Homepagina » Paranormaal » “99 procent van alle ziektes ontstaat door overleden mensen”
"99 procent van alle ziektes ontstaat door overleden mensen"

“99 procent van alle ziektes ontstaat door overleden mensen”

We zitten momenteel in een nieuwe tijd en gaan ontieglijk hard in onze evolutie, zegt medium Jaco Elken tijdens een bijeenkomst in Breda. Die nieuwe tijd gaat volgens hem gepaard met veranderingen in de kosmos, de maatschappij en de individuele mens.

Het is hem daarnaast opgevallen dat het aantal kankertumoren in de wereld sterk is toegenomen. Volgens Jaco kreeg vroeger maar 1 op de 800 mensen kanker en tegenwoordig 1 op de 4. De psychiatrie bestaat, zo zegt hij, uit kwakzalvers die tegenwoordig zelfs verplicht zijn om met het DSM-handboek te werken. “Hoe kun je iets zeggen over de mens als je niet eens weet wat de ziel is?” vraagt hij zich af.

Auralifters

In de wereld van Jaco heeft 99 procent van alle lichamelijke en psychische klachten te maken met auralifters, oftewel overleden personen die een levend persoon nog niet los kunnen laten. Een man in de zaal die net uit het ziekenhuis komt met een dubbele liesbreuk heeft eigenlijk een onverwerkt verleden met zijn vader.

Een vrouw, die een oud-leerling van Jaco blijkt te zijn, zegt last te hebben van een leeg gevoel in haar romp. Ze moet haar ogen dicht doen, waarna Jaco nog een paar vragen stelt. De vrouw blijkt geen last te hebben van haar romp of stemmingswisselingen, maar van een overleden broer die haar niet los wil laten.

De twijfel van een stelletje om samen te gaan wonen wordt veroorzaakt door een overleden ex-vriend. Sommige aanwezigen beginnen te huilen tijdens hun ‘reis in de ziel’, terwijl anderen vorige levens uit de middeleeuwen herleven.

[BredaVandaag]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • bert s schreef:

  Ik vind dit toch wel redelijk absurd, dat je kanker kan krijgen van een
  overleden persoon lijkt me sterk. Volgens mij komt dit toch echt door
  de troep in ons eten, roken, genetische aanleg en al die straling shit
  van telefoons en wifi netwerken. Ben je dood, krijg je ook nog de schuld
  dat je anderen ziek maakt. Ziek makende theorie.

  72 likes
  • Frans schreef:

   Bert,
   het is wel logisch wat Jaco daar verteld en/of waarneemt.
   De slechte voedingsstoffen die jij noemt zijn juist de stoffen die ons zeer vast aan de aarde binden.
   De stofffen hebben ook die bedoeling en door duistere krachten in mensen in ons voedsel gebracht.
   Ze leiden er toe dat je alleen nog denkt en voelt dat jij je lichaam bent.
   IK BEN MIJN LICHAAM!!????
   Dit is zombie zijn en dienstbaar aan industrieen . Het vermogen om je spiritueel te ontwikkelen wordt door eten van genoemde gifstoffen in ons voedsel veroorzaakt. Ik kan niet genoeg benadrukken dat FLUOR de grootste boosdoener is , het grootste gif is voor de pijnappelklier!! De klier zorgt voor ‘aansturing’ van andere interne secretieklieren! Maar vooral het vermogen tot spirituele ontwikkeling/ verbreding van het bewustzijn wordt geblokkeerd. Het zit in drinkwater in tandpasta en zelfs in tandenstokers!!
   Kom je als overledene aan in de hemel, nou, dan herken je dat niet als zodanig.
   Het is vergelijkbaar met de kleuren grijs en donkergrijs. Enig licht dat je ontwaard schijnt van de nog levende mens op aarde af, dus van een fam.lid bv. De overledenen klampt zich met angst en beven vast
   aan een mens op aarde. Aan dat licht. Dus actieve bewustwording van en over en verdieping van spiritueel bewustzijn is een absolute must in deze tijd.! Ja , je kunt als overledenen echt ziek worden doordat een overledene zich aan je vastklampt. Vooral als je je onbewust bent dat een overledene dit veroorzaakt. Je moet na een overlijden van een vriend of fam.lid een poos heel goed opletten of de overledene in je buurt is gebleven. De meeste overleden mensen zullen een positief gevoel opleveren bij nabestaanden. Nu, ja er staat al veel over geschreven in boeken en in lezingen voorgedragen. Dus al die vreselijke dingen die je noemt als oorzaak kloppen, maar hebben zeer hun effect op het leven na de dood. Met al die stoffen en straling hier op aarde wordt je dood, ga je levend dood. ZOMBIE wordt je, gehoorzamend aan opdrachten zonder zelf nog enige mate van invloed te mogen hebben. VRIJHEID wordt je zo afgenomen. Zombie zijn is gevangen zijn in je fysieke lichaam. Of denken dat je je lichaam bent.

