Mens en Dier

WHO-baas Tedros verspreekt zich: sommige landen geven boosters om kinderen te doden

Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De omikronvariant verspreidt zich sneller dan delta, zei directeur-generaal van de WHO Tedros Adhanom Ghebreyesus maandag in Genève. Hij zei ook dat mensen die gevaccineerd of hersteld zijn meer kans lopen om opnieuw besmet te raken.

We zijn allemaal ziek van deze pandemie. We willen allemaal tijd doorbrengen met vrienden en familie. We willen allemaal terug naar normaal. De snelste manier om dat te realiseren, is dat wij moeilijke keuzes maken om onszelf en anderen te beschermen, aldus Tedros.

Niet goed

Als we komend jaar een einde aan de pandemie willen maken, moeten we ervoor zorgen dat 70 procent van de bevolking van elk land halverwege volgend jaar is gevaccineerd, zei de WHO-baas.

Vervolgens gebeurde er iets opmerkelijks. Tedros versprak zich. Hij zei dat er bewijs is dat met name ouderen baat hebben bij het boostervaccin en dat 60-plussers zo’n booster moeten krijgen. “We zien dat sommige landen boosters geven om kinderen te doden, wat niet goed is,” zei Tedros.


In plaats van kinderen te boosteren in rijke landen kunnen we beter ouderen vaccineren in landen waar nog niet alle ouderen gevaccineerd zijn, zei hij nog.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
91 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Koos
Koos
7 maanden geleden

Eindelijk de waarheid uit zijn mond!!!

logisch_denken
logisch_denken
7 maanden geleden

Wie veel liegt moet veel onthouden.

vraag maar mark hitler, hugo mengele , gommers en die gluiperd van dissel

Straks paternotte op de stoel van hugo ! had iemand een visioen of gedachte dat het dan beter zou worden ? Deze imbeciel is voor opsluiten van ongevaccineerde !!

vecht voor uw grondrechten en vecht voor uw vrijheid ! maak niet normaal wat niet normaal is.

Gezondheid (MGTOW)
Gezondheid (MGTOW)
7 maanden geleden

Oeps, oeps, oeps…
Ik denk dat je die vaccinatieplicht nu al helemaal kan vergeten, want ik denk dat er nu te veel mensen te boos gaan worden nu.

roelienkoelemij@gmail.com
7 maanden geleden

Man man man dat heeft die mafklapper echt gezegd. Wat een tammo. En er gaat geen lichtje branden

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

91
0
We lezen graag je reactie!x