Homepagina » Gezondheid » Topartsen erkennen dat vaccins schadelijk zijn en ons afweersysteem tegen ons keren. De opmerkelijkste bevindingen
Topartsen erkennen dat vaccins schadelijk zijn en ons afweersysteem tegen ons keren. De opmerkelijkste bevindingen

Topartsen erkennen dat vaccins schadelijk zijn en ons afweersysteem tegen ons keren. De opmerkelijkste bevindingen

Veel onderzoeken wijzen erop dat vaccins kunnen leiden tot autoimmuniteit, waarbij er iets fout gaat met het verdedigingssysteem van het lichaam.

Auto-immuunziektes die kunnen ontstaan na vaccinatie zijn onder meer artritis, lupus, diabetes en het syndroom van Guillain-Barré, schrijven Alessandra Soriano van de Universita Campus Bio-Medico in Rome, Gideon Nesher van de Hebrew University Hadassah Medical School in Jeruzalem en Yehuda Shoenfeld van de Tel Aviv University.

De wetenschappers hebben vrijwel alle vaccins in verband gebracht met het zogeheten ASIA syndrome, een syndroom dat wordt veroorzaakt door de hulpstoffen in vaccins, met name aluminium.

Verstoord

“Als het immuunsysteem verstoord raakt, kan dat resulteren in een auto-immuunziekte,” schrijven de auteurs.

“Vaccinatie kan hier verantwoordelijk voor zijn bij bepaalde groepen individuen,” klinkt het.

Tot deze groepen kunnen mensen behoren die al eerder last van bijwerkingen hebben gekregen na vaccinaties.

De wetenschappers noemen onder meer een tienermeisje dat overleed na haar derde Gardasil-injectie tegen het HPV-virus.

Causale factor

Na haar eerste dosis voelde ze zich duizelig en kreeg ze een tintelend gevoel in haar handen en last van geheugenverlies.

Na haar tweede injectie had ze last van slappe armen, vermoeidheid, nachtzweten, borstpijn en hartkloppingen.

Tijdens een analyse bleek dat haar bloed en milt DNA-fragmenten van het HPV-16 L1-gen bevatten, die overeenkwamen met het DNA in het Gardasil-vaccin tegen baarmoederhalskanker.

“Het vaccin was dus een causale factor,” schrijven de onderzoekers.

Meer last

Ook de aluminiumbevattende hulpstof uit het vaccin werd teruggevonden.

De wetenschappers noemden daarnaast studies naar patiënten met een reumatische aandoening die na de griepprik meer last kregen van pijn.

Ook ontwikkelden ze nieuwe soorten auto-antilichamen die voor de vaccinatie nog niet aanwezig waren.

Dergelijke auto-antilichamen kunnen wijzen op auto-immuunziektes.

Vaccins blijken verder veel verschillende allergenen te bevatten.

[Natural News]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
14 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
eksegese
eksegese
1 jaar geleden

Als iets aantoonbaar schadelijk kan zijn zou het verboden moeten kunnen worden. Mensen zouden er toch op z’n minst van af moeten mogen zien zonder verweten te worden een gevaar voor de gezondheid voor anderen te zijn. Verplichten zou al helemaal niet moeten kunnen als veiligheid in de verste verte niet gewaarborgd kan worden. Maar dit onderzoek zal wel weer onder de tafel verdwijnen, net als alle onderzoeken die hen niet welgevallig zijn.

vladi
vladi
Reactie op  eksegese
1 jaar geleden

niet als je met satanisten te maken hebben,en dat hebben we!

fff

Rob
Rob
Reactie op  vladi
1 jaar geleden

Inderdaad, satanisten beheersen de wereld. Die offeren graag mensen op aan hun meester en dat doen ze niet alleen in de verborgen rituelen. Daar is het hele leven op gebaseerd: oorlog, ziekte, vaccinaties, chemtrails, etc. Ook in de maatschappij kom je zaken tegen die verwijzen naar een satanisch systeem. Vroeger werd al gezegd dat je je ziel moest verkopen als macht en geld wilde. Dat werd in die tijd al verwoord als het ondertekenen van een contract. Kijk eens naar onze maatschappij en werk, daar moet je ook een contract tekenen als je geld wilt verdienen via je werkgever. Dat houdt in wezen ook in dat je je onderwerpt aan een hogere macht. In dit geval je werkgever want het zijn zijn regels en hij is de hoogste macht van zijn bedrijf.