   15 likes
  • Frans schreef:

   BERT————Ja, al die vreselijke stoffen die je noemt hebben gemaakt dat je aan je lichaam gekluisterd bent/wordt. Dus kom je na je overlijden aan in de hemel. Een hemel, dan is het daar grijs, donkergrijs.
   Iemand daar vindt zijn weg naar het licht niet en klampt zich vast aan het lichtgevende van een nog op aarde zijnd fam.lid of vriend. onder de gevaarlijke stoffen valt ook FLUOR.
   FLUOR zorgt er voor dat je afstompt. het beschadigd de pijnappelklier.
   De pijnappelklier is a.h.w een magneet voor fluor. andere klieren met inwendige secretie in je lichaam worden niet meer ‘aangestuurd’ door de pijnappelklier. m.a.g ziekten.

   Het is de hoogste tijd dat mensen zich verbinden met de spiritualiteit. Met humanisme kom je niet verder
   dan de aardeomgeving. Omdat humanisme de hemel uitsluit. (reclame van humanistisch verbond; ‘jij gelooft toch ook in het leven voor de dood’?) Het algemeen menselijke is goed, maar schiet op een gegeven moment tekort. Je kunt vrede op aarde veroorzaken door humanisme en de algemene menselijkheid maar we moeten verder. De weg terug vinden naar de spiritualiteit. Naar onze Geestelijke afkomst. Materialisme biedt geen weg naar vrede. Wat ze biedt zijn herhalingen van het zelfde. Uiteindelijk doodt het materialisme zichzelf. Want het heeft ons totaal ontmenselijkt.

   4 likes
  • gery schreef:

   Jezus van Nazareth leerde zijn volgelingen ; niet datgene wat je eet maakt je onrein maar de gedachten die je maakt.

   2 likes
 • Edwin schreef:

  Dus… we hebben niet alleen last van Illuminati/NWO/Demonen/Duivels/Religie/Wifi/Afluisterpraktijken?
  Alsof dat al niet genoeg is om over wakker te liggen, moeten we nu ook al de schuld geven aan overledenen
  voor onze eigen problemen?

  Kunnen we nog wel vrij ademen?

  Of moeten we nu bij iedere ademteug ons zorgen maken dat een onzichtbaar overleden persoon ons aura kan binnendringen?

  Wel veel angstberichten op deze site de laatste tijd….

  Jammer

  38 likes
 • Liquid schreef:

  Sorry hoor, maar wat een l*lverhaal…

  36 likes
 • doler schreef:

  misschien is het wel andersom, dat de levende de doden niet los laten en door hun verdriet en angst, mede door de rotzooi wat we voedsel noemen, geen aandacht meer voor onszelf hebben, geen rust en stilte zoeken, alleen maar bezig zijn, zou de oorzaak kunnen zijn van de vele soorten ziektes die zich nu openbaren, ziekte heeft en boodschap ga eindelijk eens veranderen ga zoeken naar we je werkelijk bent

  18 likes
 • Ferry schreef:

