jaren geleden

Check maar goed, want jullie trappen hier anders in mindcontrol fuik, al langer is bekend dat ook nep aliëninvasie onderdeel is van agenda 21. Vandaar al jaren de ET films en inmiddels de mogelijkheid 3 dimensionaal in de lucht projecteren.
Ook allemaal op “complotsites” terug te vinden.

Back to top button
37
0
We lezen graag je reactie!x