Buitenland

Voormalig Pfizer-medewerker: ‘Schaakmat. Het spel is voorbij. Wij hebben gewonnen’

Help anderen door dit artikel met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dr. Robert Malone zei enkele dagen geleden in Bannon’s War Room dat het Pfizer-vaccin niet volledig goedgekeurd is. Volgens Karen Kingston, een voormalig medewerker van de farmaceut, is dat wel het geval. Zij zegt in de Stew Peters Show dat Pfizer twee weken de tijd heeft om kenbaar te maken aan de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA wat er precies in haar vaccin zit.

Als Pfizer niet eerlijk is geweest tegen het volk, heeft het bedrijf nu twee weken de tijd om alles op te biechten, zegt ze. Voor Kingston is het klip en klaar dat Pfizer niet eerlijk is geweest. Ze verwijst naar het VAERS, dat bijwerkingen van vaccins in de Verenigde Staten bijhoudt.

Rode vlag

“Hoe verklaar je dat jonge kinderen ernstige hartontstekingen krijgen, hoe verklaar je dat 80 procent van de zwangere vrouwen een miskraam krijgt, hoe verklaar je de zenuwaandoeningen waaronder het Guillain-Barré-syndroom?” vraagt ze.

Kingston, die zelf meerdere producten heeft gelanceerd, zei dat fabrikanten na goedkeuring van een product normaal gesproken een website in het leven roepen waarop ze laten weten dat het product is goedgekeurd en waarop mensen de bijsluiter kunnen vinden. “Dat is nu niet het geval en dat is voor mij een rode vlag. Pfizer weet dat het spel voorbij is en dat ze schaakmat staan. Wij hebben gewonnen.”

Strafrechtelijke vervolging

De farmaceut zal volgens Kingston verantwoordelijk worden gehouden voor het toebrengen van schade aan het Amerikaanse volk met dit product.

Ze zegt verder dat de farmareus de FDA en het volk doelbewust heeft misleid door bijwerkingen en sterfgevallen niet te rapporteren. Dat is reden voor strafrechtelijke vervolging, stelt de voormalig Pfizer-medewerker.

Ook bevestigt ze nog eens dat er grafeenoxide in de vaccins zit.

4.9 107 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
83 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Exegese
Exegese
11 maanden geleden

Ik ben zeer benieuwd of dit daadwerkelijk de gevolgen zal hebben die het verdient. Ik wacht gespannen af, ook of andere fabrikanten op dezelfde manier worden benaderd.

Anarchy and Peace
Anarchy and Peace
11 maanden geleden

Jetzt geht’s los.

Peter R de Elburger
Peter R de Elburger
11 maanden geleden

Eerst zien, dan geloven! Hoe vaak we de laatste tijd zulk “god nieuws” hebben gezien is haast ontelbaar..

Skippy
Skippy
11 maanden geleden

Mooi verhaal, maar tot nu toe krijgt de Big Pharma alles voor elkaar.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

83
0
We lezen graag je reactie!x