  Sinds die ramp in Tsernobil zijn het aantal kanker gevallen wel serieus de hoogte in gegaan, komt daarbij nog alle chemische troep die in onze voeding terecht komt en het plaatje is compleet.
  Ik ken hier bijna niemand meer in mijn omgeving die er direct of indirect mee geconfronteerd werd of wordt

  13 likes
 • Als je nog weet dat Twix eerst Raider heette, niemand ADHD had maar gewoon lastig was, je met moeders lepel groot bent geworden, je fietste zonder helm, dat je een draai om je oren kreeg als je stout was geweest, televisie nog bestond uit Nederland 1 en 2, er geen afstandsbediening was, je cassettebandjes met potloden vooruit gespoeld hebt, met een cassetterecorder paraat zat om een Top 40 liedje van de radio op te nemen, zondags de winkels dicht waren, je niet gevraagd werd tijdens het bellen “waar ben je?” aangezien je gewoon thuis was omdat je geen mobieltje had, de hele dag op straat speelde en tegen donker thuis moest zijn (als de lantarenpalen aan gingen), je gewoon fikkie kon stoken, de disco open was van 21 uur tot 2 uur, in een auto hebt gezeten zonder gordels achterin en zonder airbags, er nog geen drankwet was voor het rijden, je een 45 of 33 toeren plaat op je platenspeler legde, het verschil tussen VHS, Video2000 en Betamax kende, een mail in de brievenbus bus deed en dan wachten op antwoord, een fax verstuurde, een heel gesneden brood ging kopen voor fl 1,50, je in de buurt van het telefoontoestel moest blijven omdat de hoorn er nog aan vast hing met een kabel, de inlichtingendienst toen 008 was, als Commodore 64, V2000 en Atari je wat zegt, je nog een filmrolletje in je fototoestel moest doen en je fototoestel moest doordraaien na het maken van een foto, een bromfiets nog met trappers was en je met een walkman rondliep, je nog mocht roken in het ziekenhuis en in de film, zet dit dan op je prikbord om te bewijzen dat je alles gewoon overleefd hebt!

  14 likes
 • Anoniem schreef:

  Het vóórkomen van kanker neemt vooral toe omdat we allemaal zoveel ouder worden.

  7 likes
  • Raj schreef:

   On the contrary. Kanker is explosief toegenomen door alles wat we eten, inademen en electrosmog (erfelijke factoren niet meegerekend).
   Vroeger kwam kanker vooral bij oudere mensen voor. Sinds enige tijd zijn zelfs jongeren de klos.

   Volgens de Ayurveda zijn gezond voedsel, rust en reinheid de basis voor een gezond lichaam.
   Sporten? Nee, vroeger was dat niet nodig, biijna iedereen werkte op het land. Beweging genoeg dus.

   Met de industrialisatie zijn we meer en meer afhankelijk geworden van transport en elektrische apparaten. Zie daar de negatieve effecten: lucht-, water- en bodemvervuiling en electrosmog (o.a. wifi, mobieltjes, tv’s, pc’s en magnetrons).

   Ik heb het onderstaande al eerder gespost op deze website (ander artikel):

   Ah, ik ziet het alweer. “Ignorance is a bliss.”

   Leest u dit maar eens door:

   http://www.lexnaturalis.nl/?p=555
   EMF #1: Mobiele Telefoon Tumoren; Feit of Fabel

   Neem even de tijd voor een programma van Zembla:
   http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1261

   In het programma wordt het volgende gezegd:
   “Asbest maakt 1600 slachtoffers per jaar. Het heeft 60 jaar geduurd voor men wilde toegeven dat dit schadelijk is”
   “Van roken wist men al in de jaren ’50 dat het krijgen van longkanker hoog is”
   “Q-koorts heeft slachtoffers gemaakt omdat wetenschappers niet genoeg bewijs hadden over mogelijke gezondheidsrisico’s”
   “NEDERLAND WACHT OP ONOMSTOTELIJK BEWIJS DAT STRALING SCHADELIJK IS VOOR DE VOLKSGEZONDHEID”

   J. van der Sluis, onderzoeker aan de Universiteit van Utrecht zegt: “Ik zou als burger eerder in paniek zijn, wanneer de overheid stelselmatig de waarschuwingen negeert en de gezondheid van de bevolking niet serieus neemt.” (kop in het zand steken!!)

