Homepagina » Buitenaards » “Buitenaardse invasie behoedt de aarde voor Derde Wereldoorlog”
"Buitenaardse invasie behoedt de aarde voor Derde Wereldoorlog"

“Buitenaardse invasie behoedt de aarde voor Derde Wereldoorlog”

Diverse websites hebben het over een gelekt topgeheim ‘rapport’ van het Kremlin over plannen om een UFO-invasie tegen te houden.

De Britse tabloid Daily Star schreef zondag dat NASA-satellieten een invasievloot zouden hebben opgepikt die rond september 2017 zou aankomen bij de aarde.

“Hoewel sommigen geloven dat de aliens oorlogszuchtig zijn, geloven anderen dat ze goedaardig zijn en de aarde behoeden van een derde wereldoorlog tussen de VS en Rusland, schreef nieuwssite Inquisitr, die in handen is van een Israëlische zakenman.

Voorspeld

Deze complottheorie circuleert al tenminste sinds januari 2014 op het internet. Believers claimen dat de invasie al was voorspeld door Nostradamus.

Er is nog geen nieuwsagentschap dat aandacht heeft besteed aan dit verhaal en er is geen bewijs dat het Witte Huis of de NASA zich voorbereidt op de nakende invasie, merkt de International Business Times op. Toch wordt het verhaal alvast gretig gedeeld.

Bezocht

Uit verschillende peilingen blijkt dat de meerderheid van het volk gelooft in buitenaards leven.

Zo laat een recente peiling van YouGov zien dat 56 procent van de Duitsers, 54 procent van de Amerikanen en 52 procent van de Britten in aliens gelooft.

Uit een enquête van National Geographic uit 2012 blijkt dat liefst 77 procent van de Amerikanen zegt dat aliens op een bepaald punt in de geschiedenis de aarde hebben bezocht.

Overal

Ook veel NASA-wetenschappers en andere onderzoekers behoren tot de believers, aldus IBTimes.

Wetenschappers vertelden het Congres in 2014 dat leven waarschijnlijk overal in de Melkweg mogelijk is.

Daarnaast onderzoekt de Universiteit van Californië te Berkeley momenteel of er leven aanwezig is rond een ster op 1500 lichtjaar van de aarde.

[IBTimes]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Dinges schreef:

  Whauw….dus de “vermeende”wetenschap blijkt nu dus toe te geven dat de mensheid in staat is om met de huidige technologie een naderende “vloot buitenaardse toestellen” op gigantisch afstand in het oneindige universum te kunnen waarnemen, hun snelheid te kunnen bepalen om op die manier te kunnen berekenen dat ze over ongeveer een jaar de aarde zullen bereiken.
  Kijk DAT vind ik pas sensationeel nieuws en ongelooflijk knap!

  • Denk.na schreef:

   En dat de wetenschap dat allemaal kan, dat wordt nu zelfs aanvaardt door diegenen die anders altijd beweren dat de wetenschappers geen flauw benul hebben van hoe de vork echt in de steel zit 🙂

 • Jaya schreef:

  Mooi als aliens een totale vernietiging kunnen voorkomen.

  • Erik schreef:

   En nog mooier als ze de totale vernietiging komen brengen. Dan is het eindelijk klaar hier en over een paar miljoen jaar kan een andere soort het nog eens proberen.

 • Rob ter Horst schreef:

  De gebruikte opname’s zijn die van satellieten in omloop, genomen door een aardse telescoop en een radaropname van een asteroïde…

 • Anja schreef:

  Check maar goed, want jullie trappen hier anders in mindcontrol fuik, al langer is bekend dat ook nep aliëninvasie onderdeel is van agenda 21. Vandaar al jaren de ET films en inmiddels de mogelijkheid 3 dimensionaal in de lucht projecteren.
  Ook allemaal op “complotsites” terug te vinden.

 • René van Zalk uut the Middle of Nowhere schreef:

  Beam Me Up Scotty 🙂

 • ferrimassi schreef:

  De zelfbeheersing van de russen behoed de aarde voor een wereldoorlog… niet aliens. Nato is al zeker sinds Georgië de eerste klap aan het uitlokken. Degene die de eerste directe klap uitdeelt zal als agressor bestempeld worden.

  • dimmer schreef:

   Eindelijk eens een normaal antwoord.

  • ton schreef:

   helemaal mee eens !

  • Typhoon schreef:

   22 En Ik zal met hem rechten, door pestilentie en door bloed; en Ik zal een overstelpende plasregen, en grote hagelstenen, vuur en zwavel regenen op hem, en op zijn benden, en op de vele volken, die met hem zullen zijn.
   23 Alzo zal Ik Mij groot maken, en Mij heiligen, en bekend worden voor de ogen van vele heidenen; en zij zullen weten, dat Ik de HEERE ben.

   Gog and Magog invasie zal tijdens WO 3 plaatsvinden. Die nu bezig is in Irak en Syria.

  • Ger schreef:

   Wij, de aardse bevolking moeten het zelf doen zonder interventie van de buitenaardsen. Doen we dat wel, dan moeten we weer een vredesovereenkomst sluiten met een vreemde interventiemacht, en dat moeten we niet willen. Daar willen we nou juist van af…

 • Cas schreef:

  Als dat zo is heeft Carol Rosin toch gelijk gehad ,mis alleen het verhaal van de astroide nog in deze lijn .