eksegese
eksegese
1 jaar geleden
Wakkere Joost
Wakkere Joost
1 jaar geleden

De overheid is een gevaar voor de volksgezondheid.
De autochtoon moet kapot gespoten worden.
En de moslim en andere etnische achtergronden worden hierom veelal ontzien.
Krijgt de moslim een boete etc nee natuurlijk niet.
Worden zij geweigerd bij een kindercrash en scholen neee!
Terwijl ze van alles mankeren tbc schurft luizen geelzucht en gaat zomaar door.
Nee zij zij vrij om te eisen wat ze maar willen dus ook de prik omdat ze vooral bang zijn
dat er varkens cellen in zitten dat beweren ze dus.Neee het gaat om de andere stoffen die
er in zitten.Maar ja als het zo moet dan eis ik ook dat alle asielzoekers bij aankomst gevaccineerd
worden.Maar dat gebeurt natuurlijk niet.
Stof tot nadenken mensen!

Nogmaals het gaat om de uitroeiing van de autochtone Europese burgers.
Wij moeten kapot gemaakt worden! Zodat er een paar elite blanken over de rest kunnen
heersen als goden.

deze
deze
1 jaar geleden

MONSTERS ZIJN HET DIE MONSTERLIJKE EXPERIMENTEN UITVRETEN…
vandaag de GEHELE dag ” berichten ” over de straks verplichte teringspuit, NIET DOEN MENSEN
BLIJF de BAAS over je eigen afweersysteem!
Het is allemaal om het grote geld te doen en niet de ” bezorgdheid ” van de o v e r heid.
Mijn moeder is verleden jaar na het halen van de ” griepprik ” bijna overleden, ik had haar gewaarschuwd, elke keer na het halen van zo een spuit lag haar hele afweersysteem er uit en de gevolgen van dien waren dit keer niet mis! Ze is op leeftijd, maar hopen dat ze dit jaar het niet weer krijgt van die monsterspuit, voorts is het een fabeltje dat juist oude mensen ” vatbaarder ” zijn zoals men het tracht te vertellen, dus alle oudjes sneller dood door de hulp van een vieze gifspuit.. bedacht door de heren daar op de blauwe zeteltjes, dat hele verhaal over de dood – dochter van Blokhuis- is ook uiterst vaag.
Als het straks echt zo ver komt dat mensen met kids g e e n kinderbijslag meer krijgen omdat hun kinderen niet zijn gevaccineerd ( zo ook de weigering van peuter speelscholen als er geen vaccinatie is bij het kind, kan je gewoon de ” pleuris ” krijgen.. mooie vooraf aankondiging dat het dus wel degelijk v e r p l i ch t gaat worden, en we echt helemaal NIKS MEER ZELF mogen beslissen!
En zo gaat dit hele mooie fraaie ( gaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaave landje volgens Pinokkio ) helemaal naar de kloten, althans.. van wat er nog over is

iedereen moet natuurlijk zelf weten als hij of zij zijn kinderen wel of niet laat inspuiten met de meest vreselijke ziekmakende stoffen die er in zitten, dat moet en mag iedereen zelf weten, zo iets mag nooit verplicht worden, ongeacht zijn of haar levens instelling van welk dien aard dan ook.
Lees ook eens bij Kat op zijn site terug over dit onderwerp, en schrik niet want het is nog veel erger als men denkt.

Moest dit even kwijt mensen.
Verder genieten van de mooie lentedagen! ( de beste weerstand is in je zelf geloven en niet op deze horror)!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  deze
1 jaar geleden

@deze

Heel herkenbaar, idem in mijn familie zag ik mensen dooziek en diep ellendig worden na telkens weer een waardeloze griepspuit te hebben gehad.

We weten al niet beter en zijn eraan gewend en hebben het als gangbaar aanvaard, maar hoe idioot is het met een holle naald en spuit één of andere vreemde substantie in je lijf in te brengen. In de natuur kom je dergelijke zaken alleen tegen als een slang, schorpioen of ander wezen je wil pijn doen of zelfs wil doden.

Ooit kreeg je een vaccin op een suikerklontje of gewoon direct oraal toegediend, werkte ook prima en is het lichaam beter in staat rustig afweer op te bouwen. Maar om verschillende drogredenen moest dat verdwijnen en ging men over op het (met geweld) intramusculair toedienen van (dubieuze stoffen) vaccins. Toen is de ellende uiteindelijk begonnen. (Een satanisch aandoende hielprik bij baby’s is ook zo’n gestoord iets, alsof de boodschap is “welkom in deze wereld van pijn lijden”.)