   Prof. Devra Davis, Epidemioloog reist de wereld rond en wordt gevraagd om lezingen te geven naar aanleiding van het boek dat ze heeft geschreven over telefoons, straling en kanker. Ze is in meerdere Europese landen geweest, maar de Nederlandse regering heeft haar NIET uitgenodigd, het team van Zembla heeft dat wel gedaan. In alle landen waar ze is geweest, worden mensen “wakker” en worden met name kinderen actief voorgelicht over de gezondheidsrisico’s.

   Prof. Lucas Reijnders van de Universiteit van Amsterdam is zeer te spreken over het onderzoek van de Zweedse kankerspecialist Dr. Lennart Hardell en anderen.

   QUOTE (uit het bovenstaand artikel)

   “De World Health Organisation (WHO) deed haar eigen onderzoek met een groep van dertig wetenschappers uit veertien verschillende landen over een periode van tien jaar. De aanleiding voor het onderzoek was de onrustbarende toename van hersenkanker. In 2008 werden er wereldwijd 237.913 nieuwe gevallen van tumoren geregistreerd. Naar aanleiding van het onderzoek classificeerde de WHO in 2011 de blootstelling aan de elektromagnetische straling van mobiele telefoons en andere draadloze apparatuur als “mogelijk kankerverwekkend” (carcinogeen 2B) (3).

   Dit werd bevestigd en verder onderbouwd door een onderzoek van de Zweedse kankerspecialist Dr. Lennart Hardell. Hij vond dat de kans op hersentumoren (glioom) kon verdubbelen bij veelvuldig gebruik van mobiele telefonie. Het blijkt dat mensen die voor hun 20ste levensjaar al veelvuldig gebruik maakten van hun mobiel en aanverwante draadloze producten zelfs meer dan vier keer zoveel kans hebben op het ontstaan van een hersentumor.

   Van geen enkel ander kankerverwekkend product in de geschiedenis kon binnen tien jaar een toegenomen risico op kanker worden vastgesteld. Bij het verband tussen asbest en kanker zat zelfs 50 – 60 jaar!

   Hersenweefsels van kinderen hebben anderen eigenschappen dan die van volwassen mensen doordat ze meer water bevatten. Dus naast dat kinderhoofdjes nog volop in ontwikkeling zijn en hun cellen nog flink aan het delen zijn, maakt ook dit verschil in dielectrische eigenschappen de kinderhoofdjes veel kwetsbaarder voor de effecten van blootstelling aan elektromagnetische velden. De straling kan dieper doordringen in het kinderbrein en hoe jonger het kind, hoe groter de impact.

   Met het aanvullende Zweedse wetenschappelijk bewijs werd de classificatie voor de mobiele telefoon verhoogd van “mogelijk kankerverwekkend” naar “waarschijnlijk kankerverwekkend”, nog één stap verwijderd van de classificatie “kankerverwekkend” op de schaal van de WHO (4&5).

   EINDE QUOTE

   Een aantal landen heeft al maatregelen genomen:
   FRANKRIJK – mobiele telefoons mogen alleen door kinderen boven de 14 jaar gebruikt worden en is het verboden om te bellen op school om gezondheidsredenen
   OOSTENRIJK – Een fikse verlaging van de straling van masten en mobiele telefoons
   ISRAEL – Stickers op verpakking van mobiele telefoonsmet de tekst “Het dragen van dit apparaat op het lichaam, kan het risico van kanker vergroten, vooral bij kinderen”
   BELGIE – Kinderen mogen geen mobieltje hebben (geeft aan dat de Belgen echt niet dom zijn zoals hier zo vaak wordt geroepen).