  Persoonlijk denk ik dat het allemaal wel meevalt, voor die tijd zijn we waarschijnlijk wel door die op hol geslagen politici vergaan…

 • Quasimodo schreef:

  Klint niet logisch. Immers, God zou niet tornen aan de vrije wil van de mensen, maar Aliens wel? Wie zijn zij dan wel?

 • Elkekeerdateindedatmaarnietkomt schreef:

  Laat ze toch liever iets eerder komen? Ik weet niet of tante Hillary tot september volgend jaar kan wachten…

 • Bram schreef:

  Waarom hebben ze ons niet behoed van w1en2? Laatstaan het zooitje van daarvoor of het zooitje van nu.

 • suske schreef:

  dat wij als trotse bezitters van deze planeet het niet voor elkaar kunnen krijgen om de vrede hier te bewaren
  en dat buitenaardse beschaving ons daar voor moeten gaan beschermen , dan zijn wij tocht niet meer dan een achterlijk volk .

 • marco schreef:

  Check maar goed, want jullie trappen hier anders in mindcontrol fuik, al langer is bekend dat ook nep aliëninvasie onderdeel is van agenda 21. Vandaar al jaren de ET films en inmiddels de mogelijkheid 3 dimensionaal in de lucht projecteren.
  Ook allemaal op “complotsites” terug te vinden. eens wat je zegt ook deze site en vele andere sites war halen julie info vandaan hoe komen ze aan info? die bijna niemand weet en bepaalde sites wel?

 • Tinus schreef:

  Korte analyse van het bericht

  * Iemand verteld wat door middel van een website.
  * Er is geen enkel bewijs voor.
  * Er zijn mensen die het geloven, en die dat doen vanaf 2014.
  * Nostradamus schijnt het voorspeld te hebben.
  * Uit onderzoek blijkt dat 77% van de amerikanen in buitenaardsen geloven.
  * Er schijnen ook NASA wetenschappers te zijn die het geloven.
  * Universiteit van Californië onderzoekt op het moment of er leven is rond een ster 1500 lichtjaren hier vandaan.

 • Predator schreef:

  Het zal de zoveelste gebeurtenis zijn die niet gaat gebeuren…….zucht

 • Roy schreef:

  Geweldig artikel 🙂

  • Mikkie schreef:

   Volgens ANASTASIA (de vrouw uit Siberie-al heel veel mensen kennen haar via de boeken van de Zoemende Ceders van Rusland) zal Poetin inderdaad benaderd (gaan) worden door aliens -met hun betere techniek-om te helpen in de oorlogvoering (tegen wie wordt niet vermeld) in ruil voor zeggenschap over Rusland/aarde. Over verder verloop wordt niets vermeld.

 • mario schreef:

  wie behoed ons dan voor de planeet x of nibiru??????

  • leosnav schreef:

   Ik heb het vermoeden dat het hier niet om een invasievloot draait, maar een invasie van ruimtepuin van de staart van planeet x. Dus ja het zou kunnen dat men zich al aan het voorbereiden is op de komst van planeet x.

 • René schreef:

  tijd voor NESARA denk ik, en ik ben ook wel benieuwd wat Semwase van de galactische federatie er van vind

 • Wim schreef:

  En wij heten onze broeders en zusters van het Universum welkom.

 • Audrey schreef:

  Als die Aliens mij maar met rust laten want ik vind dit maar niks en ben er bang voor. Je weet nooit wat ze dan van plan zijn met ons.

 • peter schreef:

  “De Aliens zijn oorlogszuchtig, de Aliens zijn vreedzaam” – kan het zijn dat er honderden rassen zijn, met elk hun eigen agenda’s en facties die afgebroken zijn en weer hun eigen dingen doen? Over-simplificeren is zo makkelijk en in dit geval heel misleidend.

 • helder schreef:

  In meerdere geschriften worden aliens vermeld. Ze worden ook wel The Watchers of The Keepers genoemd. Ik vond en vind het enorm interresant maar ook zeer intensief literatuur want je leest over het ontstaan van de wereld. Je vind het terug in sommige gnostische literatuur. Je moet het willen.

 • veldhuusen schreef:

  waarom wordt buitenaardsen bedoeld terwijl het ook binnenaardsen kunnen zijn. Ook kunnen de supermachten testen met geavanceerde techniek.

 • Monoganie schreef:

  die alien attack zal dus een false flag zijn net als alle attacks en aanslagen das toch wel duidelijk ondertussen..
  ze hebben allang ufo’s en vele andere technologieën waar wij niet van (willen) weten , die waren er al rond ww2
  zoals ik het zie, aliens bestaan niet als buitenaardsen, wij zijn de aliens op deze ontaardplaat, ja ik ben een platte aarde theorist….
  tenslotte zijn wij diegene die kleren moeten dragen tegen de kou, en tegen verbranding, anders overleven we het niet, al ligt het eraan waar je woont, en wat je gewend bent …
  er is geen enkel ander levend wezen dat een trui en jasje aan doet tegen de kou, alleen door middel van vacht die uitvalt en vernieuwd..
  tevens zijn wij de enige die niet met de natuur mee werken, maar juist de natuur vernaggelen, of laten vernaggelen door de de elite & co
  dus ja aliens? ga er maar van uit, wij zijn die vermorzaliens..
  GRT Mono

 • x

  Check Also

  clinton

  Vrijgegeven documenten: Hillary Clinton zat achter ‘Rusland-hoax’

  Hillary Clinton heeft tijdens de verkiezingscampagne van ...

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  >