Wil men straffen als ouders van kinderen weigeren? Dan biedt de ouders een alternatief i.p.v. sancties op te leggen. Geeft de overheid (who the fok is uiteindelijk de overheid??) ook een borgstelling als het kind voor z’n leven door vaccinatie ziek is geworden? Geeft de alwetende judas overheid een vorm van garantie? Dacht het niet, de naar onwaarheden stinkende en liegende overheid is tegenwoordig het verlengstuk geworden van de farmaceutische maffia, dat mag duidelijk zijn en die zijn bekommert om onze gezondheid? Hahaha, lol!!… Als het vaccineren fout gaat is niemand thuis en wast men de handen in onschuld. Hooguit zal men zwijgen en denken “val dood, dom burgerschaap”!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
1 jaar geleden

…bekommert = bekommerd…

En als het vaccineren geen neveneffect kent of geen bijwerkingen heeft, waarom speelt de overheid en de farmaceutische INDUSTRIE dan geen open kaart i.p.v. te komen met wc-eend berichten of als een slager die z’n eigen vlees keurt en vertelt dat z’n producten met een vreemd luchtje eraan niet schadelijk zijn. En nogmaals: kunnen de brutaalbekken in de politiek en bij de overheid die zich brutaalweg met ons leven bemoeiende 100% garantie geven dat geen enkel kind of volwassene schade van (de huidige) vaccins oploopt??

Louise
Louise
1 jaar geleden

Het is veel zorgelijker dat mensen klakkeloos alle vaccinatie trends maar volgen, dan het handje vol kritische anti vaccinatie beweging,. die mensen denken in ieder geval nog na…..Het is het ondermijnen van het immuunsysteem ……
In bijzondere gevallen kan een vaccinatie een uitkomst zijn of levens reddend , maar nu worden de grenzen wel erg opgerekt, bovendien zijn veel stoffen die in een vaccinatie zitten soms vervuild, en dat is op zich al een schandaal….Medicijnen horen zuiver te zijn…
Maar ja het geweten van veel mensen is ook niet zuiver…..

Bert
Bert
1 jaar geleden

Voor het debat over vaccinaties eerst, met de voltallige 2e kamer, de film Vaxxed bekijken en daarna het debat ingaan. De meeste politici hebben geen benul van de shit die vaccins veroorzaken en papagaaien alleen de farmaceutische maffia na en de specialisten en professoren die door hen betaald worden.
Als je op de site van de FDA zoekt en kijkt op alle vaccins zie je alle bijwerkingen staan, die hier ontkend worden. De farma maffia dekt zich in omdat ze altijd kunnen roepen, dat het toch bekend is. Ook hier zie je dat politici heel ver van de werkelijkheid staan.

Johan
Johan
Reactie op  Bert
1 jaar geleden

En natuurlijk mensen aan het woord laten komen die schade hebben ondervonden door vaccinaties. Maar dit zal helaas nooit gebeuren.

Pjoter
Pjoter
Reactie op  Bert
1 jaar geleden
formidabele
formidabele
1 jaar geleden

Kennissen die ook in volksgezondheidssector werken en hoog opgeleid zijn, zijn ook geen enthousiastische aanhangers van vaccinatie?

Christina
Christina
1 jaar geleden

Er bestaan niet zoveel antivaxers, wel veel ex vaxers, ouders die schade ondervonden hebben bij hun baby’tjes, bij reacties van de kindjes , kon het volgens de doktoren niet van de vaccinatie komen. Volgens de ouders kwamen de klachten wel van de vaccinatie, maar die ouders, (hoogopgeleid) worden nu uitgemaakt voor anti .vaxers.
Klagen bij Lareb helpt niet , ze doen nl niets met de klachten, wanneer een auto zoveel mankementen zou krijgen na een onderhoudsbeurt zou de garage een boete krijgen.
Dat jou baby’tje ziek wordt van een vaccinatie, kan hun niets schelen want, het is maar een op duizend , dus Russische roulette met jou kind.

x

Check Also

corona

Het komt steeds dichterbij: 10 Duitsers sterven na coronavaccin

Als iemand met corona en onderliggende aandoeningen ...

medicijnagentschap

Noorse medicijnagentschap linkt 13 sterfgevallen aan coronavaccin

Het Noorse medicijnagentschap heeft 13 sterfgevallen gelinkt ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

14
0
We lezen graag je reactie!x