   Er werd in het programma ook aandacht besteed aan onderzoeken die niet door de industrie waren gesponsord en onderzoeken die wel door de industrie zijn gesponsord. Wat bleek? De onafhankelijke onderzoeken (niet gesponsord) waren het grotendeels over eens dat straling wel degelijk effect heeft op de gezondheid en de gesponsorde onderzoeken kwamen tot de conclusie dat er geen invloed is op de gezondheid van de mens. Een pracht voorbeeld van “Wij van WC Eend adviseren WC Eend!”

   Als laatste een link naar een artikel uit 2009 (!!) in het Engels:
   http://www.medicalnewstoday.com/releases/161960. …

   BETTER BE SAFE THAN SORRY.

   4 likes
 • rob schreef:

  De enige die een aandoening kan overhouden van een overleden persoon is de drager van de kist.

  10 likes
 • De eend schreef:

  Het is in mijn ogen een warrig en onsamenhangend verhaal.
  Wat ik zie is een dikke duim.

  7 likes
 • Arwijn schreef:

  Klinkt een beetje als het geheim van Scientology.

  Ikzelf ben meer een volger vn het New Germn Medicine Concept. Waarbij de ziekte enkel beschouwd word als een symptoom van de genezing van psychologisch trauma. Het is zeer gedetailleerd uitgewerkt met veel onderzoek erachter…

  6 likes
 • Hans Kos schreef:

  Ik voel mij genoodzaakt te reageren op de bewering van de heer Elken , omdat hij hiermee de spirituele geneeswijzen schade toebrengt. Het is zeer te betreuren dat hij deze uitspraak doet omdat het maar in een heel beperkt aantal gevallen een rol speelt. En dan nog heeft de auralifter een boodschapper functie en dient de werkelijke oorzaak gevonden en behandeld te worden , waardoor ook de auralifter geheeld wordt Ik ben graag bereid om van gedachte met hem te wisselen over de oorzaak van lichamelijke en geestelijke aandoeningen.

  6 likes
 • Sola schreef:

  Meelifters bestaan. Maar om nu te zeggen dat ze iedereen ziek maken? Beetje overdreven. Ik zie en spreek mijn hele leven al met overleden mensen en zo nog wat meer, maar ik ben er ook niet ziek van hoor. Hooguit van die reep chocola die ik vanmiddag naar binnen heb gewerkt met al die kunstmatige stoffen erin :).

  5 likes
 • michael schreef:

  Zou dat misschien ook komen dat we 40 a 30 jaar geleden al die atoom proeven hebben gehouden en nu zijn uitwerking heeft. Ik zie daar het verband in.

  2 likes
 • henk schreef:

  Stress is nog nooit zo hoog geweest.
  Nog nooit werd men zo oud als nu.
  Nog nooit nam men zoveel troep tot zich. (Voedsel, drinken, pillen)

  Geen reden dus om te ver Door te denken wat de oorzaak is. De oorzaak is duidelijk. Het lichaam heeft het zwaarder dan ooit en als gevolg word je ziek.

  2 likes
 • Jaco schreef:

  Verkeerde quote van journalist freek, iets wat de MSN wel eens vakeoverkomt. We zullen het vergeven.. Nu mijn werkelije uitleg,
  90% van de ziektes komen voort uit onverwerkte emoties. Veel van deze emoties trekken auralifters aan. Geesten die nog naar het licht mogen.
  99% vd geestesziekten, hebben een enof vele auralifters., wisselstemmingen, schizofrenie, borderline, etc, etc.

  Ben het met veel reacties eens da stress, gezond eten, chemicalien etc. Microwave, etc. Wel degelijk invloed hebben op het welzijn vd mens. Toch liggen daar oom k weer emoties aan ten grondslg.
  Doe emee wat je wilt, ieder zijn waarheid! Mvrgr, jaco en mediumjaco.

  2 likes
 • Jeroen schreef:

  Misschien heeft mijn ervaring niets te maken met dit verhaal, maar zal hem toch ff delen..

  Ik heb vroeger veel visioenen gehad, zie nog vaak beelden en kan iedere nacht al mijn dromen onthouden..

  Acht jaar geleden heb ik een visioen gehad en dat ging als volgt..
  Het was s avonds en lag op mijn bed tot ik plotseling in een levensechte visioen door het universum reisde.. Ik kwam bij een enorm groot gezicht van blauw licht/energie en kreeg daar een heel oud en groot boek van, dat ik mee terug moest nemen.. Toen vloog ik met enorme snelheid en het boek terug naar de aarde.. Ik bleef boven de aarde zweven en zag oneindig mensen als zwarte wezens die vast zaten in het laatste moment van hun dood en hun frustraties uit het leven.. Dit was zelfs zo erg dat mensen die hun ledematen hadden verloren toen ze nog leefde, nu nog steeds oneindig zonder ledematen kropen.. Het was echt een enorme lijdensweg voor die mensen.. Ik begreep in deze visioen dat de dood dus niet bestond en schreeuwde keihard “de dood bestaat niet” tegen die mensen.. Daarop zag ik enorm veel mensen met grote verbazing naar boven kijken en weer naar zichzelf, waarom ze met lichtflitsen weer helemaal zichzelf werden.. Niet iedereen reageerde en de mensen/wezens die zichzelf werden schoten als lichtkogels de lucht in, maar mochten nog niet los van de aarde en moesten rond de aarde blijven wachten tot één of ander groot moment..

  Ik ben niet gelovig opgevoed of met spirituele zaken bezig, ook doe ik niets met mijn visioenen, beelden, dromen en vraag me ook niet af of het echt is wat ik zie, of als het gewoon informatie is van iets dat we nog niet begrijpen..

  Als je een slecht gevoel krijg bij dit verhaal of denkt het te moeten demoniseren weet dan bij deze dat je van mij geen reactie krijgt..

  Groetjes,
  Jeroen

  2 likes
 • Faith schreef:

  In de U.S. waren de ’60s al meteen 1 januari 1970 afgelopen. Hier in Europa was het nog even gezellig. Toen kwam Tatcher aan de macht en Murdoch kreeg vrij spel. Toen ging het mis. Even later kwam de commerciele televisie hier en je zag om je heen langzaam de zombieficering toeslaan. Wat een low life werd daar tentoon gespreidt. En geweldig dat ze zichzelf vonden! Ook al zo raar want ik vond er niets aan. Hoe nu verder?

  0 likes
 • ibrahim schreef:

  Jah… En? Wat is de clue???? Volgens mij missen we een stuk van het verhaal. eeh!?

  1 likes
 • mono schreef:

  Top 5 Foods voor de Pijnappelklier 9 februari 2015

  Door Dr. Edward F. Group

  heb het door de vertaler gegooid dus het klopt niet helemaal hier de bron:

  http://wakeup-world.com/2015/02/09/top-5-foods-for-the-pineal-gland/

  Als je op zoek naar verlichting door middel van meditatie, of misschien ben je gewoon op zoek naar een goede nachtrust te krijgen, moet je een gezonde pijnappelklier nodig. Vaak aangeduid als het derde oog, deze kleine, dennenappel-vormige endocrien orgaan in de hersenen scheidt en regelt melatonine, het hormoon dat uw circadiaanse ritmes (uw slaap-waak cyclus) en bepaalde geslachtshormonen regelt.

  Top 5 Foods voor de pijnappelklier

  Verkalking is een probleem dat zich voordoet voor iedereen, maar het is verhoogd bij personen die een slechte voeding te eten. Het probleem is dat overmatige blootstelling aan fluoride en fosfor destabiliseert mineralenbalans van uw lichaam. Dit zorgt ervoor dat je pijnappelklier om snel verkalken. Bijna de helft van de Amerikanen ervaren pijnappelklier verkalking door de leeftijd van 18! Dit verstoort je natuurlijke ritmes en hormonen.

  Het beste antwoord is om junkfood te elimineren en uw fluoride blootstelling te beperken. Je moet voldoende rauw, gezond voedsel te krijgen op ontkalken helpen en ondersteunen van de pijnappelklier. Probeer deze 5 voedingsmiddelen voor de beste pijnappelklier gezondheid.

  1. Chlorella

  Chlorella, spirulina en tarwegras zijn geweldig voedingsmiddelen boordevol vitaminen, mineralen en anti-oxidanten. Deze en andere chlorofyl-dense superfoods te verwijderen metalen giftige stoffen die zich ophopen in organen, verhogen het zuurstofgehalte, reparatie beschadigd weefsel, en het vergroten van je immuunsysteem. De mogelijkheid om giftige metalen uit organen te verwijderen helpt het lichaam bij het verwijderen van metalen opbouw. Plus, door het stimuleren van zuurstof en het immuunsysteem, kan het helpen uw lichaam te keren pijnappelklier verkalking.

  2. Jodium

  Fluoride uit uw kraanwater nestelt zich in de pijnappelklier. Jodium is essentieel voor elk orgaan van het lichaam, maar modern jodiumtekorten laten voor elementair jodium neef’s, fluoride, zijn plaats.

  Het menselijk lichaam heeft geen gebruik fluoride zodat het lichaam isoleert in een calcium schil. Verhoog uw inname van jodium en je zult het effect van fluoride op al je organen te verminderen. Je kan het krijgen van biologische voedingsbronnen zoals spinazie, broccoli, zeewier en vis. U kunt ook aanvullen met jodium, hoewel ik adviseer ontluikende jodium voor de beste resultaten.

  3. Oregano Olie

  Onderzoek ondersteunt oregano olie als een krachtig instrument tegen microben en andere schadelijke organismen. [1] Door de ondersteuning van het immuunsysteem, je lichaam zal meer succes schadelijke organismen te verwijderen voordat het weefsel kan aanvallen, zoals de pijnappelklier. Dit vermindert de kans op klier calcificatie. Plus, oregano olie reinigt uw systeem, zodat u zult genieten van een betere gezondheid.

  4. Apple Cider Vinegar

  Koop rauwe appelazijn als het appelzuur bevat. Deze chemische verbinding geeft azijn zijn zure smaak en fungeert als een metalen detoxifier ook. Appelzuur is bekend om zijn vermogen om aluminium uit het menselijk lichaam te verwijderen. [2] Aanvullende gezondheidsvoordelen omvatten oplossen nierstenen, verlichten jicht, verlagen van de bloeddruk en balanceren glucosespiegels.

  De makkelijkste manier om rauwe appelazijn nemen is om een kopje water te mengen met een eetlepel of twee van de azijn en rauwe honing.

  5. Beets of bietensap

  Bieten, gekenmerkt door hun diepe, donkerrode kleur, bevatten borium. Dit element helpt balans calciuminname en verwijder metalen en andere verbindingen, zoals fluoride. Bieten zitten ook vol met B-vitamines te helpen ondersteunen energie en stimuleren cellulaire gezondheid.

  Een laatste gedachte

  Om je pijnappelklier te herstellen, moet u eerst de bronnen van fluoride te elimineren en stoppen met junkfood, vooral soda. Als je niet dit deel van uw dieet te veranderen, zul je geen terrein te winnen door het eten van deze vijf voedingsmiddelen. Andere voedingsmiddelen, zoals koriander, knoflook, citroensap, en kokosolie kan je helpen detox. Het kan ook de moeite waard zijn het overwegen van een full body detox om de zuurgraad van je lichaam te verminderen en verder te reinigen metalen en giftige stoffen.

  0 likes
 • bart schreef:

  alles is mogelijk. Je hoeft niet te ontkennen dat vampiers ook hebben bestaan. Om te weten dat ze niet
  op iedereen invloed kunnen uitoefenen.

  daar hoef je niet over te twijfelen
  als te weten dat waar licht is, geen duisternis meer heerst.

  Een ieder doet zijn eigen ervaringen op
  maar weet dat in 2015
  iedereen het waard is
  om genezen te zijn
  vreugde te dragen
  vrede te ondervinden
  en oplossingen te vinden

  voor dat wat hem vanuit het verleden heeft bekneld.

  0 likes
 • L.J. Moesker schreef:

  Ik adviseer een ieder eens kennis te nemen van de kwantummechanica onderzoeken, met name de gedachten ten aanzien van de dimensie “tijd”, welke in feite volgens dit onderzoek niet bestaat. Als de menselijke ontwikkeling ook wij onderhavig zijn aan de krachten van de kwantummechanica dan zou ook in onze ontwikkeling de factor tijd geen rol spelen, dus bestaat dood niet maar is het een verschijningsvorm op hetzelfde moment. Niet dat ik het vatten kan, maar wetenschappelijk onderzoek toont dit aan.

  0 likes
 • Shivannie schreef:

  Dit verhaal geeft helemaal geen juiste weergave van wat er op die bewuste avond verteld is, ook is het verhaal ingekort. Heel vreemd dat deze journalist [van het oorspronkelijke artikel. Red.] er zomaar zijn eigen versie van kan maken en een heleboel dingen heeft verdraait of gewoon heeft weggelaten.
  Deze journalist heeft met een heel “open toon” gevraagd om een sfeerverslag te mogen maken. Hij heeft er echter niet veel van begrepen en er zijn een aantal dingen verdraait en “gekleurd” en niet juist opgeschreven. Sowieso klopt de titel helemaal niet en geeft het geen juist beeld en zo is het niet door Jaco gebracht. Jaco heeft het heel anders uitgelegd! Het is jammer dat er veel is weggelaten o.a. hoe de mensen zich tijdens de avond en na afloop zich voelden, of er inderdaad iets geheeld is en of mensen inzicht hebben gekregen in hun “klachten” en of ze bewuster naar huis zijn gegaan. Er zijn heel veel positieve reacties geweest. Het is een heel andere en ruimdenkende benadering van (chronische) klachten. Het verschil is dat Jaco “iets moois en iets van onze ware aard” laat ontstaan, hij maakt iets los bij de mensen en laat ze het zelf ervaren, waardoor heling ontstaat en ze hiermee verder kunnen. Misschien probeert deze journalist wellicht andere dingen bij mensen los te maken met dit verslag. Hij heeft in ieder geval een heel andere “toon” gebruikt en hij heeft er niet veel van begrepen getuige dit verslag. Ik vraag me af wat deze journalist hiermee wil om er zo op deze manier je eigen versie van te maken……………..

  0 likes
 • John Doe schreef:

  Ehm… kan iemand mij verklaren waarom ik telkens moet huilen als ik in dat vliegtuig zit en terwijl het opstijgt?

  0 likes
  • mono schreef:

   hoi John Doe

   dat kan niemand zomaar verklaren natuurlijk, want ze kennen je niet en weten je achtergrond niet..
   je kan gewoon vliegangst hebben bijvoorbeeld, het kan zijn dat je hoog gevoelig bent en de gespannen sfeer meekrijgt..
   je kan misschien wel een traumatische/schok ervaring hebben gehad, een ongeluk met een vliegtuig op tv als kind bv..
   het komt voor, dat je misschien niet meer weet dat er iets gebeurd is als je een traumatische ervaring hebt gehad,
   vaak komt die dan pas weer naar boven als je een nieuwe traumatische ervaring krijgt of hebt
   en zo nog veel meer, je kan hier eens kijken of je er wat in ziet van jezelf, omdat je waarschijnlijk dan toch hoog emotioneel bent, en open en eerlijk
   http://www.plexus-solaris.nl/hsp-begeleiding/hsp-kenmerken/
   GRT Mono

   0 likes
 • x

  Check Also

  coronagezant

  Broer van coronagezant Feike Sijbesma is directeur bij vaccinreus AstraZeneca: ‘Ongelooflijk schaamteloos’

  Eind maart vroeg onze minister van Volksgezondheid ...

  Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

  Er is overtuigend en intrigerend bewijs voor leven na de dood. Professor spreekt zich uit

  Robert Lawrence Kuhn sprak met professor Stephen ...

  >